![]() |
#271 | |
Raczkowanie
|
Dot.: rolletic , czy masaż na tym naprawdę pomaga ??
Cytat:
to moze sie mijalysmy? ja bylam na 14:3o ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Przyczajenie
|
![]()
No więc... Rolletic naprawdę pomaga!
W tym miesiącu mam zamiar kupić karnet wiązany: 10 godzin rolletic, 50 min pas wibrujący i 50 minut wibrująca platforma (z czego platforma jest naprawde zdumiewająca) i do tego jest wstęp na siłownię bez ograniczeń. A cena? Szok! Jedyne 125! Powiem tylko tyle, że to naprawdę działa. W połączeniu z dietą (stosuję 1200 kcal) oraz aeroby (okolo 3 razy tygodniowo) przez 3 tygodnie schudlam 5 kilo. A masaże i to wszystko co wibruje nie odchudza, jednak pomaga poprawić wygląd skóry podczas odchudzania. Jest jędrniejsza, bez cellulitisu, sprężysta w dotyku. Wystarczy odrobina dobrych chęci ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Przyczajenie
|
Czy ktos wie ile sie spala kalorii podczas 60 min. zestawu??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Przyczajenie
|
widze ze tylko ja uczeszczam na rollmastera zadna z was na to nie chodzi kazda tylko rolletic. minelo juz troszke czasu jak chodze i chcialabym sie podzielic z wami moimi dowiadczeniami..
a wiec...coraz bardziej jestem zadowolona z tej maszyny zaciagnelam juz kilka kolezanek i razem chodzimy... ostatnio zrobilam sobie diete oczyszczajaca i bardzo lekko sie czuje. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
a skad jestes martyna2134? ja tez chodze na rollmaster. mimo tego ze jestem młodą osobą ale po urodzeniu dziecka troszke zaczelam narzekac na wałki na brzuchu no i celulit. o dziwo nie na posladkach ale własnie na brzuszku. Zaczelam chodzic na rollmaster ponieważ otworzyli salon koło mnie.Jestem dosyć zadowolona ponieważ powazne zmiany zauważyłam dość szybko. a tobie szybko pomogl rollmasaż? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
czesc wam mam pytanko takie male. moja kolezanka chodzila na te "rolki" i dostala diete na 14 tygodni i schudla przez ten czas 22 kg. ja mam zamiar zaczac ta sama diete i chcialam sie zapytac czy ktoras z was tez stosowala ta diete i jakie sa rezultaty.dzieki
![]() |
#279 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam, jest to moj pierwszy watek, ale to forum juz od jakiegos czasu obserwuje... szukalam cos o rolleticu i tu jest najwiecej informacji. bardzo za to dziewczyny wam dziekuje, bo mnie te posty zachecily i dodaly odwagi. chodze i jestem bardzo zadowolona, widze duza poprawe. chcialam zwrocic jednak uwage, ze jak przeczytalo sie cale to forum, to od razu widac, ze niektorzy to tylko posty-czysto-reklamowe. i prosze wybaczyc mi te uwage, ale jesli zrobilo sie zla inwestycje w rollmastera i interes zle idzie, to moze czas wyciagnac wnioski, a nie wciskac haslo rollmaster na kazdy sposob. bo ja tu zagladam, zeby poczytac prawdziwe spostrzezenia a nie KRYPTOREKLAME uprawiana przez pania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
jestem oburzona faktem ze uwaza pani ze robie jakas kryptoreklame. tak samo mogłabym powiedziec o wiekszosci pań które tu piszą ze robia kryptoreklame na rolletica. Jakas inna pani moglaby napisac o rolling star ze jest dobre. To, że ja chodzę na inną maszynę niż ROLLETIC nie oznacza ze robie jakaś reklame. Uważam, że należą mi się przeprosiny. nie jestem wieku młodego by można bylo mnie obrażać w ten sposób. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez daga88 Czas edycji: 2009-04-17 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Chodze na rolletic od niedawna. Jestem juz po czterech masazach. Stosuje tez diete oczyszczajaca 14-tygodniową, z tym ze zaczelam od 3 tygodnia poniewaz nie mam nadwagi. Chcialam jedynie zeby troche spadla mi waga a dokladnie 4kg bo wszystkie spodnie robily mi sie przyciasne, a dzieki masazaowi chce sie pozbyc malych boczkow ktore dostalam przez slodycze. Wlasnie zaczynam 4 tydzien. Wczoraj bylam na wazeniu i schudlam przez tydzien 1,8kg. Przy stosowaniu diety wazne jest zeby nie dopuszczac do uczucia glodu...mozna jesc i jesc ale okreslone produkty. Moja mama, ciocia i kuzynka takze stosują ta diete i chodzą na masaze. Ale diete zaczely od pierwszego tygodnia. Mama po tym tygodniu schudla az 5kg, ciocia 3kg . Zobaczymy jakie beda efekty pozniej.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
ja mam 4kg mniej w 5 tygodnie a na rolletic chodze dwa razy w tygodniu wiec jestem mega zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Przyczajenie
|
A ja chodze na rolletic od 3 tygodni i stosuje ich dietke. Schudlam juz 5 kg, moze byloby i lepiej, aczkolwiek kilka razy uchylilam sie od tej diety i w 3 tygodniu nie bylam ani razu na masazu. W kazdym badz razie polecam osobom zainteresowanym schudnieciem, naprawde warto zainwestowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
Ja już jestem od tygodnia na ścisłej niskokalorycznej diecie, schudłam już 3 kilogramy co mnie trochę zszokowało
![]() ![]() U mnie w 3mieście rolletic 260 zł/ 20 wejść przy czym karnet biorę z koleżanką (odchudzamy się razem) na spółkę więc wychodzi 130 zł za 10 wejść.
![]() http://woskomania.blogspot.com/ https://www.facebook.com/woskomania/ Edytowane przez Burbery Czas edycji: 2009-05-17 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Przyczajenie
|
Ja juz jestem na polmetku 5 tyogodni dietki i rolletica udalo mi sie juz schudnac prawie 8 kg, jestem zadowolona. Burbery trzymam kciuki zeby sie udalo, mi sie udaje jak narazie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zadomowienie
|
dziewczyny mam do Was pytanie jak wrażenia po zastosowaniu diety rolletic?
Ja sobie kupiłam książeczkę na pierwszy tydzień i mi szczęka opadła! Nie można stosować nawet przypraw : (... Jakie miałyście odczucia? powiem szczerze że od jedzenia samych zielonych rzeczy mogłoby mnie mdlić, ale jestem w stanie przecierpieć przez tydzień na twarożku, jogurcie i jajku.... Pytanie tylko jak wygląda drugi tydzień, czy można np. jeść chociażby pomidory albo oliwę z oliwek.. No i przyprawy!
![]() |
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
A ile kosztuje taka ksiażeczka z dietą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
5 złotych
![]() |
![]() |
#290 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Bardzo czestym powodem zaslabniec jest zwykle niedotlenie organizmu. Podczas masazu zuzywamy wiecej tlenu niz normalnie. Mimo iz nie czujemy zmeczenia, nasz organizm potrzebuje go wiecej. Krew jest takim srodkiem transportu, ktory go nam dostarcza za posrednictwem pluc. Objawy niedotlenienia mózgu mogą wystąpić nagle jako zawroty lub bóle głowy, zaburzenia widzenia, omdlenia i utrata przytomności. Polecam wpisanie hasla "niedotlenie" w wyszukiwarce, napewno zajdzienie tam wiecej ciekawych rzeczy. Co do rolleticu to napisze, ze jest on przeznaczony dla osob, ktore nie lubia zmeczenia fizycznego, a mimo wszystko chca ladnie wygladac. Ale trzeba na niego chodzic zeby byly widoczne efekty. Wiele osob napisalo, ze oczekuje wiecej, zalozmy po dwudziestej wizycie. Dwadziescia wizyt to okolo 7 tygodni pracy na maszynach i zdrowy program zywnosciowy. Siedem tygodni to tak dlugo? Nalezaloby sie zastanowic ile tygodni poswiecilismy na zgromadzenie naszego tluszczu, ile czasu tracilismy na "wspaniala" pulchna sylwetke? "stajemy sie tym czym sie odzywiamy" Rolletic jest swietnym rozwiazaniem, mozna chodzic dla relaksu, mozna schudnac i poprawic sylwetke, wszystko zalezy od naszych potrzeb. Takie jest moje osobiste zdanie. Pozdrawiam, Grzegorz. ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny ,ja jutro koncze pierwszy tydzien dietki i wazenie jestem ciekawa jakie beda efekty mam prosbe napiszcie mi czy duzo jadlyscie podczas stosowania tej diety pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zadomowienie
|
koniecznie napisz. Mnie by zemdliło do jednym dniu takiego jedzenia. Już wolę chyba pić samą maślankę ;/
![]() |
![]() |
#293 |
Przyczajenie
|
Burbery ja osobiscie nie przepadam za maslanka ale trzymalam sie scisle dietki i bylam w ciagu tygodnia 3 razt na rolletingu ale wydaje mi sie ze duzo nie schudlam moze 1 kg wiecej nie .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Przyczajenie
|
A wiedz przez tydzien stosowania dietki i masazy na rolletingu schudlam 1,5 kg mysle ze to niezle .Jutro zaczynam drugi tydzien pozdrawiam .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Przyczajenie
|
hej. mam prośbę - chodziłam na rolletic kiedyś, mam zamiar zacząć teraz od nowa. mam książeczki wszystkie poza pierwszym tygodniem (zgubiłam...) - mógłby któs mi przesłac krotki opis lub skany tej książeczki - chciałabym zacząć dietę przed pójściem na pierwszy masaż
![]() Edytowane przez karlajn87 Czas edycji: 2009-05-29 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
Wyśle skany pierwszej za skany drugiej
![]()
![]() |
![]() |
#297 |
Przyczajenie
|
z drugiej mam tylko napisana jedna strone co dodatkowo można jeść
![]()
![]() |
#298 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Z góry dzięki za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
Ja chodzę od tygodnia.
CZy przed masazem wcieracie jakieś kremy i tym podobne?
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.