![]() |
#271 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Cytat:
Witam Ciebie kasiaher ![]() Moim zdaniem przy wyborze kamerzysty powinnas sugerowac sie jego profesjonalizmem.To akurat dopiero widac gdy sie poswieci troszke czasu i troche filmikow pooglada.U niektorych juz po kilku minutach widac ze trzeba szybko sie ewakuowac bo szkoda czasu na niego marnowac.troszke pojezdzilam,poogladalam wiec wiem co mowie.Nie przecze ze cena rowniez ma znaczenie ale gdy zobaczylam material jednego pana,bylam pewna ze go chce ![]() W zeszlym tyg.nagralismy" filmik-randka"w plenerze i bylo bardzo przyjemnie i wesolo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no wlasnie madziadominik,tez sie nad tym zastanawialam,bo choc mam nadzieje,ze bedzie ladnie to lepiej miec cos gbyby tak nie bylo.Z reguly jest tak ze jak sie przygotujesz(np.wezmiesz parasolke) to nie pada ![]() ja mialm nic wiecej juz nie dorzucac do mojej sukni(nie chce bolerka)ale cos trzeba zarzucic na niepogode,bo bedzie nam zimno. podoba mi pomysl z etola ![]() Madziadominik-a gdzie widzialas te etole? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny, nawet nie wiedziałam ze takie cuda sie robi, muszę popytać w kwiaciarniach
a co do bolerka wkleję swoje jak je obiorę, a nóż widelec komuś się spodoba ![]()
#274 |
Przyczajenie
|
Dworek w masłowie 23-08-2008 wolny termin wraz z dobrą orkiestrą,kamerą i pozostałą obsługą- z powodów osobistych. Informacje pod numerem telefonu 500027233.
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
dziękuję Ci bardzo za odpowiedź
![]()
#276 |
Wtajemniczenie
|
a jak mniej więcej cenowo się to przedstawia ?
Nie wiem za bardzo gdzie szukać dobrego kamrzysty ... dziewczynki proszę o namiary na fajnych kamerzyystów z góry dziękuje |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Prosze namiary na priva ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://sklep.slubinfo.pl/pokaz_produ...p?idpodkat=142 mnie osobiście najbardziej by pasowała ta cappuccino ze wstążką. może nie jest tanio (150zł) ale nie lubie ani bolerek ani takich futerek. ehhh nie wiem nie wiem
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jestem w szkoku!moja koleżanka zadzwoniła do orkiestry zeby ustalić repertuar i słuchajcie okazało sie że tamci nie mają jej wesela w terminarzu!Okazało sie że podpisali umowe z gosciem i ten nie przekazał jej temu co się nimi zajmuje, i tak 2 tygodnie przed weselem szuka muzyki!
Dałam jej wszystkie namiary jakie zapisałam z wizażu- dzis sie dowie czy choć jedna orkiestra będzie miała termin wolny! DORIS0208 mozesz napisać ile Cię usługa wynosi i skąd Ci ludzie są którzy wynajmują te autka? Ja też poszukuje kamerzysty, fotografa, auta! Na kurs przedmałznski idziemy 4-6 sierpnia na Podkarczówkę! |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
Ja też nie przepadam za bolerkami i futerkami a ślub w październiku wiec muszę coś wymyślić może macie jakiś pomysł?
![]()
#283 |
Zadomowienie
|
o rany!!! to się stresu najedzą. ale jak mają umowę to jak teraz orkiestra może ich olać. niedopuszczalne!!!
#284 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny... bylam dzis w Paaryzance i babeczki odradzaja mi welon hiszpański, bo mowia ze zakryje tren....? A teraz przegladam fotki w necie i nie wyglada to wcale glupio... same zobaczcie i napiszcie co sadzicie...
http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=42.manacor http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=65.dante http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=daphne http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=69.darsena http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=70.daven ...tutaj na niektorych fotkach widac suknie z trenem i do tego taki welon...??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
lilusto a przymierzałaś taki welon do swojej sukni? Myślę to by była najlepsza opcja, wtedy ocenisz czy dobrze się komponuje
![]() Osobiście jak już wcześniej pisałam strasznie mi się podobają welony hiszpańskie, ale z drugiej strony jak suknia jest bardzo strojna i po przymierzeniu takiego welonu będzie przesyt to może długi prosty welon mgiełka, też mi się wydaje że będzie pasował |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zadomowienie
|
gazelcia jak tam pierwsza przymiarka ?
#287 |
Raczkowanie
|
lilusto, może coś takiego
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
A jednak mogą ich olać!koleżanka stwierdziła że im nie odpuści- powiedziała, że zwrócą jej różnice ceny innego zespołu i zaliczke!Niby chcieli jej dać jakis namiar na inny zespół no ale nie po to wybierała rok wcześniej zespół, zeby teraz brać jakiś pierwszy lepszy-niestety 2 tyg. przed nie mozna za wiele narobić!
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
i dobrze niech im nie odpuszcza !!
trzymam kciuki żeby się udało ![]()
#290 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dzieki sliczne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
a mnie sie podoba!wg mnie nie zakryje tylko welon razem z suknia bedzie tworzyc tren!dla mnie super to wyglada,zwlaszcza ze suknia nie jest srtojna tylko skromna,prosta wiec welon hiszpanski pieknie tu pasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zadomowienie
|
lilusto mnie też sie wydje że welon hiszpańskie do twojej suknie będzie lepiej wyglądał niz taki gładki.
najlepiej przymierz to wszystko razem i wtedy się okaże czy tobie osobiście to się podoba ![]()
#293 |
Wtajemniczenie
|
dzięki wielkie spróbuje podzwonić.
lilusto moim zdaniem taki welon pasuje do takiej sukienki. Kurcze ciekawe czy ja bym dobrze wyglądała w takiej sukience. Widzę że cała zabawa z sukniami dopiero przede mną (chociaż mam już wybraną) ale kto powiedział że to mój ostateczny wybór, skoro bardziej podobają mi się inne. |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki wszystkim za odpowiedzi! Tak sobie myślę że mi pomogłyście, bo utwierdziłam się w przekonaniu, że taki właśnie welon chcę mieć!
![]() Problem to mogę mieć tylko z dobraniem odpowiedniego, bo na miejscu w salonach mają tylko 2-3 sztuki... Poza tym ja swoją suknię zamawiałam w Stanach, więc nie mogę jej przymierzyć np w Paryżance z welonem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://sklep.slubinfo.pl/pokaz_produkt.php?idprod=14174 tyle ze dorobią mi rękaw 3/4 tak jak pisałam wcześniej i widzę ze nawet wyszło mnie taniej....bo tu 240 z przesyłką a ja zapłaciłam 200...takze jesli Cie cos takiego interesuja to lepiej poszukac po sklepach , bedzie taniej z tego co widze, no i co najwazniejsze zobaczysz je na zywo... Co do hipszanskiego welonu, jesli sliczny ale jakos nie pasuje mi do tych sukni, taki przesyt juz jest...
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
ja to się chyba zdecyduje na tę etole ze wstążka. naprawde przemawia do mnie
![]() szukałam na allegro ale niestety jest tylko kolor ecri a ja własnie takiego cappuccino potrzebuje. pochodze jeszcze po sklepach może się uda coś znaleźć ![]()
![]() |
#298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to właśnie te szczegóły (oczywiscie najważniejsze) sprawiają że nagle uzbiera nam się astronomiczna suma
![]() |
#299 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie wiem, a mogłybyście powiedzieć ile mnie więcej płacicie za osobę bo mnie wychodzi jakieś 140zł ciekawa jestem czy ktoś płaci więcej słyszałam że sale znowu podrożały. Jak teraz ktoś szuka sali gdzie płaci się za osobę, to naprawdę jest drogo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
Wczoraj mieliśmy ostatnie spotkanie w poradni, nareszcie ją zaliczyliśmy
![]() Gazelcia jak tam po przymiarce, suknia idealna? Fenomenka jaki welon zamówiłaś? My też płacimy 140zł/os., a za poprawiny 75zł/os.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.