Tableciary plotkary IV - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-19, 12:46   #271
mezatka07
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary IV

Hej kobietki

Kinus piosenka mi sie bardzo podoba, moj maz natomiast jedyne co umial powiedziec to to, ze jest smutna eh te chlopiska
odnosnie obraczek- my mamy obraczki z zoltego zlota a w srodku jest pasek bialego szczotkowanego zlota
i to nie jest tak, ze sie to biale zloto zetrze to nie jest zadna powloczka
to jest normalne zloto tylko innego koloru, biale jest troche drozsze od tego zwyklego i jest to przetapiane zloto z dodatkiem czegos tam
tak samo jak to ruskie czerwone zloto mozna przetopic i z niego zrobic np normalne zolte zloto
obraczki mamy juz prawie rok i sa w swietnym stanie, mam nadzieje, ze tak bedzie dalej
Stary 2008-05-19, 12:55   #272
mezatka07
Zakorzenienie

Moniu ja mam przewaznie swoje dlugie paznokcie, teraz od nowa zapuszczam
i czasem mi sie tez zlamie jak w cos uderze- ulamuje sie tu gdzie sie laczy ze skora wiem, ze to okropnie boli
ja zawsze robie tak, ze nie zostawiam tego dlugiego paznokcia, tylko obcinam go tak, zeby paznokiec wystawal max na 1-2mm nie wiecej (pozniej jak rosnie to go ciagle przycinam az jego miejsce zlamania bedzie tez wystawac juz za palec i dopiero jak ten "chory" kawalek ladnie odetne to znowu zapuszczam pazurka)
i tak jak dziewczyny mowia jak juz go obetne to zaklejam plasterkiem- boli jakies 3 dni,a pozniej zaczyna sie goic
oby bol minal jak najszybciej

Agnieszko mam nadzieje, ze uda sie Wam rozwiazac problem rozne chwile bywaja w zwiazkach- lepsze i gorsze, moze porozmawiajcie ten jeden ostatni raz i jak do meza dotrze badz nie dotrze to wtedy podejmij decyzje
mam jednak nadzieje, ze M sie ocknie i nie bedzie taki samolubny
Stary 2008-05-19, 12:55   #273
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Nikitko aaaa chyba takie tipsy to powinna sciagnac ta Pani co robi paznokietki...
Kinia macie czas i jeszcze wybierzecie
Monia, niestety, ale ja sama zablokowalam MUSIALAM, sila wyzsza... Przede mna ciezki 2 tyg, wiec musze sie jakos zmobilizowac, zeby na wizazyk nei wchodzic zbyt czesto
Tak powinna ale ja chciałam sama zdjąć

Kachula ja w pracy
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 12:59   #274
mezatka07
Zakorzenienie

Kinia juz niedlugo pozbedziesz sie tych paskudnych, niedobrych tabsow hehehe
jak Ci poszlo z zaproszeniami??
wszystkie juz gotowe? duzo tego wyszlo ?

Kinia tu jeszcze link dla Ciebie odnosnie tej wstawki z bialego zlota
http://www.wec.com.pl/x.php/1,145/Co...le-zloto-.html
Stary 2008-05-19, 13:18   #275
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Wow Kinia piosenka sliczna az dech w piersiach zapiera.juz Was widze na parkiecie takich pieknych szczeliwych i zakochanych tanczacych do takiej pieknej piosenki achhhh
dziekuje Kasiu
fajnie, jak tak piszesz , ale zobaczymy, czy TZtowi sie spodoba
Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość

Kinus piosenka mi sie bardzo podoba, moj maz natomiast jedyne co umial powiedziec to to, ze jest smutna eh te chlopiska
odnosnie obraczek- my mamy obraczki z zoltego zlota a w srodku jest pasek bialego szczotkowanego zlota
i to nie jest tak, ze sie to biale zloto zetrze to nie jest zadna powloczka
to jest normalne zloto tylko innego koloru, biale jest troche drozsze od tego zwyklego i jest to przetapiane zloto z dodatkiem czegos tam
tak samo jak to ruskie czerwone zloto mozna przetopic i z niego zrobic np normalne zolte zloto
obraczki mamy juz prawie rok i sa w swietnym stanie, mam nadzieje, ze tak bedzie dalej
Asiu dzieki
ciekawe co moj TZ powie, nie zdziwilabym sie, gdyby powiedzial to samo co Twoj M, chlopy to jakos inaczej wszystko widza

dzieki za opinie o obraczkach

nam podobały się takie jak w załącznikach
Cytat:
Kinia juz niedlugo pozbedziesz sie tych paskudnych, niedobrych tabsow hehehe
jak Ci poszlo z zaproszeniami??
wszystkie juz gotowe? duzo tego wyszlo ?

Kinia tu jeszcze link dla Ciebie odnosnie tej wstawki z bialego zlota
http://www.wec.com.pl/x.php/1,145/Co...le-zloto-.html
tez sie ciesze, ze juz niedlugo odstawie tabsy , jeszcze niedawno to bylo tyyyle miesiecy przede mna, a teraz juz tylko 3-4 miesiace

zaproszenia na razie wypisane w polowie, dzis wypisze pewnie te dla gosci od strony TZta i w dlugi weekend juz bysmy troche rozdali

zaraz zobacze ten link
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg złoto żółte.JPG (2,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg złoto żółte i białe.JPG (3,4 KB, 6 załadowań)

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 13:21   #276
mezatka07
Zakorzenienie

Kiniu hm ja nie widze zadnego zalcznika
Stary 2008-05-19, 13:24   #277
kachula27
Zakorzenienie

No to moje kochane kolezanki ja uciekam do pracy ,bede dopiero wieczorkiem wiec piszcie piszcie zebym miala co czytac jak wroce do domu,tz juz nie ma wiec moj jedyny przyjaciel jaki mi zostal to komputer hihihi

Milego dnia papapap

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-19, 13:26   #278
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kiniu hm ja nie widze zadnego zalcznika
juz jest
Cytat:
No to moje kochane kolezanki ja uciekam do pracy ,bede dopiero wieczorkiem wiec piszcie piszcie zebym miala co czytac jak wroce do domu,tz juz nie ma wiec moj jedyny przyjaciel jaki mi zostal to komputer hihihi

Milego dnia papapap
Kachulko Tobie takze zycze milego dzionka i uwazaj na plecki

Mąż i żona...
Stary 2008-05-19, 14:02   #279
akinom86
Raczkowanie

Cytat:
Czesc kochane

Monia oj wiem cos o takim uszkodzeniu paznokcia,ja jak mialam tipsy to kilka razy na poczatku nie raz tak wlasnie sie uderzylam a raz to az mi caly paznokiec do gory sie podniosl,wylam z bolu normalnie ale zalozylam plasterek,owinewlam sobie bandarzem zeby nie podrazniac i kilka dni moze troszke wiecej i mi ladnie sie zagoil
Ja mam praktycznie od roku cały czas zel na paznokciach.
Nigdy wczesniej nie wyrwałam sobie własnego paznokcia, bo wczesniej miałam krótkie paznokcie przedłuzane akrylem badz żelem.
Wiem, że oderwał sie od skóry jakos na poczatku paznokcia, ale strasznie boli juz 3 dzien
Chyba tez w bandaż zainwestuje, bo co chwile gdzies dotykam i to jeszcze bardziej boli
Cytat:
Moniu ja mam przewaznie swoje dlugie paznokcie, teraz od nowa zapuszczam
i czasem mi sie tez zlamie jak w cos uderze- ulamuje sie tu gdzie sie laczy ze skora wiem, ze to okropnie boli
ja zawsze robie tak, ze nie zostawiam tego dlugiego paznokcia, tylko obcinam go tak, zeby paznokiec wystawal max na 1-2mm nie wiecej (pozniej jak rosnie to go ciagle przycinam az jego miejsce zlamania bedzie tez wystawac juz za palec i dopiero jak ten "chory" kawalek ladnie odetne to znowu zapuszczam pazurka)
i tak jak dziewczyny mowia jak juz go obetne to zaklejam plasterkiem- boli jakies 3 dni,a pozniej zaczyna sie goic
oby bol minal jak najszybciej
On sie nie złamał Asiu tylko oderwał, przez to moje uderzenie w kolege. Nie wisi mi na palcu, bo to kawałek tylko uszkodzony, ale ból nie do wytrzymania ;/
Nic praktycznie robic nie mogę
Troszke mi zsiniał z tego co zauwazyłam, ale chyba nie zejdzie mi cały paznokiec?
Wiem ze po uderzeniu schodzi, a on sie naderwał.

TYMCZASOWO -> DO 2.06
NIESPRAWIEDLIWOŚĆ WCIĄŻ SIĘ SZERZY
akinom86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 14:12   #280
kina2807
Zakorzenienie

Moniu Ty bidulko , zaklej tego paluszka i oszczedzaj go, mam nadzieje, ze jak najszybciej sie zagoi

Mąż i żona...
Stary 2008-05-19, 14:15   #281
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
juz jest
Kiniu ja to chyba slepa jestem,ale nadal nic nigdzie nie widze

Moniu mi sie czasem tez odrywa albo np polowa tego dlugiego paznokcia, albo tez cala ta czesc wystajaca nad palec. Ale jak oderwie sie kawalek to zawsze obcinam ta dluga reszte pazurka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-19, 14:17   #282
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Co o paznokci, to jak bylam mala i sie uderzylam wlasnie paznokciem, to myslalam, ze mi odpadl i go szukalam na podlodze zero bolu, ale poszukiwania byly wszczete

Kinia te pierwsze to z tego co widze standard, a drugie z dodatkiem bialego zlota mi osobiscie podobaja sie te polaczone zolte i biale zloto a to dlatego, ze obecnie nosze srebro a od swieta zloto, wiec zeby to pozniej wspolgralo to bede miec podwojne... Obraczki to kwestia gustu

Asiu, jak tam temperaturka?? Bede dobre wiesci??

Kachulko hihi swiadomie zablokowalam ale wiesz najwiekszy jest problem z tym, ze znam haslo Na szczescie teraz jetsem u braciszka wiec jestem "w pracy"

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 14:18   #283
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kiniu ja to chyba slepa jestem,ale nadal nic nigdzie nie widze

Moniu mi sie czasem tez odrywa albo np polowa tego dlugiego paznokcia, albo tez cala ta czesc wystajaca nad palec. Ale jak oderwie sie kawalek to zawsze obcinam ta dluga reszte pazurka
Asiu to jeszcze raz wklejam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg złoto żółte.JPG (2,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg złoto żółte i białe.JPG (3,4 KB, 2 załadowań)

Mąż i żona...
Stary 2008-05-19, 14:28   #284
akinom86
Raczkowanie

Cytat:
Moniu Ty bidulko , zaklej tego paluszka i oszczedzaj go, mam nadzieje, ze jak najszybciej sie zagoi
Kiniu plasterek mam i czekam az TZ mi bandaz przyniesie
Bo co chwile nim gdzies hacze i to kurcze jeszcze bardziej boli
Cytat:
Ja mam utwardzone paznokcie zelem, wiec paznokiec nie odpadnie. Powiem tak przypuszczam [ bo nie mam zamiaru sprawdzac ], ze oderwał mi sie poczatek własnie tej czesci paznokcia pod która jest skóra [ tam paznokiec jest do niej "przyczepiony"], nie złamał sie tylko jakby troche zostal podważony i sie "odkleił" od tej skóry. No nic bede czekac az sie zacznie goic i zrastac
Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Co o paznokci, to jak bylam mala i sie uderzylam wlasnie paznokciem, to myslalam, ze mi odpadl i go szukalam na podlodze zero bolu, ale poszukiwania byly wszczete
Marcelko

TYMCZASOWO -> DO 2.06
Stary 2008-05-19, 14:48   #285
mezatka07
Zakorzenienie

oooo Kiniu teraz juz widze
mi bardziej do gustu przypadla ta nr 2,a le to wlasnie rzecz gustu
moze dlatego, ze ja nie przepadam za klasycznymi, ale ta 2 jest ladna

Moniu to ja juz chyba nic nie rozumiem mam nadzieje, ze szybko przestanie Cie bolec, bo piszesz ze to juz 3 dzien...... bidulko pokombinuj cos z tymi plasterkami/bandazami itp zeby usztywnic paluszka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-19, 14:52   #286
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
oooo Kiniu teraz juz widze
mi bardziej do gustu przypadla ta nr 2,a le to wlasnie rzecz gustu
moze dlatego, ze ja nie przepadam za klasycznymi, ale ta 2 jest ladna
Asiu nam podobaja sie obie, ale ta druga troche bardziej i to na ktora sie zdecydujemy zalezy tylko od tgeo, czy sie nam to biale zloto nie zetrze, juz wydrukowalam sobie, to co podeslalas mi w linku odnosnie bialego zlota i wiem, o co bede pytac, jak pojdziemy zamawiac obraczki, a bedzie to po dlugim weekendzie

Mąż i żona...
Stary 2008-05-19, 15:02   #287
akinom86
Raczkowanie

Cytat:
Moniu to ja juz chyba nic nie rozumiem mam nadzieje, ze szybko przestanie Cie bolec, bo piszesz ze to juz 3 dzien...... bidulko pokombinuj cos z tymi plasterkami/bandazami itp zeby usztywnic paluszka
Hehehe wiem, ze troche to zakrecone, ale chodzi o to, ze paznokiec mi sie od skóry oderwał i w sumie to ja to sie rozpisałam a wyatrczyło tylko tyle napisac hehe

TYMCZASOWO -> DO 2.06
Stary 2008-05-19, 15:14   #288
Pomidora
Zakorzenienie

Heloł kobietki

Cytat:
czesc dziewczynki
witam Was po weekendzie
ja juz jestem w pracy
dziewczynki kochane wczoraj bylismy u jubilera i przymierzalismy obraczki i albo wybierzemy klasyczne zlote, albo z mala wstawka z bialego zlota, ale jesli ma mi sie to zetrzec, to wole od razu cale zlote, co sadzicie o tych wstawkach?
Kiniu, moja Justysia ma obrączkę łączoną z żółtego i białego złota (pasek białego złota pośrodku obrączki). W ciągu kilku miesięcy zrobiła się taka...nie wiem nawet jak to napisać, bo nie starło się białe złoto, ono zrobiło się bardziej żółte. Jest jaśniejsze niż złoto żółte, ale jednocześnie nie jest białe. I teraz obrączka wygląda, jakby miała dwie kreski wyżłóbione (bo białe złoto się nie odcina). Nie chcę powiedzieć, że brzydko to wygląda, tylko rzeczywiście trochę się zużywa.
Ale ja jestem maniaczką klasycznych obrączek, więc jestem nieobiektywna

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
ja rozniez zycze wam udanego poniedzialkua sama zaraz zmykam do pracy
wczoraj spedzilismy cale popoludnie nad morzem,i przy okazji spotkalismy sie tam ze znajomymi
Misiu, ależ ci zazdroszczę tych wizyt nad morzem Sama bym sobie tak pochodziła

Cytat:
Napisane przez akinom86 Pokaż wiadomość
W ogole w sobote oderwał mi sie troche paznokieć
Kurcze jak to boli Pierwszy raz takie cos...
Biegłam zeby złapac piłeczke i kolega mi jakos podszedł tak ze walnełam tym moim kciukiem w jego reke z całej siły
I teraz umieram...
Nic nie potrafie robic, wszystko praktycznie lewa ręka

Dziewczyny ile goi sie naderwany paznokiec???
Moniu, to ty biedna jesteś z tym paznokciem Mam nadzieję, że szybko się zagoi.

Cytat:
ja wlasnie bylam w miescie, wyskoczylam z pracy, zeby po tabsy poleciec, bleee
jeszcze tylko kilka opakowan i juz rzucam to swinstwo
Hehe, ja dzisiaj też tabsy kupowałam. Ale mam inne uczucia niż ty-ja boję się je odstawić

Asiu, właśnie, jak tam temperaturka? Co z tym pękającym jajeczkiem-sprawiło się dobrze?

U nas dziś brzydka pogoda Zimno i paskudnie. Ja kończę właśnie robienie pudła decoupage na moje farby, a jeszcze chcę się zabrać za moje doniczki do ziół Ale złapałam bakcyla Pokój wygląda jak pracownia.

A teraz życzę wam miłego popołudnia

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 15:20   #289
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Kiniu, moja Justysia ma obrączkę łączoną z żółtego i białego złota (pasek białego złota pośrodku obrączki). W ciągu kilku miesięcy zrobiła się taka...nie wiem nawet jak to napisać, bo nie starło się białe złoto, ono zrobiło się bardziej żółte. Jest jaśniejsze niż złoto żółte, ale jednocześnie nie jest białe. I teraz obrączka wygląda, jakby miała dwie kreski wyżłóbione (bo białe złoto się nie odcina). Nie chcę powiedzieć, że brzydko to wygląda, tylko rzeczywiście trochę się zużywa.
Ale ja jestem maniaczką klasycznych obrączek, więc jestem nieobiektywna

Hehe, ja dzisiaj też tabsy kupowałam. Ale mam inne uczucia niż ty-ja boję się je odstawić
dzieki Pomidorko za opinie
zakrecilam sie juz nie chcialabym, zeby tak mi sie zuzyla obraczka, hmmm a taka ladna byla jak ja wczoraj na palec zakladalam

Pomidorko ja tez boje sie jak to bedzie po odstawieniu, bo biore juz tabsy okolo 6-7 lat, wiec to dla mnie tez bedzie szok i wiem, ze mimo iz bardzo chce fasolki, to jak okaze sie, ze zaciazylam, to bede w ogromnym szoku

Mąż i żona...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-19, 15:27   #290
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki Pomidorko za opinie
zakrecilam sie juz nie chcialabym, zeby tak mi sie zuzyla obraczka, hmmm a taka ladna byla jak ja wczoraj na palec zakladalam

Pomidorko ja tez boje sie jak to bedzie po odstawieniu, bo biore juz tabsy okolo 6-7 lat, wiec to dla mnie tez bedzie szok i wiem, ze mimo iz bardzo chce fasolki, to jak okaze sie, ze zaciazylam, to bede w ogromnym szoku
Kiniu, ja nie mówię, że to brzydko na obrączce wygląda, tylko trzeba wziąć pod uwagę fakt, że to białe złoto może trochę zżółknąć Ale i tak obrączka ładnie wygląda. Acha, i białe złoto trochę bardziej się rysuje-wiem, bo moja kuzynka ma obrączki całe z białego złota i zawsze się martwiła, ze jej się tak niszczy szybciej.

A co do zaciążenia to chyba każda kobieta, nawet starająca się o dzidzię, jest w szoku. Pamiętam jak nasza Madzia przez tydzień do siebie dochodziła i pisała, że płakała nie wiadomo dlaczego Jeszcze nie spotkałam kobiety, dla której mimo wszystko był to szok
A teraz idę się na godzinkę położyć, bo pogoda mnie muli.

28.09.2014

Stary 2008-05-19, 15:29   #291
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kiniu, ja nie mówię, że to brzydko na obrączce wygląda, tylko trzeba wziąć pod uwagę fakt, że to białe złoto może trochę zżółknąć Ale i tak obrączka ładnie wygląda. Acha, i białe złoto trochę bardziej się rysuje-wiem, bo moja kuzynka ma obrączki całe z białego złota i zawsze się martwiła, ze jej się tak niszczy szybciej.

A co do zaciążenia to chyba każda kobieta, nawet starająca się o dzidzię, jest w szoku. Pamiętam jak nasza Madzia przez tydzień do siebie dochodziła i pisała, że płakała nie wiadomo dlaczego Jeszcze nie spotkałam kobiety, dla której mimo wszystko był to szok
A teraz idę się na godzinkę położyć, bo pogoda mnie muli.
och Ty niedzwiadku
Ty idziesz spac a ja niedlugo do domku, bede pewnie wypisywac zaproszenia
TZ dzwonil, ze pradu nie ma u nas, kurcze, mam nadzieje, ze szybko oddadza

Mąż i żona...
Stary 2008-05-19, 15:30   #292
mezatka07
Zakorzenienie

Marcelinko u mnie dzisiaj 7 dpo tempka spadla........
moze ten spadek oznaczac 2 rzeczy- albo zblizajaca sie @@ choc to dopiero 24dc dzisiaj albo tez zagniezdzanie sie....... ale ja na nic nie licze i ogolnie jestem na to obojetna i oschla. Ciesze sie, ze byl pecherzyk, ale ciazy z niego byc nie musi. Wazne ze byl
Stary 2008-05-19, 15:31   #293
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Ciesze sie, ze byl pecherzyk, ale ciazy z niego byc nie musi. Wazne ze byl
Asiu wlasnie to najwazniejsze , byl jeden, to bedzie i wiecej

Mąż i żona...
Stary 2008-05-19, 15:44   #294
akinom86
Raczkowanie

Cytat:
Moniu, to ty biedna jesteś z tym paznokciem Mam nadzieję, że szybko się zagoi.
Oj mam nadzieje
Cytat:
Marcelinko u mnie dzisiaj 7 dpo tempka spadla........
moze ten spadek oznaczac 2 rzeczy- albo zblizajaca sie @@ choc to dopiero 24dc dzisiaj albo tez zagniezdzanie sie....... ale ja na nic nie licze i ogolnie jestem na to obojetna i oschla. Ciesze sie, ze byl pecherzyk, ale ciazy z niego byc nie musi. Wazne ze byl
No Asiu to trzymamy kciuki

TYMCZASOWO -> DO 2.06
Stary 2008-05-19, 15:58   #295
kina2807
Zakorzenienie

dziewczynki ja juz zmykam z pracy
lece do domku, do TZta mojego kochanego

pozdrawiam Was bardzo serdecznie i zycze milego popoludnia i wieczorku

Mąż i żona...
Stary 2008-05-19, 16:02   #296
akinom86
Raczkowanie

Cytat:
dziewczynki ja juz zmykam z pracy
lece do domku, do TZta mojego kochanego

pozdrawiam Was bardzo serdecznie i zycze milego popoludnia i wieczorku
Kiniu Tobie również miłej reszty dnia

TYMCZASOWO -> DO 2.06
Stary 2008-05-19, 16:05   #297
mezatka07
Zakorzenienie

hehe no ja tez mam wlasnie tak jak Pomidorki Justynka, ze mam bialy pasek zlota po srodku wzdluz obraczki i jak mowie jest identyczny jak na poczatku

a to co jeszcze dzisiaj przeczytalam, ze normalne zloto sie szybciej niszczy i np do tego bialego zlota dodawane jest np srebro czy inne metale by zwiekszyc jego trwalosc
a scierac sie moze tylko rod- pokrywane sa nim obraczki, jednak to nie samo to zloto sie sciera oczywiscie obraczke mozna tez poddac rodowaniu
ja od M mam od 3lat piersionek z bialego zlota caly i jest zachowany tak samo jak moj z zoltego zlota zareczynowy, obydwa na codzien myje normalnym mydlem i delikatnie poleruje sucha szmatka - blyszcza sie niesamowicie po tej kuracji (polecal mi to zlotnik) i wygladaja jak nowe
Moj M pracuje na budowie, wiec wyobrazacie sobie pewnie na co narazona jest jego obraczka czy sygnet, ale po mojej kuracji sa nadal piekne i niezniszczone.
U M jedyne co sie wytarlo to od spodu obraczki wygrawerowane napisy, u mnie sa ladne a u M ledwo widoczne. I tyle

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-19, 16:08   #298
mezatka07
Zakorzenienie

Pomidorko to wszystko w domu bedziesz miala odpicowane
a co Ty za ziolka masz w tych doniczkach
milego spiochania

a kciuki trzymajcie dziewczynki trzymajcie zawsze sie przydadza
boje sie troche, bo M ma sie zglosic w srode na powtorne badanie nasienia.......
a najczesciej robia powtorki jak wyniki wychodza zle
Stary 2008-05-19, 17:43   #299
Pomidora
Zakorzenienie

Kiniu, to miłego popołudnia Oby wam prąd włączyli, a jak nie-trudno, nasi rodzice bez prądu też potrafili sobie radzić (i mamy wyż demograficzny ).

Asiu, widzisz, ile ludzi tyle opinii na tema białego złota. Chociaż musze przyznać, ze ja właśnie pierścionej zaręczynowy z białego złota i nic mu się nie stało. Tylko nie wiem, czy to nie dlatego, że pierścionej ma taką "udziwnioną" obrączkę
Bardzo dobre podejście z tym pęcherzykiem. a badaniami męża nie martw się, bo sama pisałaś, że mają tam straszny burdel. Może coś im się z wynikami rozwaliło?
A w doniczkach to sobie choduję bazylię, oregano, lubczyk, miętę, szczypior Już nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła te ziółka we własnej kuchni postawić

Ale mam bałagan w kuchni, a nie mogę naczyć umyć bo nie mam wody Tylko na chwilę się położyłam i już mi wodę ukradli

28.09.2014

Stary 2008-05-19, 18:11   #300
mezatka07
Zakorzenienie

Pomidorko moze to tez zalezy od wyrobu tak jak z drewnem np niby ten sam gatunek a jednemu sie bardziej zniszczy a drugemu wcale

a odnosnie meza to wlasnie- moze oni zgubili jego probowke i teraz kaza powtorzyc, kolezanka mi wlasnie napisala ze oni tak mieli w innym szpitalu w Anglii

Pomidorko widzisz tylko chwila nieuwagi a juz wode zabrali hehe
Super, ze masz tyle przypraw, bedziesz miala zawsze swiezutkie na wyciagniecie reki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości