|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary IV
Hej kobietki
Kinus piosenka mi sie bardzo podoba, moj maz natomiast jedyne co umial powiedziec to to, ze jest smutna eh te chlopiska![]() odnosnie obraczek- my mamy obraczki z zoltego zlota a w srodku jest pasek bialego szczotkowanego zlota i to nie jest tak, ze sie to biale zloto zetrze to nie jest zadna powloczkato jest normalne zloto tylko innego koloru, biale jest troche drozsze od tego zwyklego i jest to przetapiane zloto z dodatkiem czegos tam tak samo jak to ruskie czerwone zloto mozna przetopic i z niego zrobic np normalne zolte zloto ![]() obraczki mamy juz prawie rok i sa w swietnym stanie, mam nadzieje, ze tak bedzie dalej
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu ja mam przewaznie swoje dlugie paznokcie, teraz od nowa zapuszczam
i czasem mi sie tez zlamie jak w cos uderze- ulamuje sie tu gdzie sie laczy ze skora wiem, ze to okropnie boli![]() ja zawsze robie tak, ze nie zostawiam tego dlugiego paznokcia, tylko obcinam go tak, zeby paznokiec wystawal max na 1-2mm nie wiecej (pozniej jak rosnie to go ciagle przycinam az jego miejsce zlamania bedzie tez wystawac juz za palec i dopiero jak ten "chory" kawalek ladnie odetne to znowu zapuszczam pazurka) i tak jak dziewczyny mowia jak juz go obetne to zaklejam plasterkiem- boli jakies 3 dni,a pozniej zaczyna sie goic ![]() oby bol minal jak najszybciej Agnieszko mam nadzieje, ze uda sie Wam rozwiazac problem ![]() mam jednak nadzieje, ze M sie ocknie i nie bedzie taki samolubny
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kachula ja w pracy
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia juz niedlugo pozbedziesz sie tych paskudnych, niedobrych tabsow hehehe
jak Ci poszlo z zaproszeniami?? ![]() wszystkie juz gotowe? duzo tego wyszlo ? ![]() Kinia tu jeszcze link dla Ciebie odnosnie tej wstawki z bialego zlota http://www.wec.com.pl/x.php/1,145/Co...le-zloto-.html
|
#275 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, jak tak piszesz , ale zobaczymy, czy TZtowi sie spodobaCytat:
ciekawe co moj TZ powie, nie zdziwilabym sie, gdyby powiedzial to samo co Twoj M, chlopy to jakos inaczej wszystko widza ![]() dzieki za opinie o obraczkach nam podobały się takie jak w załącznikach Cytat:
zaproszenia na razie wypisane w polowie, dzis wypisze pewnie te dla gosci od strony TZta zaraz zobacze ten link |
|||
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu hm ja nie widze zadnego zalcznika
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
No to moje kochane kolezanki ja uciekam do pracy ,bede dopiero wieczorkiem wiec piszcie piszcie zebym miala co czytac jak wroce do domu,tz juz nie ma wiec moj jedyny przyjaciel jaki mi zostal to komputer hihihi
Milego dnia papapap
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
juz jest
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#279 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nigdy wczesniej nie wyrwałam sobie własnego paznokcia, bo wczesniej miałam krótkie paznokcie przedłuzane akrylem badz żelem. Wiem, że oderwał sie od skóry jakos na poczatku paznokcia, ale strasznie boli juz 3 dzien ![]() Chyba tez w bandaż zainwestuje, bo co chwile gdzies dotykam i to jeszcze bardziej boli ![]() Cytat:
Nic praktycznie robic nie mogę Troszke mi zsiniał z tego co zauwazyłam, ale chyba nie zejdzie mi cały paznokiec? Wiem ze po uderzeniu schodzi, a on sie naderwał.
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu Ty bidulko
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu ja to chyba slepa jestem,ale nadal nic nigdzie nie widze
![]() Moniu mi sie czasem tez odrywa albo np polowa tego dlugiego paznokcia, albo tez cala ta czesc wystajaca nad palec. Ale jak oderwie sie kawalek to zawsze obcinam ta dluga reszte pazurka
|
#282 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Co o paznokci, to jak bylam mala i sie uderzylam wlasnie paznokciem, to myslalam, ze mi odpadl i go szukalam na podlodze
zero bolu, ale poszukiwania byly wszczete ![]() Kinia te pierwsze to z tego co widze standard, a drugie z dodatkiem bialego zlota Asiu, jak tam temperaturka?? Bede dobre wiesci?? ![]() Kachulko hihi swiadomie zablokowalam ale wiesz najwiekszy jest problem z tym, ze znam haslo Na szczescie teraz jetsem u braciszka wiec jestem "w pracy"
|||||||||||||||||||||
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#284 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo co chwile nim gdzies hacze i to kurcze jeszcze bardziej boli Cytat:
], ze oderwał mi sie poczatek własnie tej czesci paznokcia pod która jest skóra [ tam paznokiec jest do niej "przyczepiony"], nie złamał sie tylko jakby troche zostal podważony i sie "odkleił" od tej skóry. No nic bede czekac az sie zacznie goic i zrastac Cytat:
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
oooo Kiniu teraz juz widze
mi bardziej do gustu przypadla ta nr 2,a le to wlasnie rzecz gustu moze dlatego, ze ja nie przepadam za klasycznymi, ale ta 2 jest ladna Moniu to ja juz chyba nic nie rozumiem mam nadzieje, ze szybko przestanie Cie bolec, bo piszesz ze to juz 3 dzien...... bidulko
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to na ktora sie zdecydujemy zalezy tylko od tgeo, czy sie nam to biale zloto nie zetrze |
|
|
|
|
#287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#288 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł kobietki
Cytat:
Ale ja jestem maniaczką klasycznych obrączek, więc jestem nieobiektywna ![]() Cytat:
Sama bym sobie tak pochodziła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Asiu, właśnie, jak tam temperaturka? Co z tym pękającym jajeczkiem-sprawiło się dobrze? U nas dziś brzydka pogoda Zimno i paskudnie. Ja kończę właśnie robienie pudła decoupage na moje farby, a jeszcze chcę się zabrać za moje doniczki do ziół Ale złapałam bakcyla Pokój wygląda jak pracownia.A teraz życzę wam miłego popołudnia |
||||
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakrecilam sie juz , hmmm a taka ladna byla jak ja wczoraj na palec zakladalam![]() Pomidorko ja tez boje sie jak to bedzie po odstawieniu, bo biore juz tabsy okolo 6-7 lat , wiec to dla mnie tez bedzie szok i wiem, ze mimo iz bardzo chce fasolki, to jak okaze sie, ze zaciazylam, to bede w ogromnym szoku
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zaciążenia to chyba każda kobieta, nawet starająca się o dzidzię, jest w szoku. Pamiętam jak nasza Madzia przez tydzień do siebie dochodziła i pisała, że płakała nie wiadomo dlaczego Jeszcze nie spotkałam kobiety, dla której mimo wszystko był to szok ![]() A teraz idę się na godzinkę położyć, bo pogoda mnie muli. |
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty idziesz spac a ja niedlugo do domku, bede pewnie wypisywac zaproszenia TZ dzwonil, ze pradu nie ma u nas, kurcze, mam nadzieje, ze szybko oddadza
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinko u mnie dzisiaj 7 dpo tempka spadla........
moze ten spadek oznaczac 2 rzeczy- albo zblizajaca sie @@ choc to dopiero 24dc dzisiaj albo tez zagniezdzanie sie....... ale ja na nic nie licze i ogolnie jestem na to obojetna i oschla. Ciesze sie, ze byl pecherzyk, ale ciazy z niego byc nie musi. Wazne ze byl
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#294 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki ja juz zmykam z pracy
lece do domku, do TZta mojego kochanego ![]() pozdrawiam Was bardzo serdecznie i zycze milego popoludnia i wieczorku |
|
|
|
#296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
hehe no ja tez mam wlasnie tak jak Pomidorki Justynka, ze mam bialy pasek zlota po srodku wzdluz obraczki
i jak mowie jest identyczny jak na poczatkua to co jeszcze dzisiaj przeczytalam, ze normalne zloto sie szybciej niszczy i np do tego bialego zlota dodawane jest np srebro czy inne metale by zwiekszyc jego trwalosc a scierac sie moze tylko rod- pokrywane sa nim obraczki, jednak to nie samo to zloto sie sciera oczywiscie obraczke mozna tez poddac rodowaniu ![]() ja od M mam od 3lat piersionek z bialego zlota caly i jest zachowany tak samo jak moj z zoltego zlota zareczynowy, obydwa na codzien myje normalnym mydlem i delikatnie poleruje sucha szmatka - blyszcza sie niesamowicie po tej kuracji (polecal mi to zlotnik) i wygladaja jak nowe Moj M pracuje na budowie, wiec wyobrazacie sobie pewnie na co narazona jest jego obraczka czy sygnet, ale po mojej kuracji sa nadal piekne i niezniszczone. U M jedyne co sie wytarlo to od spodu obraczki wygrawerowane napisy, u mnie sa ladne a u M ledwo widoczne. I tyle
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko to wszystko w domu bedziesz miala odpicowane
![]() a co Ty za ziolka masz w tych doniczkach ![]() milego spiochania a kciuki trzymajcie dziewczynki trzymajcie zawsze sie przydadza ![]() boje sie troche, bo M ma sie zglosic w srode na powtorne badanie nasienia....... a najczesciej robia powtorki jak wyniki wychodza zle
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu, to miłego popołudnia
).Asiu, widzisz, ile ludzi tyle opinii na tema białego złota. Chociaż musze przyznać, ze ja właśnie pierścionej zaręczynowy z białego złota i nic mu się nie stało. Tylko nie wiem, czy to nie dlatego, że pierścionej ma taką "udziwnioną" obrączkę Bardzo dobre podejście z tym pęcherzykiem. a badaniami męża nie martw się, bo sama pisałaś, że mają tam straszny burdel. Może coś im się z wynikami rozwaliło? A w doniczkach to sobie choduję bazylię, oregano, lubczyk, miętę, szczypior Już nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła te ziółka we własnej kuchni postawić ![]() Ale mam bałagan w kuchni, a nie mogę naczyć umyć bo nie mam wody Tylko na chwilę się położyłam i już mi wodę ukradli
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko moze to tez zalezy od wyrobu
tak jak z drewnem np niby ten sam gatunek a jednemu sie bardziej zniszczy a drugemu wcale![]() a odnosnie meza to wlasnie- moze oni zgubili jego probowke i teraz kaza powtorzyc, kolezanka mi wlasnie napisala ze oni tak mieli w innym szpitalu w Anglii ![]() Pomidorko widzisz tylko chwila nieuwagi a juz wode zabrali hehe ![]() Super, ze masz tyle przypraw, bedziesz miala zawsze swiezutkie na wyciagniecie reki
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

eh te chlopiska
to nie jest zadna powloczka
i Kubus 
wiem, ze to okropnie boli

zero bolu, ale poszukiwania byly wszczete 

], ze oderwał mi sie poczatek własnie tej czesci paznokcia pod która jest skóra [ tam paznokiec jest do niej "przyczepiony"], nie złamał sie tylko jakby troche zostal podważony i sie "odkleił" od tej skóry. No nic bede czekac az sie zacznie goic i zrastac
z całej siły
byla jak ja wczoraj na palec zakladalam