|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z pewną taką nieśmiałością... :-D
no to chyba że na żywo lepiej
|
|
|
|
|
#273 |
|
Wtajemniczenie
|
No ba! Jakby nie lepiej to bym poprawiała do skutku
Albo może jestem... ekhm... nieobiektywna. No w kazdym razie z tych wszystkich kilkunastu swarkobiżutków, które zrobiłam ostatnio, te brioletki mi się podobają najbardziej, więc ich będę bronić do upadłego ![]() m. |
|
|
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
naszyjniki przepiękne, ale te kolczyki z kwiatkami boskie
|
|
|
|
|
#275 |
|
Przyczajenie
|
kasia1412 - robię dla siebie - w sensie samorealizacji
Ale raczej nie noszę biżuterii więc swojej wlasnej nie mam wiele ![]() Podziwiam Cię i twoj talent ![]() To ,co robisz jest naprawde śliczne ![]() AZ CHCĘ SIĘ TU WCHODZIC ! :d Czekam na cos nowego ![]() Mam nadzieje ,ze zaskoczysz nas znow czymś PIĘKNYM. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Mari a na czym focisz? NP>TO
Uwielbiam twoją biżu
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do tej pory robiłam zdjęcia takim starym (jak na dziś ) Fujim, E550, teraz przesiadłam się na teoretycznie (i praktycznie dla kogoś bardziej znającego się na zdjęciach pewnie też) Canona s5is, ale na razie jeszcze nie możemy się zgrać i każde robienie fot to walka i zmaganie się kto komu pokaże bardziej :-D Co widać na poniższych zdjęciach Wiem, że moja miłość do bryłek nie jest powszechna, ale może ktoś się jednak przełamie ![]() Buziaki mari. |
|
|
|
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
I jeszcze kilka chłodniejszych
Plus ostatnie zdjęcie dla zilustrowania mojej fotograficznej porażki i braku zrozumienia ze strony aparatu :-D
|
|
|
|
|
#279 |
|
Wtajemniczenie
|
Druga bransoletka super
|
|
|
|
|
#280 |
|
Wtajemniczenie
|
Absinthe Swirl- fantastyczne,
z resztą... wszystko jest przepiękne |
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Screwdriver - bransoletka jest rewelacyjna - moje kolory, sliczny niecodzienny element (spytam skad nie po to, by skopiowac lecz popatrzec, jakie jeszcze slicznosci miec moga
)
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
wszystko śliczne
|
|
|
|
|
#283 |
|
BAN stały
|
mari, uwielbiam bryłki
właśnie robię dla siebie naszyjnik z bryłek fluorytów A co do Twoich prac, to już w miniaturkach mi się podobały , pomijając to, że podoba mi się właściwie większość, szczęka mi opadła na dwóch rzeczach szczególnie:bransoletka Screwdriver śliczna, ogłaszam ją hitem tego wrzutu - piękny kolor bryłek, do tego to srebro <- super! ![]() Śliczne zdjęcia, chciałabym takie robić
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam Twoja biżuterię i Twoje zdjęcia.
Z pokazanych wyżej najbardziej spodobały mi sie bransoletki: Screwdriver i Smoked oraz kolczyki Old smuggler
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostałam dzisiaj rano newslettera z kopalni, więc od razu zajrzałam
śliczne prace, ale moim faworytem jest bransoletka scerwdriver
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
Smoked oraz Absinthe Swirl naj.
|
|
|
#287 |
|
Rozeznanie
|
Ja akurat nie za bardzo przepadam za bryłkami, ale absinthe swirl są boskie
![]() |
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
1 - piękno w prostocie
![]() 2 - duża i wyrazista. moja ![]() 3 - łooo, bryłki z perełkami 4 - śliczne 5,6 - łoj ![]() 7 - za***iaszczy normalnie ![]() 8 - podoba mi się, taki pojedyńczy mocny kolor ![]() 9 - kurcze, nie mam już słów, nooo ![]() 10 - mniem, mniam ![]() Mari jedno pytanie: kochana, gdzie ty upolowałaś te bryłki? Za dymnym rozglądam się już od dłuższego czasu...
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Absinthe swirl naj
Ale pozostałe tez piękne
|
|
#290 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, baaardzo dziękuję
![]() Biedronko - nie przekręca się, jeśli jest odpowiednio ścisła. Testowałam to już kilka razy ![]() Substytut - te elementy kupiłam na giełdzie poprzedniej, czyli chyba w kwietniu jakoś. Ale facet z nimi jest na każdej giełdzie - on ma takie stoisko z masą sznurów (dość drogich) i z tyłu nieco srebro i posrebrzane. A te elementy kupiłam, długo nie wiedziałam co z nimi zrobić, tak sobie smętnie leżały, aż w końcu przyszła na nie pora ![]() Maqda - bryłki wszystkie giełdowe, nie widziałam ich nigdzie indziej (no czasem pojawiają się na allegro, ale tak sama wiesz, jeden czy dwa rodzaje...). Przedwczoraj na giełdzie krakowskiej akuratnie widziałam dymnego, ale ogólnie to zawsze jest w takich sznurach-mixach ![]() Buziaki i jeszcze raz - dziękuję wszystkim ![]() mari. |
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, ale cudowności
![]() Twoje prace są przepiękne, zwłaszcza: Screwdriver, cały komplet Smoked (kolczyki i bransoletka) oraz boskie Absinthe Swirl |
|
|
|
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
mari, bryłki to ja lubię chyba tylko w Twoim wydaniu,
bransoletka Screwdriver urzekła mnie. A do tego boskie sreberko w niej siedzi. Super pomysł na kolczyki Absinthe Swirl. wygladają swietnie. |
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Mari, a co robisz że one tak ślicznie świecą, to znaczy nie są z nalotem, przyszarzałe. Bo te moje to nie są takie gładziutkie i błyszczące, tylko mają takie drobinki matowe.
|
|
#295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak serio całkiem - one nie są gładkie, w zasadzie są takie, może nie z nalotem, ale matowe właśnie (jeśli już cokolwiek błyszczy to może dlatego, że tysiąc razy miałam je w rękach, bo te kamienie to nie nówki, tylko z giełdy rok temu ). Te kwarcowato-kryształowate mają tylko czasem części błyszczące tam, gdzie je łupnęli :-D ale na krawędziach i rogach też są mocno matowe, nierówne i pouszczerbiane. Możesz wpaść do mnie na kawkę to sobie zerkniesz ![]() Buziaki, mari. Edytowane przez marisella Czas edycji: 2008-06-03 o 08:26 Powód: literówka |
|
|
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie prace są po prostu powalające!
|
|
|
|
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
|
ja niby za bryłkami nie przepadam, ale jak oglądam Twoje prace to zawsze jakoś tak mi się podobają
screwdriver i martini wymiatają
|
|
|
#298 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
PS. Color_flower - mnie też kolor tego kamienia szalenie się spodobał (a tylko jeden taki był) ![]() Buziaki, m. |
|
|
|
|
#299 |
|
Wtajemniczenie
|
Co powiecie na coś nowego? Na przykład wisiory z plastrów agatu?
![]() Zabierałam się do nich od lata zeszłego roku, miały być na jesień, ale nie wyszło Więc planowałam na tę jesień, ale jedna z Klientek mnie pospieszyła skutecznie tłumacząc, że będą dobre do bluzek kimonowych (nie jestem chyba specem w dziedzinie mody, więc wierzę bez zastrzeżeń) i że ona chce takie teraz ![]() No więc - oto są Co o nich powiecie? Buziaki, mari. |
|
|
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
No to jeszcze kilka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

Do tej pory robiłam zdjęcia takim starym (jak na dziś 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)