|
|||||||
| Notka |
|
| Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja wieeelka miłość
Cytat:
że odpadają
|
|
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pokłóciłam się z mamą o kota:(
Hehehe...Właśnie,z tymi kotkami to mamy z lekka nieteges.Jeśli wiem,o którą osobe chodzi(a wiem)to następnego dnia brała Rudana rece i kupywała jej karmę:/
A tak wogóle to chyba będziemy musiały pogodzić sie z przeciwnościami losu
|
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do jego urody to dziewczyny troche przesadzją.
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W fasolkę? Eeee tam... nie bądź taka skromna Jest się czym pochwalić - to się chwal
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak mówie o nosku swojej Pyni bo te "nowoczesne" Persy to nie mają nosków tylko takie kropeczki a mój ma porządna fasole, jak kichnie....... No i jest po czym podrapać |
|
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
no dobra, to żeby nie było...
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nastrój mam paskudny, brrrr... Co dzisiaj porabiasz Vil? |
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Aneciak, Twój zwierz to dopiero ma "fasolkę"
Świetne zdjęcie!
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz w Cafejce siedzę, ale zaraz zmykam bo zbankrutuje
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie nie Myślałam, że się dzisiaj znowu wymienimy, ale skoro jesteś taka niedostępna ![]() Aneciak, nie ważne czyj! "Fasolka" klasa
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
kocia mama :D
Vilandra została mamą trzech kotków
Oprócz oznajmienia tej radosnej nowiny mam jeszcze pytanie - co zrobić, oprócz pójścia do weta, jak pomóc małemu kotu, który cieżko oddycha? Ani ja ani Vil nie wiemy bośmy takich kilkudniowych maluchów nie miały nigdy PZDR Natalia
Not all those who wander are lost. MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ! ![]() Legite aut Perite! Edytowane przez d'ou vient le vent Czas edycji: 2005-08-22 o 23:46 Powód: liczba kotków |
|
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: kocia mama :D
D'ou vient czy jestes pewna że on ciężko oddycha? Gdy mój TŻ przywiózł do mnie mojego obecnego kota Zuzia, obawiał się że kociak schodzi z tego świata, a Zuź poprostu mruczał
małe kotki mruczą dość specyficznie ![]() Napewno dobrze kotu zrobi przykrycie go jakimś kocykiem, najfajniej jakbyś miała coś z tzw. misia lub narzute z włosem to maluch poczuje się jak u mamy, a trzeba pamiętać, że przecież kocice grzeją małe swoim ciałem. No i zazdroszcze strasznie tych koteczków
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Ok - kociaki są trzy z czego dwa ciężko oddychają. Ja tych cudów jeszcze nie widziałam - mają dopiero 4 dni (no tak mi Vil napisała). Dzięki za podpowiedź - zaraz przekażę
![]() PZDR Natalia
|
#287 |
|
Rozeznanie
|
4 dni
O matko, to trzeba je grzać koniecznie, jeśli Vil ma poduszke elektryczną to mysle że nastawiona na jedynkę się nada.
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzą razem z mamusią-kotką (nie Vilandrą
) grzeją się i ssą cycka mamusia bardzo opiekuńcza (no obie - i ludzka i kocia) Vilandra mi napisała, że to raczej nie mruczenie i jutro do weti śmiga. Są już nawet chętni na te maluchy - podobno przepiękne ![]() Ja trzymam kciuki ![]() PZDR Natalia
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
Ja z twojego postu wywnioskowałam, że to kocie sierotki
Ale jak są z mamunią to lepiej nie przeszkadzać, napisz koniecznie co powie vet, bo ja ciekawska bestia jestem, a Vilandra niech pstryka fotki ![]() Buziaki dla kocich mam i głaski dla kotów
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to chyba tak pokrętnie tłumaczyłam
ale kotki nie sierotki i mamy mają aż dwie Też czekam na wieści i trzymam kciuki PZDR Natalia
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kocia mama :D - podziękowania dla Nat
Cytat:
U wet jeszcze nie byłam. Rano do nich zajrzałam i juz tak nie sapały, ale byłam kruciutko bo coś ich mama nie była zadowolona, może sama chciała byc. Opiekuńcza jes baardzo, ale to chyba dobrze Jak ktoś miała takie maluchy kilku dniowe to nich mi napisze co i jak...Ach i jeszcze jedno, ja bym na Wizażu zgineła gdyby nie Natalia i E-Ewcia, które jak mogą pośredniczą, pomagają i w oglóe
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Należy się zaniepokoić jeżeli kociaki nie oddychają,a wrecz świszczą (co za pokrętne słowa
) Poprostu jak z ich buzi będzie się wydobywał taki bardzo ciężki,świszczący oddech to wtedy panikuj ![]() Kocia akuszerka Natii4
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kluchy takie że hej. Tylko ten oddech.... Nie jest świszczący tylko tak jak by im było cięzko oddychac takie e-e-eh, ale to nie cały czas. Poobserwuje jeszcze. Mówie wam dziewczyny, czuje sie odpowiedzialna za te maluchy |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje nie podchodzą pod tą grupę
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#296 |
|
Konto usunięte
|
hej
ja tez mialam male kociaki a teraz to smigaja i moim zdaniem to nie doprowadzi je do smierci. moze maj taki makly szok albo jakas wade budowy...... nic nie moge ci powiedziec bo moje tak nie mialay...........
|
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
hej. na przede szystkim gratuluje
ale od początku byl nie mrawy . jak maluchy cyckaja i kotka się mimi zajmuje to sa pod najlepszą opiekapowodzenia. super sa takie szkraby ja na swoje to mogę mnóstwo czasu się gapić. a jak juz twoje otworza oczka to dopiero bedzię... |
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Vilandro - miło mi
Trzymajcie się tam z kociakami i dawaj znać jak się mają PZDR Natalia
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kociary
Kociaki rosną ak drożdżach. To już nie kluchy a knedliczki. Mówie wam, codziennie większe. Nawet nie myślałam, że koty tak szybko rosną. Sa cuuudne. Jeden jest rudo-biłay, drugi beżowo -biały a tzreci ciemny , pręgowany, ale pregi mu dopiero wychodząi jeszcze nie wiem jakiego koloru będą, ale napewno kolorowe ,ich mam jest rudo-biało- beżowo-szara.Pilnuje ich bardzo. Na poczatku po porodzie tak ich nie pilnowała. Możnma było ja wygłasakć i maluchy też. Teraz kilka głasknięc i juz na mnie prycha i gryzie. Nie wiem dlaczego sie jeszcze nie przyzwyczaiła. 3razy dziennie schodze i nosze jedzenie a ta małpa na mnie prycha. Napiszcie proszę kiedy maluchy można wydawać. Jesetm zmuszona wydac je jak najszybciej. Boje sie , że jak zaczną codzić i wylezą z komórki to dzieciaki złapią i zamęczą.Jutro kończą tydzień
|
|
|
|
#300 |
|
Rozeznanie
|
Vil fantastycznie słyszeć, że kociaki dobrze się mają
![]() Wydaje mi się że można je zabrać od matki jak będą miały min. 4 tygodnie, ale nie jestem do końca tego pewna, więc poczekaj na rady bardziej doświadczonych kociar ![]() Buziaki dla Ciebie i dla maluchów |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.

że odpadają 
Co do jego urody to dziewczyny troche przesadzją.
a mój ma porządna fasole, jak kichnie.......