![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry fryzjer - Olsztyn
Dziewczyny czy któraś z was mogłaby polecić dobrego fryzjera (tylko bez cen z kosmosu, błagam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#272 |
Przyczajenie
|
Dot.: Olsztyn-Pomocy!!! Zostały 2 miesiące!!!
Uczennica leszka czajki pracuje w olsztynie za tesco,jest niezła !super dobiera fryzury jak i kolory.czesała mnie kilka razy na wesela i za każdym razem wyglądałam zjawiskowo a za razem inaczej!z czystym sumieniem polecam!602 577 956 pani marta jezierska.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Przyczajenie
|
Tak się zastanawiam... po czym można poznać dobry salon? Z doswiadczenia wiem, że małe saloniki słabo się sprawdzają (brak szkoleń, produkty z rossmana!!). Z duzymi, firmowymi z kolei nie ma więzi- mam wrażenie, że lecą taśmowo żeby wyrobić minimum. Proszę, macie jakąś alternatywe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Olsztyn-Pomocy!!! Zostały 2 miesiące!!!
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o cięcie, to polecam pana Pawła z salonu POINT w Carrefourze. Zazwyczaj wychodzę od niego niezadowolona, bo sporo ucina. Dobry humor pojawia się dopiero po myciu głowy i utrzymuje się długo
![]() ![]() ![]() ![]() A jeżeli chodzi o czesanie na studniówkę, to byłam w salonie Gabriel na Kołłątaja. Miałam niesamowite upięcie (mimo tego, że włosy były tylko do ramion) - to tak dla dziewczyn szykujących się na bal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Przyczajenie
|
z całą pewnością nie polecę Doroty z AF Adama Przybysza!!!! "fryzjerka" która nie umie wyciąć nawet grzywki! poza tym nie umie nawet utrzymać grzebienia w rekach. Przy strzyżeniu grzebień wypadł jej 4 razy!!!!! szok myślałam że to profesjonalny salon bardzo się pomyliłam i zarazem cieszę że nie zdecydowałam się na farbowanie bo byłabym załamana...z czystym sumieniem mogę natomiast polecić p. Lidię Słodkowską z salonu M&M na Wilczyńskiego na przeciwko pizzerii Roma! strzyżenie farbowanie super! nie wiem co mnie podkusiło żeby iść do AF Przybysza? Jestem wściekła!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Przyczajenie
|
ma któraś doświadczenia z salonem GURU na Starówce? zależy mi na rozjaśnieniu całych włosów o 1-2 tony i nadaniu im bardziej popielatego wyglądu- możecie polecić salon, po którego usługach nie wyjdę z rudawą poświatą?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Przyczajenie
|
Ja osobiście GURU nie znam ale popielaty blond robi mi dobrze (nie rude i nic wspólnego z rudym) w salonie Agnieszka Olechnowicz na Piłsudskiego 54, tj w pawilonie obok liceum IV, robi mi dziewczyna o krótkich blond włosach (nie wiem jak ma na imię)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Wtajemniczenie
|
ciotka jesli chodzi o rozjasnianie to mnie urzekla pani Ilona z salonu Imoression. Cudownie farbuje scina i nie robi nic bez pozwolenia. Chodze do niej na rozjasnianie zawsze. Jesli chodzi o ceny to wychodzi to w przedziale 120-150 zł. Placilam 150 przypadku rozjanienia calutkich wlosow dosc dlugich, wiec nie jest chyba tak zle?
Najwazniejsze ze efekt jest oszalamiajacy i jestem szczesliwa, a tego dla nas kobietki sa warte kazde pieniadze ![]() Do tego jest bardzo, ale to bardzo sympatyczna osoba, wiec na fotelu napewno sie nie zanudzisz ![]() Natomiast jesli chodzi o ukladanie wloskow to w salonie w tesco wiem ze jest taka pani ktora robi cuda, widzialam zdjecia i zaluje ze nie poszlam do niej przed studniowka ![]()
![]() |
#281 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer Olsztyn ?!?!
Cytat:
Z tego co się orientuję w Centrum HB na Jarotach jest kilak salonów. W którym z nich strzyże Pan Adam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Przyczajenie
|
Fryzjer kręcone włosy Olsztyn
Dziewczyny!
Aby nie przedłużać od raz przejdę do meritum. Mam kręcone włosy jak owca ![]() ![]() Włosy kręcone podcina się inną techniką niż te proste. Chodzi o to, aby po ścięciu nie były przyklapnięte, a unosiły się od nasady. Znacie fryzjera w Olsztynie, który potrafi takie czary? Pomocy!!!! Moje włosy potrzebują reanimacji! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Był ktoś? (Olsztyn-Glamour-Limanowskiego)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry fryzjer Olsztyn ?!?!
Cytat:
![]() Cenowo jest tak samo jak było tam. Za ścięcie półdługich włosów z modelowaniem/prostowaniem zapłaciłam 50 zł.
![]() |
![]() |
#285 |
Przyczajenie
|
![]()
Nataliakazia i inne kręconowłose wizażanki!
Byłam dziś u Pana Adama w Fabryce Fryzur. Powiem Wam, że jestem zadowolona ![]() ![]() Aha- za podcięcie z myciem i układanie (miałam wybór: prostujemy czy skręcamy) zapłaciłam 50 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cieszę się, że kolejna kręconowłosa wizażanka z Olsztyna odnalazła swojego fryzjera ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
Witam Was, czy możecie napisać mi coś na temat Zacharzewska Studio? Ponieważ umówiona jestem na wizytę za tydzień ale zaczynam się wahać...
![]() |
#288 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry Fryzjer W Olsztynie - Proszę Jak Najszybciej!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
Napisane przez dolij
Jestem stałą klientką tego salonu od 5-6 lat. I spokojnie mogę polecić, zwłaszcza panią Kasię Matras- fajna babeczka, zawsze wychodzę od niej zadowolona, bo w przeciwieństwie do niektórych fryzjerów SŁUCHA tego co się mówi Podpisuję się pod tym! ![]() po dwóch tygodniach mogę śmiało powiedzieć, że P.Kasia to fantastyczna fryzjerka, włosy same się układają, końcówki są fachowo obcięte i nie niszczą się tak szybko, grzywka wygląda rewelacyjnie jakkolwiek ją ułożę. Będę tam chodzić regularnie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Przyczajenie
|
Cieszę się, że Pani Kasia przypadła wam do gustu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
dziewczyny macie jakieś doświadczenia z salonem w Alfie? polecacie, odradzacie?
będę w olsztynie w sobotę i chcę kompletnie odmienić swój dotychczasowy wizerunek i szukam kogoś kto temu podoła, a mam bardzo problematyczne włosy :/
![]() |
#292 |
Przyczajenie
|
Drogie Olsztynianki! Od dłuższego czasu bezskutecznie poszukuję kontaktu do fryzjera -Darka, który niegdyś pracował u Tomasza Zimnego, a później w Salonie w Hotelu Warmińskim. Czy któraś z Was ma moze kontakt do Niego? Bardzo mi zależy.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Przyczajenie
|
Jeśli się nie mylę, to p. Darek (Chodnicki) ma teraz salon na Mochnackiego "Atelier M&D" - tyle udało mi się znaleźć w internecie. Ale sama też sprawdzę przy najbliższej okazji, bo też jestem ciekawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie za odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie kochane. Mam pytanko. Mianowicie szukam dobrego fryzjera ktory z wlosów nie zrobi mi zóltego siana ale ładny blond zalezy mi na tym . Polecacie moze ktorys salon ? I czy farbowalyscie/rozjasnialyscie w nim wosy na kolor blond ? Prosze o pomoc !
![]() Ps ma ktos namiary na Pana Adama ? telefon czy cos Edytowane przez Morina Czas edycji: 2012-06-09 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Przyczajenie
|
Jasne wlosy to specjalnosc pani Ali z ul Niedzialkowskiego, trafilam do niej z ruda czupryna i juz przy pierwszym podejsciu bylam blondynka, jestem jej wierna do dzis.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
A co myślicie o salonie "Wiola" na ul.limanowskiego?
Chciałam się tam umówić na farbowanie włosów, ale najpierw wole was zapytać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ceny z kosmosu, tupeciara, traktuje to co mówi klient z przymrużeniem oka i robi tak jak chce a raczej tak jak jej wychodzi, potem tłumaczy, że tak według niej było lepiej. Omijać szerokim łukiem ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Przyczajenie
|
Witam!Szukam sprawdzonego fryzjera macie jakieś doświadczenia z salonem kleina desin na partyzantów lub New hair na dworcowej? z góry dziękuje za opinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.