|
|
#271 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Poświąteczne odchudzanie-zapisy od dzisiaj!!! :)
zgubiłam po 1 cm z talii i pasa
mierzyłam dwa razy bo nie wierzyłamDzisiaj znów na aerobik, biore sie za siebie bo lato za pasem
|
|
#272 | |
|
Rozeznanie
|
dzięki
![]() Cytat:
Ja niestety w ogóle nie mam czasu na ćwiczenie
|
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
łojezułojezu, poproszę o publiczne ukamienowanie, a przynajmniej biczowanie jakieś.
nie pisałam do was kilka dni i od razu zapomniałam o wszelkich ograniczeniach. przepraszam. jutro będę grzeczna. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : (
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
hibiskus - nie będę nikogo biła
Jutro będzie lepiej
|
|
|
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
Ja też bardzo bym chciała! Musze shudnąć conajmniej 10 kg, w sierpniu mam wesele , a jak narazie to wyglądam jak jeden wielki klops. Mam nadzieje ze mi sie uda. Słodyczy nie jadam wogole wiec mysle ze pujdzie dobrze. Tylko za bardzo nie wiem na czym ta dieta polega.POZDRAWIAM!@
|
|
#276 | |
|
Rozeznanie
|
Udało mi się przetrwać I fazę SB, zjadłam dzisiaj kromkę grahama
Teraz już pójdzie z górki.Odchudzanie idzie mi lepiej niż pisanie pracy dyplomowej Dzisiaj sie normalnie rozryczałam nad częścią badawczą ![]() Madziarra7887 Witam i życzę powodzenia Cytat:
|
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
Ja sobie dzisiaj pofolgowałam trochę.
A mianowicie zjadłam kawałek czekolady, owocowy jogurt i 2 bułki ale nie jestem na siebie bardzo zła. wiem ze jesli bym tego nie zrobiła teraz to w poniedziałek rzuciłabym sie na to tylko ze w wiekszych ilosciach wiec niby kryzysik zazegnany i planuje przedłużyc 1 faze SB 3 tygodnie 1 fazy maja jakis negatywny wpływ na spadek wagi w 2 fazie??
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
ja przedluzylam faze I i nic takiego sie nie stalo, waga spadala ale moze faktycznie troche wolniej
|
|
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jestem po prawie 2 tygodniach dietki i jest mnie mniej o około 5 kg
A jak tam u was ??
|
|
|
|
|
#280 |
|
Rozeznanie
|
u mnie po 2 tygodniach jest 3 kg mniej. Mam nadzieje ze bedzie wiecej za nastepne dwa tygodnie
|
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
ja się będę ważyć we wtorek (będzie to 3 tydzień diety)
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
co dziewczyny nic nie mowicie?? czyzbyscie wszystkie wyjechały na weekend
Jak tam idzie odchudzanko?
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
tak średnio to odchudzanko, bo wlasnie zjadam jogurt owocowy nie moglam się powstrzymac...
ale sporo ćwiczę ostatnio, wczoraj 3h na rowerze a potem jeszcze na aerobic poszlam Kupilam sobię tez gazetkę Shape, jest tam plyta dvd z ćwiczeniami, bardzo fajna na kazdy dzień tygodnia są inne ćwiczenia. Dziewczyny polecam, a tak pozatym czytanie tego typu pisma mobilizuje zwlaszcza jak się popatrzy na obrazki...eh |
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeem.. ja tam nie lubię patrzec na tego typu pisma, bo wiem, że panie pojawiąjące się na okładach tak naprawde nie wyglądają tak jak na zdjęciach - photoshop, obróbka, tony pudru, jaieś fluidy, a fe!
![]() A u mnie odchudzanko w miare dobrze. W sobotę miałam 2 imprezy i tam baaardzo zawaliłam, ale od niedzieli już się pilnuję )
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
a wlasnie w weekend tez mialam 2 imprezy ale nie zawalilam -) no dobra jeden kieliszek Martini
ale co do gazetki to mozna poczytac troche o ćwiczeniach, kremach wyszczuplajacych itp. co na mnie dziala mobilizujaco |
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
a tam
Ja tam wolę poćwiczyć po swemu (silowy + aeroby/interwały) wklepac balsam, prysznice zimno-ciepłe i lajcik
|
|
|
|
|
#287 |
|
Rozeznanie
|
u mnie waga jakoś powoli spada
ważyłam się dzisiaj i jest 1 kg mniej A co do ćwiczeń, to planuję kupić sobie karnet na basen
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
Ja z tymi cwiczeniami to tez nie za bardzo
Aerobik 2 razy w tygodniu ale poza tym słabiutko. Nieraz jak mi sie chce to poskacze na skakance nie moge sie w domu zmobilizować
|
|
|
|
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
to i tak dobrze, że coś ćwiczysz
ja w ogóle
|
|
#290 |
|
Rozeznanie
|
A ja wczoraj wybieralam sie na aerobik i kurcze ze mi tramwaj nie przyjechal to musialam pojsc na silownie. Bo stracilam pierwsze 15 minut a na samym poczatku jest niezla rozgrzewka dopiero w polowie zajec cwiczenia na nogi i brzuch a na poczatku takie fajne cwiczenia ktore bardzo mecza. Wiec uznalam ze mi sie nie oplaca i musialam skoczyc na silownie. Ale tez bylo fajnie. W domku jeszcze dolozylam sobie troche brzuszkow a dzis mam zakwasy, pewnie przez silownie
. No i za jakies 2 tygodnie nastepne pomiary i ważenie Mam nadzieje ze juz bedzie ponizej 60 kg. Moj najwiekszy cel to 55 kg, wogole nie wiem czy kiedys tak wazylam, no moze w podstawowce bo nie nalezalam do najszczuplejszych
|
|
#291 |
|
Rozeznanie
|
nicolaaa - ile płacisz za siłownię i aerobik? Ja chyba powinnam zacząć coś ćwiczyć, ale jakoś ciężko mi ruszyć dupsko
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
Ja cały tydzien prawie nie cwiczyłam
Jestem na siebie zła!!!!! Jutro powinnam isc na aerobik ale nie wiem bo siostra ma mi zrobic fryzurke i nie chciałabym zeby sie zepsuła
|
|
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
Ja ćwiczylam w poniedzialek i środe, wiem dzis piątek ale na zakupy ide i chyba czasu na to nie bedzie
odkąd schudlam juz do 50 kg coraz mniej mi sie chce cwiczyc, mam nadzieje ze znowu nie przytyjeale caly czas jem dietetycznie, wczoraj bylam w restaturacji z TŻ i zanówilam sobie dietetyczna roladę rybną |
|
|
|
|
#295 |
|
Rozeznanie
|
dociekliwa:
no nie jest to zawrotne temp ale w ciągu 2 tygodni schudłam 3 kg, wiem ze inne szybciej potrafia schudnac w ciagu 2 tygodni. Jednak ja nie stosuje jakiejs rygorystycznej diety bo jakbym naprawde mało jadła to na aerobiku bym padła po 15 min, i tak tez było czasem na poczatku. Ale nie jem słodyczy, chipsów, białego chleba. Coraz częsciej robie sałatki z warzyw i jem owoce Mam nadzieje ze w końcu mi sie udaRozterka: No wiec ja sobie kupuje karnety. U nas jedna godzina ćwiczeń PBU (Pośladku Brzuch Uda) kosztuje 10 zł Oczywiście są jakieś inne w stylu TBC, Pilates, z hantlami ale ja wogole nie wiem co to ![]() Karnety: 5 razy 45 zł 10 razy 75 zł (plus dwa razy siłownia gratis) 15 razy 95 zł Jednak karnety są do wykorzystania w ciągu jednego miesiąca. Pozdrawiam. Dzisiaj jeszcze musze troche poćwiczyć bo wczoraj zjadłam jeden kawałek pizzy bo tata wrócił z trasy i jakoś tak ;(
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
czesc
pamietacie mnie .... byla sobie taka wizarzystka kilkanascie postow do tylu ..... mialam kilka dni diety, ale musialam ja zawiesic.... mialam podejrzenia, ze jestem w ciazy .... ale sprawa sie wyjasnila (na szczescie) i od czwatku zaczelam od nowa... dzis 3 dzien... wczoraj bylam na basenie (1000m w 30min) a dzis cwiczylam Ultimate Body Workout .. jem poki co 1500kcl ,ale od poniedzialku chce 1000.... mam nadzieje, ze nie odzucicie mnie. Bo ja wasz watek sledze regularnie
|
|
|
|
|
#297 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie bój się - nikt Cię stąd nie wygoni, wręcz przeciwnie - odwiedzaj nas jak najczęściej i pisz jak Ci idzie z odchudzaniem ![]() U mnie z dietą kiepsko - w tym tygodniu trochę pogrzeszyłam, ale mam nadzieję, że nie odbiło się to na wadze
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze tez zgrzeszylam bo bylam na majowce i zjadlam jedna kielbaske, ale rano juz czarny chlebek no i potem spontaniczna impreza i troche chrupek
Pozdrawiam A ile wy schudniecie i w jakim czasie?
|
|
#299 |
|
Rozeznanie
|
No i jak Wam idzie?
Chyba nieźle ćwiczycie bo tu ani jednego posta ![]() Pochwalcie sie swoimi postępami ![]() Pozdrawiam
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
ja bylam w sobote 4h na rowerze, w niedziele godzine na aerobicu cardio, wczoraj to samo...a dzis odpoczywam bo wszystko mnie boli a pozatym nie chce mi się!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

mierzyłam dwa razy bo nie wierzyłam

Jutro będzie lepiej
Dzisiaj sie normalnie rozryczałam nad częścią badawczą 
A mianowicie zjadłam kawałek czekolady, owocowy jogurt i 2 bułki ale nie jestem na siebie bardzo zła. wiem ze jesli bym tego nie zrobiła teraz to w poniedziałek rzuciłabym sie na to tylko ze w wiekszych ilosciach

nie moge sie w domu zmobilizować