![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nasze kosmetyczne Wishlisty
Dziś, przy mlecznej czekoladzie w Wedlu tworzyłyśmy z Madziarrą listy kosmetyków, które zamierzamy kupić w bliższej lub dalszej przyszłości. Myślimy, że to fajny pomysł na wątek
![]() Zapraszamy do robienia list ![]() Moja lista: błyszczyk Vipera 411 - najprawdopodobniej jutro kupię błyszczyk Milk Shake Bell błyszczyki letnie Juicy Tubes Lancome masło bursztynowe Ziaja mus do ciała mango+figi Kolastyna maska do włosów Joanna zestaw miniatur Aqualia Vichy oliwka po depilacji Depilea Joanna - jeszcze jej nie ma w sklepach tonik do skóry wrażliwej Garnier - ale to dopiero za jakiś czas krem do rąk z konopią Body Shop - najprawdopodobniej dopiero jesienią/zimą
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze kosmetyczne Wishlisty
kolorówka:
*błyszczyk Bell Milky Shake pielęgnacja: *nowe masło Dove *masło bursztynowe Ziaja *balsam ujędrnienie i nawilżenie lub wyszczuplenie i antycellulit Soraya *balsam brązujący (zastanawiam się który) *filtr Soraya 45 *filtr niższy (zastanawiam się który) *słynna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
To teraz ja
![]() ![]() * Lakiery Vipera (ze 3 najchetniej ![]() * zestaw miniatur Aqualia Vichy * Peeling Stara Mydlarnia * Maska do włosów Joanna * Podkład * Blyszczyk Milkshake Bell * Joanna krem grapefruit i kiwi * Perfumy - Incanto lub woda Biotherm Estell, jestem pewna, ze ta Twoja lista dluższa byla jeszcze jakies 2 godziny temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nasze kosmetyczne Whishlisty
O, jak ja lubię takie wątki.
![]() Moja wish-lista: * rozświetlacz Estee Lauder Exotic Shimmer * puder Benefit Georgia * MF Pan Stik * tusz YSL Everlong * letnie Juicy Tubes * błyszczyk Clinique Full Potential * liner w słoiczku Inglot (czarny) * liner w słoiczku MAC (czarny lub brąz z drobinkami) * szachownica Clinique Bare Bronze * róż Clinique Precious Posy * Guerlain Aqua Allegoria Figue Iris * Dior Dune * mleczko Klorane spf 50+ * masło TBS orzech brazylijski * peeling TBS orzech brazylijski * szampon Klorane rumianek lub chinina * krem Bioderma Hydrabio Bonne Mine * Eveline Koncentrat Lipostop Więcej planowanych grzechów nie pamiętam. ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no dobra :d jak wszystkie to wszystkie
![]() *szachownica clinique golden bronze *szachownica clinique shimmering berries *szachownica clinique shimmering whites [marzenie scietej glowy ![]() *maczek plum poppy *quad clinique spicy *roz clinique iced lotus *jakis matowy brazer [mac, nouba] *lakier bourjois so laque w odcieniu mlecznego bezu *letnie blyszczyki juicy tubes *superbalm clinique lilac *maslo do ciala oliwkowe TBS *scrub oliwkowy TBS *maslo do ciala orzech brazylijski TBS *scrub orzech brazylijski TBS *krem do stop HEMP TBS *maslo do ciala HEMP TBS *maska oczyszczajaca tea tree TBS *incanto shine salvatore ferragamo *incanto heaven salvatore ferragamo lista do edycji zapewne, bo pisze z glowy ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() ![]() ![]() *Puder prasowany z Avonu *Krem do rąk - Ziaja *Balsam ujędrniający - Nivea *Antyperspirant Rexona Skin Care *Garnier Roll-On przeciw cellulitowi ![]() *Odżywka do rzęs *pomadka Nivea hydro care lub med repair *Odżywka do paznokci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kolorowka
Nic(jestem z siebie dumna ![]() Pielegnacja -Micel biodermy(wersja dla cery suchej) -Serum z witamina c |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
kolorówka
*podkład L'oreal infaillible (bo się kończy) *korektor dermacol *błyszczyk optycznie powiekszający usta Bourjois *lakier do paznokci w kolorze musztardowym (jak znajde ![]() pielęgnacja *balsam dove skóra muśnieta słońcem *żel pod prysznic (ale jeszcze nie wiem dokładnie jaki) *krem do stóp *antyperspirant rexona kulka Nazbierało się...
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to teraz ja...pewnie sie jeszcze powiekszy ale co tam ![]() *kolorowka: -jakis bronzer dobry -mozaika brazujaca avon -szminka avon diamentowa -blyszczyk milky shake bell (tylko nie wiem ktory ![]() *pielegnacja -z biochemii-kwas hialuronowy i olejek do mycia buzi(juz do mie leca ![]() -jakies serum wyszczuplajace -balsam ujedrniajacy -effaclar k (jak wreszcie dostane probki ![]() -krem z avonu wyszczuplajaco ujedrniajacy -filtr z sorayi na probe 45 -jakis filtr do ciala..moze 30 ![]() Chyba potrzebuje odwyku.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja niezmiennie poszukuję:
- odpowiednio jasnego dla mnie podkładu ![]() - super czarnego super pogrubiającego i podkręcającego tuszu do rzęs ![]() poza tym teraz chętnie przygarnę: - błyszczyk nieperłowy, niebrokatowy, dający efekt lekko sinych ust (fioletowy lub brązowy) - cienie chłodnobeżowe dobrze napigmentowane, prasowane - granatowy, niebrokatowy cień prasowany to z tych abstrakcyjnych ![]() poza tym : - Smackers o smaku Coca Coli - Paul Sagane, Xena, Rozświetlająca baza pod oczy - eyelinery w słoiczku (Inglot, Clinique, MAC, Stila już raczej nie, chociaż swoją opanowałam ![]() z pielęgnacji akualnie kusi mnie tylko Rossmann, Sunozon, Spray do opalania dla dzieci SPF 30, ale nigdy go na żywo nie widziałam ![]() o akcesoriach też mogę pisać? ![]() - w miarę porządny skośnie ścięty pędzel do różu (np H&M) - okrągły zbity pędzelek z krótkim włosiem z Sephory (niestety nie ma numerka, ostatnio go od mamy pożyczyłam i się zakochałam, jak go kupię, pozbędę się przynajmniej 5 pędzelków ![]() to chyba by było na tyle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio sporo zakupiłam tego, co chciałam, zwłaszcza z apteki. Pozostała mi chęć na:
- bronzer na lato - jeszcze nie zdecydowałam, jakiej marki - letnie błyszczyki JT - lakier Vipera (chodze wokół nich od dawna) - liner w słoiczku Inglot - cienie Lancome Duo Day&Night (to może długo poczekać) - szampon, odżywka i maska Liss Ultime L'Oreal - mini kremy Joanny - mus do ciała mango&figa Kolastyna - masło bursztynowe Ziaja - masło do ciała TBS - zapach niesprecyzowany póki co ![]() - Incanto Shine - Incanto Heaven - Miss Dior Cherie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
miniaturek, w pudełkach; akurat Aqualia kosztuje 16,99. Podobno w niej jest woda termalna, a co więcej to nie wiem - wczoraj pani dopiero je metkowała i księgowała, nic więcej nie udało mi się wyciągnąć ![]() Śliczne są te błyszczyki, ja wezmę albo jasny róż albo beż, bo właśnie mój L'oreal Juice się kończy. <a ja nie umiem bez niego żyć> Cytat:
i bezdrobinkowe, może któryś z tych odcieni dawałby 'siny' efekt.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
Z mojej listy wypada zestaw Aqualia. Wczoraj nabylam 2 - mloim zdaniem opłaca się, za 16.99 mamy 15 ml kremu, 50 ml wody termalnej, probkę mleczka do demakijażu i podkladu Dermablend.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
-puder Rimmel Stay Matte(bo mi się kończy)
-cała nadchodząca limitowanka essence!!! -miętowy błyszczyk Essence (mam jeden ale chce zapasy!) -pomadki cieliste Manhattan -blyszczyk cielisty Sally Hansen -błyszczyk Vipera Aphrodisiac oczywiście cielisty -brązujący mus Bell -podkład L'oreal infaillible (bo się skończył) -Vichy Dermablend( jako zapas bo to ukochany podkład) -Farmona masło karmel i cynamon! -Salvador Dali Le Roy Soleil Femme-ukochany zapach! a ostatnio moją liste udało mi się skrócić o : róż Maybelline w musie, podkład Astor Mattitude,Woda zapachowa Gardenia z Polinezji Yves Rocher, mgiełka waniliowa i kokosowa Avon,
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kilka razy na Waszych listach pojawił sie błyszczyk Bell ![]() ![]() ![]() ![]() Co do reszty to mam skromniutkie plany(bo zapasy mi się narobiły ostatnio jakieś ogromne ![]() -koniecznie coś z nowej serii Bielendy Eco Care (na festiwalu urody wysmarowałam sie miodem do ciała ![]() -no i emulsje olay nawilżającą do cery tłustej i mieszanej Zapomniałam jeszcze: -puder sypki Manhattanu -szampon babydream PS. baaaaardzo przyjemny pomysł na wątek ![]()
Życie zdobywa wartość dzięki miłości. nasz ślub 10.09.2011 ![]() ![]() Edytowane przez Ani@1987 Czas edycji: 2008-05-21 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
L'Oreale sprawdzałam ![]() ![]() Milk Shake jeszcze nie widziałam, mam Creamy lip glaze, też bez drobinek i nieperłowy, ale za to mocno kryjący w przeciwieństwie do milk shake dzięki za podpowiedź ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
O toniku słyszałam pozytywy, niestety mam duży zapas toników, dlatego Garniera jeszcze nie próbowałam.
Za to kupiłam dziś błyszczyk Vipery, więc lista się skróciła, w piątek może wpadnę do SuperPharmy i chyba kupię masło bursztynowe oraz zestaw Aqualia.
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Przyszła kolej na mnie
![]() * bananowy JT (z letniej kolekcji) * jakiś błyszczyk z letniej serii Clinique * podkład Supermisture Makeup lub Perfectly Real Makeup, Clinique * rozświetlacz Poudre Shimmer 001 - Diamant Rose, Dior * szachownice Clinique (kolor właściwie nie ma znaczenia..) * maczek Posy, Clinique * rozświetlacz Brilliant Shimmer All-Over Powder, Estee Lauder i może ![]() rozświetlacz Exotic Shimmer, Estee Lauder puder Lucidity, Estee Lauder _______________________ * jakiś filtr do twarzy spf 20-30 (prawdopodobnie któraś Avenka) * filtr do ciała (np. Sunozon, Rossmann) * Effaclar A.I. * żel Effaclar (narazie zadowalam się próbką 50ml ![]() * zestaw z kremem lub żelem nawilżającym Biotherm Aquasource * żel/krem łagodzący i nawilżający skórę po opalaniu (np. nowy letni Garnier) * masełko grapefruitowe (albo o innym równie urzekającym zapachu) do ciała, TBS _______________________ * szampon, pianka i/lub lakier do włosów z jakiejś profesjonalnej serii _______________________ może: * Incanto Shine lub jakiś inny (wybór po testach) * Guerlain, Aqua Allegoria Pamplelune * C-Thru Pearl Garden * sezonówka letnia CK (lubię ten zapach, mimo że kojarzy mi się z kremem Nivea ![]() Uch, co tyle tego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja z mojej listy wykreślam już szampon babydream i dopisuje: -krem evy na pękające pięty -a zamiast emulsji olay chyba poszukam kremu evy nawilżającego z serii len (użyłam włsnie próbkę i bardzo mi sie spodobał, choć niby jest 25+ myślę ze mi nie zaszkodzi ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Krem 25+ Ci nie zaszkodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiec nie wiem jak z reszta ich kosmetykow.. Ja wydalam ostatnia kase na pedzle sephory aaale mialam dobry argument bo byla promocja i jeden mam za 1 zl ![]() Wiec blyszczykom sie przyjze a czerwcu..ale jesli daja podobny efekt jak glam shiny to ...juz sa moje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
to teraz ja
![]() z kolorowych to tusz do rzęs ( najlepiej z l'Oreal Telescopic) cień do powiek z Inglota natomiast co do kosmetyków pielęgnacyjnych to: woda termalna z vichy krem matujący z Biodermy serum wyszczuplające z Tołpy Roll-on z Garniera balsam brązujący z Garniera |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Miałam kiedyś dużo próbek tego kremu i nawet byłam zadowolona; w zestawie jest też woda termalna i próbka mleczka do demakijażu do cery suchej oraz próbka podkładu.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...mal-riche.html ma niezłe opinie
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Pielęgnacja:
- Humektan - krem nawilżający - AA young Tonik antybakteryjny - AA young Krem antybakteryjny ''intensywna pielęgnacja'' Włosy: - WAX Ciało: - Eveline - balsam wyszczuplający i jeszcze kolorówka na bal gimnazjalny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.