Wymarzony pierścionek - cz. IV - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-22, 08:21   #271
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV

Taverney dziekujemy

hihi teraz jestem codziennie szczęsliwa, bo mam mojego TZ i o to, ze nauczyłam się nie czepiac o byle co

a ja zaraz ide na zajęcia - do 17.00 a potem weekend w Olsztynie, ale mam dużo nauki i siedzenia w bibliotece wiec bedzie spoko - mam nadzieję

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-22, 08:25   #272
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
jakos dla mnie takie zarty nie na miejscu sa
Wiesz, to wszystko zależy od sytuacji chyba... My z Mężem czasami sobie żartujemy w taki sposób, że niektórzy patrzą na nas zdziwieni i zastanawiają czy my poważnie, czy w żartach tak sobie dogryzamy, a dla nas to jest zabawa... Może Twój TŻ powinien usłyszeć od Ciebie, że te żarty Cię w ogóle nie bawią?

Tav Dziękujemy

Madzia oby na zawsze
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-22, 08:29   #273
vadi
*sportaddict*

Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz. IV

Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość
Zrobione Miłych pogaduszek
super

Witam Was moje drogie

A w ogole - Kulbit, Hihi - czarownice antykilogramowe! Nie wiem co mi zrobiłyście, ale wczoraj w ogole nie czulam glodu! Ja - mega lakomczuch!!
Niezłe jestescie
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-22, 08:30   #274
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
super

Witam Was moje drogie
No cześć
Cytat:
A w ogole - Kulbit, Hihi - czarownice antykilogramowe! Nie wiem co mi zrobiłyście, ale wczoraj w ogole nie czulam glodu! Ja - mega lakomczuch!!
Niezłe jestescie
No mówiłysmy, że to dla nas pikuś

Ale cos mi się wydaje, że przeszło na mojego Męża Dzisiaj robię mu ziemniaki, bo to błaganie w oczach wczoraj mnie absolutnie roztopiło
Stary 2007-11-22, 08:32   #275
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Wiesz, to wszystko zależy od sytuacji chyba... My z Mężem czasami sobie żartujemy w taki sposób, że niektórzy patrzą na nas zdziwieni i zastanawiają czy my poważnie, czy w żartach tak sobie dogryzamy, a dla nas to jest zabawa... Może Twój TŻ powinien usłyszeć od Ciebie, że te żarty Cię w ogóle nie bawią?

akurat w tym kontekscie i takim tonem powiedziane mnie zabolalo. zartujemy sobie czasem ale nie az tak. on juz nie raz to slyszal ze nie lubie takich i stara sie powstrzymywac. no chyba ze mnie najdzie glupawka to tez sobie potrafimy pojechac ale wtedy oboje przyjmujemy to ze smiechem
ale aukrat tym tekstem skutecznie z samego rana popsul mi humor

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-22, 08:35   #276
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
akurat w tym kontekscie i takim tonem powiedziane mnie zabolalo. zartujemy sobie czasem ale nie az tak. on juz nie raz to slyszal ze nie lubie takich i stara sie powstrzymywac. no chyba ze mnie najdzie glupawka to tez sobie potrafimy pojechac ale wtedy oboje przyjmujemy to ze smiechem
ale aukrat tym tekstem skutecznie z samego rana popsul mi humor
Czyli to nie jest Wasze żartowanie - sanetka mówiłaś mi kiedys, że Cię to rani, drażni i denerwuje? Te jego żarciki? Powiedz dobitnie, to może chociaż będzie próbował się hamować?
Stary 2007-11-22, 08:41   #277
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli to nie jest Wasze żartowanie - sanetka mówiłaś mi kiedys, że Cię to rani, drażni i denerwuje? Te jego żarciki? Powiedz dobitnie, to może chociaż będzie próbował się hamować?
ech mowilam. ale taki juz jego charakter. tak naprawde to przy mnie i tak sie hamuje ale innym potrafi caly czas niemile rzeczy dogadywac.

coz...rude to wredne

a w ogole to mnie cos rozklada od rana. jest mi strasznie zimno i wszystko mnie boli. ja nie chce chorowac-szczegolnie ze zjazd mnie czeka

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-22, 08:43   #278
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
ech mowilam. ale taki juz jego charakter. tak naprawde to przy mnie i tak sie hamuje ale innym potrafi caly czas niemile rzeczy dogadywac.

coz...rude to wredne

a w ogole to mnie cos rozklada od rana. jest mi strasznie zimno i wszystko mnie boli. ja nie chce chorowac-szczegolnie ze zjazd mnie czeka
Ja jestem takim typem, który by mu jeszcze bardziej dobryzał, ale to może sie skończyć ofiarami
Taki charakterek ma

Zdrówka
Stary 2007-11-22, 08:46   #279
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
W panelu użytkownika masz po lewej stronie zakładkę ZAŁĄCZNIKI i tam możesz je pousuwac
Probowalam, ale tam trzeba je zaznaczyc a nie wiem jak??Niezbyt mi to wychodzi. Moze jakos bardziej obrazowo poprosze

Cytat:
wieczor mialam nawet udany...gdyby nie glupie docinki TZa
1. przed wysjciem na spacsr mowie ze moze bysmy poszli do jednego sklepu. wyszlisym a ten nie od razu ciagnie. ja mowie: myslalam ze pojdziemy w druga strone, a do sklepu pozniej. a on juz z tekstami ze ze mna to sie dogadac itp ze on tylko cos do jedzenia chce kupic. az mi sie spaceru odechcialo

bedziemy wstawawc o 5 wiesz, bo bede miala ochote, potem ty punkt 6wstaniesz, zrobisz mi sniadanie, nie bedizesz sie kladla tylko zaczniesz mi prac...
przerywam i go pytam: to Ty nie chcsz zony tylko pania do seksu i sprzatania. a on tak. po chwili dopiero kotku, no wiesz ze zartuje przeciez. znasz mnie

jakos dla mnie takie zarty nie na miejscu sa
Witaj Sanetko

Ty znasz najlepiej swojego Tz, wiec powiedz mu ze takie teksty Cie nie bawia
A tym spacerem: To chyba najwazniejsze ze byliscie w sklepie i na spacerze tak jak chcialas, a czy to wazne ze w innej kolejnosci??Mysle ze nie
Sanetko, mozesz nie bierz tak wszystkiego do siebieTwoj Tz Cie kocha, ty tez czasem tak zazartuj jak on i poczekaj na jego reakcje..
A przede wszystkim powiedz mu co Cie zabolalo/
Jak mowia dziewczyny, madre siostry wizazanki: Komunikacja przede wszystkim

Witaj Vadi

Taverney: Tak jest o nieeebo lepiej Zwlaszcza ze na tym watku panuje milosc i zgodaNormalnie Peace
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-22, 08:48   #280
vadi
*sportaddict*

Cytat:
No cześć
No mówiłysmy, że to dla nas pikuś

Ale cos mi się wydaje, że przeszło na mojego Męża Dzisiaj robię mu ziemniaki, bo to błaganie w oczach wczoraj mnie absolutnie roztopiło
ale mówiłaś, że on szczuplak no i sama jesteś sobie winna, trzeba było nie robić takiego dobrego purre

Cytat:
Ja jestem takim typem, który by mu jeszcze bardziej dobryzał, ale to może sie skończyć ofiarami
Taki charakterek ma

Zdrówka

Sanetko, też mam dni, kiedy takie rzeczy w ogóle mnie nie śmieszą, ale jestem pewna, ze Tz nie chciał Cię zasmucić. Ale pamiętam, jak pisałaś, że on lubi Ci dogryzać :/ więc w takim wypadku tylko przygadanie czegoś mocnego i w tym samym stylu może pomoc
np. ojej a ja już powiedziałam wszystkim koleżankom, że tak świetnie sobie radzisz mieszkając z siostrami i że to Ty będziesz zajmował się domem, bo mnie interesuje raczej robienie kariery

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Witaj Vadi
Stary 2007-11-22, 08:50   #281
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Probowalam, ale tam trzeba je zaznaczyc a nie wiem jak??Niezbyt mi to wychodzi. Moze jakos bardziej obrazowo poprosze
Zaraz sprawdzę i podam instruktaż krok po kroku

EDIT:
Masz trzy kolumny:
Załącznik / Tytuł / Data / Okienko załącznika

Zaznacz kwadraciki przy załącznikach które chcesz wywalić - kliknij w nie po prostu, a później zjedź na sam dół strony, gdzie jest przycisk "usuń zaznaczone"
EDIT:
Cytat:
ale mówiłaś, że on szczuplak no i sama jesteś sobie winna, trzeba było nie robić takiego dobrego purre
Dla kogo dobre, dla tego dobre, ja go nawet nie próbowałam
Bo ja nie lubię ziemniaków

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-22, 08:53   #282
Femme-fatale84
Raczkowanie

dziekuje dziewczyny za wasze posty , ze nikt juz na mnie nienaskakiwal i nie pisal ze przesadzam, tez to jednak widziecie ze cos w tym zwiazku jest nie tak i jednak troche racji mam , wiadomo na tyle rzeczy co jest miedzy nami nie tak z polową moge przesadzac bo juz jestem zdesperowana i szukam dziury w calym .i czepiam sie o wszystko...ale ja naprawde uwazam ze nie kazde zachowanie mozna usprawiedliwiac depresja itd. jesli on moze wyjsc gdzies z bratem to rownie dobrze moze wyjsc ze mna.. jesli swojej mamie kupuje cos bez okazji to co stoi na przeszkodzie zeby o mnie tez pomyslec ..i takich przykladow jest duzo bardzo duzo..
boje sie rozstania z tz.. kocham go i nie chcialabym zeby mnie kiedykolwiek zostawil ale jak mamy byc na siłę albo mam byc ciagle w tym zwiazku nieszczesliwa to czasem mysle ze jednak to bedzie najlepsze wyjscie ..zreszta teraz sie niewidzimy od niedzieli i jakos szczegolnie zrozpaczony ze mnie nie widzi nie jest..
wkurza mnie juz tez to, ze ja zachowuję się jak ten śledczy i ciagle szukam dowodow na to ze on on juz mnie nie kocha tak jak dawniej..
powinnam w koncu zaczac myslec o sobie a nie ciagle o innych....
hihi ma racje z tym reanimowaniem trupa, smutne to ale prawdziwe, ciekawe jak to sie wszystko dalej potoczy ..
jak sie cos zmieni na lepsze to wam napisze ..
dzieki wszyskim za wszystko i tez przepraszam jesli ktos mial mnie dosc itp..
ps. jest jeszcze na wizazu jakis watek ktory ma 4 albo wiecej czesci?
Femme-fatale84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-22, 08:58   #283
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Femme-fatale84 Pokaż wiadomość
dziekuje dziewczyny za wasze posty , ze nikt juz na mnie nienaskakiwal i nie pisal ze przesadzam,
Wiesz, bo to troszkę tak jest, że w pewnym momencie trzeba po oprostu odpuścić i się nie zażynac, tak jak Ty to robisz - szukasz, kombinujesz, wymyślasz jak naprawić związek, ale do naprawy związku trzeba dwóch osób, a nie tylko Ciebie...

My tu jesteśmy i... dla nikogo źle nie chcemy, naprawdę.
Stary 2007-11-22, 09:02   #284
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nema_ Pokaż wiadomość
A ja się właśnie dowiedziałam, że zmarł mój dziadek.Cholernie dziwna jest świadomość, że ktoś znika z naszego życia na zawsze - nawet jesli nie była to wcale bliska osoba...
No właśnie jak ktoś umiera, to nawet jak go dobrze nie znałam to jakoś tak mi smutno. Od razu myślę o jego rodzinie... Teraz myślę o Tobie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-22, 09:02   #285
vadi
*sportaddict*

Femme, jest mi naprawdę smutno, jak czytam Twoje posty. Z 1 strony depresja itp trochę go usprawiedliwia, z 2. jak jest się chorym, powinno się bardziej doceniać to, co się ma. Twój Tż zachowuje sie niestety jak ostatni i widać wyraźnie, że na zmiany nie ma najmniejszej ochoty. Jeśli bedziesz zachowywała się tak, jak do tej pory, to nic się napewno nie zmieni - jak do tej pory.
Moja rada: odsuń się. Nie dzwoń, nie pisz, bądź dużo poza domem, jesli on będzie chciał się spotkać, to zapraszaj go do siebie (jak mu się zechce ruszyć 4 litery, to zapraszasz, ale nie masz czasu, żeby iść do niego), miej świetny humor i ogólnie zacznij zachowywać się tak, jakby on był rozrywką od czasu do czasu i niczym więcej. Pójdź do fryzjerki, manikiurzystki, pobiegaj itp.
Jeśli on zacznie Cię "gonić" (niekoniecznie po tygoniu, może to zająć więcej), to powinno coś ruszyć z m-ca. Jak nie - krzyżyk na drogę, będziesz wiedziała, jak mu 'zależy'

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-22, 09:06   #286
nema_
Gość

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
No właśnie jak ktoś umiera, to nawet jak go dobrze nie znałam to jakoś tak mi smutno. Od razu myślę o jego rodzinie... Teraz myślę o Tobie

Maiałam dzisiaj sie upominac telefonicznie o brakujący wpis i wlasnie rozmawialam z panią z dziekanatu i sie dowiedzialam, ze wpis juz jest i indeks zaliczony

jedno wieeelkie UFFFFFFFFFFFFFF!

przepraszam za dubel

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-11-22 o 16:16 Powód: post pod postem
Stary 2007-11-22, 09:11   #287
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nema_ Pokaż wiadomość
Maiałam dzisiaj sie upominac telefonicznie o brakujący wpis i wlasnie rozmawialam z panią z dziekanatu i sie dowiedzialam, ze wpis juz jest i indeks zaliczony

jedno wieeelkie UFFFFFFFFFFFFFF!

przepraszam za dubel
A nie mówiłysmy?
Wszystkie tu kciuki za Ciebie trzymayśmy i widzisz sama
Stary 2007-11-22, 09:15   #288
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Zaraz sprawdzę i podam instruktaż krok po kroku

EDIT:
Masz trzy kolumny:
Załącznik / Tytuł / Data / Okienko załącznika

Zaznacz kwadraciki przy załącznikach które chcesz wywalić - kliknij w nie po prostu, a później zjedź na sam dół strony, gdzie jest przycisk "usuń zaznaczone"
Hihi Do tego juz sama doszlam,ale nie wiem jak te kwadraciki zaznaczyc?? Raz sie udalo jeden tylko i potem usun zaznaczone. A przy pozostalych tych kwadracikow nie mai nic sie nie chce zaznaczyc. Nawet myszka najezdzalam zeby podswietlic i tez nicchyba zaraz: D

Nema : Twoje zdrowkogra tuluje
Stary 2007-11-22, 09:22   #289
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Femme, jest mi naprawdę smutno, jak czytam Twoje posty. Z 1 strony depresja itp trochę go usprawiedliwia, z 2. jak jest się chorym, powinno się bardziej doceniać to, co się ma. Twój Tż zachowuje sie niestety jak ostatni i widać wyraźnie, że na zmiany nie ma najmniejszej ochoty. Jeśli bedziesz zachowywała się tak, jak do tej pory, to nic się napewno nie zmieni - jak do tej pory.
Moja rada: odsuń się. Nie dzwoń, nie pisz, bądź dużo poza domem, jesli on będzie chciał się spotkać, to zapraszaj go do siebie (jak mu się zechce ruszyć 4 litery, to zapraszasz, ale nie masz czasu, żeby iść do niego), miej świetny humor i ogólnie zacznij zachowywać się tak, jakby on był rozrywką od czasu do czasu i niczym więcej. Pójdź do fryzjerki, manikiurzystki, pobiegaj itp.
Jeśli on zacznie Cię "gonić" (niekoniecznie po tygoniu, może to zająć więcej), to powinno coś ruszyć z m-ca. Jak nie - krzyżyk na drogę, będziesz wiedziała, jak mu 'zależy'
Święte słowa, świetna rada
To chyba jedyne wyjście aby próbować uratowac ten związek
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-22, 09:24   #290
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Hihi Do tego juz sama doszlam,ale nie wiem jak te kwadraciki zaznaczyc?? Raz sie udalo jeden tylko i potem usun zaznaczone. A przy pozostalych tych kwadracikow nie mai nic sie nie chce zaznaczyc. Nawet myszka najezdzalam zeby podswietlic i tez nicchyba zaraz: D
Wiesz, to chyba one zostaną na wieczność na wizażowym serwerze

P.S.
Kiedyś była wielka akcja, żeby nie wywalać załączników, bo się forum niszczy i nawet chyba banowali za to
Stary 2007-11-22, 09:25   #291
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Święte słowa, świetna rada
To chyba jedyne wyjście aby próbować uratowac ten związek

PS: Boże, dziewczyny, zobaczcie: http://fakty.interia.pl/galerie/nauk...e,627381,4,329
(link z jednego wątku na plotkowym)
Stary 2007-11-22, 09:31   #292
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

PS: Boże, dziewczyny, zobaczcie: http://fakty.interia.pl/galerie/nauk...e,627381,4,329
(link z jednego wątku na plotkowym)

Jeny co to , boję się na to patrzeć
Stary 2007-11-22, 09:35   #293
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz, to chyba one zostaną na wieczność na wizażowym serwerze
No to zostaniemy z Tz na zawsze na wizazowym watku Bedziemy wieczni

Ps. Vadi zaraz zobacze
Stary 2007-11-22, 09:38   #294
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Człowiek-drzewo
Stary 2007-11-22, 09:38   #295
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Ps. Vadi zaraz zobacze
A ja nie zobaczę
Bo mam w pracy poobcinane dostępy Na całe szczęście allegro chodzi
Stary 2007-11-22, 09:40   #296
ANITKA79
Zadomowienie

[quote=vadi;5850142]

PS: Boże, dziewczyny, zobaczcie: /quote]

Vadi: O Boze nie wiem co powiedziecale ze nikt nie moze pomoc??Po prostu szok
Stary 2007-11-22, 09:43   #297
twin--maid
Zakorzenienie

[quote=ANITKA79;5849515]
To dobrze ze juz lepiej sie czujesz A co oznacza ta rycinka??Bo to ludzie strzelający do serca czy co??[quote]

Rycik
a występowała w pewnym serialu, który oglądałam. Jej znaczenie: dwie przyjaciółki kochają tego samego chłopaka.

Cytat:
Napisane przez Femme-fatale84 Pokaż wiadomość
dziekuje dziewczyny za wasze posty , ze nikt juz na mnie nienaskakiwal i nie pisal ze przesadzam, tez to jednak widziecie ze cos w tym zwiazku jest nie tak i jednak troche racji mam , wiadomo na tyle rzeczy co jest miedzy nami nie tak z polową moge przesadzac bo juz jestem zdesperowana i szukam dziury w calym .i czepiam sie o wszystko...ale ja naprawde uwazam ze nie kazde zachowanie mozna usprawiedliwiac depresja itd. jesli on moze wyjsc gdzies z bratem to rownie dobrze moze wyjsc ze mna.. jesli swojej mamie kupuje cos bez okazji to co stoi na przeszkodzie zeby o mnie tez pomyslec ..i takich przykladow jest duzo bardzo duzo..
boje sie rozstania z tz.. kocham go i nie chcialabym zeby mnie kiedykolwiek zostawil ale jak mamy byc na siłę albo mam byc ciagle w tym zwiazku nieszczesliwa to czasem mysle ze jednak to bedzie najlepsze wyjscie ..zreszta teraz sie niewidzimy od niedzieli i jakos szczegolnie zrozpaczony ze mnie nie widzi nie jest..
wkurza mnie juz tez to, ze ja zachowuję się jak ten śledczy i ciagle szukam dowodow na to ze on on juz mnie nie kocha tak jak dawniej..
powinnam w koncu zaczac myslec o sobie a nie ciagle o innych....
hihi ma racje z tym reanimowaniem trupa, smutne to ale prawdziwe, ciekawe jak to sie wszystko dalej potoczy ..
jak sie cos zmieni na lepsze to wam napisze ..
dzieki wszyskim za wszystko i tez przepraszam jesli ktos mial mnie dosc itp..
ps. jest jeszcze na wizazu jakis watek ktory ma 4 albo wiecej czesci?
Czasem trzeba po prostu się poddać. Nie ma sensu, żebyś tylko Ty się starała. Wiem, że to musi być trudna decyzja o odejściu od kogoś, kogo się kocha, ale czasem takie odejście sprawia, że zaczynamy być szczęśliwe

Właśnie kurier przywiózł mi nowy odkurzacz Teraz lecę na zakupy. Trzymajcie kciuki, żebym znalazła to co chcę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-22, 09:44   #298
vadi
*sportaddict*

Hihi - specjalnie dla Ciebie

"Telewizja Discovery pokazała zdjęcia mieszkańca inonezyjskiej wioski, który cierpi na dziwną chorobę. Dede został nazwany Człowiekiem - Drzewem. Jego ciało pokrywa masa ogromnych kurzajek podobnych do kory drzewa. Uniemożliwia mu to przyjazd na badania do USA, dlatego do Dede'a przyjechał dermatolog Anthony Gaspari z Uniwersytetu Maryland"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Czlowiek_Drzewo_2131076.jpg (106,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Czlowiek_Drzewo_2131080.jpg (86,6 KB, 20 załadowań)
Stary 2007-11-22, 09:49   #299
dorinka30
Zakorzenienie

dziewczyny, ja z innej beczki....
Zastanawiam się czy nie iść do fryzjera-stylisty aby mi zaproponował jakąs fajną fryzure ??? Trochę mi szkoda włosów, z drugiej strony ciągle mieć włosy takie same, nuda ....Poza tym trochę się boję, że mi zaproponuję jakąś przegięciową fryzurę, ale przeciez mogę się nie zgodzić , chciałam wprowadzić coś nowego, lekkie cieniowanie by chyba nie zaszkodziło ?

Co radzicie ?
Stary 2007-11-22, 09:50   #300
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Czasem trzeba po prostu się poddać. Nie ma sensu, żebyś tylko Ty się starała. Wiem, że to musi być trudna decyzja o odejściu od kogoś, kogo się kocha, ale czasem takie odejście sprawia, że zaczynamy być szczęśliwe

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Właśnie kurier przywiózł mi nowy odkurzacz Teraz lecę na zakupy. Trzymajcie kciuki, żebym znalazła to co chcę
Powodzenia
Ja dzisiaj idę odebrać reklamowane wszycie zamka Niecierpię niekompetencji...
Cytat:
Hihi - specjalnie dla Ciebie
Dziekuje
Straszne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości