![]() |
#271 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
![]() Jeszcze tak dla pewności dziś zrobie 2 raz. Dziewczyny a Wy planujecie dzieciaczka w najbliszym czasie?? Założyłybyśmy następny wątek lubeskie przyszłe-mamusie hihi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam! Znowu pada, no cóż pogoda nas nie rozpieszcza. Soniu ponawiam prosbe o zdjecia MegiWu (jestem upierdliwa, wiem). Chcemy je zobaczyc z męzulą bo MegiWu okazała sie jego koleżanka z pracy. Skrzynke wyczysciłam. Pozdrawiam
![]() Soniu własnie doczytałam. Daj znac jak bedziesz wiedziała juz na 100%. Bardzo, bardzo sie ciesze. My na razie jeszcze nie planujemy bobaska, ale jakby wyszło to bysmy sie bardzo cieszyli.
#273 |
Wtajemniczenie
|
Coś mi się tu psuje, dziewczyny widzicie mojego sotatniego posta z 8.45???
dopisek: Już go widzię ![]() My też nie planowaliśmy ale samo wyszło-ale oczywiście się cieszymy, znaczy będziemy się cieszyc jak się potwierdzi ![]() ![]() A zdjęcia już wysyłam |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Rozeznanie
|
ja widze!!!!!
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My na razie nie planujemy. Tzn. bardzo byśmy chcieli, ale na razie musimy wyremontować i umeblować mieszkanie, bo jak się pojawi dziecko, to zaczną się dodatkowe wydatki i nigdy tego nie zrobimy. Ale mam nadzieję, że do czerwca się jako tako uporamy ze wszystkim, bo ja bym strasznie chciała powiększoną rodzinkę...
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Soniu Gratulacje
![]() jesli tescik pokazał 2 kreski to małe prawdopodobieństwo żeby się pomylił ![]() ![]() fajnie, nie bede sama ![]() tylko ja już bliżej koncówki, zostało mi niecałe 3 m-ce do pordu ![]() Dziś ide na spotkanie do szkoły rodzenia, ale nie wiem czy się wyrobię z tą szkołą, jutro zaczynam 29 tydzien ciąży, a zajęć w szkole ma być 10, a odbywać się będą 1 raz w tygodniu. Musze dziś wywalczyć, żeby przynajmniej kilka razy przynajmniej dwukrotnie w tygodniu się odbywały, bo mnie porod zastanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Wtajemniczenie
|
Też wątpie żeby się pomylił, bo taka jakaś większa ogólnie się zrobiłam i ubrania jakieś ciasne. Myślałam że to po prostu od jedzenia i miałam właśnie rozpocząć jakąś dietke a tu proszę.. Yoolia a może polecisz jakiegoś dobrego lekarza bo ja się wogóle nie orientuje w temacie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
A ja to bym bardzo chciała mieć dziewczynkę
![]() Niestety nie jest to do zrealizowania na razie, zwłaszcza teraz, kiedy zaczynam kolejne studia, ale może za 2-3 latka to prędzej ![]()
#279 |
Wtajemniczenie
|
Ja też chciałabym dziewczynkę, a mój TŻ chłopca, ale zobaczymy co będzie. U nas to też może nie najwłaściwszy czas bo ja ciągle mam umowę na czas określony i nie mamy własnego kąta. Ale z 2 stony kiedy będzie ten właściwy czas... można tak odkładać w nieskończoność. A tak stało się i jestem pewna że wszystko się ułoży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My narazie nie planujemy, choć bardzo byśmy chcieli. Poczekamy, aż będziemy mieli w miarę stabilną sytuację finansową. Tak naprawdę, nigdy nie ma właściwego czasu, bo zawsze coś stoi na przeszkodzie ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
Witaj nicky_1981
dziękuje za wiadomość od ciebie Cale szczęście mój mąż poczul sie już lepiej i dojechał już do mnie do lublina ![]() Jeśli chodzi o ślub i wesele to było naprawde super Szczerze powiedziawszy to bylo lepiej niz sobie zaplanowalam Bylam strasznie zesterowana tym wszystkim Jak byłam u fryzjerki to zaczynalo padac i martwiłam sie ze nie pojedzimy nigdzie na zdjęcia i że zmarzniemy (szczególnie moja świadkowa zaraz po chorobie) Gości nie mieliśmy bardzo dużo bo moja rodzina jest raczej mała ale za to dopisaly im humory Zaraz po obiedzie był pierwszy taniec i jechaliśmy na zdjęcia bo słońce wyszło Mamy kilka takich zdjęć na tle takiego ciemno burzowego nieba a z drugiej strony słonko. wesele trwało do 5 30 i myśle że gdyby orkiestra jeszcze grała to bawili by sie dalej jak sie naucze to wyśle parę zdjęć (a dokładnie jak mnie mąż nauczy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Przyczajenie
|
![]()
GRATULUJE i podziwiam odwagi, bo dla mnie planowanie dziecka obecnych czasach to naprawde duża odwaga
![]() ![]() ![]() ![]() my narazie nie myslimy o dzieciach(chociaż moj mąż non stop o dzieciach gada) ![]() ![]() ![]() ![]() 27 sierpnia minał roczek od ślubu ale niestety problemy te same na całe szczęście oboje pracujemy ( a bywało różnie) może sie odkuejemy i dopiero wtedy dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. MAM NADZIEJE ZE TA PROMOCJA W PLAZIE Z PRANIEM SUKIENKI AKTUALNA BO JA MUSZE MOJA WKONCU DAC DO PRALNI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#283 |
Wtajemniczenie
|
Z tego co wiem to promocja w Plazie miała trwac do końca sierpnia, ale może przedłużyli.
![]() ![]() Nicky - a z Twojej srzynki dalej przychodzą zwroty że jest przepelniona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
Dziwne, bo jest pusta!!! Jak mozesz to sprobuj na adres lukasz.l@gazeta.pl
Bede wdzieczna ![]()
#285 |
Wtajemniczenie
|
Poszło, może tym razem się uda
![]() A już nie mogę usiedzieć w pracy, jedziemy dziś do rodziców ogłosić dobrą nowinę. Ciekawa jestm reakcji mojej mamy bo tydzień temu dzwoniła do mnie z zapytaniem czy nie jestem w ciąży bo śniło jej się że urodziłam dziewczynkę, a tak ją zapewniałam że nie jestem. Hihi ale miała nosa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do niedoprania sukni to ja bym obejrzała ją przy odbiorze i gdyby nie byłą czysta reklamowałabym. W końcu za co płacę? Chyba że z góry zapowiedzieli ze się nie wypierze. Cytat:
moja mam tez mnie ostatnio pytala czy nie jest babcią, ale w tym przypadku nie miala szans na nosa ![]() ![]() no to która jeszcze jest w ciąży ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sonia, gratulacje i dużo zdorowia dla Was obojga ![]()
EMIL Edytowane przez anadun Czas edycji: 2007-09-11 o 19:34 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny w książeczce do nauk jest tzw "rozmowa ezaminacyjna z duszpasterzem na temat wysłuchanych nauk "któraś to miała może???
#289 | |
Wtajemniczenie
|
byłam w Plazie jakieś dwa dni temu i promocja ciągle wisiala
![]() co do niedoprania sukni to ja bym obejrzała ją przy odbiorze i gdyby nie byłą czysta reklamowałabym. W końcu za co płacę? Chyba że z góry zapowiedzieli ze się nie wypierze. Sonia, i ja gratuluję. Życze miłego i radosnego spotkania z rodzinką no i oczywiście pięnego czasu oczekiwania na dzieciątko. moja mam tez mnie ostatnio pytala czy nie jest babcią, ale w tym przypadku nie miala szans na nosa ![]() ![]() no to która jeszcze jest w ciąży ![]() Co do sukienki to jak ją oddawałam od razu powiedzieli że nie gwarantują czy te plamy się dopiorą. Jak ją odbierałam to dziewczyna mówiła że prali ją 5 razy i już nic więcej nie potrafią zrobić ![]() A co do planowania potomstwa to my nie sądziliśmy że tak szybko nam się uda ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
Soniu, dziekuje za zdjęcia
![]()
#291 |
Zakorzenienie
|
Sonia gratulacje!!
A ja sie dalej urządzam w Rzeszowie..idzie mi coraz lepiej chociaż w dalszym ciągu zdarza mi się zgubić ![]() ![]() Co do moich planów ich realizacja zmierza we właściwym kierunku - mam nadzieję że firma szybko się rozkręci i zacznę odkładać na mój wymarzony domek ![]() ![]() a co do prania sukni ślubnej ja prałam w pralni w realu - płaciłam dużo bo wtedy nie było jeszcze plazy z promocją :P ale doprali mi sukienkę - tylko mnóstwo kamyczków i oddali mi w woreczku bo poodpadały więc mam mieszane uczucia co do nich - z jednej strony suknia czyściutka z drugiej cena i te kamyczki ![]() Ruda pewnie nam sie smaży w ciepelku na wakacjach a my tu marżniemy - ah ja chciałabym wyjechać gdzies gdzie ciepło ...czekamy na zdjecia oczywiście.. Dobra wracam do pracy i do usłyszenia i mam nadzijeję do zobaczenia niebawem - szykuje sie jakieś weekendowe spotkanko?? Pozdrawiam ciepło z zminego Rzeszowa ![]()
![]() |
#292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mexx u nas nie było rozmowy, indeksy oddaliśmy w sobotę przed ślubem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My z TŻ chcemy poczekać po ślubie jakiś minimum rok, żeby samemu jeszcze "pożyć" trochę ![]() Cytat:
![]() Z dala od zgiełku z duzym salonem i wygodnym, duzym łóżkiem w sypialnii ![]() Projekt domu wybierałaś sama czy z TŻ ? - U mnie Tż chce mieć obowiązkowo swój gabinet tzw komputerowy - żeby mógł w spokoju tam medytować ![]() ![]()
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie idę na wesele 29 września gdzie panna młoda dwa dni po uroczystości musi wyjechać na dwa miesiące w delegację z uczelni - no i niestety rozstanie ![]() Z tego wszystkiego to powroty są najpiękniejsze ![]()
![]() |
#296 |
Wtajemniczenie
|
Sonia i Lenka gratuluję ciąży i studiów!!
A mnie niestety nie przyjęli na te studia, pokomplikowało sie trochę, najpierw sie dowiedziałam że Polska nie jest krajem europejskim a potem sie okazało że juz jest za późno żeby cokolwiek wyjaśniać bo musiałabym zdawac egzaminy, które juz się odbyły... tak więc pozostaje mi szukanie pracy, co we Francji nie będzie łatwe...no ale juz opłakałam to i jestem dobrej myśli, Lyon jest duży znam kilka języków więc licze że gdzieś w hotelu na recepcji mnie przyjmą ![]() A wyjeżdzamy 26, cieszę się bardzo, nacieszymy sie sobą przez rok, troche popodróżujemy, poznamy ludzi nowych, pępowina się ładnie odetnie ![]() a propos pępowiny, my zaczniemy sie zastanawiac po powrocie z francji i ja nie chciaąłbym tak strasznie dokładnie planować z zegarkiem w ręku, miło byłoby mieć taką niespodziankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
W Lublinie pracuje W czerwcu obronilam magistra i od razu poszłam do pracy Jestem chemikiem analitykiem Troche żałowałam że nie miałam wakacji w tym roku i że wiele przygotowań do ślubu zostalo powierzone moim rodzicom i rodzicom mojego męża, bo my oboje jeseśmy z podkarpacia i bliżej nam do Zakopanego niż doLublina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Rozeznanie
|
W końcu sie zabrałam i chyba coś napisze
![]() Po pierwsze mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie po raz drugi (pierwszy był w poprzednim wątku) po drugie to ciesze sie ze powstał ten wątek zawsze można będzie sie gdzie wyżalić i podzielić sie radościami. Czas leci okropnie szybko aż nie mogę w to uwierzyć ze już jesteśmy tyle po ślubie czuje sie jakby to było przedwczoraj. I zanim sie obejrzę to będę zasuwała znów na studia w końcu do października zostało tak niewiele czasu, przyznam szczerze, że mam lekkiego stresa w sumie to zawsze tak jest jak zaczyna sie coś nowego .. bez znajomych (tzn bez niektórych) z którymi przeżyło sie wspaniałe 3 lata ![]() Gratuluję przyszłej mamusi ![]() ![]() Moja druga połowa namiętnie pracuje wiec czasu dla siebie jest tak sobie szczególnie, że tak jak większość z Was urządzamy sypialnie ![]() ![]() I byłabym zapomniała plener mamy 25 września (czyli miesiąc po ślubie) wiec wspomnienia odżyją na nowo. miłego popołudnia ![]()
#300 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() taki plener to fajna ookazja,żeby jeszcze raz sobie przypomnieć ![]() Po tycvh wszystkich przygotowaniach został mi odruch oglądania wystaw z sukniami ślubnymi, troche to głupie bo przeciez żadnej ślubnej już nie założę, ale jakiś taki sentyment został ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.