Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-23, 09:53   #271
0306
Zadomowienie

GG do 0306
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Aaa i zapomniiło mi sie o różu Bourjois nr 16

Aga: gratuje jeszcze raz

Moja lista jest bardzo skromna :
Active C - o dziwo nie mam go w zapasie, a kończę kolejną tubkę, jestem od niego uzależniona,
Olejek do ciała Clarins - ten z limitowanej kolekcji ze złotymi drobinkami, jak go wreszcie gdzieś dorwę,
Pryzmy Givenchy - sypkie - czekam na pojawienie się na tru odpowiedniego koloru i pryzmy w kompakcie, ale to dopiero w okolicach września lub października, ponieważ na razie i tak nie używam podkładu
Kompakt Clarins - bo mi się kończy, a bardzo go lubię,
Nowa Fatale - poczekam aż znów pojawi się w jakimś zestawie
Black XS - zakochałam się w nim ostatecznie
Perfumy Soir de Lune - jak obrabuję bank
Anagenese Orlane pod oczy - skończyłam właśnie tubkę, a służy mi chyba najlepiej
Anagenese do twarzy - jak skończę Hydramaxa i 2 kremy Biodermy

To na tyle, balsamów do ciała nie uwzględniam, wiadomo czemu

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 10:13   #272
droga A
Zadomowienie

Hosenka, 0306 fajne macie plany zakupowe. U mnie takie planowanie rzadko się sprawdza
W sobotę jadę do Niemiec na ponad tydzień i planuję przepuścić w drogeriach trochę kasy. Niestety, nie mam pomysłu co mogłabym sobie kupić i chyba będę improwizować. Chyba że podpowiecie mi co fajnego można stamtąd przywieźć.
droga A jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 10:17   #273
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ledwo się dziś zwlokłam z łóżka; nawet nie myłam włosów, bo mi się nie chciało Pada za oknem, ledwo 15 stopni na termometrze, ech...
A ja w ostatnim czasie kupiłam 2 letnie zwiewne sukienki i coś wątpię, że w tym roku je zdążę gdzieś założyć
Koszmarna jest ta pogoda, ja też myślałam, że nie wstanę. Ja chcę prawdziwe lato. Planowałam dzisiaj iść tropić lakiery do paznokci na plac targowy w okolicy (są tam chyba ze 3 małe kosmetyczne sklepy, gdzie powinna być Vipera, Delia i Joko), ale w taką pogodę to nie.

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Ice surrealist wydluza dosc widocznie..i to jest jego glowne dzialanie.Troche tam pogrubia..ale testowalam na razie tyko raz bo mam magnoscopic ,volumetrix i HI caly plus koncowki z 5 innych tuszy.. a rzesy mam dosc dlugie ,jasne ,nie za grube i co najwazniejsze proste..podkrecac je musze jak dzika bo nie widac ze sa dlugie generalnie dobrze wspolpracuja z kremowymi tuszami nie lubie takich ktore daja sztywny efekt.
Jak potestuje wiecej to ci dam znac.
Ps.a u mnie te zestawy byly po ostatniej promocji jeszcze pol roku wiec nie boj nic
Dzięki za opis. Mam własnie ochotę od dawna na jakiś tusz głównie wydłużający. Mam nadzieję, że faktycznie te zestawy długo po promocji postoją, to może jakoś uciułam na niego.

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Dzien dobry.
A ja mam dzis sredni humor Chyba znow za duzo mysle , no i chyba sie starzeje

Milego dnia
Powinnaś dzisiaj mieć świetny humor.

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 10:25   #274
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez droga A Pokaż wiadomość
Hosenka, 0306 fajne macie plany zakupowe. U mnie takie planowanie rzadko się sprawdza
W sobotę jadę do Niemiec na ponad tydzień i planuję przepuścić w drogeriach trochę kasy. Niestety, nie mam pomysłu co mogłabym sobie kupić i chyba będę improwizować. Chyba że podpowiecie mi co fajnego można stamtąd przywieźć.
Problem w tym ze u mnie też sie nie sprawdza Tzn to co mam kupić - kupuję, ale oprócz tego jeszcze mase innych , niepotrzebnych (??) rzeczy

madziarra: Wszystkiego najlepszego Nałogowa Kosmetykoholiczko Spełnienia marzeń przede wszystkim tych osobistych ()

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 10:29   #275
isa666
Zakorzenienie

madziarra wszystkiego najlepszego! Dużo, dużo kosmetycznych prezentów i spełnienia wszystkich marzeń

droga A nie byłam nigdy w Niemczech, ale na pewno oni mają tam wiele rzeczy, których u nas nie ma, więc na Twoim miejscu coś takiego bym sobie kupiła, czego u nas nie idzie dostać w drogeriach
Stary 2008-07-23, 10:31   #276
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Madziarra, życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze, zdrowia, mnóstwa szczęścia, spełnienia marzeń (tych kosmetycznych oczywiście też )
Stary 2008-07-23, 10:34   #277
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja jadę w sierpniu. Mam zamiar przyjrzeć się pielęgnacji do włosów Guhl i Ultra Doux (jeżeli w Niemczech występują te drugie). No i coś z kolorówki na pewno, a poza tym to będę improwizować.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-23, 10:41   #278
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Powinnaś dzisiaj mieć świetny humor.

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Cytat:
madziarra: Wszystkiego najlepszego Nałogowa Kosmetykoholiczko Spełnienia marzeń przede wszystkim tych osobistych ()
Cytat:
madziarra wszystkiego najlepszego! Dużo, dużo kosmetycznych prezentów i spełnienia wszystkich marzeń
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Madziarra, życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze, zdrowia, mnóstwa szczęścia, spełnienia marzeń (tych kosmetycznych oczywiście też )
Dziekuje kochane Mnie zawsze w urodziny nachodzi nostalgia, ale juz od 14 zaczynam swietowanie , więc powinnam się troszke znieczulić

Hosenko, oczywiście niczego nie sugerujesz ? Chociaż te osobiste mogłyby się w końcu kiedyś spełnić

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 10:41   #279
droga A
Zadomowienie

Cytat:
Problem w tym ze u mnie też sie nie sprawdza Tzn to co mam kupić - kupuję, ale oprócz tego jeszcze mase innych , niepotrzebnych (??) rzeczy

Otóż to! Z tym, że jak kupuję to wsztstko wydaje mi się ogromnie potrzebne

Cytat:

droga A nie byłam nigdy w Niemczech, ale na pewno oni mają tam wiele rzeczy, których u nas nie ma, więc na Twoim miejscu coś takiego bym sobie kupiła, czego u nas nie idzie dostać w drogeriach
Ja jestem co najmniej raz do roku. Zawsze robię zapasy kosmetyków Balea i Alverde. Nawet już przejrzałam co nowego pojawiło się na Allegro żeby wiedzieć czego szukać (w Balea seria malinowa, bananowo - czekoladowa, melonowa).
Poza tym będę szukać Body Shopa ( w Poznaniu nie ma ).
Żałuję, że w drogeriach nie będzie jeszcze kolorówki z jesiennych kolekcji, ale może mimo to uda mi się kupić to, czego u nas nie ma.

Cytat:
Ja jadę w sierpniu. Mam zamiar przyjrzeć się pielęgnacji do włosów Guhl i Ultra Doux (jeżeli w Niemczech występują te drugie). No i coś z kolorówki na pewno, a poza tym to będę improwizować.
Ultra Doux chyba nie widziałam w Niemczech, ale nie wszędzie byłam . Na pewno te kosmetyki widziałam we Francji, ale nie brałam, bo wtedy kupowałam do włosów J. Frieda. Pamiętam tylko, że miały ładne kolorowe opakowania i obłędne zapachy.
No właśnie trzeba będzie improwizować żeby przypadkiem za dużo w portfelu nie zostało
Stary 2008-07-23, 10:42   #280
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Madzia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin , mnóstwa prezentów, spełnienia marzeń i poprawy humoru

U mnie z planami zakupowymi jest podobnie, plany sobie, a ja sobie. Zwykle kupuję coś pod wpływem impulsu (tak jak ostatnie zakupy w SP i YR), albo przymierzam się miesiącami (tak jak do pryzm, na które choruję od roku).
Mania balsamowa jest u mnie nie do opanowania , więc odpuszczam tu wszelkie plany...
Jestem jednak dumna z ograniczenia pielęgnacji . Zużywam sukcesywnie zapasy, nowe zakupy ograniczam do sprawdzonych niezbędników i muszę przyznać, że wychodzi to mojej skórze na dobre. Ostatnim szaleństwem był Hydramax, ale miałam go w planach już jakiś czas, więc czuję się usprawiedliwona .
Muszę też przyznać, że pielęgnacyjna "asceza", którą zawdzięczam krytyce dziewcząt na wątku z oceną pielęgnacji oraz fakt, że UWAGA, UWAGA (mogę się już chyba oficjalnie pochwalić) NIE PALĘ OD MIESIĄCA wpłynęły rewelacyjnie na stan mojej cery. Zniknęły problemy z podrażnieniami i zmorą rozszerzonych porów .

Stary 2008-07-23, 10:48   #281
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Gayenko ja też cały weekend będę w Rybniku

Vibesko ,a gdzie dokladnie? Moj Tz ma dom w Golejowie,ale mam nadzieje ,ze bede w centrum bo chce zajrzec do Plazy i Focusa zeby kupic stroj kapielowy.I do kina na Wall-e go moze

Cytat:
Ja też idę dziś do drogerii po jakąś odżywkę supernawilżającą do włosów.
Pomóżcie co mam kupić na moje biedne łamiące się i wysuszone włoski

Hmm..napewno NIE polecam fluidu Gliss kura na koncowki on jest jakis dziwny W Rybniku jest blisko Plazy taki fajny sklep z artykulami fryzjerskimi,nie drogi i maja tam produkty Kallos.Nie wiem czy sa swietne czy nie..ale slyszalam dobre opinie Ja kupilam tam kiedys 80 ml jedwabiu Kallosa za 19 zl i bylam zadowolona. A na konca sama bym czegos potrzebowala ...
aha! slyszalam dobre opinie o fluidach do koncowek Joanny
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-23, 11:00   #282
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja jestem co najmniej raz do roku. Zawsze robię zapasy kosmetyków Balea i Alverde. Nawet już przejrzałam co nowego pojawiło się na Allegro żeby wiedzieć czego szukać (w Balea seria malinowa, bananowo - czekoladowa, melonowa).
Poza tym będę szukać Body Shopa ( w Poznaniu nie ma ).
Żałuję, że w drogeriach nie będzie jeszcze kolorówki z jesiennych kolekcji, ale może mimo to uda mi się kupić to, czego u nas nie ma.
O właśnie, mnie też kusi Balea, już rok temu miałam coś kupić, ale nic nie rzuciło mi się w oczy. Rossmann prowadzi Baleę?

Cytat:
Ultra Doux chyba nie widziałam w Niemczech, ale nie wszędzie byłam . Na pewno te kosmetyki widziałam we Francji, ale nie brałam, bo wtedy kupowałam do włosów J. Frieda. Pamiętam tylko, że miały ładne kolorowe opakowania i obłędne zapachy.
No właśnie trzeba będzie improwizować żeby przypadkiem za dużo w portfelu nie zostało
Ultra Doux nie pamiętam z zeszłego roku, ale tak sobie myślę, że mogło się może pojawić w międzyczasie.

No i są, ale zwą się Natiral Beauty: http://www.garnier.de/_de/_de/our_products/products_range1.aspx?tpco de=OUR_PRODUCTS^PRD_HAIRC ARE^ULTRA_DOUX^ULTRA_DOUX _DISCOVER

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Muszę też przyznać, że pielęgnacyjna "asceza", którą zawdzięczam krytyce dziewcząt na wątku z oceną pielęgnacji oraz fakt, że UWAGA, UWAGA (mogę się już chyba oficjalnie pochwalić) NIE PALĘ OD MIESIĄCA wpłynęły rewelacyjnie na stan mojej cery. Zniknęły problemy z podrażnieniami i zmorą rozszerzonych porów .
Gratuluję. Ja niestety od miesiąca palę ponownie i to jak smok.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-23, 11:03   #283
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Hosenko, oczywiście niczego nie sugerujesz ? Chociaż te osobiste mogłyby się w końcu kiedyś spełnić
Oczywiście że nie

Cytat:
UWAGA, UWAGA (mogę się już chyba oficjalnie pochwalić) NIE PALĘ OD MIESIĄCA wpłynęły rewelacyjnie na stan mojej cery. Zniknęły problemy z podrażnieniami i zmorą rozszerzonych porów .
Gratuluje

Ja nie palę od 25 lat () a mam pory rozszerzone Moze powinnam zaczać i rzucić

Cytat:
Hmm..napewno NIE polecam fluidu Gliss kura na koncowki on jest jakis dziwny W Rybniku jest blisko Plazy taki fajny sklep z artykulami fryzjerskimi,nie drogi i maja tam produkty Kallos.Nie wiem czy sa swietne czy nie..ale slyszalam dobre opinie Ja kupilam tam kiedys 80 ml jedwabiu Kallosa za 19 zl i bylam zadowolona. A na konca sama bym czegos potrzebowala ...
Gliss Kury fatalnie działają na moje włosy (i nosa) więc je omijam i nie testuję już żadnych nowości
Miałam Babcine serum na końcówki z Joanny i potwierdzam - dobrze działa ale zapach W sumie ok, ale w połączeniu z niektórymi szamponami/odżywkami daje straszny smrodek

Instagram

Stary 2008-07-23, 11:08   #284
droga A
Zadomowienie

Cytat:
O właśnie, mnie też kusi Balea, już rok temu miałam coś kupić, ale nic nie rzuciło mi się w oczy. Rossmann prowadzi Baleę?

Ultra Doux nie pamiętam z zeszłego roku, ale tak sobie myślę, że mogło się może pojawić w międzyczasie.

No i są, ale zwą się Natiral Beauty: http://www.garnier.de/_de/_de/our_products/products_range1.aspx?tpco de=OUR_PRODUCTS^PRD_HAIRC ARE^ULTRA_DOUX^ULTRA_DOUX _DISCOVER
Balea jest dostępna tylko w drogeriach DM. One bardzo niepozornie wyglądają z wierzchu a w środku sa bardzo fajne.
Stary 2008-07-23, 11:08   #285
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Tak w temacie pryzm, patrzcie co za dziwactwa znalazłam na all:
http://www.allegro.pl/item401234075_..._oryginal.html
http://www.allegro.pl/item397294645_...gard_3_2g.html
Co to jest . Jakaś dziwaczna podróbkowa hybryda dawno wycofanej serii Teint Miroir (tu oryginał http://www.cosmeticamerica.com/make-...r-compact.html ) z popularnymi ostatnio pryzmami...

Tu wszystko wygląda niby na oryginał http://www.allegro.pl/item395224849_...nk_wklad_.html ,
tylko Givenchy ani nie robi wkładów (przynajmniej ja się nigdy nie spotkałam), ani kolorów wystawionych przez sprzedawcę nie ma w ofercie Givenchy.

Najśmieszniejsze jest to, że ludzie licytują (te wkłady widzę nawet za całkiem spore sumy ).

Stary 2008-07-23, 11:11   #286
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Super, gratuluję zawziętości
Ja nigdy nie paliłam i w moim domu też nikt nie pali, ale często przebywam w towarzystwie palaczy(choćby na uczelni - wszyscy znajomi palą) i czasem się czuję tak jakbym i ja była nałogowcem Bo bierni palacze mają właśnie najgorzej.

Mi przez to złe samopoczucie cera wariowała, ale wczoraj i dziś pofiltrowałam się Avenką i od razu buźka wraca do normy

Idę się zabierać zaraz za jakiś obiad, mam ochotę na czerwony barszczyk z duuuużą ilością ostrego czarnego pieprzu + (zamiast uszek) tortellini z mięskiem
Stary 2008-07-23, 11:13   #287
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

madziarra sto lat

jadę dzisiaj do Wawy. Będę wszystko w mieszkaniu foliować Wczoraj kupiłam z Tatą zapas folli malarskiej i musze wszystko do remontu przygotować (na tyle żeby można się było dostać jutro rano do lodówki ), poprzestawiać wszystko jak najdalej od okien, wynieść z łazienki i przykryć w miarę szczelnie folią...
Ale przy okazji czekają mnie zakupy (głównie spożywcze, bo od tygodnia nie mogę znaleźć w tej dziurze połowy składników do obiadu, który planuje ) i chyba będę musiała jakiś prezent dla Mamy na urodziny kupić. Co prawda ma 15go sierpnia, ale mnie wtedy nie będzie, a TŻ wymyślił żebym teraz coś kupiła i gdzieś schowała, ale 15go zadzwoniła tylko do Mamy żeby sobie wyciągnęła prezent
Mama się ostatnio czai na duży młynek do pieprzu, tylko jedni mówią, że powinien być metalowy, inni, że ceramiczny. Ceny dużych ceramicznych skutecznie Mamę zniechęcają (ponad 300zl) i właśnie dlatego się zastanawiam czy by nie kupić takiego z Bratem (bo Tata chce dac Mamie pendrive'a albo ramkę cyfrową). Jakie są najlepsze młynki do pieprzu?

EDIT:
Aga Givenchy robi wkłady ale do podkładów w kompakcie, do różu się nie spotkałam jeszcze może to zwykły tester?
Stary 2008-07-23, 11:13   #288
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Balee prowadzi DM ,to jest ich wlasna marka

Cytat:
O Ty!

O3O6 gratulacje z powodu pracy i rzucenia palenia jestesmy z Ciebie dumne

Madziarrko kochana wszysttkiego co najlepsze z okazji urodzin zdrowka,szczecia,przyjazn i,spelnienia marzen ,odpoczynku i ulozenia sobie wszystkiego tak jak chcesz.I szalenstw kosmetycznych
ps.no i spokoju i szczescia w serduszku

Hosenko jak tam swieze miesko w pracy?
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 11:13   #289
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Tu wszystko wygląda niby na oryginał http://www.allegro.pl/item395224849_...nk_wklad_.html ,
tylko Givenchy ani nie robi wkładów (przynajmniej ja się nigdy nie spotkałam), ani kolorów wystawionych przez sprzedawcę nie ma w ofercie Givenchy.

Najśmieszniejsze jest to, że ludzie licytują (te wkłady widzę nawet za całkiem spore sumy ).
Może to tester?? - "wkład" do standów z produktami??

gayenko: niestety zapowiada się na to że przyjmą dziewczynę

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-23, 11:16   #290
iceflower
Przyjaciółka KWC

To już wiem, czemu Balea mi się nie rzuciła w oczy - nie byłam w DM nigdy. Nawet nie wiem, czy w Berlinie jest, no ale chyba powinna być.

Idę jednak zaraz szukać tych lakierów.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-23, 11:22   #291
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Cytat:

Gratuluje
Cytat:
Super, gratuluję zawziętości
Cytat:
O3O6 gratulacje z powodu pracy i rzucenia palenia jestesmy z Ciebie dumne
Dziękuję , jestem z siebie dumna, bo myślałam, że mi się to nigdy nie uda .

Cytat:
Może to tester?? - "wkład" do standów z produktami??
A testery robią w innej gamie kolorystycznej i pod innymi nazwami, niż to co mają w standardowej ofercie

Właśnie dlatego nie lubię all, Ci sprzedawcy mają sporo pozytywów, wszyscy piszą, że to oryginały...
Na kolorówce Givenchy znam się jako tako, z górnopółkowców jeszcze ciężko mnie nabrać na Clarinsa, ale na reszcie się nie znam, dlatego wolę nie ryzykować i dlatego tak bardzo panikowałam po wygranej licytacji tego brązera E.Arden

To też pachnie podróbką: http://www.allegro.pl/item402586782_...roz_nr_10.html
Oryginalne róże nie mają wytłoczonego G na kwadracikach...
Jak na podróbkę ktoś cenę "dowalił" niezłą, chyba tak dla niepoznaki
EDIT: a jednak mają... tzn ma ta limitowanka. Przyznaję się do błędu

Stary 2008-07-23, 12:09   #292
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Aga sluchaj.. najlepiej zapytać specjalistkę http://podrobkowowielkie.pinger.pl/
Stary 2008-07-23, 13:00   #293
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Vibesko ,a gdzie dokladnie? Moj Tz ma dom w Golejowie,ale mam nadzieje ,ze bede w centrum bo chce zajrzec do Plazy i Focusa zeby kupic stroj kapielowy.I do kina na Wall-e go moze

Gayenko, będę w samym centrum
Może wizażanki byłyby chętne poimprezować na dyskotece w Rybnickiej Plazie w Sobotę

Zajrzę do tego sklepu
Stary 2008-07-23, 13:30   #294
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Gayenko, będę w samym centrum
Może wizażanki byłyby chętne poimprezować na dyskotece w Rybnickiej Plazie w Sobotę

Zajrzę do tego sklepu
Ja jak najbardziej byłabym chętna, tyle, ze siedzę w Opolu
Miałam pojechać w ub. tyg., ale koniec końców po raz setny musiałam przełożyć wyjazd .
W Rybniku będę na 100% od 31.07 do 04.08. Jeśli będzie któraś, to zapraszam na kawkę i wspólne buszowanie po sklepach (i mam nadzieję, że do tego czasu poschodzą mi już jakieś płatności ).

Stary 2008-07-23, 13:39   #295
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Ja jak najbardziej byłabym chętna, tyle, ze siedzę w Opolu
Miałam pojechać w ub. tyg., ale koniec końców po raz setny musiałam przełożyć wyjazd .
W Rybniku będę na 100% od 31.07 do 04.08. Jeśli będzie któraś, to zapraszam na kawkę i wspólne buszowanie po sklepach (i mam nadzieję, że do tego czasu poschodzą mi już jakieś płatności ).

Ja wtedy mam urlop więc mogę przyjechać
Stary 2008-07-23, 13:44   #296
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
Aga sluchaj.. najlepiej zapytać specjalistkę http://podrobkowowielkie.pinger.pl/
Lubię tą stronę Niektóre podróby faktycznie bardzo podobne do oryginałów
A inne....pożal się boże

Zrobiłam listę kosmetyków, które chcę zużyć do sierpnia i trochę dużo mi wyszło Zwłaszcza muszę pozużywać:
- resztki kilku szamponów(kupuję ostatnio ciągle nowe a w starych zostaje zawartości na dnie jeszcze na 2-3 razy i nie chce mi się tego zużyć ),
- 2 kremy do twarzy,
- tonik Ziaji aloesowy,
- pomadkę nawilżającą Bebe(złamał mi się od ciepła szfyft i muszę ją paluchami nakładać ),
- błyszczyk w tubce Essence(tu mi idzie dobrze, bo się nim ciągle smaruję siedząc przy komputerze),
- krem do rąk Kamill(nie lubię tego zapachu rumianku co mnie zniechęca do stosowania)
- 2 żele pod prysznic(Palmolive i Avon Senses).
Zrobiłam spis w Wordzie i mam zamiar choć połowę tej listy do 1 sierpnia wykończyć
Tak więc....
Stary 2008-07-23, 13:47   #297
Hosenka*
Zakorzenienie

Aj .... drugi dzień bez zakupów kosmetycznych - zaczyna mnie korcic Najgorsze są te pierwsze dni ... tylko jak je przetrwac??

Isa: Ja najczęściej takie resztki zużywam do umycia ciała - myję włosy, po czym stwierdzam ze szamponu jeszcze ciutkę zostało - tzn. za dużo żeby jeszcze raz go nałożyć, a za mało żeby siedziało na półce do następnego mycia, więc myję nim ciało

Instagram

Stary 2008-07-23, 13:58   #298
droga A
Zadomowienie

Cytat:
Aj .... drugi dzień bez zakupów kosmetycznych - zaczyna mnie korcic Najgorsze są te pierwsze dni ... tylko jak je przetrwac??

Isa: Ja najczęściej takie resztki zużywam do umycia ciała - myję włosy, po czym stwierdzam ze szamponu jeszcze ciutkę zostało - tzn. za dużo żeby jeszcze raz go nałożyć, a za mało żeby siedziało na półce do następnego mycia, więc myję nim ciało
Można też zastosować resztki jako płyn do kąpieli. Te szamponowe zazwyczaj bardzo się pienią
Stary 2008-07-23, 14:01   #299
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:

Ja wtedy mam urlop więc mogę przyjechać
W takim razie umówimy się na priv w przyszłym tygodniu, dobrze ?

Cytat:
Dasz radę

Stary 2008-07-23, 14:32   #300
zizou
Zakorzenienie

wrocilam. niesamowicie zmeczona ale tez i szczesliwa [strasznie smiesznie pisze mi sie na komputerze, takie wielkie wszystko mi sie wydaje ].

wrazenia na goraco:
bulgaria to brzydki kraj. autentycznie - oni domy buduja jak chca, jak im sie cegly uloza tak bedzie. jest brudno i pusto - ogromne przestrzenie pol.
samo pomorie jest urocze - taka mala wioseczka, duzo tandety w sklepach, alkoholu na polkach i morze dookola. mnie sie nie nudzilo, ale moim wspoltowarzyszom juz tak [naucyzlam sie zreszta, zeby nie jezdzic na wczasy ze znajomymi - zaden to wypoczynek ].

sklepow bezclowych na granicach brak, przywiozlam tylko kilka rozanych *******ek, dwa blyszczyki clinique [taniocha w drogeriach regularnych] i morze alkoholu.
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości