Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-07-05, 19:30   #271
wskazówka
Zakorzenienie

Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy

Cytat:
Napisane przez wunia83
Wskazówka: dość duży sklep z tkaninami jest na ulicy Głębokiej 10, w tym pasażu handlowym, od strony knajpy Pod Łosiem i przystanku MPK
dzięki za przypomnienie, kiedyś tam byłam (sprawiłam sobie materiał na bluzeczkę ) teraz też tam zajrzę
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-06, 09:02   #272
Króliczka
Rozeznanie

Rozpaczliwie szukam żelu arnikowego na sińce Flos Lek!
Króliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-06, 10:19   #273
sss87
Zadomowienie

wskazówka kilka sklepów z tkaninami jest na Zamojskiej i jeden dość duży na Stolarskiej (boczna Zamojskiej). Na Lubartowskiej jest mały sklepik z materiałami z Włoch. Z tego co wiem to jeszcze na Kowalskiej sklep (chyba) "Sara". Aaaa i jeszcze na Peowiaków też tkaniny z Włoch
sss87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-06, 11:56   #274
Bruja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Króliczka
Rozpaczliwie szukam żelu arnikowego na sińce Flos Lek!
Powinien być w większości aptek. Ja kupowałam w tej na Narutowicza (ale po sam żel nie opłaca się chyba tracić godziny na stanie w kolejce)
Stary 2006-07-06, 12:09   #275
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bruja
Powinien być w większości aptek. Ja kupowałam w tej na Narutowicza (ale po sam żel nie opłaca się chyba tracić godziny na stanie w kolejce)
Ja myślę, że wizażanki są w stanie zrobić wiele, by zdobyć to, co chcą .
Ponawiam pytanko o meteorytki Pierre Rene
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-06, 12:12   #276
gramma
Zadomowienie

A nie wiecie jak w tej słynnej aptece na Narutowicza z zaoptarzeniem do opalania? Bo skoro tam jest tanio, to może warto postać, tym bardziej, że mam zakupy na większą kwotę A nie chcę się przeciskać do środka i wbijać w kolejkę żeby pytać o kilka produktów, bo przecież ci emeryci mnie zaszczują, a może nawet i jakąś klątwę rzucą
Gdyby któraś z Was znalazła w jakiejś pasmanterii lub jakiejkolwiek czarnej dziurze koraliki, o których mówiłam w ostatnim poście to będę wdzięczna, bo już nie wiem gdzie szukać, wszystko przeszłam i nic Kulturomaniak, Bocian, wszelkie osiedlowe pasmanterie, w centrum - przecież gdzieś to musi być
gramma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-06, 12:22   #277
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gramma
A nie wiecie jak w tej słynnej aptece na Narutowicza z zaoptarzeniem do opalania? Bo skoro tam jest tanio, to może warto postać, tym bardziej, że mam zakupy na większą kwotę A nie chcę się przeciskać do środka i wbijać w kolejkę żeby pytać o kilka produktów, bo przecież ci emeryci mnie zaszczują, a może nawet i jakąś klątwę rzucą
misia_bella podawała telefon do tej apteki:
Cytat:
Napisane przez misia_bella
Apteka czynn jest od 8 i chyba do 19. Nr tel 5342980
Więc może zadzwoń i się upewnij

PS. Mam nadzieję, że odbierają tam telefony , bo słyszałam, że praca tam wre, nie ma czasu nawet, żeby siusiu zrobić, nie mówiąc o zjedzeniu czegoś

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-07-06, 12:42   #278
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gramma
jak byłam, zwróciłam uwage na daxa, SVR, Lierene, to z tych co bliżej stały bo reszta stoi daleko i mój wzrok nie dosięgnął z progu apetki niewiele widać...
Stary 2006-07-06, 13:09   #279
gramma
Zadomowienie

Dzięki, spróbuję Prawdopodobnie będę tam jutro, więc jeżeli któraś chciałaby, tak jak ja, dowiedzieć się czy warto stać w kolejce, to mogę zapytać czy mają na stanie co Wam potrzeba
Stary 2006-07-06, 21:48   #280
tootsie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Karolka_
interesuje mnie to masło kakaowe Ziaji w spray'u :/ na KWC ma dosc dobre opinie i jest tanie, ale nigdzie nie moge go dostac. w supermarketach nie widze.
na stronce ziaji napisane jest ze w Al. TYsiaclecia 6 i ul. Godebskiego 3 jest pelna oferta Ziaji, czy ktoras z Was byla moze w ktoryms z tych sklepow (nie chce jechac w ciemno) albo wie gdzie to masełko mozna zakupić?
masełko jest w Rosmanie obok Grand Hotelu stoi na samym dole na półce z kosmetykami do opalania więc nie jest dobrze widoczny cena to jak dobrze pamiętam 7,69 zł kosmetyk fajny ale plus ogromny za cudowny czekoladowy zapach

tootsie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-07, 09:30   #281
Bruja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wskazówka
jak byłam, zwróciłam uwage na daxa, SVR, Lierene, to z tych co bliżej stały bo reszta stoi daleko i mój wzrok nie dosięgnął z progu apetki niewiele widać...
ja widziałam też Vichy, Biodermę, Dermedica.

Cytat:
Napisane przez gramma
Dzięki, spróbuję Prawdopodobnie będę tam jutro, więc jeżeli któraś chciałaby, tak jak ja, dowiedzieć się czy warto stać w kolejce, to mogę zapytać czy mają na stanie co Wam potrzeba
pewnie już za późno (chociaż może jeszcze nie? ), ale czy mogłabyś sprawdzić, czy mają tam jakiekolwiek filtry Avene? Albo w ogóle jakiekolwiek kosmetyki tej firmy?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-07, 12:25   #282
katiia
Raczkowanie

Nie wiecie gdzie można kupić pomadkę ochronną Bebe słoneczną ( taka żółta z filtrami).Szukam jej i szukam i nic Nie ma jej w Rossmanach, w Naturach, w Realu. Gdzie ona jest????
katiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-07, 12:38   #283
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katiia
Nie wiecie gdzie można kupić pomadkę ochronną Bebe słoneczną ( taka żółta z filtrami).Szukam jej i szukam i nic Nie ma jej w Rossmanach, w Naturach, w Realu. Gdzie ona jest????
Ja ją gdzieś widziałam, w którymś Leclercu, ale w którym to nie pamietam Dzisiaj wieczorem moze będe w Leclercu, to zobacze
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-07, 12:59   #284
gramma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bruja
pewnie już za późno (chociaż może jeszcze nie? ), ale czy mogłabyś sprawdzić, czy mają tam jakiekolwiek filtry Avene? Albo w ogóle jakiekolwiek kosmetyki tej firmy?
Byłam tam, ale kurcze kolejka na cały przystanek (że o wnętrzu nie wspomnę)! Myślałam (o ja naiwna!) że 15min mi wystarczy, bo tylko tyle czasu miałam, ale jak zobaczyłam ilu ludzi tam stoi to dałam sobie spokój i przyjdę kiedyś z samego rana.
Stary 2006-07-07, 14:18   #285
tootsie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katiia
ostatnio widziałam ją w Tesco obok półek z kosmetykami do opalania

tootsie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-07, 14:20   #286
misia_bella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gramma
A nie wiecie jak w tej słynnej aptece na Narutowicza z zaoptarzeniem do opalania? Bo skoro tam jest tanio, to może warto postać, tym bardziej, że mam zakupy na większą kwotę
Ostatnio mam kupiła mi tam krem do opalania z SVR http://www.svr.pl/index.php?id=25 i nie polecam go nikomu. Jest beznadziejny. Jest barwiony (mama nie zwróciła na to uwagi) i jak sie nim posmarowałam to wyglądałam jakbym sie popudrowałam na plecach i nogach Poza tym jest strasznie suchy i widac było ze skóra mi sie łuszy po poprzednim opalaniu. Nie nawilża nic a nic Jak stała przy okienku to zadzwoniła do mnie, bo był mały wybór wysokich filtrów (ja smaruje sie min. 50). Jedyny plus to ze na stronie SVR podają ze cena orientacyjna to 51 a mama kupiła go za 40,67, ale marne to pocieszenie bo krem jest beznadziejny.
Śmianie się z samego siebie jest terapeutyczne
."
misia_bella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-07, 14:42   #287
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_bella
Ostatnio mam kupiła mi tam krem do opalania z SVR http://www.svr.pl/index.php?id=25 i nie polecam go nikomu. Jest beznadziejny. Jest barwiony (mama nie zwróciła na to uwagi) i jak sie nim posmarowałam to wyglądałam jakbym sie popudrowałam na plecach i nogach Poza tym jest strasznie suchy i widac było ze skóra mi sie łuszy po poprzednim opalaniu. Nie nawilża nic a nic Jak stała przy okienku to zadzwoniła do mnie, bo był mały wybór wysokich filtrów (ja smaruje sie min. 50). Jedyny plus to ze na stronie SVR podają ze cena orientacyjna to 51 a mama kupiła go za 40,67, ale marne to pocieszenie bo krem jest beznadziejny.
No tak, on to do ciała raczej się nie nadaje. Za to do twarzy go lubię używać czasami. Jak nie chce mi się paćkać filtra i na to podkład, to używam tego. Cena faktycznie zadowalająca
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-07, 14:58   #288
uskow
Zadomowienie

A czy w Lublinie mozna dostać kosmetyki Dr Hauschka??

uskow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-07, 15:53   #289
_Karolka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tootsie
masełko jest w Rosmanie obok Grand Hotelu stoi na samym dole na półce z kosmetykami do opalania więc nie jest dobrze widoczny cena to jak dobrze pamiętam 7,69 zł kosmetyk fajny ale plus ogromny za cudowny czekoladowy zapach
tootsie -dzieki wielkie, no naprawde musi byc ukryty bo jakos przeoczylam :/
pomadki bebe na pewno sa w tesco, widzialam wczoraj, ja lecz kupilam nivea bo ma wyzszy faktor.

mam takie problemik bo moje konsulatntki avon i oriflame gdzies sie rozjechaly na wakacje, a potrzebne mi cos z linii slonecznej do wlosow i ciala. czy w tych biurach tychze firm (na zana i 1-go maja) prowadza sprzedaz ? wiem ze babka jedna stoi obok glownej poczty ale jakas taka niemila byla. widzialyscie w ogole u nas jakies kosmetyki do wlosow (serie sloneczne), jakiejkolwiek firmy ? (np. nivea, l'oreal) ??
_Karolka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-07, 16:07   #290
katiia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tootsie
ostatnio widziałam ją w Tesco obok półek z kosmetykami do opalania
Dzieki serdeczne- będę musiała się tam wybrać, choć mieszkam na drugim końcu miasta
katiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-07, 16:27   #291
!violet!
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez uskow
A czy w Lublinie mozna dostać kosmetyki Dr Hauschka??
Jedna apteka na Narutowicza sprowadza kosmetyki Hauschka. Ale to nie jest ta słynna tania apteka. Bardziej opłaci ci się zamówić przez internet. Ja pytałam się o puder jedwabny do ciała i dowiedziałam się, że mogą mi go sprowadzić za 108 zł . Dla porównania zamówiony przez internet razem z przesyłką kosztuje 64 zł. Niezła przebitka.
!violet! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-07, 16:27   #292
uskow
Zadomowienie

O kurcze! Faktycznie lepiej przez neta ! Dzieki

uskow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-07, 16:33   #293
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez !violet!
Jedna apteka na Narutowicza sprowadza kosmetyki Hauschka. Ale to nie jest ta słynna tania apteka. Bardziej opłaci ci się zamówić przez internet. Ja pytałam się o puder jedwabny do ciała i dowiedziałam się, że mogą mi go sprowadzić za 108 zł . Dla porównania zamówiony przez internet razem z przesyłką kosztuje 64 zł. Niezła przebitka.
to prawda, ta apteka ma niezłe "przebitki". Zazwyczaj za tonik Hydrap[hase place okolo 40zl, oni chca 51!! trzeba byc zamroczonym zeby u nich zamawiac po takich cenach.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-07-07, 16:56   #294
gramma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Karolka_
mam takie problemik bo moje konsulatntki avon i oriflame gdzies sie rozjechaly na wakacje, a potrzebne mi cos z linii slonecznej do wlosow i ciala. czy w tych biurach tychze firm (na zana i 1-go maja) prowadza sprzedaz ? wiem ze babka jedna stoi obok glownej poczty ale jakas taka niemila byla. widzialyscie w ogole u nas jakies kosmetyki do wlosow (serie sloneczne), jakiejkolwiek firmy ? (np. nivea, l'oreal) ??
Nie wiem jak z Oriflamem, ale jakiś rok temu (a nie sądzę, żeby przez rok coś się zmieniło) Avonowska siedziba na Zana była jedynie dla konsultantek. Na dole jest punkt odbioru zamówionych paczek, a na górze jest sklep. Za każdym razem drukują fakturę i proszą o dane konsultantki takie jak jakiś numer itp., wszystko jest sprawdzane.
Stary 2006-07-07, 19:58   #295
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Karolka_
na 1-go maja oriflame nie prowadzi sprzedaży (dziś tam byłam )i chyba innego oddziału już nie ma (bo nie można wybrać zamówienia żeby doszło do innego, bo jedyny w lublinie wyświetla się na 1-go maja). szkoda że wcześniej nie mówiłaś to bym zamówiła i dla ciebie kosmetyki ja wziełam sobie z oriflame spray(odżywkę) do włosów. coś od słońca dla skóry mam zamiar teraz brać. a co do innych firm to nie wiem czy są jakieś produkty dla włosów, ja się nie spotkałam, ale też nie chodzę po sklepach (wolę popatrzeć w katalog i co potrzebuję to zamawiam, nie lubię ścisku w sklepach ) P.S. w obecnym (z którego można zamawiać do niedz.) i następnego (z którego można zamawiać od pn) katalogu też są te produkciki do włosków
Stary 2006-07-07, 20:46   #296
aleksandra999
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ally83
Ponawiam pytanko o meteorytki Pierre Rene

Brama 36,są w trzech odcieniach ,kupiłam tam też nowość z pierre rene,glimmering powder w ślicznym opakowaniu w formie pieczątki-szukałąm go po całym Lublinie 2 miesiace

pozdrawiam
aleksandra999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-08, 20:51   #297
wskazówka
Zakorzenienie

ktoś pytał o jakieś koraliki więc są jeszcze w olipmie na stoisku z pasmanteria (op./1,50zł) nie wiem czy o takie chodzi ale są jakieś w opakowaniu jest ich...no nie wiem troche dziś wybrałam się na zakupy do olipmu, prawie w każdym sklepie jest wyprzedaż od -20 do -50%. skorzystałam tylko z atlantica bez promocji ale co tam ale jest dużo bluzeczek w przecenie buciki mi się podobały, ale myślę sobie po co mi drugie i jak szłam z powrotem to mi się rozwalily moje :| więc chyba jutro się wybiorę ponownie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-07-08, 21:01   #298
gramma
Zadomowienie

Donoszę, że podany wyżej nr telefonu do apteki na Narutowicza jest nieaktualny ("Nie ma takiego numeru...").
Stary 2006-07-08, 21:21   #299
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandra999
Brama 36,są w trzech odcieniach ,kupiłam tam też nowość z pierre rene,glimmering powder w ślicznym opakowaniu w formie pieczątki-szukałąm go po całym Lublinie 2 miesiace

pozdrawiam
O dzięki . Myślałam właśnie, żeby tam się udać. A ten nowy puderek to sobie na pewno obejrzę .

Cytat:
Napisane przez gramma
Donoszę, że podany wyżej nr telefonu do apteki na Narutowicza jest nieaktualny ("Nie ma takiego numeru...").
Może nie wyrabiali z jego odbieraniem .
Stary 2006-07-08, 22:18   #300
misia_bella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gramma
Hmm... numer telefonu podałam z opakowania waxu który kupiłam pod koniec czerwca. Jakby co to sprawdzcie jeszcze w książce tel. to jest apteka na Narutowicza 83
Śmianie się z samego siebie jest terapeutyczne
."
misia_bella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości