|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Witam i... już się boję ;)
Pingwinki są tak slodkie, że wywołują uśmiech na twarzy i nie można od nich oczu oderwać
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
Kulkam - ślina mi cieknie jak patrzę na te tenshe cudne. Sama nigdy nie widziałam na własne oczy i nigdy nie dotykałam, ale baardzo bym chciała. Cudne są i zrobiłaś naprawdę bardzo fajne kompleciki i kolczyki. Cudo!!!
|
|
|
|
|
#273 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki wielkie dziewczyny
Mobilizujecie mnie do dalszej pracy
|
|
|
|
|
#274 |
|
Wtajemniczenie
|
Trochę zaniedbałam mój wątek, więc dzisiaj znowu będzie wrzut hurtowy
Madziu, wybacz ![]() Na początek jeszcze jedne kolczyki z "chińskiej" serii oraz porcja naszyjników (wszystko w srebrze). |
|
|
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
I ciąg dalszy naszyjników i kilka par kolczyków (nadal srebro).
|
|
|
|
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
I wreszcie obiecane zegarki oraz prosty komplecik i dmuchańce.
SKOŃCZYŁAM!
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
A ja śledzę wszystko na stronce Twojej
![]() Bardzo ładny wrzucik Edit: A no i kolczyli w stylu Kasi.
Edytowane przez KarmazynowyKamyk Czas edycji: 2008-12-22 o 12:33 |
|
|
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki, Kamyczku
Kwiatuszkowe kolczyki robią furorę - właśnie wczoraj skończyłam 2 pary na zamówienie i jeszcze jedne czekają na realizację Dzięki Kasiu za pokazanie, jak wyplatać te cudne kwiatuszki! I w sumie jestem dumna z siebie, że udało mi się wymyślić ten wzór samodzielnie, a nie kopiować Kasi
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Nabardziej spodobał mi się wisior i naszyjniczki
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie Ci wyszły te kolczyki "kasiowe"
z dwoma kwiatkami - jakoś ładnie wyglądają tam te mleczne koraliki - nadają całości taki romantyczny "feeling" . I fajny jest też ten wisior z okrągłym kamieniem. Jedyne co mi się tak naprawdę nie podoba to ten naszyjnik z prostokątnym kamieniem w centrum i czarnymi kuleczkami ze swarkami. Po prostu jest moim zdaniem mało ciekawy i taki jakiś "szaromyszowaty".
|
|
|
|
|
#282 |
|
Rozeznanie
|
Newtona i poszukiwacza diamentow chcialabym miec na wlasnosc
![]() i dmuchane kolczyki tez, b. fajne są. i tu mam pytanie - jeszcze nigdy nie kupowalam dmuchanego szkla - czy ono jest b. delikatne? latwo rozbic? |
|
|
|
|
#283 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Smoczku, też nie jestem zbytnio zadowolona z tego naszyjnika Nie bardzo umiem sobie poradzić z tym kamieniem, bo cały wzór ma właśnie na płasko i nie bardzo da się z niego zrobić wisior Leży u mnie już rok i stwierdziłam, że muszę coś z nim zrobić. Rhogata, szkło dmuchane jest dość pancerne - kilka razy nawet spadło mi na podłogę i przeżyło
|
|
|
|
|
#284 |
|
Rozeznanie
|
u mnie też szkło dmuchane kilka razy uczyło się latać i dało radę
te kwiatuszki z kryształków są śliczne, jak się je robi? mnie czeka zrobienie kompletu ślubnego dla kuzynki, cos z takimi kwiatuszkami byłoby wręcz idealne
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nazwa mylaca czyli
|
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
najbardziej urzekły mnie zegarki - czerwony i czarny, i pirytowy naszyjnik
![]() wszystko zresztą slicznie dopasowane i dopięte na ostatni guzik, eleganckie i wszedzie gdzie powinny być - są kuleczki ![]() jedyna rzecza której bym nie założyła z ostatnich wrzutów jest ten trzeci zegarek różu
|
|
|
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
Najbardziej spodobał mi się pierwszy zegarek i komplecik
|
|
|
|
|
#288 |
|
Przyczajenie
|
A mi tam się podoba wszystko jest takie delikatne
|
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
bardzo ładne oba trzy wrzuty
![]() co do kolczyków chińskich, mam pytanie: uczysz się kaligrafii czy tak o malujesz? (jeśli już o tym było, to serdecznie przepraszam, ale musiało mi umknąć) komplety wszystkie bardzo ładne, kocham takie poskręcane rurki, kamienie nieważne, ale te rurki: miód ![]() w tym nie do końca pasują mi czerwone małe swarki, bo przez nie nie wiem czy ma być elegancko i stonowanie, czy może bardziej z pazurem. ale są skręcone rurki więc i tak super ![]() mój faworyt to ten naszyjni, do niego jeszcze tylko jakiś pierścionek duży i jestem w niebie ten jest moim zdaniem za skromny, małe swarki, mała kulka na końcu, i tak w sumie nie wiadomo o co chodzi. chyba bym go skróciła, i zrobiła go na 'skromny łańcuszek do skromnej bluzeczki' takie niby nic, ale jednak coś, bo teraz jest taki niezdecydowany. podobnie naszyjnik na lince, tak jakby za duży kamień w centrum, a drobiazgi na lince za małe. o zegarkach się nie wypowiem, bo się nie znam i chyba nie do końca lubię takie biżuteryjne czasowskazywacze za to bardzo mi się podoba ostatni wisior i kolczyki, taki jakby za mgłą są, ekstra.niby strasznie proste ale mają to coś i te ze szkła dmuchanego też ![]()
|
|
#290 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolczyki, o wzorek najlepiej uśmiechaj się do Kasi (Silverki)
Mój wzór jest trochę prostszy, ale uczyła mnie go Kasia.Mekinking, co do czarnego naszyjnika, mam wrażenie, że właśnie ciemnoczerwone swarki (siam) sprawiają, że jest bardziej elegancki. I bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa i konstruktywną krytykę ![]() A przy okazji pochwalę się moim ulubionym wisiorem - zdjęcie niestety średnie, ale nie muszę go reklamować, bo go nie oddam
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zadomowienie
|
Tez bym nie oddala
Jest PPZEPIEKNY!!!
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#292 |
|
Wtajemniczenie
|
Przejrzałam wszystkie twoje prace. Boskie są! Bardzo dużo mi się podoba, więc nie będę tu wyliczać i będę zaglądać częściej, żeby być na bieżąco
.Właśnie dostałam natchnienia i idę dłubać .
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Łoooł
|
|
|
|
#294 |
|
Wtajemniczenie
|
Abra, Viktorej, bardzo dziękuję
![]() Madziu, tak, labradoryt z zagramanicy Uwielbiam go - cudnie się mieni!
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zadomowienie
|
wzsystkie piekne jednak chyba najładniejsze te z małych bicone koloru opalku... takie organiczne, kwiatowe....... marzenie..
|
|
#296 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() Dzisiaj tylko jedne kolczyki (naczekały się długo na obfocenie )
|
|
|
|
|
#297 |
|
Rozeznanie
|
Wyglądają jak chińskie domki;p
|
|
#298 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo właśnie o to mi chodziło - te przekładki mają imitować dach pagody
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne
mnie się podobają
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Choć nie w moim stylu to jednak mają w sobie coś
Pomysłowe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

z dwoma kwiatkami - jakoś ładnie wyglądają tam te mleczne koraliki - nadają całości taki romantyczny "feeling" 

Nie bardzo umiem sobie poradzić z tym kamieniem, bo cały wzór ma właśnie na płasko i nie bardzo da się z niego zrobić wisior