|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze kosmetyczne Whishlisty
Moja kosmetyczna Wishlista
(usuwam te rzeczy, które już kupiłam, żeby nie zaśmiecały) na czarno- nie kupione na pomarańczowo- nie mogę znaleźć ![]() na zielono- zamówione pogrubione- priorytety SZAMPONY, ODŻYWKI, MASKI: - intensywna odżywka lawenda i awokado John Masters Organics - naturalny peeling do włosów Green Connection Sephora - rekonstruktor Aussie 3 Minute Miracle - intensywna odżywcza maseczka do włosów z awokado Burt's Bees - szampon do włosów suchych i zniszczonych Macadamia Natural Oil - maska głęboko regenerująca Macadamia Natural Oil - kokosowy szampon i odżywka do włosów Bumble and Bumble - szampon i odżywka do codziennego mycia Sexy Hair Concepts - szampon i odżywka zwiększające objętość Back To Basics - szampon i odżywka cytrynowo-szałwiowa Paul Mitchell OLEJE: - olej makadamia - olej kokosowy ze świeżego miąższu Fair Trade EcoSpa - olej kokosowy Parachute Hot Oil BŁYSZCZYKI, BALSAMY DO UST: - wszystko mam KREMY, BALSAMY, PEELINGI, SERA: - kokosowy krem do stóp Burt's Bees MASKI DO TWARZY, GLINKI: - wszystko mam PASTY DO ZĘBÓW, PŁYNY: - wszystko mam DEZODORANTY, ANTYPERSPIRANTY: AKCESORIA: - mała miseczka
Vi alla, alla har något att ge. Włosy: 43cm (03.11.2014) Cel: 50 Drożdże: 6/30 Edytowane przez bleedingsun Czas edycji: 2012-02-07 o 16:58 |
|
|
|
|
#272 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez nie_ma_mnie Czas edycji: 2012-02-07 o 10:14 |
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Na dzień dzisiejszy moim the biggest cometisc's wish jest perfum Thierrego Muglera Angel <3
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
odświeżam wątek
![]() Obecnie na mojej Wishliście jest serum SVR Hydracid, które kupię na wiosnę
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.