![]() |
#271 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzura... "na małpę"? :DD
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#275 |
Wtajemniczenie
|
A co myślicie o blond pasemkach do tej fryzurki?
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
ktoś już tutaj pisał- że ta fryzura bardzo fajna jest, ale trudno z niej zejść... no właśnie. ja mam małpkę już od marca 2006 chyba... no i cholera za nic nie mogę się inaczej ściąć... w sumie jest mi bardzo dobrze w tej fryzurze (nie to zebym się chwaliła ^^) , ale juz mi się znudziła i chciałabym ja zmienić... ech i nie wiem jak... probuję zapuścić włosy, ale w fazie przejsciowej wygląda to tragicznie... jutro idę do fryzjera i chyba będę zmuszona znowu się tak obciąć... ale trudno się mówi... może chociaz na jakąs inną grzywkę się zdecyduję xD Myślicie, że będzie do tej fryzury pasować prosta grzyweczka? ;>
Co do tego czy pasują do niej pasmeka blond- jednej osobie pasują, drugiej nie... trudno powiedzieć... ja miałam blond i czerwone na czarnych włosach i mi pasowały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Myślicie że ukośna grzywka i fryzura na małpe bedzie pasować do kwadratowej twarzy?
![]()
![]() |
#278 |
Konto usunięte
|
Będzie a nawet bardzo ja taką mialam i było świetnie (tzn. to nie była taka punkowa małpa tylko delikatna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
ja mialam fryzurke na malpke spoko sie w niej chodzilo i baja ja mialam klasyczna ...... : P ide za jakis czas spowrotem do fryza by sciac wloski tak samo jak w marcu 2006 :P fotka troche stara ale kukuryku na glowce bylo hahaha....... : D
![]() |
![]() |
#280 |
Przyczajenie
|
RSCN2472.JPG
a oto moja wersja fryzurki na małpkę, odrobinę zmodyfikowana ![]() i jeszcze kilka ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-09-25 o 12:04 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Przyczajenie
|
nena mycha! Dziękuję bardzo za komplemencik, chiclam tu wrzucić inne fotki , fajniejsze od tych ale nie chcialy sie załadować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj wróciłam od fryzjera. Nie wiem, co mi odbiło, ale mam włosy właśnie lekko ściachane od góry, a dół zostawiony dłuższy. Stwierdzam kategorycznie - to nie dla mnie. Przeryczałam pół dnia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acha - mam dużo włosów, ale są cienkie - coś jak Vivienne, zawsze je układałam na wałki, teraz kombinuję z nim, że hej :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Przyczajenie
|
weronika nadara - oj oj skinhead girls rulez 'malpka' zawsze ojowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
ja własnie "schodzę" z małpy ,włosy ciągle mam wystopniowane i widać różnice ale jest o niebo lepiej niż po ścięciu w końcu odrosły i jest ich wiecej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
A mi mama naprawiła lekko moją fryzurę i podcięła mi ten dłuższy tył. Już jest lepiej, ale mam ochotę na długie włosy i zaczynam zapuszczać (a małpie na mojej głowie mówię nie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
hehehee widze ze nie tylko mnie dreczy zapuszczanie
![]() wlasnie weszlam na wizaz szukajac sobie nowej fryzurki, rzeczywiscie trudo cos wykombinowac z malpki ![]() TERAz wloasy z tylu zachodza mi na kark, z przodu stralam sie tak podcinac aby zapuscic boki i grzywke, bo zawsze mialam scinane tak ze pejsiki przy uszach i wyciete nad nimi. moze powstawiajmy tu fotki dla zapuszczajacych z malpki, albo new watek?? ![]()
![]() |
#288 |
Wtajemniczenie
|
Ja też już nie chcę małpki i uważam, że najlepiej jest mi w długich włoskach, ale może jeszcze kiedyś się skuszę na małpkę
![]()
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
A ja nigdy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Przyczajenie
|
Podbijam wątek, jednocześnie wkraczając ze swoim pytaniem. Przejrzałam cały wątek i jestem gotowa drukować wybrane zdjęcie i pędzić w poniedziałek do fryzjera. Problem w tym, że nie wiem, czy u mnie to wyjdzie - ze względu na dość krótkie włosy. Nie chciałabym skracać włosów drastycznie, wolałabym raczej taką "średnią" małpkę.
I jeszcze jedno, tym razem pytanie dotyczące kosztów - ile ewentualnie wezmą za takie cięcie na moich włosach? Bo niestety mam ograniczone finanse, a chciałabym to mieć u siebie już i teraz, bo od zawsze cierpliwości za grosz... ![]() Załączam swoje zdjęcie i już teraz jestem wdzięczna za wszelkie odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zadomowienie
|
Hmm znalazłybyście może jakieś w fryzurki w tym stylu z prostą grzywką (niekoniecznie obciętą 'od linijki':P)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
ja mam teraz małpkę ale grzywka jest pod radelek taka spoko krotka i powiem ci ze taka ładnie sie prezentuje... uwazam ze od linijki grzywka pod malpę chyba nie bedzie sie ciekawie prezentowalo, zaezy tez jaka twarz... ale nie wiem nie wyobrazam sobie jakos.
![]() |
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
ja mam prostą i wystrzepioną - też mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() |
#296 |
BAN stały
|
a ja mam dylemat od grudnia mam ta fryzurę i co 3 mc chodziłam do fryzjera aby ścinać! bo niestety szybko traci "fason" i teraz mam taki dylemat jak wy czy mając "chude" włosy lepiej je zapuścić i niech sie wkońcu zrównają , ?? czy lepiej takie chude własy cieniować?? tak na "małpę"?? tylko że doprowadzenie głowy po ścięciu zajmuje mi około 30 minut bo musze je ułożyć na lokówce aby stały!!i niezawsze mam na to czas!! dodam iż w niedalekiej przyszłości myślę o "ślubie" i o fryzurze ślubnej i nie wiem czy czasami dac sobie spokój z "małpą" bo wkońcu jaka ja będe miała fryzure na ślub??
![]() -> aha mam też grzywkę i niestety ona rośnie 2 razy szybciej niż całe włosy i chyba pójdę ściąć samą grzywe jak sądzicie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Hej babeczki!
Śledzę ten wątek już od jakiegoś dłuższego czasu i marzy mi się taka fryzurka. Przyciemniłabym włosy, tzn. i tak przyciemniam, ale mam problem: mam kręcone włosy, które są jednak długie i podatne na układanie, więc myślę, że może jak bym je prostowała po myciu to by się trzymało? Jak myślicie ? ![]() ![]() ![]() Dodam, ze mam okrągłą buźkę i może by mi ją ta fryzura wyszczupliła? Doradźcie coś kobitki ![]() Dodaje fotki tych fryzurek, które mi się marzą, wiem, że już były ![]() ![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4452193 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4452193 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4452193 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4452193
![]() |
![]() |
#298 |
Przyczajenie
|
prawdziwa fryzura o nazwie MAŁPA wygląda tak-
http://przedmiescia69.republika.pl/obrazy/1a.jpg http://search.deviantart.com/?sectio...=skinhead+girl mają je skinhead girls ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak bardzo mam ochote się ściąć ale boje sie straasznie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
Ja miałam przez długi okres czasu tę fryzurkę i przyznaję, wygląda się w niej bardzo fajnie. Szczególnie mocno pocieniowany tył wygląda efektownie
![]() Z tym, że prawdą jest niestety, że bardzo trudno później zejść z tej fryzury. Ja zapuszczałam włosy ponad 1.5 roku i dopiero niedawno wyrównałam sobie włoski - teraz mam troszkę za ramiona, lekko pocieniowane i zapuszczam dalej ![]() Najbardziej denerwowało mnie, że nie mogłam sobie związać włosów, bo mnóstwo kosmyków się buntowało i za nic nie chciało "siedzieć" w kitce ![]() ![]() Tak czy owak, tęsknię czasami za tą fryzurą, szczególnie za jej odbiciem w lustrze (tył wyglądał przepięknie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.