![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki Givenchy - wątek zbiorczy.
Ostatnio w kobiecych pismach natknelam sie na to cudo Givenchy
![]() ![]() ![]() buzi Stokrocia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Lash Pearls Givenchy
Też się nią interesuję i już byłam raz o krok od kupienia, ale jednak rozsądek wziął górę
![]() Oto, co udało mi się na jej temat znaleźć: (Ma kosztować niecałe 16 euro) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
lash pearls jest na Polskim rynku od początku stycznia,efekt po nałozeniu go na końcówki rzęs jest naprawde fajny dokładnie taki jak na zdjęciu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziekuje pieknie
![]() Mam jeszcze pytanie,czy posiadasz moze zdjecia makijazy z takimi perelkami do powiek-swiecacymi,jak brylanciki wygladaja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Oj, niestety nie
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
givenchy pomadka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam Wszystkie Panie
![]() Zależy mi na podkładzie matującym a jednocześnie lekkim ( czy taki istnieje? ![]() ![]() Czy któraś Wizażanka go używa i jakie jest jej zdanie na temat jego działania?Na co go najlepiej nakładać, tak aby się nie wałkował itp. Pozdrawiam serdecznie, kornelia1980
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: givenchy matmate podkład - czy dobry podkład matujący?
Przerzucę Twoje pytanie na wizażystkę bo moim zdaniem tam bedzie stosowniej. A recenzje Matmate są na wizażu - tzn Matmate w kompakcie. Używałam i chwalę. Matmate Fluide też mam, kupiła wieki temu ale w wakacje jakoś nie uzywałam za bardzo, takowoż jest niezły
![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=9734 Swoją drogą, chodzi Ci o kompakt czy fluid? Fluid muszę wreszcie zgłosić... ech nie chce się składów przeklepywać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ano widziałam opinie kompaktu, ale mi chodzi o fluid, czyli w sumie też podkład ![]() ![]() Dziękuję kornelia1980
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dziękuję gorąco
![]() hmmm, w sumie już teraz nie wiem, czy się zdecydować, bo na zimę zawsze wolałam bardziej matujące no i choć trochę kryjące fluidy, mam zwykle problemy z cerą. Wychodzi na to, że jednak nie rozstanę się z HR ![]() Dzięki za pomoc ![]() kornelia1980
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]()
No i stało się
![]() Zachorowałam na Prisme Again ! Visage GIVENCHY Proszę poradźcie, który odcień byłby najodpowiedniejszy do mojej karnacji??? Nie moge trafic z odcieniami dla swojej cery kompletnie, kupilam ostnio troche kosmetykow Revlona i wszystkie pudry (odcien bare light) oprocz fluidu (odcien sand beige) okazaly sie nietrafione ![]() ![]() Tym razem nie przezyje chyba ![]() ![]() Pomozcie ![]() Tutaj jest link do odcieni w jakich Prisme Again wystepuje: http://www.sephora.fr/browse/product.jhtml;jsessionid= 2HXQMZKOMWUH2CVZERCRXCQ?i d=P2586&shouldPaginate=tr ue Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2006-04-09 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy! - Prisme Again Visage GIVENCHY
Up!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej no nikt nie doradzi ???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
hej, przeglądałam te zdjęcia- wybór jest rzeczywoście bardzo duży. A może lepiej byłoby sie poradzić w jakijs Sephorze, umówić się na makijaż itp. Ja za bardzo się na tym nie znam, może 01, 02, 04 byłyby dobre dla lata (ja jestem zima i innymi typami to za bardzo się nie interesuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Nie wiem jaki efekt chcesz uzyskac ,ja ostatnio nabylam pastele i sa moim zdaniem bardzo fajne .Radzilabym przetestowac w sklepie abys miala pewnosc,ze bedzie dobrze korespondowal z Twoim podkladem i karnacja,pozdr
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do Sefory to musowo sie przejde, chociazby po to zeby zobaczyc w realu te kolorki. Dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On jest chyba bardzo jasniutki? A i o jakim pudrze Chanel mowisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
jest jasny bardziej rozswietla ,ale rowniez matuje jednak jakbym decyzje o zakupie mial podjac dzisiaj to sadze kupilabym dr Hauschke puder i ten od Chanel.Ten od Chanel to taki roswietlajacy ze zlotym szlaczkiem (40 euro)pieknie rozswietla jest naprawde cacy.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Probowalas puder brazujacy no 1 Guerlaina? Wiesz trudno ocenic nie widzac Ciebie ,stanu Twojej cery jaki i praktycznego testu ponoszenia tego na buzi wowczas bedziesz mogla miec pewnosc ,ze to jest to .Zdecydowanie cos ciemniejszego w moze tak tylko srednio ta rozowa paletka bylaby fajna sadze,pozdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie ze odcien 02 albo 03 dla Ciebie-najlepiej jednak przzetestuj jak masz mozliwosc
![]() Zalezy jeszcze jaki efekt chcesz uzyskac-wydaje mi sie ze 02 to by dal efekt raczej delikatny- bardziej rozswietlajacy a ten 03 efekt brazujacy ale tez delikatny-przynajmniej tak widac kolory na moim komputerze. ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2005-10-09 o 02:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
A może napiszesz maila do francuskiej Sephory z prośbą o dobranie koloru. Niektóre sklepy, nie tylko internetowe służą taką pomocą, ja ostatnio prowadziłam korespondencje z Saponarią- pomagali mi wybrać idealny dla mnie zapach i zestaw kosmetyków, których nie mogłam przetestować i powąchać, bo sklep w realu jest tylko w Warszawie
![]() Basia, a mogłabyś dać mi jakies wskazówki, jak zamawiać z tej strony? Tak jak we wszystkich internetowych perfumeriach? Zaintetresowało mnie tam parę rzeczy, ale mój francuski jest słabiutki i nie doczytałam się nic na temat zasad kupowania w tym sklepie. Wysyłają paczki do Polski bez problemu? Z góry wielkie dzięki, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nowa generacja ulepszonych pudrów Guerlain'a - dająca wspaniały satynowy i naturalny image - dopasowuje sie do karnacji, naturalnie ja brązuje. Dzięki oświetlającym pigmentom odbija światło czyniąc skórę perfekcyjną, bez skazy. Atłasowy w dotyku, wygładza , nawilża ,matuje buzię. Poprawia kontury twarzy, nadaje jej gładkość i subtelność. Gwarantuje olśniewający i letni, kuszący wygląd. Bardzo łatwo sie rozprowadza, nadaje jej lekko opalony koloryt. Hmm, moze warto sie przyjzec blizej ![]() http://www.sephora.fr/browse/product.jhtml;jsessionid= OQQSCDZVW1VDYCVZERCRXCQ?i d=P2125&rule=active&shoul dPaginate=true Ten nr 1 rzeczywiscie calkiem calkiem nie za ciemny, taki fajnie delikatnie opalony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, ze przykro mi nie pomoge ![]() Jesli zdecyduje sie kupic przez net to albo na Allegro u jakiegos sprawdzonego sprzedawcy, albo w jakims angielskojezycznym sklepie internetowym. Najpierw jednak musze wiedziec na 100% co chce kupic, jaki odcien itd. a ta francuska stronka Sephory jest fajna bo maja duzy wybor kosmetykow i co najwazniejsze mozna obejrzec w jakich odcieniach wystepuja ![]() Kajol a moze na angielskojezycznej stronie Sephory jest to co Cie interesuje, tu tez mozna zamowic kosmetyki: http://www.sephora.com/ Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2005-10-09 o 14:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
o, ja też lubie oglądać te stronki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
ja mam i uzywam pasteli i jestem zachwycona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Mam fotki zrobione w realu tych dwoch odcieni. Zalaczam nr 3 - Elegant Beige oraz nr 9 - Cool Beige.
Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2007-01-25 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.