![]() |
#271 |
♥
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Witam
![]() dawno mnie tutaj nie było ![]() ale duzo sie dzieje cały czas cos jest i tak w kółko ![]() ![]() ![]() agness doskonale cie rozumiem co do po ja jutro pisze sprawdzian zaległy i u nas to zeszyt otwarty i przepisujesz nie trzeba nawet sciag robic ![]() ![]() dzisiaj miałam baaardzo trudny sprawdzian z gegry dlaczego jak jestem w bio-chem-fiz mam rozszerzona gegre to ja nie wiem ale napisałam i tak bardzo duzo licze na 4 ![]() ![]() juz sie pouczyłam łaciny , matmy zrobiłam wszystkie zadania pozostała mi hista (tzn umiem ale se poprostu powtórze i fizyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
A idź Ty Ania kujonie jeden
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
a ja po feriach nie potrafie jeszcze wziac sie w garsc i zaczac sie uczyc. a w lutym (jak na razie
![]() ![]() mam wrazenie, ze marnuje czas nic nie robiac, chociaz jesli juz dochodze do wniosku, ze musze cos zalatwic, to okazuje sie, ze czasu na to nie posiadam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | ||||
Zakorzenienie
|
No to fajnie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na i siostra przyjechała... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też na PO zawsze ściągi robiłam ![]() w ogóle to mieliśmy z takim gościem ze w ogóle nie czytał kto co pisze tylko patrzył ile jest stron zapisanych i w zależności od ilości stawiał ocenę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() marnowałam dziś czas aż miło ![]() ![]() mam plan na nowy semestr i jest bez sensu ... już nie mam poniedziałków wolnych ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Hahah,
![]() ![]() ![]() Pamiętam jak zbliżała się wizyta u psychoterapeuty, a ja na 2 dni przed, kupowałam zgrzewkę wody. W ciągu pół godziny przed wyjazdem do przychodni chodziłam po całym mieszkaniu, wypijając co chwilę kilka łyków wody. Waga wskazywała wtedy jakieś 2kg więcej... Ale nie mogłam usiedzieć w gabinecie, bo rozrywało mi brzuch od środka ![]() Nie polecam sposobu z dawaniem cięższych gadżetów do kieszeni ![]() ![]() EDIT: Ewusia- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Witajcie w klubie
![]() ![]() Akurat trzeba być w samej bieliźnie,ale jak wcześniej wyżłopię litr mineralnej nie będzie tak źle, ponad to, waga jest stara i dodaje z 2 kilogramy , toteż zamiast 43/44 będzie 46-47 ![]() Jako taki luz dziś miałam,poza entą scysją z matką x_X Tym razem poszło,że wydaję za dużo kasy na wszystkie zakupy,że mam jeść to co ona ugotuje , a nie te 'chuderlawe'świństwa ,nie uczę się,muzyka mi tylko w głowie itd A teraz... ![]() Żegnam się z wszystkimi, poczytam Machinę, przekąszę bossską czekoladę Lindt'a z kawałkami mali i migdałów a potem beztroski sen. Wszakże muszę rano wstać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Nie polecam sposobu z wodą, bo miałam praktyki -_-.
A ty Mango to robiłaś wtedy jak nie chciałaś przytyć czy jak chciałaś to też czasami się 'zdarzało'? P.S. Znam również technikę objedzenia się jabłkami :P Albo kapuchą kiszoną. No ale cóż... Nikogo do niczego nie namawiam xD Zresztą kłamstwo ma krótkie nogi :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor ~! z gory przepraszam za przekrecanie liter ale mam zgaszone swiatlo i z wyjatkowych powodow nie moge zaswiecic a lampka sie zepsola.;/
Wrocilam z kosciola. Nawracalam sie ^^ i posypalam glowe popiolem,ktry zmylam przed godzina myjac glowe.^^ Jestem na siebie niesamowicie zla. Musialam obciac paznokcie. Po raz 1 w zyciu udalo mi sie je zapuscic a tu dzis sie rozdwoily i polamaly. ;/ Z wielkim zalem ale musialam to zrobic. Czy teraz urosna mi mocniejsze? tamonita: Zazdroszcze tej kuzynki-przyjaciolki.Ja takiej nie mam bo u mnie w rodzinie mam kuzynostwo co maja ponad 25lat ktorzy oczywiscie uwazaja ze ze mna nie ma tematow do rozmow, albo takie co w wozku siedza. A tych tym bardziej nie lubie bo male dzieci sa ba i fu xD Superchic(k): Fajnie ze wyjazd sie udal ^^.Widzisz? Z waga wszystko ok. Takze nastepnym razem nie trzeba panikowac i od razu R rozpoczynac. Takie wahania to normalka. A ten piesek jak ma na imie? Jakas rasa czy kundelek? tamonita: Mam nadzieje ze jednak nie schudlas bo faktycznie moze byc kiepsko z toba...tym bardziej po slowach mamy... Ale nie martwmy sie na zapas. Black-lulu: Ale masz fajnie z ta babcia^^. U mnie 2 daniowe obiady sa tylko w...Wigilie xD phenomena: Na pewno w szkole nie bedzie tak zle. Chociaz liczba 11 nie wrozy leniuchowania...;/ Wstawisz fotki jak zmienisz image? schism_: Wam robia cos takiego jak bilans szkolny? A po co to? I to tak wszystkich waza? Smaczniusiej czekoladki ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zgadzam się ;D Cytat:
![]() ![]() A co do tego braku czasu - człowiek zawsze znajdzie sobie jakies wytłumaczenie, że nie może zrobić tego czy tamtego ;D Wiem to po sobie ;D No a ja.. zalatana w sumie.. Dzisiaj byłam w Katowicach z klasą. Na nuuudnej lekcji bibliotekarstwa i lekcji scenografii... Kochane, wychodząc stamtąd czułam się jakbym była naćpana ![]() Poza tym dalej jestem senna, dzisiaj znowu spałam. Badania krwi wyszły dobrze, więc nie wiem co jest grane. Jutro już wracam do szkoły, w domu juz nudno jest ![]() No i z mniej dobrych wiadomości... P. do mnie coś poczuł. Moja dobra kumpela mi to przekazała, bo się jej zwierzał ==' Ehh ![]() Uciekam zaraz spać.. dobranoc kochane ;*
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Nefre: a czmu ty taka do chlopakow uprzedzona co?
Dziewczynki zmeczona jestem strasznie...Ide sie polozyc.Poogladam moze troszke tv w lozeczku i pojde spac.Dobranoc ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Eh, a ja się chyba poddam z dietowaniem zdrowym bo nie widzę efektów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
pewnie dlatego ze jesteś urocza
![]() Cytat:
![]() szkoda zę nie możecie być przyjaciółmi... rozumiem ze nie chcesz sie angażować, ale jesteś pewna że nie potrafiłabyś spróbować? ![]() skoro się dogadujecie tak świetnie to może ![]() ![]() nie poddawaj się ![]() ![]() tylko przypadkiem nie zacznij sie głodzić ![]() nie idę jeszcze spać,a le może coś pooglądam jeszcze albo poczytam więc już się żegnam ![]() miłych snów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Wstałam o 5
![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia i powodzenia tym którzy planują coś dziś zaliczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Irisin, nawet nie próbuj ![]() ![]() BTW. A może Tobie wcale nie jest potrzebna dieta ![]() Tak poza tym to witam Dziewuszki ![]() ![]() ![]() Aha wczoraj bardzo długo myślałam i rozważałam wszystkie za i przeciw, doszłam przy tym do wielu wniosków. Zdecydowałam się, że rozpocznę jednak redukcję ![]() Ok a teraz lecę do sklepu po jogurt i zaraz zmykam do szkoły. Żegnam i całuję buźki ![]()
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dawno nie wstawałam o takiej godzinie ![]() ![]() superchic(k) - szczerze? piszesz inym ze redukcja nie jest im potrzebna a sama zaczynasz sie pakować dokładnie w to samo z czego powoli wychodziłaś i to na własne zyczenie ![]() w końcu ide z przyjaciolka do kina na Zaczarowaną ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
Dzien doberek
![]() Dzisiejszy dzien zapowiada sie niczego sobie. Po raz pierwszy od kilku miesiecy wybieram sie z mama na malutki shopping. Postanowila wynagrodzic mi ferie w domu i posade milosiernej samarytanki ![]() ![]() Phenomenko : Śmigaj biegusiem do tego fryzjera i znajdz czas dla siebie! Tamo: A moze porozmawiasz z siostra o swoich problemach. Ulży ci troszke no i ona bedzie wiedziala o co kaman ![]() schism: W klotniach z mama tak bywa ze jedna ze stron musi odpuscic. Nie ma czegos jak unoszenie sie honorem, wypominanie dawnych bledow. Starajcie sie pojsc na kompromis. Jesli jestes w stanie obiecaj jej ze chociaz raz w tygodniu zjesz wspolny obiad, a ona napewno sie ucieszy ![]() ![]() Baby: Skad ja to znam... Mi tez zawsze lamia sie paznokcie w najmniej oczekiwanym momencie. Polecam tabletki ze skrzypu. Paznokcie i wlosy sa o niebo mocniejsze i ladniejsze. nefre: Kiedys tez bylam z klasa na takiej lekcji, tyle ze tematem przewodnim byla : "Charakterystyka strojow ludowych" ![]() ![]() ![]() irsin: Nie poddawaj sie! Milka: Powodzenia na egzaminie. Zdasz! Wierzymy w ciebie i trzymamy kciuki! Superchic(k): Moim zdaniem nie ma potrzeby na R. Ale jesli Ty tak uwazasz i myslisz ze to sluszna decyzja- twoj wybor. Jeszcze raz sprobuje cie namowic do zmianytej decyzji. ![]() ![]()
#288 | ||
Zakorzenienie
|
Bo mężczyźni to zuo! ;D
Cytat:
![]() Cytat:
A ja idę jeśc jakieś snidanie i bzium do szkoły... ![]() Lecę, miłego dnia ![]()
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Własnie wstałam,zjadłam sniadanie i jestem ;D Pogoda taka fajna wiosenna. Mam otworzone okno w pokoju wlasnie. Niech wleci to ,,wiosenne"powietrze. nefre: Ojoj nie traktuj wszystkich jako zlo jakies ;D No ale jak zalezy ci na kims innym to faktycznie inna sprawa... Jak przyjdziesz ze szkolki to zdaj relacje. Black-lulu: To pochwal sie co upolujesz xD. A te tabletki to bezpieczne sa? Bo nie chce sie czyms nalykac ... asiek14: Miłego dnia z przyjaciolka ;*Masz racje-przyjazn trzeba odnowic. Superchic(k): To na pewno masz slicznego pieska^^. Ta rasa bardzo mi sie podoba. A o R to zapomnij nawet ! -4kg przy tak niskiej juz wadze moze sie niezle odbic na Twoim zdrowiu. Wybij sobie to z glowy please... irsin: Nie poddawaj sie ! A tym bardziej mam nadzieje ze nie przyszla ci do glowy niezdrowa redukcja. O ile pamietam to ty jadlas 3 posilki? Tak..? |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Hypnotic- Poprostu jadłam duże posiłki, zdarzało mi się podjeść słodyczy
![]() ![]() A kłamstwo z ważeniem nie miało krótkich nóg ![]() ![]() Ewusiu- Aż tak urocza to nie jestem ![]() Zrobiłam sobie wczoraj rozpiskę chłopaków z tamtego roku szkolnego: 3x A. 3x M. 2x R. 3x D. 1x P. +Niepełnosprawny umysłowo ;P +Dwóch, których imienia zapomniałam ![]() +Kilku, których imienia nie znam ![]() Średnio liczę ok. 18 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Mangosia - femme fatale
![]() ![]()
#292 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry wszystkim,
ja juz w pracy i za 10 min zaczynam. Ostatnie zerkniecia na wizaz ![]() zalatwilam kupe rzeczy wczoraj wieczorem w zwiazku z weselem i czuje sie duzo spokojniejsza.. Mileog dnia Wam zycze. odezwe sie na lunchu ![]()
#293 |
Zadomowienie
|
Superchic(k) - 168 cm i 49 kg - Redukcja??
Trzymajta mnie. ![]()
#294 | ||||
Zakorzenienie
|
Milkuś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o to, właśnie to ![]() no chyba że tek ![]() ![]() oj tak, to zdecydowanie jest trudny do pokonania minus ![]() ![]() łamaczka serc normalnie ![]() Cytat:
![]() ja znów dziś wstałam późno ![]() ![]() planuję dziś sprzątanie, czytanie, zakupy... muszę ruszyć w końcu tyłek bo czuję się jak leń totalny ![]() miłego dnia Dziewczynki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry !
![]() Hypnotic Eyes dokładnie, kłamstwo ma krótkie nogi, ale czasem dla dobra sprawy poprostu trzeba... ![]() Baby, również mam nadzieje, że nie schudłam, a co do przyjaciólki i kuzynow, to ja też mam paru takich po 20pare lat, ale mi to nie przeszkadza ![]() ![]() Nefre, ta senność to może wynika z przemęczenia poprostu ? Oby... ![]() ![]() Milka wstałaś o 5 żeby się pouczyć jeszcze ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asiek, ja również na etapie odnawiania przyjaaźni... Oby się udało... ![]() Black-lulu właśnie wczoraj z nią pogadałam... tzn. troche się wygadałam, popłakałam, troche ulżyło, ale niestety... ona zabardzo nie wie o co chodzi ![]() ![]() Mangolinko rozwaliłaś mnie tymi obliczeniami odnośnie chłopaków ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć Kobitki ![]() Wczoraj nawet nie mogłam wejść, aby napisać dobranoc ![]() ![]() ![]() ![]() No po obiedziele lece z Siss połazić po mieście, zważyć się, idę obejrzeć sobie telefony i odwiedzić taką jedną kobitkę ![]() ![]() Miłego Dnia Kochane ![]()
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
tamonita: O to rok roznicy jest super ! Tylko pozazdroscic.^^
A wazeniem sie nie przejmuj na zapas. Na pewno bedzie dobrze. Zjadlas solidne sniadanko ,prawda? To na pewno nie bedzie problemu. Napisz jak poszlo . Trzymam kciuki ;* Ewusia_marchew: Oj tez sie czuje jak len jakis...masakra;/Masz racje-trza sie ruszyc; D Mangolina: Czytajac ta liste ...padlam ;D Ale masz powodzenie hoho ;D Ja jak wracałam ze sklepu to sie troszku starchu najadlam. Psychopata mnie zwyprzeklinal ale mniejsza o to. Potem gdy przechodzilam kolo cmentarza zauwazylam jak skacze po grobach. Przestraszylam sie i przyspieszylam ,bo 3 tygodnie temu wrzucil jakas babke do otwartego grobu. Zastanawiam sie po co takich ludzi na wolnosci 3mac? |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | ||||||||||
Zadomowienie
|
hello
![]() ![]() przestań... ![]() ![]() ![]() nie poddawaj się! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że faktyko ostatniego egzamu nie sposób nie zdać - jutro mam ostatni... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i też wstałam późno choć chciałam wcześnie by się pouczyć, ale po prostu nie dałam rady, buuuuu :// Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() O rany rany rany jak ja już chcę mieć ten egzam za sobą...jak ja już chcę go zdać - jutro kciuki od rana będą mi niezbędne - już nie mam siły się efektywnie uczyć, oby do trójki ^^ Buzi i miłego dnia Moje Drogie ;*
![]() |
#298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po pracy na zakupy i potem pare telefonow wykonac wiec bede zajeta znowu dzis.Chcialam na silownie jeszcze isc ale nie wiem czy dam rade..Postaram sie isc a jutro zalatwic fotografa.. mileog popoludnia!! ![]()
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
no i wróciłam
![]() film fajny, odnawianie przyjaźni skończyło sie na dużym popcornie zjedzonym na spółę, dużej coli i lodach w Grycanie z bita smietana, syropem truskawkowym i posypką ![]() i upatrzyłam sobie taką sliczną bluzeczkę - musze ją mieć ![]() tak sobie ostatnio policzyłam że na wymiane ciuchow z mojej szafy tak zebym miala chociaz minimum ciuchow w ktorych bede chodzic (4 [ppary spodni, 10 bluzek, 3-4 bluzy, no moze jakas torebka, buty i dodatki) to musze liczyc 2000 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że film się podobał/będzie się podobał ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle przepraszam dziewczyny, trochę zrobiłam zamieszania tą redukcją :/... A ja już po szkole, było bardzo fajnie. Dużo konkursów m.in. "You can dance" - niektórzy naprawdę świetnie tańczyli ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.