|
|
#271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pryzmy Givenchy
Tak , to dobry czas na kupowanie brązerów , teraz ceny niskie .
Mimo to nie w głowie mi ciemne pudry , gdy taka aura za oknem myślę tylko o rozświetlających i oszarzających . Jesteś zadowolona ze swoich pryzm , inne pudry poszły w odstawkę ? : -) |
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe, ja chcę najjaśniejszy brązer, nr 10, żeby tylko wymodelować policzki przy swoich mongolskich rysach chyba się skuszę
|
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Co do fal zakupów to ja tak mam
A co do brązerów to powiem wam, że jakoś nie mogę się przekonać.... Jak to się w ogole stosuje?? chyba muszę poczytać i się dokształcic ![]() A pryzmy chciałabym te pastelowe... rozświetlające... Za to kupiłam sobie na allegro Winter Radiance - zobaczymy co będzie jak przyjdą, na pewno zdam relację |
|
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
a czy pryzmy sypkie bardzo roznia sie od prasowanych?Bo prasowance wcale mnie nie zachwycily niestety
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.physiciansformula.com/cat...scene=BRONZERS a tutaj szybki kurs nakładania http://www.physiciansformula.com/l_eng/bronzer.asp
|
|
|
|
|
|
#276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pastele to zdecydowanie rozświetlacz. Dwa w jednym to Lucidity Bardzo ładnie rozświetla też 20 Chanela i jest pięknie drobna i lekka - tyle, że z matowaniem gorzej. Cytat:
Mniej drobinek, więcej pudrowości - dlatego głównie.Cytat:
Sypkie to inny świat .Te w pełni mnie zachwyciły .
|
|||
|
|
|
|
#277 | |
|
Kasia o...
|
Cytat:
ale i tak się okazał odpowiedni dla mnie i teraz czekam na moje pryzmy ktore przyjada do mnie lada dzień oby te 140zl nie bylo wywalone w bloto
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pryzmy sypkie 01 - pastelowe - są u nas w ogóle niedostępne, więc Karolina musiała chyba o prasowańcach pisać. Prawie we wszystkich sephorach zostały 03 karmelowe sypkie tylko - jeśli w ogóle coś zostało. Natomiast prasowane są zwykle bardziej dostępne.
|
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
To te 02 beżowe jakieś bardzo chodliwe są.U mnie nie było żadnej sztuki.Ostatnie pastele ja wziełam.Pozostały kolejne cztery rodzaje,pełna półka,chyba nikt ich nie chce
.
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kupowałam 02 jakiś miesiąc temu to był przedostatni, poleciałam potem, bo któraś z wizażanek szukała i już nie było 02 - został 03 - też jeden. Przed świętami nie było dodatkowej dostawy. Dziwna jest doprawdy w PL polityka dystrybutorów .
|
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
W Holandii są wszystkie 7 rodzai,ale co z tego,jak chcąc kupić,trzeba w ciemno,testery tylko 3
.Pastele kupowałam zupełnie w ciemno,ale trafiłam-nie żałuję .
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#283 |
|
Wtajemniczenie
|
Aneto, po ile u Ciebie pryzmy stoją ?
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
W tym wypadku nie ma zbyt dużej różnicy.Płaciłam dokładnie 46,40 euro.Kosmetyki Givenchy nie są tak jak np.Guerlain dużo tańsze niż w Polsce.
|
|
#285 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałabym móc wybierać spośród całej oferty , szkoda , że u nas tak ubogo ./
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Chciałoby się mieć wszystkie pudry na raz,a tu jeszcze tyle innych potrzeb .
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm wgl nie wiem, czy zauwazyłyscie, ale na allegro okropna bieda z powodu swiąt
też mam okropna ochote na sypkie pryzmy, pozatym porzebuje pudru sypkiego i zastanawiam sie czy owe pryzmy dobrze beda sie sprawowac w jego roli mam cere mieszana, ale raczej gładką, jasną, ale troszke opaloną, z rózowawym odcieniem jakies sugestie ?? ehhh no i jeszcze jedno pytanie : jak wydajne są pryzmy ?
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na A bieda, ale po nowym roku powinno się ruszyć, sama muszę koniecznie zapolować na drugie opakowanie 02 .Myślę, że jeśli masz gładką jasną cerę (nie opalaj jej bo opalone nieładne Ładnie matuje, więc do skóry mieszanej powinien być ok.
|
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
hmmm
dziekuje ;* ehh mam nadzieje ze za kilka dni na allegro zrobi sie bardziej ruchliwie bede musiała niedługo sie z Wami skonsultowac co do zakupów tam, bo czasem mam problemy z samodzielnym zweryfikowaniem oryginalnosci moich zakupów przed swietami widziałam jakies pryzmy na allegro, ale juz nie pamietam jakie, i u kogo ale naprawde strasznie sie napaliłam na to malenstwo a co do opalania sie - musze, bo jak jestem blada to wygladam okropnie, zwłaszcza, jak wstaje o 6 do szkoły niewyspana i zmeczona, nie chce ludzi straszyc na korytarzach
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do bladości to polecam lekturę tego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=162984 |
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pewnie zachoruję na coś, hehe - nie ma to jak znaleźć pretekst do zakupów
|
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
ooo te bronzery to fajna sprawa
tylko nie widziałam jeszcze nigdzie w sklepach w Polsce tej firmy... ?
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Tę firmę na pewno widziałam gdzies w Krakowie - ale tak poza tym to nie wiem czy i jak jest dostępna.
|
|
|
|
|
#294 |
|
Kasia o...
|
Ta firma jest w Krakowie w Elephancie
|
|
|
#295 |
|
Przyczajenie
|
Zwracam sie z porada.Jesli ktokolwiek orientuje sie,gdzie w wielkopolsce moge kupic cienie Givenchy,bede wdzieczna za wskazowki.Bardzo spodobaly mi sie cienie Intensive Chocolate(limitowana edycja) i chcialabym je upolowac.Pa
|
|
|
|
|
#296 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: cienie Givenchy
Radziłabym Ci poszukac raczej w sklepach internetowych.
W sklepach może już ich nie być-ja np ostatnio ich już nie widziałam. |
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: cienie Givenchy
Witam Mizi, jestem z Poznania i w żadnej perfumerii już ich niestety nie widziałam.
Ale rozumiem, że chodzi Tobie o limitowankę Givenchy Prismissime Intense Chocolate? To można używać jako pudry lub cienie, podobno jako to 2. lepiej się sprawdza. |
|
|
|
|
#298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ze mnie właśnie taka pudromaniaczka, TZ to wie i kurczę, Kate30, dostałam ten puderek na Gwiazdkę !!! Youppi Ale cudo , jak ładnie rozświetla twarz, a ten guerlainowski zapach, pędzelek,na toalectce wygląda zabójczo itd.Można się zakochać i się zakochałam. Jestem totalnie wkręcona w pudromaniactwo, chyba się nie wyleczę, ale ile to daje radości... tylko efekty uboczne nałogu nie tak straszne - oprócz pustego portfela hihihihiPozdrawiam i życzę sobie i Wam wieleu takich powodow do radości w 2007 ROKU ![]()
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, z tą różnicą, że szczególnie mnie nie zachwycił |
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, aż się wkurzyłam. Makijaz robiłam jeszcze z 2-3 razy i sie nauczyłam go wykorzystywac w odpowiednich mijscach na twarzy i w odpowiedniej ilości, inaczej naprawde może być okropny - zrozumiałam, że to nie jest puder do maziania ale do modelowania buzi - nie mogę się nim przesadnie wypackać - jak np. Givenchy Prisme Libre (ten jest o wiele delikatniejszy i trudno przesadzić z iloscia pudru).No ale ja już poznałam sie na moim diamencie i teraz jestem bardziej niż zadowolona
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

chyba się skuszę
ale i tak się okazał odpowiedni dla mnie i teraz czekam na moje pryzmy ktore przyjada do mnie lada dzień

.