![]() |
#241 |
Gość
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz. IV
Żaluję, że nie ma przy mnie mojego TŻ, ale mimo odległości i tak dzięki jego słowom poczułam, że jest ze mną.
|
![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Współczuję wam dziewczyny. Mi nigdy nikt bliższy nie odszedł, i kiedy to nastąpi to chyba będzie tragedia. Nawet jak o moim psie pomyślę, to mi smutno że kiedyś przestanie merdać tym włochatym ogonem.
#243 |
Zakorzenienie
|
Nema, lemoorko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nemo współczuje ![]() Cytat:
![]() ![]() a drugiej strony gratuluję wizyty u księdza i zarezerwowania daty ![]() czyli jestes Panną Młoda 2008 ![]() Dziekuję wszystkim za miłe słowa i wsparcie ![]() ![]() U mnie sytuacja bez zmian ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Natali przykro mi, ze sie wam nie układa. chyba nie pisałas tu na forum o co chodzi?? mam nadzieje więc, ze to nic aż tak powaznego i ze szybciutko dojdziecie do porozumienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Madzialenko nie pisałąm na forum o co chodzi, ale nie pytajcie...
dziekuję za wsparcie i proszę o trzymanie kciuków ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie również jest bardzo przykro z powodu tego, co Was spotkało. Przyjmijcie wyrazy współczucia ![]()
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
Natalii Wiesz zrobie cos wiecej, pomodle sie za Was ![]() ![]() ![]() Wierze , ze ulozycie sobie niedlugo to wszystko co jest teraz dla Was tak trudne i bedziecie szczesliwi ![]() Nema Gartuluacje dla Twojego Tz ![]() I przykro mi z powodu dziadka. Jednak dobrze ze juz sie nie meczy. Teraz bedzie dla niego tylko spokoj na zawsze Lemoorko 3 maj sie ![]() ![]() Twin maid, gdzie Twoje zdjecie/jesli to twoje wlasne, to jestes bardzo ladna/ Duzo zdrowka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#251 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Lemoorka wielki przytulaniec dla ciebie!!!! Z głębi serca ![]() Cytat:
![]() Natali uścisk dla ciebie! Trzymaj sie złotko!
![]() ![]() |
![]() |
#252 | ||
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam- pozytywna energia, to jest to czego mi potrzeba
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tak, mam tylko księdza na wrzesień, gdy zobaczył nasze przerazone miny, zapisał date ołowkiem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Lemoorka, Kulbit na forum.gazeta.pl są fora o śmierci, żałobie i tym pdoobnej tematyce. Trafiłam kiedyś na nie przypadkiem i przeczytałam od deski do deski. Nie macie pojęcia ile Ci ludzie dali sobie wsparcia na tym forum... tam też czytałam o tych rozmowach ze zmarłymi bliskimi. Także Kulbit dobrze napisałaś, ze to "bardzo "normalne"".
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymaj się kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Gość
|
Właśnie rozmawiałam z rodzicami o różnych sprawach związanych z dziadkiem, pogrzebem, ogólnie rodziną i planami. Powiem Wam, że niby taka przykra okoliczność, a tak czasem potrafi zbliżyć. Mam wspaniałe stosunki z rodzicami i aż mi się ciepło na sercu zrobiło jak mogłam im dzisiaj po prostu powiedzieć jak są cudowni i jak jestem szczęśliwa, że ich mam, że mam swojego TŻ.
|
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
dziekuję
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuje Ci za modlitwę ![]() ![]() ![]() Ja tez dzisiaj postanowiłam się pomodlić ![]() ![]() Mówia "jak trwoga to do Boga"... dziękuję kochana ![]() ![]() dziekuje ![]() ![]() ![]() ah ja tez czuję te ciepłe mysli i pozytywną energie ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Natali 86 strasznie tajemnicza jesteś, oby wszystko sie ułożyło tak jak sobie tego życzysz
![]() dobranoc wszystkim
![]() |
#260 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() TŻ jeśli nie lata za Tobą tak jak kiedyś, to latać nie będzie, szczególnie biorąc pod uwagę wszystko co piszesz... My odpowiadamy z perspektywy własnych doświadczeń - to nasze subiektywne opinie, które nie stanowią o Tobie i Twoim związku, bo my przecież Ciebie tak naprawdę nie znamy - wiemy tylko to, co przeczytamy w postach. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() P.S. Ja świąt niecierpię ![]() A w tym roku niestety nie wywinę się od obiadku świątecznego u Teściów... |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
femme ja tez juz miałam wrażenie ze nasz związek przechodzi kryzys, ze cos jest nie tak, czesto plakałam o byle pierdułki (teraz wiem ze to były pierdulki) - dopiero dziewczyny
![]() ![]() ![]() Dlatego posłuchaj dziewczyn (wiem ze cięzo czasami jak ktos krytykuej twoje postepowanie) ale uwagi od osób z boku naprwde wiele dają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | ||
Zadomowienie
|
Dzien dobry wizazanki
![]() Cytat:
To dobrze ze juz lepiej sie czujesz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja wierze ze zobaczycie swiatelko w tunelu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Jak mam usunac te zdjecia swoje co kiedys zamiescilam w III cz.watku?? ![]() Hihi ![]() Komunikacja miedzy mna i Tz jak najbardziej udana ![]() Pojechalam do niego, tylko na godzinke, bo zaraz na probe musialam jechac. A jeszcze mialam pecha, bo autobus uciekl, zamek sie w kozakach zlamal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Gość
|
Dzien dobry kobietki
![]() Madziu, bardzo cieszy fakt, że zaczynasz czuć, że jest lepiej - fakt, dziewczyny bywaja naprawde pomocne ![]() Anitko, Twój mężczyzna jak widać również wie, że trzeba po porstu przytulić i powiedzieć, że będzie dobrze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
nema oj tak, czuje ze jet lepiej.. a wiesz, dopiero po waszych wypowiedziach doszło do mnie ze TZ jest kochany
![]() ![]() nastepnego dnia juz sie z tego smielismy, TZ chyba zauwazył ze juz nie jestem taka "złosnica" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Gość
|
Oby tylko było coraz lepiej. - każdy ma oczywiście gorszy dzień, byle nie zdarzały się one zbyt często i nie odbijało się to na naszej ukochanej osobie
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
a wczoraj np. TZ zadzwonił do mnie po 16 ale ja byłam bardzo zajęta bo pisałaysmy z koleżanką prace. wiec chwilke z nim pogadałam 9zdązył powiedziec ze tęskni i myśli o mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, wie ![]() ![]() Nemo Dziekuje jeszcze raz ![]() ![]() ![]() Ps. ![]() Edytowane przez ANITKA79 Czas edycji: 2007-11-22 o 08:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
CZEŚĆ dziewczyny
![]() Natalii martwię się, co się u Ciebie dzieje ? ![]() ![]() Miłego dnia dla Wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oby tak dalej ![]() W panelu użytkownika masz po lewej stronie zakładkę ZAŁĄCZNIKI i tam możesz je pousuwac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
czesc
przepraszam ale nie mam casu dokladnie przeczytac, jzu mi sie myli wszystko ![]() gratuluje tego wygranego zdjecia do Playboya ![]() i wspolczuje straty bliskiej osoby. pamietam jak 6 lat temu umarl moj chrzestny. wiecie..nie lubilam jego zachowan bo traktowal mnie jak mala dziewczynke...wiecznie tulil, obcalowywal i w ogole. a teraz tak strasznie mi go brakuje...zaluje ze nie bedzie na moim slubie bo moge sobie wyobrazic jaki by uszczesliwiony chodzil ![]() wieczor mialam nawet udany...gdyby nie glupie docinki TZa ![]() 1. przed wysjciem na spacsr mowie ze moze bysmy poszli do jednego sklepu. wyszlisym a ten nie od razu ciagnie. ja mowie: myslalam ze pojdziemy w druga strone, a do sklepu pozniej. a on juz z tekstami ze ze mna to sie dogadac itp ze on tylko cos do jedzenia chce kupic. az mi sie spaceru odechcialo 2.przechodzimy kolo jednego baru. wiem ze TZ tam chodzil, ja nigdy nie bylam i pytam jak jest w srodku. i mi opowiada potem mowi ze fajnie bo babka chodzila do drugiej sali a przy ladzie mogli wiadomo co. to sie pytam co a on : nie badz taka glupia ![]() 3. dzis rano TZ budzi mnie o 6. wstalam i zartuje ze jak bede kiedys z nim mieszkac to mnei zameczy jak tak rano mnie bedzie budzic. a on potem jak z bloku wychodzilismy mowi: bedziemy wstawawc o 5 wiesz, bo bede miala ochote, potem ty punkt 6wstaniesz, zrobisz mi sniadanie, nie bedizesz sie kladla tylko zaczniesz mi prac... przerywam i go pytam: to Ty nie chcsz zony tylko pania do seksu i sprzatania. a on tak. po chwili dopiero kotku, no wiesz ze zartuje przeciez. znasz mnie jakos dla mnie takie zarty nie na miejscu sa ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.