![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Taverney dziekujemy
![]() hihi teraz jestem codziennie szczęsliwa, bo mam mojego TZ i o to, ze nauczyłam się nie czepiac o byle co ![]() a ja zaraz ide na zajęcia - do 17.00 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek
Wiesz, to wszystko zależy od sytuacji chyba... My z Mężem czasami sobie żartujemy w taki sposób, że niektórzy patrzą na nas zdziwieni i zastanawiają czy my poważnie, czy w żartach tak sobie dogryzamy, a dla nas to jest zabawa... Może Twój TŻ powinien usłyszeć od Ciebie, że te żarty Cię w ogóle nie bawią?
Tav ![]() ![]() ![]() Madzia oby na zawsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
*sportaddict*
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz. IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
No cześć
![]() Cytat:
![]() Ale cos mi się wydaje, że przeszło na mojego Męża ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat w tym kontekscie i takim tonem powiedziane mnie zabolalo. zartujemy sobie czasem ale nie az tak. on juz nie raz to slyszal ze nie lubie takich i stara sie powstrzymywac. no chyba ze mnie najdzie glupawka to tez sobie potrafimy pojechac ale wtedy oboje przyjmujemy to ze smiechem ale aukrat tym tekstem skutecznie z samego rana popsul mi humor ![]()
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
coz...rude to wredne ![]() a w ogole to mnie cos rozklada od rana. jest mi strasznie zimno i wszystko mnie boli. ja nie chce chorowac-szczegolnie ze zjazd mnie czeka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki charakterek ma ![]() Zdrówka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty znasz najlepiej swojego Tz, wiec powiedz mu ze takie teksty Cie nie bawia ![]() A tym spacerem: To chyba najwazniejsze ze byliscie w sklepie i na spacerze tak jak chcialas, a czy to wazne ze w innej kolejnosci??Mysle ze nie Sanetko, mozesz nie bierz tak wszystkiego do siebie ![]() A przede wszystkim powiedz mu co Cie zabolalo/ Jak mowia dziewczyny, madre siostry wizazank ![]() Witaj Vadi ![]() Taverney: Tak jest o nieeebo lepiej ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#280 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sanetko, też mam dni, kiedy takie rzeczy w ogóle mnie nie śmieszą, ale jestem pewna, ze Tz nie chciał Cię zasmucić. Ale pamiętam, jak pisałaś, że on lubi Ci dogryzać :/ więc w takim wypadku tylko przygadanie czegoś mocnego i w tym samym stylu może pomoc ![]() np. ojej a ja już powiedziałam wszystkim koleżankom, że tak świetnie sobie radzisz mieszkając z siostrami i że to Ty będziesz zajmował się domem, bo mnie interesuje raczej robienie kariery ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#281 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Masz trzy kolumny: Załącznik / Tytuł / Data / Okienko załącznika Zaznacz kwadraciki przy załącznikach które chcesz wywalić - kliknij w nie po prostu, a później zjedź na sam dół strony, gdzie jest przycisk "usuń zaznaczone" ![]() EDIT: Cytat:
![]() ![]() Bo ja nie lubię ziemniaków ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
dziekuje dziewczyny za wasze posty , ze nikt juz na mnie nienaskakiwal i nie pisal ze przesadzam, tez to jednak widziecie ze cos w tym zwiazku jest nie tak i jednak troche racji mam , wiadomo na tyle rzeczy co jest miedzy nami nie tak z polową moge przesadzac bo juz jestem zdesperowana i szukam dziury w calym .i czepiam sie o wszystko...ale ja naprawde uwazam ze nie kazde zachowanie mozna usprawiedliwiac depresja itd. jesli on moze wyjsc gdzies z bratem to rownie dobrze moze wyjsc ze mna.. jesli swojej mamie kupuje cos bez okazji to co stoi na przeszkodzie zeby o mnie tez pomyslec ..i takich przykladow jest duzo bardzo duzo..
boje sie rozstania z tz.. kocham go i nie chcialabym zeby mnie kiedykolwiek zostawil ale jak mamy byc na siłę albo mam byc ciagle w tym zwiazku nieszczesliwa to czasem mysle ze jednak to bedzie najlepsze wyjscie ..zreszta teraz sie niewidzimy od niedzieli i jakos szczegolnie zrozpaczony ze mnie nie widzi nie jest.. wkurza mnie juz tez to, ze ja zachowuję się jak ten śledczy i ciagle szukam dowodow na to ze on on juz mnie nie kocha tak jak dawniej.. powinnam w koncu zaczac myslec o sobie a nie ciagle o innych.... hihi ma racje z tym reanimowaniem trupa, smutne to ale prawdziwe, ciekawe jak to sie wszystko dalej potoczy .. jak sie cos zmieni na lepsze to wam napisze .. dzieki wszyskim za wszystko i tez przepraszam jesli ktos mial mnie dosc itp.. ps. jest jeszcze na wizazu jakis watek ktory ma 4 albo wiecej czesci? |
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My tu jesteśmy i... dla nikogo źle nie chcemy, naprawdę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
*sportaddict*
|
Femme, jest mi naprawdę smutno, jak czytam Twoje posty. Z 1 strony depresja itp trochę go usprawiedliwia, z 2. jak jest się chorym, powinno się bardziej doceniać to, co się ma. Twój Tż zachowuje sie niestety jak ostatni
![]() Moja rada: odsuń się. Nie dzwoń, nie pisz, bądź dużo poza domem, jesli on będzie chciał się spotkać, to zapraszaj go do siebie (jak mu się zechce ruszyć 4 litery, to zapraszasz, ale nie masz czasu, żeby iść do niego), miej świetny humor i ogólnie zacznij zachowywać się tak, jakby on był rozrywką od czasu do czasu i niczym więcej. Pójdź do fryzjerki, manikiurzystki, pobiegaj itp. Jeśli on zacznie Cię "gonić" (niekoniecznie po tygoniu, może to zająć więcej), to powinno coś ruszyć z m-ca. Jak nie - krzyżyk na drogę, będziesz wiedziała, jak mu 'zależy' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Gość
|
Cytat:
![]() Maiałam dzisiaj sie upominac telefonicznie o brakujący wpis i wlasnie rozmawialam z panią z dziekanatu i sie dowiedzialam, ze wpis juz jest i indeks zaliczony ![]() jedno wieeelkie UFFFFFFFFFFFFFF! przepraszam za dubel ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-22 o 16:16 Powód: post pod postem |
|
![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie tu kciuki za Ciebie trzymayśmy i widzisz sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nema : Twoje zdrowko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chyba jedyne wyjście aby próbować uratowac ten związek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Kiedyś była wielka akcja, żeby nie wywalać załączników, bo się forum niszczy i nawet chyba banowali za to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() PS: Boże, dziewczyny, zobaczcie: http://fakty.interia.pl/galerie/nauk...e,627381,4,329 ![]() (link z jednego wątku na plotkowym) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeny co to ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
[quote=vadi;5850142]
![]() PS: Boże, dziewczyny, zobaczcie: /quote] Vadi: O Boze nie wiem co powiedziec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
[quote=ANITKA79;5849515]
To dobrze ze juz lepiej sie czujesz ![]() ![]() Rycika występowała w pewnym serialu, który oglądałam. Jej znaczenie: dwie przyjaciółki kochają tego samego chłopaka. Cytat:
![]() Właśnie kurier przywiózł mi nowy odkurzacz ![]() ![]()
![]() |
#298 |
*sportaddict*
|
Hihi - specjalnie dla Ciebie
![]() "Telewizja Discovery pokazała zdjęcia mieszkańca inonezyjskiej wioski, który cierpi na dziwną chorobę. Dede został nazwany Człowiekiem - Drzewem. Jego ciało pokrywa masa ogromnych kurzajek podobnych do kory drzewa. Uniemożliwia mu to przyjazd na badania do USA, dlatego do Dede'a przyjechał dermatolog Anthony Gaspari z Uniwersytetu Maryland" |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ja z innej beczki....
Zastanawiam się czy nie iść do fryzjera-stylisty aby mi zaproponował jakąs fajną fryzure ??? Trochę mi szkoda włosów, z drugiej strony ciągle mieć włosy takie same, nuda ....Poza tym trochę się boję, że mi zaproponuję jakąś przegięciową fryzurę, ale przeciez mogę się nie zgodzić ![]() Co radzicie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj idę odebrać reklamowane wszycie zamka ![]() Dziekuje ![]() Straszne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.