Włosomaniaczki :D - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-23, 20:46   #271
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez Soft Pokaż wiadomość
Dopiero teraz odkryłam ten wątek w podpisie virki
Jestem chorobliwą włosomaniaczką i zmora salonów fryzjerskich z których korzystam ;P
A ja Was zaskoczę... Z usług fryzjera nie korzystam prawie wcale. W moim życiorysie takich wizyt było dokładnie 5...

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
E
Estelle polowanie na maske zakończone sukcesem? Co to za maska?
Niestety, lipa... Wypatrzyłam na wątku o kosmetykach Joanny, że jakoweś maski z serii Naturia wchodzą na rynek - na razie pojawiła się ta z makiem i bawełną [http://www.wizaz.pl/forum/attachment...ostid=6620715], ale u mnie nie ma . Mam tylko nadzieję, że wkrótce sie pojawią i to w szerszej gamie, zgodnej z rodzajami szamponów.
Namierzyłam jedynie resztki szamponu Pantivit [ale mam już 3 w zapasie ].

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Idę!!!

Muszę się Wam wyżalić. Zachciało mi się powrotu do natury i odstawiłam swojego Fructisa (po ktorym włosy były super) i zabrałam sie za szampon Eva Natura - rzepa skrzyp i coś tam jeszcze. I włosy są do bani... Sztywne, nie utrzymują świeżości i szybciej sie przetłuszczają... A ja chciałam dobrze...
Czasem włosy tak reagują na zmianę szamponu. Ziołowe lubią plątać. Ale oczywiście może też tak być, że ten szampon po prostu Ci nie służy... Może warto poszukać jakiegoś innego z ziółkami?
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 20:48   #272
Justynka1710
Zakorzenienie

Fajny wątek
Ja mam hopla na punkcie włosów! Używałam już chyba wszystkich odżywek jakie istnieją hehe
Obecnie zapuszczam i odżywiam. Używam lotionu seboradin niger i olejku rycynowego. Skończył mi się wax i skrzyp w tabletkach tydzień temu, robię sobie przerwę na miesiąc Aha i używam szamponu ze skrzypu polnego Oraz odżywki gliss kur ze spłukiwaniem. Po niej łatwo się rozczesują mi włosy i ładnie pachną i lśnią)
You're everywhere
But right now I wish you were here...
Justynka1710 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 20:50   #273
Narek
Zakorzenienie

Wiecie co Mężczyźni zaczynają mnie zadziwiać.
Na tamtej stronie, którą wcześniej wklejałam w związku z moją wiewiórką codziennie piszą do mnie faceci z tych ciepłych krajów(Indie, Egipt) i chcą się ze mną przyjaźnić Podają swoje maile, nicki do tego komunikatora yahoo... A ja w swoim profilu nic nie mam, na dodatek w avatar mam taki sam, jak tutaj.
Zaczynam się bać

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 20:53   #274
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
http://kreskowki.fani.pl/users/add/#top poszukajcie w tej liście po prawej "Czarodziejki z księżyca"
Oooo dorzucili wszystkie odcinki. Jak miałam tą moją manię na ogladanie (co gorsza kończyła sie w sezonie sesyjnym) to było tylko 150 i resztę musiałam z chomika ściągać.
BTW:Jak ktoś nie oglądał to nie polecam- wciąga okrutnie
Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Dawaj full fote, sprawdzimy
Sotf podrzuc linka do KWC z tą maską?
A ja doła łapie... ja chce do TZ (lubi moje włosy)
yyyyyyyyyyyyy no aż tak odważna to ja nie jestem

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
A ja Was zaskoczę... Z usług fryzjera nie korzystam prawie wcale. W moim życiorysie takich wizyt było dokładnie 5...
No to coś jak ja. Ostatni raz u fryzjera byłam jakieś 4 lata temu.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 20:56   #275
'Estelle'

Cytat:
http://kreskowki.fani.pl/users/add/#top poszukajcie w tej liście po prawej "Czarodziejki z księżyca"
YAOU, Narek, ale mi zrobiłaś... teraz to ja sie od kompa nie odkleję
Stary 2008-02-23, 20:56   #276
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:

Niestety, lipa... Wypatrzyłam na wątku o kosmetykach Joanny, że jakoweś maski z serii Naturia wchodzą na rynek - na razie pojawiła się ta z makiem i bawełną [http://www.wizaz.pl/forum/attachment...ostid=6620715], ale u mnie nie ma . Mam tylko nadzieję, że wkrótce sie pojawią i to w szerszej gamie, zgodnej z rodzajami szamponów.
Namierzyłam jedynie resztki szamponu Pantivit [ale mam już 3 w zapasie ]
Tylko nie to Żadnych nowych maseczek na oczy nie chce widzieć Niedługo zbankrutuje na tych produktach do włosów Do joanny to wogóle mam słabość - ich kosmetyki mają takie milusie opakowania

Ja też góra 5 razy byłam u fryzjera. Odkąd fryzjerka zrobiła mi na głowie swoją wersję fryzury (przyniosłam gazete i mimo wszysto pani musiała zrobić coś po swojemu), która wyglądała u mnie koszmarnie, fryzjerów unikam jak ognia i idę tylko jak naprawdę muszę...
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 21:00   #277
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko
Ja też góra 5 razy byłam u fryzjera. Odkąd fryzjerka zrobiła mi na głowie swoją wersję fryzury (przyniosłam gazete i mimo wszysto pani musiała zrobić coś po swojemu), która wyglądała u mnie koszmarnie, fryzjerów unikam jak ognia i idę tylko jak naprawdę muszę...
Skąd ja to znam. Ja wybrałam się te x lat temu na "czesanie" na stuniówkę. Wyszłam z czymś co przypomniało fryzurę Peggy Bundy i w dodatku bylo suto obsypane brokatem. Koszmar (z ulicy wiązów)

Witam wszystkie nowe maniaczki
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-02-23, 21:01   #278
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Oooo dorzucili wszystkie odcinki. Jak miałam tą moją manię na ogladanie (co gorsza kończyła sie w sezonie sesyjnym) to było tylko 150 i resztę musiałam z chomika ściągać.
BTW:Jak ktoś nie oglądał to nie polecam- wciąga okrutnie
Miłego oglądania
Cytat:
YAOU, Narek, ale mi zrobiłaś... teraz to ja sie od kompa nie odkleję
Kiedyś tego linka podesłała mi moja kumpela, z którą namiętnie oglądałyśmy Sailor Moon

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-02-23, 21:06   #279
Soft
Wtajemniczenie

Cytat:
Sądzę, że panie fryzjerki zadowolone, bo przynajmniej im się nie nudzi
Droga ta maseczka Szkoda Narazie mnie nie stać Ehhh gdyby tak w totka wygrać...
Oj nie są, to da sie wyczucMarudze, zadaje dziesiątki pytań a najcześciej jedno , srednio kilka razy w ciagu jednej wizyty "a czy wlosy mi sie zniszczą po tym,nie wypadną?"a na koniec i tak rzadko kiedy jestem zadowlona

Cytat:
Dawaj full fote, sprawdzimy
Sotf podrzuc linka do KWC z tą maską?
A ja doła łapie... ja chce do TZ (lubi moje włosy)
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ydro-mask.html
Czemu doła?Twój TZ chociaz lubi Twoje włosy mój jak słyszy temat "włosy" nie wazne ,juz czyje, robi sie czerwony

Czy wy tez macie takie zboczenie, ze patrzycie sie na wlosy kazdej mijanej na ulicy kobiecie/dziewczynie?
Włosy to zdecydowanie mój największy kompleks dlatego pewnie mam na ich punkcie taka obsesje

Wymiana
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094
Soft jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 21:08   #280
virka
Zakorzenienie

Cytat:
W avie to ja, ale do laluni mi daleko
Toś mnie znowu zaskoczyła , bo myślałam dokładnie tak jak xyoko

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
A ja zastanawiałam, co to za aktorka

Cytat:
Dopiero teraz odkryłam ten wątek w podpisie virki
Witaj

Cytat:
Tylko nam gdzieś szefowa wybyła
Na chwilę przedtem wpadłam i wypadłam, bo w weekendy to jestem bardziej prorodzinna :lol

Cytat:
Napisane przez Justynka1710 Pokaż wiadomość
Fajny wątek
Ja mam hopla na punkcie włosów!
Witaj

A co do wizyt w salonie fryzjerskim, to w swoim życiu byłam tylko 3 razy: czesanie na studniówkę, farbowanie na ślub, i czesanie na ślub Tak więc przy mojej częstotliwość wszystkie salony fryzjerskie już dawno by zbankrutowały

Cytat:

Czy wy tez macie takie zboczenie, ze patrzycie sie na wlosy kazdej mijanej na ulicy kobiecie/dziewczynie?

Już myślałam, że tylko ja taka nawiedzona jestem

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 21:08   #281
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd ja to znam. Ja wybrałam się te x lat temu na "czesanie" na stuniówkę. Wyszłam z czymś co przypomniało fryzurę Peggy Bundy i w dodatku bylo suto obsypane brokatem. Koszmar (z ulicy wiązów)

Zapewne każda z nas coś podobnego przeżyła Tylko ja po tej wizycie zapuszczałam moje włosy dobre kilka lat Ja ogólnie wyglądam niezbyt dobrze w krótkich fryzurkach, włosy się kręcą, puszą, chadzają własnymi drogami, więc ich zapuszczania nie wspominam zbyt miło. Pamiętam to jak dziś Po obcięciu wróciłam do domu, zamknęłam się w pokoju i ryczałam w poduszkę. A jaka radość mnie ogarnęła kiedy dnia następnego przejeżdzając obok tego salonu fryzjerskiego dostrzegłam straż pożarną... okazało się, że był tam pożar. Uprzedzając wszelkie domysły - to nie ja podłożyłam tam ogień Chociaż nie powiem, ochotę miałam Widocznie był więcej niezadowolonych klientów

Soft ja na włosy innych ludzi raczej nie patrze... za to zazwyczaj zwracam uwagę na cere Zwłaszcza przyciągają moją uwagę nieskazitelne, bezproblemowe i do tego blade ... oj chciałabym mieć taką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-23, 21:11   #282
Soft
Wtajemniczenie

Kurcze to kto wam podcina końcówki ?ja nie moge wytrzymac dluzej niz max 1,5 miesiąca bez podcięcia bo inaczej sama bym sie "pocieła" co źle by sie skonczylo zapewne

Wymiana
Stary 2008-02-23, 21:12   #283
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze to kto wam podcina końcówki ?ja nie moge wytrzymac dluzej niz max 1,5 miesiąca bez podcięcia bo inaczej sama bym sie "pocieła" co źle by sie skonczylo zapewne
Siostra

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-02-23, 21:13   #284
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Mama, ewentualnie kolezanka/siostra
Stary 2008-02-23, 21:13   #285
Justynka1710
Zakorzenienie

Soft - mam tak samo!
Często się odwracam po 100 razy jak mnie mija jakaś z pięknymi włosami, aż głupio to wygląda. A jak patrzę na dziewczyne , która ma tak strasznie zniszczone włoski prostowaniem a wcześniej miała piękne, zdrowe loki (znam takich parę) to mam ochotę na nią nakrzyczeć i polecić waxa xD
You're everywhere
But right now I wish you were here...
Justynka1710 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 21:15   #286
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Cytat:
Oj nie są, to da sie wyczucMarudze, zadaje dziesiątki pytań a najcześciej jedno , srednio kilka razy w ciagu jednej wizyty "a czy wlosy mi sie zniszczą po tym,nie wypadną?"a na koniec i tak rzadko kiedy jestem zadowlona

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ydro-mask.html
Czemu doła?Twój TZ chociaz lubi Twoje włosy mój jak słyszy temat "włosy" nie wazne ,juz czyje, robi sie czerwony

Włosy to zdecydowanie mój największy kompleks dlatego pewnie mam na ich punkcie taka obsesje
Doła bo sie nie odzywa
Też mam tak Gorzej ze jak ide z kumpleami to kompentuje, potem patrza na mnie jak na less
Soft masz nadmiar tej maski czasem?
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 21:17   #287
'Estelle'

Cytat:
Tylko nie to Żadnych nowych maseczek na oczy nie chce widzieć Niedługo zbankrutuje na tych produktach do włosów Do joanny to wogóle mam słabość - ich kosmetyki mają takie milusie opakowania

Te Joanny na szczęście są tanie jak barszcz, no z wyjątkiem serii z perłą, ta maska ma kosztować ok. 6 zł, więc nie martw sie o bankructwo, całe szczęście nie grozi

Cytat:
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

A co do wizyt w salonie fryzjerskim, to w swoim życiu byłam tylko 3 razy: czesanie na studniówkę, farbowanie na ślub, i czesanie na ślub Tak więc przy mojej częstotliwość wszystkie salony fryzjerskie już dawno by zbankrutowały
Ja nie mam awersji do fryzjerów... Jedyne cięcie, jakie miałam, podobało mi się w efekcie końcowym, było dokładnie tak, jak chciałam. Tylko tak sie jakos złożyło, że nie przywiązywałam do fryzury większej wagi, ot, rosły sobie spokojnie moje kłaczki i tak już zostało... Nawet na studniówkę czesałam się sama... Potem 3 przymiarki do ślubnej [w tym jedna koszmarna], generalne czesanie i właściwie od tamtej pory nie byłam u fryzjera...
TZN byłam raz, obciąć grzywkę, ale Pan Fryzjer mnie pogonił twierdząc, że nie zrobi mi takiej krzywdy...
Stary 2008-02-23, 21:22   #288
Soft
Wtajemniczenie

Cytat:
Soft ja na włosy innych ludzi raczej nie patrze... za to zazwyczaj zwracam uwagę na cere Zwłaszcza przyciągają moją uwagę nieskazitelne, bezproblemowe i do tego blade ... oj chciałabym mieć taką
O cerze to nawet mi nie wspominaj Po ataku zaskórników, ktore pozostawiły po sobie kilka czerwonych plamek na lewym policzku tez
przypatruje sie cerom innych kobiet. Ja wogole jestem jakas maniakalna.
"Obwąchuje" i przyglądam sie ludziom na ulicy

Cytat:
Siostra
Cytat:
Mama, ewentualnie kolezanka/siostra
To macie szczescie, oszczedzacie na fryzjerze ja zadnej kolezance nie dam tknąc moich włosów mama natomiast musiałaby chyba uzyc poziomicy rzeczy równo mi je podciąc

Wymiana
Stary 2008-02-23, 21:33   #289
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Koleżanka........fryzjerk a

Cytat:
TZN byłam raz, obciąć grzywkę, ale Pan Fryzjer mnie pogonił twierdząc, że nie zrobi mi takiej krzywdy...
Jak zobaczyłam Twoje włosy to mu się nie dziwię...

Wpadłam w depresję , cały czas żyłam myślą, że mam długie włosy....a przez Ciebie czuję się łysa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-23, 21:33   #290
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Przeważnie sama, czasami koleżanka, czasami brat, a ostatnio mama (10cm poszło się paść)
Cytat:
Toś mnie znowu zaskoczyła , bo myślałam dokładnie tak jak xyoko
Nie no, dzisiaj to ewidentnie mamy dzień dobroci dla Jolie A lizaki gdzie?

A co do oglądania, to ja patrzę na wszystko: włosy, cera, figura.....jak jest na co rzecz jasna.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-02-23, 21:34   #291
Soft
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justynka1710 Pokaż wiadomość
Soft - mam tak samo!
Często się odwracam po 100 razy jak mnie mija jakaś z pięknymi włosami, aż głupio to wygląda. A jak patrzę na dziewczyne , która ma tak strasznie zniszczone włoski prostowaniem a wcześniej miała piękne, zdrowe loki (znam takich parę) to mam ochotę na nią nakrzyczeć i polecić waxa xD
Kobiety juz takie są Choc tez nie rozumiem jak mozna prostowac loki. Co ja bym nie dała za choć lekko kręcone włosy
Cytat:
Doła bo sie nie odzywa
Też mam tak Gorzej ze jak ide z kumpleami to kompentuje, potem patrza na mnie jak na less
Soft masz nadmiar tej maski czasem?
Nadmiaru to jej nie mam nigdy Mam ja na targowisku, ale chyba serce mi peknie jak bede miała oddac nawet odlewke i chyba ja wycofam
Jak chcesz ja wypróbowac to daj adres na PW, jak uda mi sie gdzies w domu znaleźć jakis mały pojemniczek to podesle Ci próbke.

Wymiana
Stary 2008-02-23, 21:39   #292
virtual_reality

Cytat:
Kobiety juz takie są Choc tez nie rozumiem jak mozna prostowac loki. Co ja bym nie dała za choć lekko kręcone włosy

Nadmiaru to jej nie mam nigdy Mam ja na targowisku, ale chyba serce mi peknie jak bede miała oddac nawet odlewke i chyba ja wycofam
Jak chcesz ja wypróbowac to daj adres na PW, jak uda mi sie gdzies w domu znaleźć jakis mały pojemniczek to podesle Ci próbke.
Naprawde moge? juz pisze PW (ja mam w watku cos tam do włosków zajrzyj)

Dziewuchy chwalicie sie na forum fotkami wlosow? dajcie popatrzec
Jolie lizakow nie mam, ale jem pierniki (tak virtual znow wsuwa) chcesz? serduszka z dzemem mniam
Stary 2008-02-23, 21:42   #293
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Witam imienniczkę z tego samego miasta Zastanawiam się co studiujesz

Witam, witam ja Emilią po babci zostałam. A studiuję edytorstwo i komunikację medialną na AP.

Cytat:

Blond - tylko po tych wszystkich naftach, olejkach rycynowych zrobił się ciemny odcień blondu i jakoś nie mogę się do niego przyzwyczaić, bo są teraz takie nijakie W sumie przyciemnianie mniej niszczy włosy niż rozjaśnianie, więc może je poprostu troszkę przyciemnie Sądzicie, że czekoladka będzie pasować do blado różowej buźki
To samo. Też blondynka. Naturalna (ciemna) i z pasemkami. Niestety nie chwyta mi farba i pasemka mam robione rozjaśniaczem :/ Ostatnie kuracje wcierkowe, ziołowe sprawiły, że mój ukochany złocisty blond poszarzał. Idę niedługo z tym walczyć do fryzjera

Cytat:
Koszmar studniówkowy ostatniej klasie liceum nosiłam intenywny rudy kolor (tucjan z welli) i przed studniówką wybrałam sie do fryzjerki odnowć kolor, lekko podciać włosy i ładnie je ułożyć. Poprosiłam o delikatne podkrecenie i uniesienie ich na okrągłej szczotce, ale pani powiedziała, że dużo ładniej wyjdą na wałkach. Baran! Kręciołki!!! A ta flądra gdy zobaczyła, żę rezultat odbiega od oczekiwanego zaczęła je prostować szczotką i nakładać masę kosmetyków modelujących ( pianka, wosk, lakier) i w efekcie kręciołki, baran wyglądał na nieświeży, przyklapnięty, kilka dni nie myty!!!!

Jolie- przypominasz mi trochę Demi Moore

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 21:45   #294
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, dzisiaj to ewidentnie mamy dzień dobroci dla Jolie A lizaki gdzie?
Oj tam, już nie bądź taka skromna
A pokrzywka nie wystarczy ??

Stary 2008-02-23, 21:45   #295
'Estelle'

Cytat:
Wpadłam w depresję , cały czas żyłam myślą, że mam długie włosy....a przez Ciebie czuję się łysa
O co to to nie, z podziwem czytałam Twoje posty o długości włosów. Moje może i są troszkę dłuższe, ale tak naprawdę już wiekowe i mocno łamliwe, zwłaszcza konówki są w opłakanym stanie i daleko im do doskonałości. Kiedyś usiłowałam z tym walczyć, ale teraz już się tym nie przejmuję, mówi się trudno, żyje sie dalej
Stary 2008-02-23, 21:47   #296
virtual_reality

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Jolie- przypominasz mi trochę Demi Moore
Własnie Moore wiedzialam ze z kims kojarze tą buzie
Stary 2008-02-23, 21:50   #297
virka
Zakorzenienie

Cytat:
O co to to nie, z podziwem czytałam Twoje posty o długości włosów. Moje może i są troszkę dłuższe, ale tak naprawdę już wiekowe i mocno łamliwe, zwłaszcza konówki są w opłakanym stanie i daleko im do doskonałości. Kiedyś usiłowałam z tym walczyć, ale teraz już się tym nie przejmuję, mówi się trudno, żyje sie dalej
Troszkę....
Przy Twoich moje ciężko nazwać długimi Tym bardziej po 10 cm podcięciu, a jakością też odbiegają od Twoich i to na moją niekorzyść...
Zresztą końcówki możesz troszkę podciąć i tak nikt nie zauważy

Stary 2008-02-23, 22:16   #298
'Estelle'

Cytat:
Troszkę....
Przy Twoich moje ciężko nazwać długimi Tym bardziej po 10 cm podcięciu, a jakością też odbiegają od Twoich i to na moją niekorzyść...
Zresztą końcówki możesz troszkę podciąć i tak nikt nie zauważy
To tak ze 20 cm tych końcówek , serio...
Ale już kusi mnie obcięcie, tyle lat w takich samych kudłach... Nawet fryzurkę już mam upatrzoną... A z drugiej strony szkoda... Jak zwykle jestem niezdecydowana... Póki co robię przymiarki... a jak mnie najdzie na zmiany to na łeb wciskam perukę
Stary 2008-02-23, 22:25   #299
Jolie2601
Zakorzenienie

Demi Moor'e raczej nie. Często mnie do steczkowskiej porównują, chociaż też nie jestem do niej podobna. Zresztą same sobie oceńcie. Tylko mi tu potem bez obgadywania
Pierwsze sprzed prawie 2 lat, więc jeszcze włosy krótkie no i wtedy jeszcze tak o nie nie dbałam. Drugie nowsze, poza dziwna. Pana na pierwszym nie zamazałam bo to bądź co bądź osoba publiczna .

Pierniki przyjmuję (z wdzięcznością) pokrzywkę też, wstyd się przyznać ale dzisiaj nie piłam (Virka nie bij)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg katwizaz.JPG (80,7 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg komwiz.JPG (111,8 KB, 50 załadowań)
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-02-23, 22:33   #300
virtual_reality

Cytat:
Demi Moor'e raczej nie. Często mnie do steczkowskiej porównują, chociaż też nie jestem do niej podobna. Zresztą same sobie oceńcie. Tylko mi tu potem bez obgadywania
Pierwsze sprzed prawie 2 lat, więc jeszcze włosy krótkie no i wtedy jeszcze tak o nie nie dbałam. Drugie nowsze, poza dziwna. Pana na pierwszym nie zamazałam bo to bądź co bądź osoba publiczna .

Pierniki przyjmuję (z wdzięcznością) pokrzywkę też, wstyd się przyznać ale dzisiaj nie piłam (Virka nie bij)
Jeżeli na 1 masz krótkie włosy to ja mam jakie?
No prosze prosze jakie skrome stworzenie, a jest co podziwiac
Gdybym była facetem to bym Cie podrywała
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości