.:: Zelixa::. - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-08, 07:53   #271
kludii99
BAN stały

Dot.: .:: Zelixa::.

Cytat:
Napisane przez favola Pokaż wiadomość
Za zelixę 10,więc pewnie dlatego jest tańsza.Kludii,osiągnęłaś wreszcie swój cel,czy doszłaś do wniosku,że nie warto truc się?
No pewnie masz rację, dlatego jest tańssza

Wiesz co swojego celu jeszcze nie osiągnęłam, ale mam nadzieje, że wkrótce osiągne a co do trucia się tym lekiem... Uważam, że gdybym go nie potrzebowała to nigdy, nigdy bym sie na niego nie zdecydowała :/, no ale niestety mi juz nic nie pomagało, więc musiałam zacząć brać Zelixe. Oczywiście jest spadek wagi, ale to nie tylko dzięki Zeli, bardzo dużo tez mi pomogła dieta i ćwiczenia. Jak narazie spadło mi 3,5 kilo i oby szło dalej w dół. Jak juz ruszyło to mam nadzieje, że spadnie jeszcze więcej ;d

A jak jest u Ciebie? Widzisz jakieś efekty?
kludii99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 08:11   #272
meryneczka
Przyczajenie

cześć dziewczyny, ja za zelixe 15, zapłaciłam za dwa opakowania 50zł była promocja więc jast o.k ja na razie mam -3kg wiadomo trzeba czekać, wczoraj rozmawiałam ponownie z moim lekarzem, i powiedział mi, że ma przypadki gdzie zelixa na niektóre dziewczyny nie zadziałała, wzięły meridę i efekt był piorunujący! Zobaczymy w praktyce
pozdrawiam Was serdecznie i życzę powodzonka))))))
meryneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 12:38   #273
martines1981
BAN stały

Cytat:
Napisane przez meryneczka Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, ja za zelixe 15, zapłaciłam za dwa opakowania 50zł była promocja więc jast o.k ja na razie mam -3kg wiadomo trzeba czekać, wczoraj rozmawiałam ponownie z moim lekarzem, i powiedział mi, że ma przypadki gdzie zelixa na niektóre dziewczyny nie zadziałała, wzięły meridę i efekt był piorunujący! Zobaczymy w praktyce
pozdrawiam Was serdecznie i życzę powodzonka))))))
Witajcie
Właśnie tez mnie zastanawia czy rzeczywiście Zelixa nie różni się niczym od Meridii. Podobno mają taki sam skład tylko inny producent. Ale z tego co mówisz maryneczka to coś je jednak różni skoro Zelixa na niektóre dziewczyny nie działa a Meridiia tak. Moze jakościowo jest lepsza to tak jak z ciuchami kupisz bluzke za 20zl i niby niczym się nie różni od tej za 50 ale jednak ta masz dłużej bo jest z lepszego materiału. No bardzo mnie to zastanawia. Może jest ktoś kto próbował meridii i zelixy i może coś na ten temat powiedzieć, ja chętnie poczytam.

Pozdrawiam.
martines1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 14:14   #274
meryneczka
Przyczajenie

dokładnie, może tak być jak piszesz Martines No zobaczymy co ztego wyjdzie

buziaczki do następnego spotkania
meryneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 17:22   #275
fibak36
Raczkowanie

no i dziewczyny nie dostalam recepty bo lekarz nie wie co to za tabletki;|
fibak36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 17:41   #276
favola
Raczkowanie

GG do favola

Cytat:
Napisane przez fibak36 Pokaż wiadomość
no i dziewczyny nie dostalam recepty bo lekarz nie wie co to za tabletki;|
Witaj.Nawet jeśli lekarz nie zna zelixy(bo nie jest możliwe zapamiętanie wielu tysięcy nazw ),z pewnością ma książkę z wykazem dostępnych na polskim rynku lekarstw(widziałam coś takiego u mojego lekarza rodzinnego,sprawdza tam czasami w jakiej postaci jest lek,jego dawkowanie).Może chodzi po prostu o to,że nie chce ci go przepisac,bo nie można go stosowac u ludzi z niewielką nadwagą.
favola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 17:58   #277
basia6413
Przyczajenie

napiszcie czy ktoras z was miala po zeli jakies zmianyw cyklu miesiaczkowym?

"Je sie po to żeby żyć, a nie żyje po to żeby jeść!"
basia6413 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-08, 18:02   #278
fibak36
Raczkowanie

wiesz co patrzyla w wykazie lekow i tam nie bylo jej, nie wiem jakim cudem.
oj bede jej trula dopoki mi nie przepisze hehe
Stary 2008-05-08, 18:50   #279
kludii99
BAN stały

Cytat:
Napisane przez basia6413 Pokaż wiadomość
napiszcie czy ktoras z was miala po zeli jakies zmianyw cyklu miesiaczkowym?
Ja miałam :/ dostałam okres tydzień wcześniej przy tabletkach antykoncepcyjnych... A przy nich zawsze miałam okres co do dnia i godziny ;/ i zamiast dostać normalnie w przerwie między jednym opakowaniem a drugim dostałam 3 dni przed rozpoczęciem przerwy :/

No ale cóż, czytałam że przy Zeli tak może być... niestety z tymi naszymi okresami hehe ;p
Stary 2008-05-08, 19:30   #280
martines1981
BAN stały

Cytat:
wiesz co patrzyla w wykazie lekow i tam nie bylo jej, nie wiem jakim cudem.
oj bede jej trula dopoki mi nie przepisze hehe

Zapytaj o meridiie, jest drozsza ale jak Ci tak zależy to chyba nie ma to znaczenia, a podobno to jest to samo.
Stary 2008-05-10, 00:36   #281
agu76
Przyczajenie

Witam wszystkie Panie, ze znajomymi nam problemami Niestety, czytałam Wasze posty tylko wybiórczo, ze względu braku czasu... Więc proszę o wybaczenie za wszelkie powtórki pytań dotyczących moich 'problemów'. Kilka dni temu skończyłam pierwszą dawkę Zelixy 10:I moje (jedyne) osobiste spostrzerzenia są takie: nie przybywam na wadze ( a rosła ona z tygodnia na tydzień) ale i też nie chudnę . W związku z tym zdecydowałam się na Z 15, którą biorę od 3 dni. Już obserwuję, że właściwie wcale nie chce mi się jeść (jem tylko 'dla zasady', żeby coś było w żołądku) a jedynym skutkiem ubocznm jest suchość w gardle. Czy Waszym zdaniem mam szansę na zgubienie ok. 10kg ( a głownie tzw. oponki) w ciągu następnego miesiąca?
Za wszelkie informacje z góry dziękuję. i pozdrawiam
agu76 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-10, 08:10   #282
fibak36
Raczkowanie

wedlug mnie masz szanse na zgubienie 10 kg. ja np 3 tyogodnie biore i schudlam 7 kg wiec Tobie tez napewno sie udaZycze powodzenia
Co do suchosci w ustach to po Zelixie niestety tak bywa ale nie jest to przeciez takie straszne
Stary 2008-05-10, 09:06   #283
kludii99
BAN stały

Witam Cię serdecznie Agu76 w Naszym gronie

Myślę, że powinnaś schudnąć, ale oczywiście właczając ćwiczenia i dietę. Sama Zelixa aż tak bardzo Ci nie pomoże. Wiadomo po Zeli, można schudnąć dużo nawet bez ćwiczeń, no ale potem zostaje "flak" nadmiar skóry hehe, no a przy ćwiczeniach wyrobisz sobie mięśnie i spalisz tłuszczyk

Trzymam kciuki powodzenia!
Stary 2008-05-10, 09:39   #284
martines1981
BAN stały

Witam miłe panie.

Dziewczyny naprawde zazdroszcze wam tych kg które tak szybko zrzuciłyście w tak krótkim czasie. Ja też schudłam ale wydaje mi sie że nie wiele a został tydz. do końca opakowania i już nie chcę brać zelixy,tak sobie założyłam już na samym początku. Fibak36 7 kg w ciągu 3 tyg to bardzo dużo, gratuluję. Agu76 tobie też sie uda napewno nie jedz po 18 i trochę ruchu i będzie dobrze.

Pozdrawiam i powodzenia.
Stary 2008-05-10, 09:39   #285
HAKUNA 78 MA TATA
Przyczajenie

Witam Was wszystkie.
Dawno mnie tu nie było i widzę że dołączyło do nas parę nowych dziewczyn.
Ja właśnie skończyłam pierwsze opakowanie z10 i jestem w szoku z 75 kg na starcie teraz mam 64,90 (10 kg mniej). Jestem szczęśliwa
Teraz zaczęłam drugie opakowanie ale już z Z15 zobaczymy co będzie.

Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki. Warto jest walczyć z tymi kilogramami bo efekty są super.

Moja waga
03.04.2008 - 75 kg
.....
17.06.2008 - 61 kg

Mój cel to 55 kg
HAKUNA 78 MA TATA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 10:17   #286
agu76
Przyczajenie

Dzięki dziewczyny. Jeśli chodzi o jedzenie po 18 to zdaża mi się tylko sporadycznie (przy jakiejś imprezce) ale i tak staram się ograniczać. A co do sportu to właśnie niedawno kupiłam sobie rower i powoli zwiększam ilość kilometrów. Jestem raczej trochę leniwa więc wolę rower niż ćwiczenia, do których ciężko się zmobilizować.
Ale- stanęłam dziś rano na wadze i tak jakby było 1kg mniej
Gratuluję wszystkim utraconych kilogramów i życzę wytrwałości
agu76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 16:40   #287
kamus23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez HAKUNA 78 MA TATA Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie.
Dawno mnie tu nie było i widzę że dołączyło do nas parę nowych dziewczyn.
Ja właśnie skończyłam pierwsze opakowanie z10 i jestem w szoku z 75 kg na starcie teraz mam 64,90 (10 kg mniej). Jestem szczęśliwa
Teraz zaczęłam drugie opakowanie ale już z Z15 zobaczymy co będzie.

Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki. Warto jest walczyć z tymi kilogramami bo efekty są super.

Gratuluje hakuna piękny wynik zaczynałyśmy prawie razem z tego co pamieta.Brawo brawo
kamus23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 19:12   #288
Cześka
BAN stały

Cześć dziewczyny,

Kilka dni temu podjełam decyzję o odchudzaniu. Od 4ech dni nie jem zadnych węglowodanów, a od dziś biorę Zelixę15. Mam do zgubienia 15kg, zeby jako tkao wyglądać, a 30 zeby wyglądać dobrze.
Mam 168cm i wazę 89kilo.

Trzymam za was i za siebie kciuki.
Cześka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 23:33   #289
Dietetyk27
Przyczajenie

Witam

Jestem dietetykiem, specjalizuję się w odchudzaniu. Znajomy podrzucił mi ten topic i byłem w szoku. To przykre co robią w Polsce lekarze ,a tym bardziej co robicie Wy!
Meridia nie różni się wiele od środków stosowanych przez "koksów", "sterydowców" czy jakkolwiek to nazwać. Clen i Salbutamol też cudownie "odchudzają" i też są na recepte. Co prawda to leki na astme, ale może od razu sięgnijcie po to? Oczywiście żartuję, ale skutki uboczne tych leków są takie ,że mogą nawet spowodować zgon czy astme. Meridia może spowodować zgon(notabene producent leku podkreśla iż udowodinony 32 zgony w wyniku Meridi) czy depresję.

Główny składnik Meridi to sabutarmina. Niegdyś lek na depresje, odkryto jego "efekt uboczny". Wrzucam artykuł o tym:

Cytat:
Warnings issued for two herbal products
01 March 2006

Health officials are warning people to immediately stop taking two herbal products which contain undeclared prescription medicines and could be dangerous or fatal in some cases.

Health Director-General Karen Poutasi today warned people against taking the products after testing revealed they contained undeclared prescription medicines for weight loss and erectile dysfunction.

Tests by the Health Ministry Medicines Safety Authority (Medsafe) have shown that the herbal weight loss product Li Da contains the prescription medicine sibutramine, which is prescribed for obese patients who have not been able to lose weight using a low calorie diet and exercise.

Sibutramine can cause increased blood pressure and heart rate and cannot safely be taken by a range of people, including those with glaucoma, mental illness and severe liver or kidney problems.

It should not be used in combination with other medicines such as some antidepressants and migraine treatments, Dr Poutasi said.

A second herbal product Nasutra - labelled as "the natural choice for maximum sexual performance" - has been found to contain the prescription medicine Sildenafil, which is prescribed for the treatment of erectile dysfunction.

Sildenafil is known to interfere with some heart medication and could be fatal to some individuals.

"Consumers should immediately stop taking these two products," Dr Poutasi said.

"People who have taken Li Da or Nasutra should seek medical advice from their doctor if they are: taking other medicines; have felt unwell when taking the products; or if they have become unwell after they stopped taking the products."

The two products were discovered following routine testing, surveillance activities and through information received by Medsafe.

Action is being taken with respect to the distributors of these products and further investigations by Medsafe are under way into the importation and supply of the products.

"It is illegal to sell or supply prescription medicines without the purchaser having a prescription from a registered medical practitioner," Dr Poutasi said.

"Distributors, importers and sellers are responsible for ensuring the products they import or sell do not contain any undeclared prescription medicines," she said.

"It is also illegal for an individual to possess personal supplies of a prescription medicine without first having obtained a medical practitioner's prescription for them.

"Consumers need to be cautious as there may be other herbal products at risk of containing prescription medicines or toxic substances.

"There are many examples in the international literature where `herbal' products for the treatment of impotence or for weight loss have been found to contain prescription medicines."

Why are these products a problem?

Li Da was investigated following complaints received by Medsafe about side effects of the product and because border surveillance had indicated increased attempts to import the product. Testing showed that it contained the prescription medicine sibutramine. Reductil is the only brand of sibutramine approved for sale in New Zealand and is used for managing overweight (obese) patients. Sibutramine can cause increased blood pressure and heart rate. Patients using sibutramine must see their doctor for a check-up every two weeks during the first three months of treatment in order to monitor the effects of use.

Additionally, sibutramine must not be given to certain persons (for example, those with glaucoma, mental illness, severe liver or kidney problems) nor should it be used in combination with medicines such as some antidepressants and migraine treatments. Li Da is labelled in Chinese characters, information about it indicates that it is claimed to be a herbal product.
Lekarz który do lekkiej nadwagi(nie OTYŁOŚĆI!) czyli 10-12kg przepisuje od razu Meridie spokojnie może znaleźć się w sądzie. Lek ten może mieć skutki uboczne ,które wyjdą nawet po latach. Badania nad Meridią wykazały ,że branie leku bez przygotowań to na 5% depresja, lęki, insomnia, ... wiele wiele więcej. Meridie stosują tylko ludzie chorzy na otyłość, nie ludzie którzy mają 5-10kg. Przed Meridią jest wiele etapów tak na prawdę ,które trzeba przejść. Wymieniając pare:

1. Odchudzanie zwyczajowe
- Dieta zbilansowana(http://www.bystrzak.pl/prawidlowe-od...lansowana.html)
Nie jakaś dieta cud, oczywiście indywidualna do każdej osoby. Diete opracowuje się patrząc na aktywność fizyczną, typ człowieka(endo, ekto), wzrost, wagę - z tego wylicza się ile kalorii na dzień potrzebuje. Jak widzę diety głodówki to śmiać mi się chce ,żę kobiety są naiwne i w to wierzą. Paradoksalnie przez to tyją bardziej bo zawsze gdy waga wraca po takiej "głodówie" przynosi ze sobą znajomych.
- Trening Aerobowy(bieganie 30min + spacer )

2. Odchudzanie wspomagane
- Dieta zbilansowana
- Siłownia + trening aerobowy 3 razy w tygodniu. Trening masowy/siłowy(dla kobiet oczywiście inaczej, tutaj tylko ogólnorozwojowy).
- Dni nie treinngowy trening HIIT(interwałowy)

3. Odchudzanie wspomagane + suple
I - Suplementy lajtowe typu Thermospeed czy Thermoshape.
II - Jeżeli tamte zawiodą dodajemy coś mocniejszego w stylu Venom Hyperdrive 3 czy Scorch. Oczywiście Dieta, silownia, hiit zostaje. Rzadko kiedy ktoś tutaj dochodzi jeżeli tylko się przykłada.
III - Jeżeli już to nie pomaga albo ktoś mieszka z domownikami, którzy nie potrafią schować jedzenia i ma słabą wole to dodatkowo środki hamujące łaknienie. IHMO placebo, ale na niektórych działa.

4. Leczenie farmakologiczne typu Meridia, Zelixa.
I - Przechodząc poprzednie etapy człowiek wyrabia sobie nawyki żywieniowe, które towarzyszą mu całe życie. Bez tego nawet jak się schudnie na Meridi to po zimie to wróci.
II - Konsultacja z lekarzem i stałe wizytowanie. Trzeba systematycznie badać serce i ciśnienie bo brak tego może skończyć się nawet zgonem.
III - Zaczyna się od małych dawek, nawet 5mg co zazwyczaj pomaga. Chyba jeszcze nie spotkałem osoby, która by brała 15mg.

Do 4 etapu dotarły raptem 2 osoby za mojej kariery jako dietetyka. Jedna osoba to 12letnie dziecko ważące prawie 100kg. Widzicie dla kogo stworzono ten lek i widzicie swój błąd ?

Biorąc meridie, nie mając odpowiednich nawyków nie tylko żywieniowych, ale i życiowych nic im to nie da po za gorszym zdrowiem i lekkim spustoszeniem portfela. Po prostu po zimie góra dwóch wszystko wróci. Jak ktoś jest endomorifikiem, ma taką przemianę materii to musi się przyzwyczaić do wysiłku fizycznego np. biegania(co np. ja lubie a jestem endo) i do tego musi się zdrowo żywić.

mam nadzieję ,że zaczniecie myśleć bardziej nad tym co robicie zanim sięgniecie po Meridie.
Dietetyk27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-12, 10:02   #290
martines1981
BAN stały

Witam .

Muszę sie pochwalić, w końcu weszłam na wagę i po 24 tabletkach 4 kg mniej.
Bardzo się cieszę bo jeszcze nigdy nie udało mi się tyle zrzucić pomimo rożnych diet i ćwiczen. Zostało jeszcze 6 tabletek do końca, powiem ze po przeczytaniu wypowiedzi dieteyk27 troszkę mi się odechciało ale cóż wezmę je i koniec z zelixą.
Ciekawa jestem czy po tych ostatnich 6 jeszcze cos spadnie mam nadzieje ze tak.

Trzymajcie za mnie kciuki.
Ja trzymam za Was
Stary 2008-05-12, 10:04   #291
martines1981
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Cześka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Kilka dni temu podjełam decyzję o odchudzaniu. Od 4ech dni nie jem zadnych węglowodanów, a od dziś biorę Zelixę15. Mam do zgubienia 15kg, zeby jako tkao wyglądać, a 30 zeby wyglądać dobrze.
Mam 168cm i wazę 89kilo.

Trzymam za was i za siebie kciuki.

Powodzenia. Z nami napewno się uda
Stary 2008-05-12, 10:04   #292
Cześka
BAN stały

Ja też się musze pochwalic. Odchudzam się dopiero tydzień, z czego dziś jest trzeci dzień z Zelixą, pozostałe dni były bardzo niskowęglowodanowe. Dziś stanęłam na wadze i co widzę? 4 kg mniej.
Wczoraj był okropny ból głowy i problem z zaśnieciem, mimo ze Zelixe biore zaraz po sniadaniu.

Pozdrawiam i życzę wytrwałości! Będę się odzywac i dalej informować o sukcesach (mam nadzieję, ze tylko sukcesach
Stary 2008-05-12, 12:26   #293
Edyta31
Przyczajenie

Hej dziewczyny
Troche czasu mnie tu nie było,widze nowe forumowiczki Witam
No w końcu jakis efekt...po 3 tyg łykania piguł mam mniej o ...2kg i...6cm w pasie!!!! ( Nawet "Teściowa" od razu zauważyła zmianę A juz myslałam,że nic z tego nie bedzie Te 2kg to niewiele w porównaniu z niektorymi Waszymi wynikami ,ale i tak ciesze sie, bo juz myslałam,że Zela nie działa na mnie.
Pozdrawiam serdecznie
Edyta31 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-12, 13:50   #294
Cześka
BAN stały

Uff własnie jem obiad. Zjadłam 2-3 kawałki piersi z kurczaka i jestem pełna... Został prawie cąły talerz żarcia... W sumie to dobrze
Stary 2008-05-12, 15:14   #295
smoczeq
Przyczajenie

GG do smoczeq

Ja jestem w piątym dniu stosowania Zelixy15 i juz schudlam 2 kg. Zażywam 1 tabl. codziennie rano po śniadaniu popijając szklanką wody. Czuje się bardzo dobrze, co najważniejsze nie jestem głodna, nie mam ochoty nawet na slodycze ,które tak bardzo uwielbiam, bo czuje sie pełna ;-) Nie jem nic po godzinie 17 jedyne co mnie męczy to suchość w ustach no i zdecydowanie poźniej zasypiam, natomiast jak się budzę rano o dziwo nie odczuwam porannego muła Dla mnie to REWELACJA ! W końcu może mi się uda schudnąć po kilkunastu próbach. Pozdrawiaaam
smoczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 15:18   #296
Cześka
BAN stały

Mi się wogóle nie chce jeść. Jem dwa małe posiłki dziennie, bo więcej nie wepchnę w siebie. Piję dużo wody. Zasypiam z trudem, ale przesypiam całą noc. Na suchość w ustach też narzekam, ale da się wytrzymać.
Stary 2008-05-12, 15:45   #297
fibak36
Raczkowanie

no u mnie jest podobnie,
suchosc w ustach i problemy ze snem to jest masakra.
ostatnio zauwazylam ze mam problemy z siusianiem. chce mi sie siusiac ale jak ide do ubikacji to doslownie pare kropel ze mnie splywa.Myslicie ze to skutek uboczny Zelixy?
teraz koncze 2 opakowanie...hmmmm...nie wazylam sie z tydzien...mam nadzieje ze pojawi sie mila niespodzianka.
Stary 2008-05-13, 09:09   #298
martines1981
BAN stały

Cytat:
no u mnie jest podobnie,
suchosc w ustach i problemy ze snem to jest masakra.
ostatnio zauwazylam ze mam problemy z siusianiem. chce mi sie siusiac ale jak ide do ubikacji to doslownie pare kropel ze mnie splywa.Myslicie ze to skutek uboczny Zelixy?
teraz koncze 2 opakowanie...hmmmm...nie wazylam sie z tydzien...mam nadzieje ze pojawi sie mila niespodzianka.

To jest napewno skutek zelixy. Tylko że jak to nie będzie przechodziło to radziłabym udać sie do lekarza, wiesz nerki i te sprawy, z tym nie ma żartów.

Jeśli chodzi o bezsenność to też mam z tym problem, zsypiam jak dziecko ale budze sie po czterech godz i koniec spania mecze sie z jakąs godz półtora ale to już nie jest sen tylko czuwanie, mimo to jestem wyspana, na całe szczeście bo mój synuś wstaje o 8 więc rozumiecie.

Pozdrawiam
Stary 2008-05-13, 09:18   #299
martines1981
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Cześka Pokaż wiadomość
Ja też się musze pochwalic. Odchudzam się dopiero tydzień, z czego dziś jest trzeci dzień z Zelixą, pozostałe dni były bardzo niskowęglowodanowe. Dziś stanęłam na wadze i co widzę? 4 kg mniej.
Wczoraj był okropny ból głowy i problem z zaśnieciem, mimo ze Zelixe biore zaraz po sniadaniu.

Pozdrawiam i życzę wytrwałości! Będę się odzywac i dalej informować o sukcesach (mam nadzieję, ze tylko sukcesach

wow. Niezle. Gratuluje tak szybkiego wyniku ja zrzuciłam 4 kg w 24 dni brania zeli, cwiczeniach i nie jadłam po 18, przynajmniej sie staralam nie jesc.
Stary 2008-05-13, 10:16   #300
Cześka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez martines1981 Pokaż wiadomość
wow. Niezle. Gratuluje tak szybkiego wyniku ja zrzuciłam 4 kg w 24 dni brania zeli, cwiczeniach i nie jadłam po 18, przynajmniej sie staralam nie jesc.
Dzięki. Ja jem bardzo mało z Zelą, bo po prostu mi się nie chce. Po małym śniadanku mi się odbija i mam pełny brzuch, jakbym zeżarła całą pizzę Ale to dobrze
Jem dwa małe posiłki i to białkowe, po węglach niestety tyję, nawet jeżeli jem małe ilości. Czuję się trochę oszołomiona, jakbym wypiła ze 2 piwa. Dziś wzięłam 4ta tabletkę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości