![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie umiem poradzic sobie z rozstaniem
Jeszcze do mnie nie dotarlo ze juz nic nie ma.....
![]() ![]()
![]() |
#272 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Słoneczko w koncu Ci się uda... napewno...
![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
w sumie Michalewa masz racje - jego nie jest mi żal, źle to ujęłam
![]()
![]() |
#274 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślę że gdyby tylko chcial się przespac to a) nie mialby skrupolow Cie w sobie rozkochać (ten sms może jest dziwny ale cos jednak znaczy) b) spedzalby z Tobą wiecej czasu by miec szanse Cie "przeleciec"... z drugiej strony rzeczywiscie do zwyklej przyjacilki nie pisze sie tekstu w stylu "nie moge przestac o Tobie myslec..." coś mi sie wydaje ze jak kazdy facet on sam nie wie czego chce....
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
heh Michalewa no masz w sumie duuużo racji
![]() ![]()
![]() |
#276 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi sie ze powinnas poczekac. Może samo się rozwiąze... nie wiem, może ma jakies zoobowiazania wobec tej dziewczyny i nie moze jej zostawic? trudno powiedziec... dobrze ze jestes czujna, mysle ze bedziesz wiedziala ze chce Cie tylko przeleciec i bedziesz umiala powiedziec nie. bo jesli naprawde pragnie Ciebie a nie tylko Twojego ciała to zupelnie inaczej to rozegra... ![]() Zamotałam? przepraszam:P ![]()
![]() |
![]() |
#277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() też tak myślałam żeby poczekać - może do następnego spotkania? wtedy będzie można sobie wszystko wyjaśnić bo przez smsy to nie to samo.. eh dziękuję Ci bardzo za pomoc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#278 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() -jesli chce Cie przeleciec to pomysli ze jednak nie dalas sie złapać i odpusci -jesli chce cos na serio to może zrozumie ze taki uklad nie ma sensu i zrobi cos by to zmienic na lepsze. mialas pecha z tymi facetami... ja tak na nich patrze i wiekszosc z nich to ciamajdy, (bez urazy:P) mile i sympatyczne w wiekszosci a rzadko spotykam rasowego "typowego faceta"... Słoneczko mam nadzieje ze nie chlipiesz gdzieś w kącie... Czuczenko szaleje na integracji, a gdzie nam wcielo Evelllle? ![]()
![]() |
![]() |
#279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no wlasnie tak sobie pomyślałam gdzie jest Evellllle ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
U mnie... no to naszczescie dzis J nie napisal... wczoraj mnie przybil tą studniowke i troche mi bylo smutno ale to raczej byl zal (mialam takie plany w zwiazku z nią i w ogole...). nie wiem czy jeszcze coś do Niego czuje - moglabym się przekonac tyllko jakbym go zobaczyla. a skoro to nie mozliwe narazie to nawet o tym nie mysle... czasem tylko spogladam na komorke z przezwyczajenia czekajac na smsa... chce znalezc sobie kogos tu i teraz- kogos z krwi i kosci, nie kolejną mrzonkę... z J bylo cudownie ale nie przetrwalismy proby czasu... trudno. bedzie kolejny
![]()
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
fajne podejscie
![]() ![]() ![]() ![]() a tak swoją drogą to jak krótkie masz włosy, że zapuszczasz aż do pasa ![]()
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
Hehe z tymi wlosami to ciekawe bo teraz juz mam za łopatki... ale bardzo szybko mi rosną i chce miec długasne
![]() Trudno mi bedzie znalezc kogos lepszego od J... oczywiscie mial swoje wady, ale bardzo dobrze mnie rozumial, znal... troche sie bałam i nadal boje ze teraz znalezc kogos porządnego to nie takie proste... jak czytam te wszystkie samotne posty, patrze na tych samotnych ludzi... Ale jak nie za tydzien to za 2 miesiace! ![]() Chyba sie zbiore spac rano trza wstac o tej 6.20... Buziaki dla Ciebie ![]() ![]()
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
Ja mam do ramion
![]() ![]() widzisz człowiek uczy się na błędach, a najgorzej właśnie po długim rozstaniu z chłopakiem też znaleźć kogoś nowego.. ale warto przecież szukać, a kto wie może sam Cie znajdzie? ![]() Ja też chyba niedługo uciekam poczekam jeszcze troche może odezwie sie ten palant ![]() Słodkich Snów ![]() a przyjaciolka ma w 100% racje ![]() ![]()
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
hej Kochane!!!! Michalewa i Izunia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Izunia znajdzie nie znajdzie ale w koncu kiedys sie pojawi. tym razem obiecuje sobie ze nie przyjme go z otwartymi ramionami tylko przetestuje najpierw z gory do dolu...juz to widze:P ajj spoznie sie do sazkoly! :P ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
hej
![]() właśnie wstałam i zaczęłam czytać archiwum gg- moje dawne rozmowy z byłym i wiecie co?? nie chcę już nigdy mieć nikogo innego!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
Wykoncze sie....znowu mi sie snil i znowu to byl sen cudowny
![]() ![]()
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak wogole... bylam wczoraj na tej integracjii.... bylo naprawde fajnie ![]() ![]() ![]() Ale najlepsze jest to ze jade na impreze pod klub mpk wsiadam na przystanku patrze moj EXIO jedzie... ![]() ![]() ![]() ![]() Troche mi sie humor zepsul... no ale potem bylo lepiej.... wogole spotkalam na tej imprezie tego czarnego chlopaka hehe ![]() ![]() ![]() ![]() Ehhhhhhh tak wczoraj sie bawilam... wogole dziwnie mi bylo, pelno fajnych ciasteczek.... ale kurcze boje sie, mam jakis dystans... naprawde.... czuje to... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#289 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a ja Wam zazdroszczę dziewczyny, że możecie widywać swoich exów- wiem,że to bardziej boli, ale ile ja bym dała żeby go teraz zobaczyć... wydaje mi się,że pogadałabym z nim tak na luzie.... ale wiem,że wcale by tak nie było...tylko łzy, wyrzuty i ból....ale chciałabym.... chociaż w takiej sytuacji jednak chyba lepiej się nie widzieć... macie rację po co się katować od rana...idę dalej w kimkę.... ale mi się ten ból należy, przez to, że "nie umiałam uszanować tej miłości i wszystko popsułam" (jak to powiedziała już Słoneczkooo) żebym mogła cofnąć czas!!!!! ile rzeczy bym inaczej zrobiła!!!!!!!!!!!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
myślicie, że jakbym sobie coś zrobiła to on by wrócił??
wiem, nie warto... czemu ja tak głupio zrobiłam i nie ratowałam tego... ale w sumie nie można przecież nikogo do miłości zmusić.... wiecie co? dobrze się stało, przecież bez sensu być z kimś, kto nawet nie wie czy z Tobą chce być... chyba nikt nie zasługuje na litość zamiast miłości... czas pokaże, jeśli to był "ten" to nasze drogi się zejdą... a jeśli nie, to jakoś to bez niego się poukłada na pewno już z nikim innym, nie zniosłabym tego co teraz po raz drugi chciałabym tu kiedyś napisać, że znów jestem szczęśliwa... że jestem szczęśliwa tak, że już o tym co teraz nie pamiętam.... marzę o takim dniu a teraz powiedz mi jak mam dalej żyć z tą wielką dziurą po tobie w moim sercu!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Dzis w szkole jakos tak bylo dziwnie. Nie dolowalam sie...TZ wygladal slicznie w garniturze (bo dzis dzien nauczyciela obchodzilismy i trzeba bylo na galowo :P) i na dodatek z bukietem roz dla nauczycieli....przypomial o mi sie jak mi dawal kwiaty...boli
![]() ![]()
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Rozeznanie
|
Czuczenko ciesze sie rowniez z imprezy. szkoda ze ten klolega mlodszy...
Evelllla może jeszcze zmienisz nastawienie do mezczyzn? ja bym sobie nie mogla wyobrazic zycia bez faceta... wiem ze to trudne, po tym jak Cie zranil ale moze kiedys... ? Słoneczko a skoro Ty w szkole sie nie dolowalas to w domu tym bardziej! prooosimy! ![]() Yeah i Czuczenko zastanawia mnie o kim tam mowicie co...;> co to za "czarny" pochwalcie sie;p Wszyscy tak bardzo dziwią sie naszym rozstaniem... az mi sie robi dziwnie... slysze opinie ze bylismy taka super para to az mi przykro gdy przypominam sobie te gorsze dni... ale chce z tego zwiazku zostawic sobie mile wspomnienia. doswiadczenia. a nie żal... ![]()
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
Powiem tak: jak przypomne sobie te chwile razem, jacy bylismy szczesliwi to mam do siebie zal ze rozwalilam to wszystko...gdy widze jakies pary chodzace po miescie to samo...bo przeciez my tez bysmy teraz tak chodzili gdyby nie moja glupota...teraz jestem opanowana. Moze dzis bedzie ok bo jade do siostry na noc. A moze byc tez przeplakana noc bo jak my zaczniemy gadac to ojjjjj
![]() |
#296 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co u pozostałych Wyzwolonych Dziewczyn ?? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Michalewa: hehe tu sie nie ma czym chwalić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
yeah: tak to chyba ten hehhee ![]() ![]() evellla: wiesz co ja takie same mam dalej ejszcze myslenie, ze moze jak sie zmienie to Tz do mnie wroci i wogole... ze sie we mnie odnowa zakocha... ze znam tyle zwiazkow ktore sie rozpadly tak po prostu a potem wracali do siebie ![]() ![]() ![]() ![]() a tak wogole... to dziwne.... czasem o nim mysle .... jak wczoraj sie spotkalismy przypadkiem w tym mpk to noramlnie tak myslalam jakgdybysmy razem ejchali na ta impreze ehh a tu niestety akzdy w inne miejsce i odzielnie i taki żal noramlnie mialam ![]() ![]() ![]() ![]() noo a kolega z grupy... to wiecie niby fajny... ale wiecie... to chyba nie to... zreszta sama nie wiem... ja tak naprawde nie wiem juz czego chce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
Widze ze tylko ja w tym watku ciagle pisze smety i sie doluje....
![]() Ciagle placze, ciagle mysle, nie moge sie na niczym skupic. Nie potrafie sie uczyc bo w glowie tylko On ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wczoraj jak bylam na tej imprezce siedzialam sobie tak z kumplem i w myslach myslalm o byłym swoim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Przyczajenie
|
No wydaje mi sie ze po prostu zanik uczuc tylko dziwne, ze to sie wzielo tak znikad bo sam mi ostatnio powiedzial ze nie potrafi zrozumiec tego co sie stalo. Ale jak uslyszalam ze nie " nie ma tego czegos" to niezbyt mi bylo milo i poczucie moeje wartosci wyrazni spadlo. Trudno czekac az zateskni skoro nie jestem ta wymarzona...Pozostaje mu zyczyc tego idalu, w ktorym do bolu sie zakocha...Zyczylam mu, by potrafil walczyc o milosc gdy bedzie mial dziewczyne i w pewnym momencie wystapia ponownie rozterki w jego umysle i sercu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.