![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
izazusia a pomyslals o czyms innym niz poduszce ? kiedys wklejalam tutaj taka fajna skrzyneczke
Ja mam wprawdzie poudszke bo kupilam ja okropnie tanio i jest sliczna ale myslalam o takiej skrzyneczce |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jak tak nie działa to może jakaś magia lub hipnoza? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli od dzisiaj nie weźmiesz sie za zaproszenia
To będziesz uchodzić za potężnego lenia Wizażanki Cie przeklną (z annakacką na czele) I się wywrócisz idąc w kościele Dlatego dla swego spokoju, i radości zaproszonych Zrób porcję zaproszeń pięknie ustrojonych A potem prędko zdjęcie zrób kochana I wklej je na wizaż jeśli nie chcesz bana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
lol izazusia prawdziwa poetka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jesteście boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! ![]() Uśmiałam się jak głupia!!! ![]() ![]() izazusia- czy Ty się z powołaniem nie minęłaś poetko Ty moja??? ![]() zapomniałabym dodać: 3 wers Twego wiersza - ![]() ![]() ![]()
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Izazusia no pięknie
![]() ![]()
#277 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale pomyślałam, że na obrączki moge dac pudełeczko biżuteryjne np. białego misia, albo serduszko skoro będzie to niosła moja 1,5 roczna córka ![]() Jest szansa że jak beda w zamkniętym pudełeczku to nie zgubi albo nie zacznie sie nimi bawić w ołowie nawy kościoła zanim doniesie do ołtarza ![]() o takie: http://www.cudownyswiat.pl/opakowania/index15-0.html aha - przypominam o sesjii!!!!! (patrz w moje linki w podpisie)
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
fajny pomysł z tymi obraczkami ciekawe czy moj synus by poniósł te obraczki ma 4 latka ale moze sie wstydzić pomysle nad tym he h e |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
no no no ale mi tu się poetycko zrobiło
![]() Witam Was moje kOchane ![]() musze troszke popracować-czytam na bieżąco ale mało się będę udzielać kasienka- weź się Króliczku za zaproszonka i to już ![]() ![]() ![]() ![]() agunia tak trzymać lulu nie do twarzy Ci ze złościami ![]() też mam kolczyka w pępku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Może dobrym pomysłem byłoby przećwiczenie z nią tego w domu? Wziąć jakieś pudełeczko, włożyć tam obrączki i w formie zabawy niech udaje że niesie je przez kościół. Oswoi się i z pudełkiem, i z obrączkami, i może w kościele już jej tak kusić nie będą ![]()
![]() |
#281 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
PIPI po francusku oznacza siusiu ![]() Juz sie nie zloszcze ![]() ![]() Cytat:
We francji dziewczyny wybieraja temat przewodni na wesele i potem caly czas temat jest obecny . Na przyklad morze to obraczki podaja w muszli ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
A i po angielsku bardzo podobnie, tylko częściej jest po prostu PI (pisownia pee)
![]() ![]()
#284 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny poetką to jest Szymborska, poeci mają specyficzny sposób opowiadania świata
![]() Ja sobie rymuję po prostu ![]() Puzderko na obrączki to naprawdę fajna sprawa, a z dziećmi różnie bywa. Koleżance niosła obrączki 7 letnia chrześnica właśnie na poduszce. Obrączki były dobrze przymocowane i całe szczęście bo tak przewracała tą poduszka ze mielismy niezły ubaw!!. Biedulka całą mszę stała (czemu nie mam pojęcia) i z nudów bawiła się obrączkami ![]() Dlatego trzeba z tym uważać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
moj temat przwodni to nadzieja zielony bukiet zielone balony i białe wszystkie stroiki na stół zielono białe auto przystrojone na zielono biało butonierka itp |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
ja mysle ze moja wejdzie do kosciole a zkoszyczkiem jak reszta usiadzie sobie z boczku i kiedy bedzie trzeba to jej sie da poduszeczke zeby przyniosla
to moze zrob jakas koniczynke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
![]() dokałdnie tak jak piszesz mozna tez zawołac pipi machen |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Wtajemniczenie
|
ssiusiu powadacie ale ubaw nieżle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
A ja życzę dużo słonka i uśmiechu!
Brzuchol mnie ciągle na okres boli, ale jeszcze nie dostałam. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się w 100% z tym PIPI.
Też od razu to skojarzyłam ![]()
#291 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Wtajemniczenie
|
tylko nie wiem czy 3 latce o to chodziło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Doberek Wszystkim
Nie wiedziałam, że tu tak poetycko jest ![]() Smoczek na ... ![]() ![]() LilStar dzięki kochana ![]() monai też jestem za tym, żeby Hiszpania wygrała z Niemcami ![]() ![]() kina2807 ale mi żeś kochana posłodziła ![]() A czemu masz to sobie wyobrażać, przekonasz się na własne oczy jak przyjedziesz i zobaczysz ![]() kasienka1985 czary mary ![]() abrakadabra ![]() hokus pokus marokus ![]() weź się w garść kobieto ( ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Hehehehe- jeśli nie uczyła się jeszcze języków to podejrzewam, że może chodziło jej o tę Pipi z warkoczykami po bokach.
![]() Cytat:
boję się tych batów, więc chyba Was posłucham ![]()
![]() |
#296 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a Milenka to na wszystkie brzuszki i pępuszki mówi pipi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz kiedys jaka tamtedy przejezdzalam, to sobie tak wyobrazalam, jak to pieknie musi wygladac, a jak jeszcze Ty napisalas, ze tam slubujesz, to juz w ogole, jak jade, to patrze tam i sie rozmarzam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ten tatuaż to ![]() ![]() ![]() ![]() nie marudź tylko za robotę się weż i raz dwa będą gotowe te zaproszenia i dłużej będziesz mogła się nimi nacieszyć ![]() dzięki ![]() ale macie pyszne śniadanka ![]() a ja dziś sobie tyle pospałam, że hohoho... 10 godzin ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ale Wy jesteście szalone.. tyle pisać
![]() ![]() ![]() A więc pare słów o mnie: - niedawno przebrnęłam pomyślnie przez sesję ostatniego semestru (niestety dop.licencjat) ![]() - 26 w samo południe ŚLUBUJEMY!!!!!!! - teraz jesteśmy na etapie załatwiania mieszkania (a konkretnie funduszy na własne M) Tak więc mamy mnustwo latania, załatwiania, kombinowania no i mnustwo nerwów ![]() Widzę, że nie tylko ja będe PM 26.07.08 ![]() - sala (już 1,5 roku) - w przyszłym tyg. ustalamy menu i inne szczegóły - orkiestra (tak samo) - do ustalenia repertuar i pierwszy taniec - fotograf - reportaż - wódka już w domku 0,5 na głowe - formalności UC - kościół (zarezerwowany termin, protokół spisany, dzisiaj ostatnia wizyta w poradni rodzinnej) - obrączki - gładkie złote - oprawa muzyczna w kościele - wszystko uzgodnione - tylko podpisać umowę - kwiaty - zamówione - jest ogólna koncepcja do ustalenia za 2 tyg. - zaproszenia oczywiście porozdawane - suknia do odbioru w środę (Herm's KEDANE ![]() - buty, biżuteria zakupione - fryzjer, pazurki terminy zarezerwowane - autko zaklepane - kołocz zamówiony - pare pierdołek zakupionych - kotyliony, księga gości Do załatwienia: - ustalenia w kościele - garnitur i dodatki dla TŻ (WSZYSTKO!!!!) - bielizna dla mnie - makijaż - zarezerwować termin - wizyta u kosmetyczki - fryzura wybrać przede wszystkim - ustalić repertuar z orkiestrą - ustalić menu - dokupić kolorową wódkę, soki - podziękowania dla rodziców - przewóz gości - podziękowania dla gości ![]() Ciągle się zastanawiam czy to już wszystko, czy o czymś nie zapomniałam Pomocy Dziewczyny Podpowiedzcie o czym musze pamiętać, na co zwrócić uwagę... Czasami to czuje się przytłoczona tym wszystkim i zamiast radości to odczuwam panikę ![]() Mam nadzieję że mogę na Was liczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Raczkowanie
|
My równiez robiliśmy sami zaproszenia. Jak sie zabraliśmy do pracy to dwa weekendy i gotowe. A jaka później przyjemność dawać i słyszec jakie ładne i orginalne.
Cytat:
Wiem o czym mówisz mi równiez zostały juz głownie same ustalenia kościół, kamerzysta fotograf i zespoł. A tak poza tym to chyba wszystko prawie załatwione ale napewno w ostatnim tygodniu oczymś sobie przypomne i bede panikawać ![]()
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-27 o 10:12 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.