|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielki kramik;-) u Nevady87 Perfumy, kosmetyki... częste dokładki! ZAPRASZAM !
A może Czarna Mania za limitowankę EdM?
![]() Choć po Twoich zapachach wątpię czy Mania to Twój klimat. |
|
|
|
|
#272 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielki kramik;-) u Nevady87 Perfumy, kosmetyki... częste dokładki! ZAPRASZAM !
[quote=Nevada87;5156237]
- wypiekany cień Golden Rose Terracotta Glitter w kolorze 213. Raz użyty, nie widać zużycia, jest pudełeczko. - sypki cień Golden Rose Pearly Loose w kolorze 103. Cień raz użyty w niewielkiej ilości, zużycia praktycznie nie ma. [quote] Hej, Czy znajdziesz cos w moim watku za te dwa cienie? |
|
|
|
|
#273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Interesują mnie meteoryty oraz ewentualnie żel Pauli Choice
.Znajdziesz coś w zamian?
|
|
#277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podoba mi się: * żele pod prysznic Voglia di (tzw. drinki pod prysznic ): koktajl truskawkowy Caipiroska i koktajl Pina Colada (oba nowe),Hej Tak Z Twojego wątku cały czas kusi mnie LL ,ale wolałabym oddać za nią coś innego
|
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
Widzę dokładke, interesuje mnie Escada Magnetism, CSP Vanille Banane, Kenzo Amour, Scent, Petite Cherie, poza tym Tous Touch, meteoryty, baby doll
|
|
#279 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo bym chciała mieć Mira-Bai z Twojego wątku ?[quote=silencio;5743961][quote=Nevada87;5156237] - wypiekany cień Golden Rose Terracotta Glitter w kolorze 213. Raz użyty, nie widać zużycia, jest pudełeczko. - sypki cień Golden Rose Pearly Loose w kolorze 103. Cień raz użyty w niewielkiej ilości, zużycia praktycznie nie ma. Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam! Cytat:
THE BODY SHOP Vanilla Spice Body Butter,masło do ciała o zapachu ostrj wanilii,wyraźnie czuć w nim cynamon.To moje drugie opakowanie i mnie trochę zmęczyło.200 ml,ubytek około 25-30%,opakowanie nie było do końca napełnione.Kod B236HA
|
|
|
#280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Biorę pod uwagę wartość przedmiotów, nową LL 100ml mogę mieć za ok140zł z Allegro
|
|
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
czy u mnie byś coś wygrzebala?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=220480
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
Ptissot miał w swojej oferie 100ml tous touch w cenie 175zł, więc jeśli przeliczyć, to 30ml to jakieś 60zł, więc mi się to zupełnie nie opłaca
|
|
#283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gdzieś jeszcze mogę znaleźć na to paragon... Po za tym dobrze wiesz ,że tak przeliczyć się tego nie da ,bo 30ml LL w takiej opcji kosztowałaby bagatela 42zł! to chyba nierealne, nie uważasz? ![]() Nie chodziło mi jednak o przepychanki cenowe, ale np Petite Cherie ,które w perfumerii kosztuje 370zł mogłabym wymienić na coś bardziej intratnego, to jest zapach niszowy i szkoda byłoby mi go wymieniać na zapach łatwo dostępny i tymbardziej dostępny za cenę 140zł na Allegro ... Po prostu proszę o troszkę zrozumienia i przemyślenia sprawy, jestem sprawiedliwa i również oczekuję od innych tej sprawiedliwości, postaw się w mojej sytuacji,a na pewno zrozumiesz...
|
|
|
#284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem i doceniam, że jesteś sprawiedliwa. Biorę pod uwagę, że kilka Twoich zapachów to zapachy trudnodostępne i wcale nie żądam byś wymieniła je na moją lolitę. Tylko, nawet jeśli byłoby to cenowo sprawiedliwe, nie chciałabym wymieniać 85ml zapachu na 30ml mam nadzieję, że rozumiesz co mam na myśli.Mi również nie chodzi o przepychanki cenowe, dla każdego różne przedmioty mają różną wartość użytkową itp Z resztą... mniejsza o to może następnym razem nam się uda wymienić, tak abyśmy obie były zadowolone. swoją drogą, skąd się namnożyło u Ciebie tyle zestawów ?Pozdrawiam i życzę miłych wymianek.
|
|
|
#285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do zestawów to nie rozumiem pytania , przecież nie od dzisiaj zbieram to i owo... widziałaś moje zbiory?![]() Teraz postanowiłam gruntownie przerzedzić kolekcję i nabyć kilka niszowych skarbów... zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrowienia i do następnego razu
|
|
|
#286 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Za My Queen Interesuje mnie paletka Maca lub puder Givenchy, pozdrawiam
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, że nie od dziś, ale nie myślałam, że aż tyle zestawów masz
bo tak nagle zaczęły się pojawiać w Twoim kramiku, w ilości sztuk kilka, więc zapytałam ![]() zbiorów szczerze mówiąc nie oglądałam ![]() Ja swoją kolekcję stale powiększam (; Dziękuję za zrozumienie, pozdrawiam i ściskam
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ponieważ wartość tych kosmetyków nie jest duża,wolałabym wstrzymać się z wymianą do grudnia (do Świąt) i przeprowadzić ją jak pojadę do Polski.Oczywiście już teraz masło odłożyłabym dla Ciebie.Co Ty na to?Czego szukasz za meteoryty?I wogóle czego szukasz,bo mnie kilka innych rzeczy zainteresowało w Twoim wątku.A rozumiem,że nic więcej u mnie nie widzisz?
|
|
|
#289 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
A interesuje Cie wymiana perfum męskich na męskie? mam: Paco Rabanne - Ultra Violet (30 z 50ml) z kartonem Armani - Mania (40 z 50ml) tester z kartonem Boss - Selection (25 z 50ml) Jil Sander - Sander for man (110 z 125ml) tester z kartonem |
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie?
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
zerknij do mnie?
|
|
|
|
|
#293 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ogólnie szukam perfum niszowych i najlepiej limitowanej kolorówki, ogólnie różnych bajerów, ładnych palet do makijażu, ogólnie żeby było świetnej jakości i cieszyło oko ![]() ![]() Cytat:
Niestety Buziaki! Przykro mi ![]() Buziaki! Hmm z tego co pamiętam nasza pierwsza i ostatnia wymiana nie obyła się bez problemów, wysłałam Ci wtedy PW na które nie odpowiedziałaś także dziękuję za jakiekolwiek propozycje.Pozdrawiam.
|
|
|
#294 |
|
Wtajemniczenie
|
- 4 wspaniałe balsamy do ciała Aquolina Latte Corpo, każdy o poj.125ml:
*wanilia z babeczką, raz użyty. *wanilia z toffi, raz użyty. *wanilia z nugatem, nieużywany. *wanilia z czereśnią, raz użyty. oddam za nie duszę!
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() interesuje mnie odżywka do włosów Farouk Biosilk Silk Therapy Thickening Conditioner, poj300ml. Ubytek jakieś 10ml. |
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam, dlatego myslalam ze przy tej wezmiemy pod uwage tamta (ze bede mogla cos Ci zaproponowac)... nie mialam zamiaru tak tego zostawic.... Dlatego jesli cos by Cie u mnie interesowalo to bardzo chcialabym sie zrewanzowac...... Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2007-11-21 o 14:31 |
|
|
|
|
|
#297 |
|
Piers do przodu
|
Nevado - zaśliniłam się na Twój
- puder sypki Givenchy Prisme Libre kolor 03 Sweet Caramel. Puder został jedynie wypróbowany, mam drugie opakowanie także zamienię tylko na coś SUPER ![]() znajdziesz coś u mnie? mogłabym też rozważyć rozstanie się z 5-tką Diora Sunset Cafe kupione 2 tyg temu w Sephorze ....
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jesteśmy umówione,tak?Masło wędruje do ciebie,zaznaczę to u siebie w wątku a przed wysyłką (już w grudniu) dogadamy szczegółów,tj.adres,termi n itp. Gdybym coś znalazła u siebie takiego z kolorówki,dam znać
|
|
|
#299 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Eau de Camille Annick Goutal
lub Petit Cheri ![]() Czy nuta rumianku jest tam bardzo wyczuwalna? Perfumy na wymiane w moim wątku, w podpisie-chyba, że interesuje Cie tez pielęgnacja
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2007-11-21 o 15:00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

): koktajl truskawkowy Caipiroska i koktajl Pina Colada (oba nowe),
,ale wolałabym oddać za nią coś innego

także dziękuję za jakiekolwiek propozycje.