|
|
#271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
heeeeej!!
ja doslownie na minutke!wrocilismy dopiero jakas godzine temu dopiero,bylo super!!na pocztaku padalo ale na wyspie juz slonce,wzielismy rowery a w polowie drogi nas krotka ulewa zlapala przemoczeni do nitki musielismy jechac dalej a potem juz sloce wyszlo i walilo na maxa i mam cale czolo purpurowe i piecze mnie na maxa mam nadzieje,ze do poniedzialku zejdzie..goscie ogolnie zachwyceni teraz zrobilismy golonke,wczesniej bigos zrobilam wiec tez jest,ziemniaczki itp itp. Super ![]() poczytam was rano bo teraz mi nie wypada przy gosciach juz na mnie lypia okiem![]() buziaki!
|
#272 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kakao-mniammmm,
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
[quote=agolek;8447313]heeeeej!!
ja doslownie na minutke!wrocilismy dopiero jakas godzine temu dopiero,bylo super!!na pocztaku padalo ale na wyspie juz slonce,wzielismy rowery a w polowie drogi nas krotka ulewa zlapala przemoczeni do nitki musielismy jechac dalej a potem juz sloce wyszlo i walilo na maxa i mam cale czolo purpurowe i piecze mnie na maxa mam nadzieje,ze do poniedzialku zejdzie..O super i może spróbuj ten kefir chociaż ja nigdy nie stosowałam![]() goscie ogolnie zachwyceni teraz zrobilismy golonke,wczesniej bigos zrobilam wiec tez jest,ziemniaczki itp itp. Super ![]() Hmm goście musieli być zachwyceni ![]() poczytam was rano bo teraz mi nie wypada przy gosciach juz na mnie lypia okiem![]() zmykaj do gości buziaki[/zquote] Właśnie zdałam sobie sptawe że przyjaciele/przyjaciółka mnie olała hmm trudno ich strata.
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
Krytia-
|
#275 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8446737]Czesc
![]() W małopolsce tez popadało, tyle ze teraz wszystko i tak paruje, ze mna włącznie ![]() Malinko wydaje mi sie ze dużo Im wiecej kombinowania, tym wiecej kalorii spalonych [/quote]Jak ja lubię jak pada I grzmi... Nie lubię upałów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i jak tam goście? Się wie Mercy... jak tam sprawa z nickiem? ![]() Cytat:
aleeeeeee mam doła i wogóle zamówiłam sobie taki program "Dietetyk komputerowy" lekarka kazała mi liczyć kcal a mi się tego ręcznie nie chce robić a 30 zł to nie wydatek... Dzisiaj zjadłam 1400 kcal - matko a ja myślałam, że jem ponad 1500
|
|
#276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Muszę się nauczyc bo ja tak na oko strzelam a potem wychodzi ze zawyżam![]() ![]() A sprawa z nickiem to narazie cisza-czekam czy coś tam wykombinują, mają się tym zając ale narazie się przeprowadzają do innego biura i maja mało czasu, proszono mnie o cierpliwośc no więc czekam A tymczasem pajaczek robi juz chyba 114 posta
|
|
#277 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie byli ? ![]() Cytat:
![]() szybciutko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie odmienia się Cytat:
nie dołuj sie Kochana Cytat:
![]() Cytat:
![]() nudny dzień dziś i bez sensu. Jedyna atrakcja to pojechałam odwieźć ciotkę i poplotkowałam trochę z kuzynkami (nam nigdy dość plotek ) a jutro rano jadę je odwieźć na wakacje, szkoda że wyjeżdżają, no ale cóż dodatkowo przez to muszę wstać o 6.30 no dramat po prostu ![]() dobranoc Skarby
|
|||||||
|
|
|
#278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję, nie wiedziałam z polskiego to ja tylko w poezji dobra jestem ![]() malutko? lekarka kazała mi jeść 1500/1700 ale ja więcej niż 1500 to chyba nie zdołam zjeść bo zjadłam to 1400 i byłam pełna ![]() o 6.30? matko to tak jak ja wstawałam na uczelnie... ciekawa jestem o której będę musiała się zbierać z mojego meblołóżka na praktyki aaaa w poniedziałek FRYZJER kolorowych PS. jestem psychol - 3 blog... 1 tutaj, 1 na sunsilku i 1 na blog i na każdym co innego mam roztrojenie jaźni
Plus Size-owy wątek gadulcowy ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-08-03 o 00:50 |
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Uuu, Baby
Jesteśmy niczym Femme-fatal ![]() Ewusiu, chodzę na Sosnowiec, zaraz "przy granicy" - z szopienic dosłownie za jeziorem i rzeką Ale ślicznie tam jest pod względem wystroju.Jestem wściekła!!! (tak apropo R. zaraz przed tym dzwonił na domofon i zaangażowałam tatę w moje kłamstewka: "Nie, nie ma jej, nie ma" Wracając- wczoraj ojciec wszedł dokonać przelewów. Wal, internet nie działa. Próbowaliśmy wszystkiego. Poszedł jak zawsze. Ja zostałam sama w domu... bez internetu! Zlewał mnie pot, doiłam nieprzywzoitą ilość wody i coli. Miałam mojemu ex napisać na gg, którym busem podjadę (byliśmy umówieni ok. 15 i wolałam pojechać do niego ). Ale oczywiście tego nie zrobiłam. Zastanawiałam się więc przez pierwszą połowę dnia jak naprawić internet i czy pojechać. Ze szczęściem patrzyłam jak ok. godz. 14:30 zaszło słońce A za chwile zaczęła się burza! Jestem wiedźmą Zdesperowana grałam, zrobiłam notatki co do przemiany mojego stanu psychicznego, oglądałam charczące MTV i... zrobiłam sobie zdjęcie dawno się aparatu nie ruszałam.Tata doszedł ok. godz. 23 do źródła - skoro telewizory mają zły odbiór (mamy internet z kablówki)... no właśnie - kabel uszkodzony. Podreperował kabel i zasiadł do komputera. Ściąga i instaluje wszysto! Byle gdzie! Nawet kilka razy, bo zapomina gdzie to "wpakował". Efekt? Nagle miliony alertów - trojany, których nie dało się usunąć, zignorować, przenieść. Nic. Musiałam usunąć tamto konto i tak skończyła się jego wczorajsza kariera na moim sprzęcie Grrr. Po tym incydencie (incydentach) weszłam na gg, wytłumaczyć wszystko mojemu Ex. A co on na to... "Trudno, nie tłumacz się już kochanie przy okazji muszę kupić ci prezent na urodziny" On chyba tak wszystko na poważnie
|
|
#281 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam kefiru i nie ma w tym kraju takich rarytasow..Potem bede w polskim sklepie,zobacz co maja
goscie zachwyceni weeekndem wiec i ja sie ciesze.Cytat:
![]() dzien dobry, ja juz po kawce porannej,leze jeszcze w lozku ale zaraz trzeba wstawac bo juz slysze,ze goscie na gorze sie ruszaja wiec snaidanie rzeba zaczac jakies robic.. potem chcemy na aukcje pojechac samochodowa a ja oni pojada to zaczne sprzatanie,pranie itp..jak to po gosciach...zycze wam milego dzionka
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ja sama kiedyś podpuszczałam rodziców, żeby mnie kryli Żartuję... Ale ty to nie masz monotonnego życia agolek - masakra kolejna rzecz żebym nie wyjeżdzała za granicee.... żartuję. to dobrze, że goście zadowoleni...Ale miałam sennn... Dziewczyny normalnie usiadłam mega happy, aż mi się ryjek sam cieszył...
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cała obolała jestem,chyba zbyt intensywnie na rowerku jeździłam masakra... na szczęście powieka lepiej TŻ dziś wraca i jutro się już widzimy,cieszę się,bo mi go brakuje... ![]() Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#284 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co z fryzurką będziesz robić? Cytat:
trochę daleko ode mnie ja to tak po drugiej stronie ulicy fitness muszę mieć żeby mi sie chciało chodzić Cytat:
![]() nie za bardzo się wyspałam, ale oczywisćie nie położyłam się po powrocie, już byłam za bardzo rozbudzona ![]() Cytat:
![]() po aktywnym poranku zasiadłam przy kompie i siedzę wakacji szukam, bo mało czasu zostało, ofert na sierpień coraz mniej a po południu umówiłam się z koleżanką a wieczorem z TŻ-em ![]() a powinnam się zacząć przejmować studiami skro już sierpień mamy ![]() ale to po weekendzie ![]() miłego dzionka
|
||||
|
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
Hello
Mango bo się poguniłam troche to z kim ty aktulanie jestes z R czy z A? ![]() ![]() Malinka co Ci się sniło? ![]() A mi się tak chce spac..i lenia mam jak nie wiem
|
#286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co mi się śniło? Kurdee... Zacznę od początku... Smsowałam wczoraj z takim jednym, co mi się podoba... I potem miałam taki sen, że siedziałam w mieszkaniu coś tam robiłam i słyszałam, że ktoś podchodzi pod drzwi i ucieka potem... Więc otworzyłam drzwi, a tam była karta z jakimś wyznaniem tzn. aforyzmem... I szli sąsiedzi i powiedzieli z takim szelmowskim uśmiechem, żebym się po klatce pospacerowała... Więc szłam zbierałam te pocztówki, na każdym coś było co się łączyło w takim sensie, że u mojej przyjaciółki na ostatnim piętrze była decydująca kartka... I jak weszłam odczepiłam ją, to usłyszałam jak On wchodzi po klatce z moimi rodzicami. Rozryczałam się jak małe dziecko, a matka podeszła i szepnęła mi do ucha, żebym nie ryczała bo wtedy pokazuje mi, że mi na nim zależy.... I on mnie sprowadził przed klatkę, a tam stał wóz taki wiejski drabiniasty z 4 konikami, a na nim stał ogromny kosz z czerwonymi różami... I się obudziłam ![]() Cytat:
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hahahah Malinka ale miałas sen romantyczny ![]() Robisz nową fryzurke-pochwalisz się zdj? ![]() My niedługo idziemy na spacer poobiadowy chyba
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha masakryczny był ![]() No pochwalę się... narazie dzisiaj zrobiłąm się w obecnej fryz...
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
malinka_86, no co noo
Domofon dzwoni i dzwoni, a ja mówię, żeby nie odbierać. A on sam powiedział, że odbierze ten domofon i powie, że mnie nie ma. Świetny sen ![]() Tarantulku, z R. Ale A. nadal mnie nachodzi ![]() Ewusiu, ja tam mam dwie minuty autem, więc dla mnie no problem Co tam studia! )Agrrr, nie chcę mi się z nim znowu jutro widzieć Ale jak prezent, to mogę się poświęcić na godzinę A następnego dnia... nie wiem co robić Czy spotkać się z ex... ![]() Ach i zapomniałam - spodziewam się paczki od kolegi z klasy ...
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Mango flirciaro
![]() Patrzcie ha zrobiłam fotę przed jutrem haha tylko strona od strony foty się nie zmieni... ścinam tą krótszą o jednak to krótsza z tej strony jest dłuższa jest czarna
|
#292 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
łoł ale czerwien podoba mi się taki kolor ale ja bym się nie zdecydowała-za mało odwazna jestem![]()
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A za jakiś czas pewnie będę musiała sprawdzać, czy któryś nie "przeżył".![]() Wow, cudowna fotka Jutro oczywiście kolejne zdjęcie? ![]() A jak już tak o tych... Ostatnio usłyszałam od wspomnianych (i nie tylko) samców bardzo... powalające? teksty ![]() A: "Wiesz, szczerze mówiąc bez makijażu wyglądasz przepięknie" <- to nie jest śmieszne, a raczej sztuczne (chyba nowa strategia)R: "...No naprawdę, bo ja nawet miałem z tobą sny erotyczne... tzn. mam dalej i jakoś tak bardzo często... chcesz znać szczegóły?..." M: (mój ex o spotkaniu, po rozmowie o odrzucanych przeze mnie samcach): "czyli jutro sie dowiem czy bedziemy razem czy nie taa?" <- Skutecznie mnie zniechęcił do spotkania "Kolega" z klasy: (po zerwaniu z R.) "Super Angela, dobrze! Angela... a jakbym się zapytał czy zostaniesz moją dziewczyną, to zgodziłabyś się?" Nie ma to jak refleks Mieszkaniec straży pożarnej: "cześć. kocham cie. - co? - już nie jestem z magdą, mam u ciebie szanse?" Kolejny struś pędziwatr ![]() I jak traktować ich poważnie? ![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Mercy- kolor nie jest tak intensywny mogę ci pokazać jaki jest w rzeczywistości
Magia Photoshopa Mango - dusisz ich swoją nieobecnością - jesteś taka modliszka haha żartuję No baa że będą... Muszę zadzwonić do psorka od praktyk bo jutro mam fryzjera o 13 a ja powinnam być na praktykach... ![]() patrzcie na moją hodowlę więc na fotce cała hodowla (rzodkiewka, brokuł, rzeżucha) a na kolejnej częsci rzeżucha i potem rzodkiewa... kocham kiełki i one mnie też
|
#295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hahahahah Mango no w koncu ktoś ich musi wychować, zapytaj się R o szczególy hahahahahahah ![]() Malinka chce widziec zdj
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko, uwielbiam kiełki
![]() Tam zaraz modliszka ![]() Tarantulko jakoś nie chciałam zagłębiać się w szczegóły I tak zaraz zaczął mówić o naszym koledze, który ma dziewczynę w ciąży, ciekawe czy się zabezpieczyli etc.... Ja powiedziałam wkońcu "Ale co mnie oni obchodzą?", na co on "Nie wiem no, tak się poprostu zatanawiam jak to będzie z...*zawieszenie*... z ich przyszłością" ![]() Jeśli miało mnie to zachęcić do "czegoś", to wybrał mało zachęcający sposób A A. właśnie napisał mi, że jeżeli będę chciała z nim być, to mam się odezwać, bo on już nie ma na to siły. <- Loser. O jednego mniej
|
|
#297 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
pół twojego miasta za tobą łazi ichce z tobą chodzić ale pewnie na charakter też patrza Cytat:
![]() A ja wróciłam tragicznym porankiem nie aż tak złym wieczorem z wycieczki .Aaaa ja się jeszcze nie spakowałam ![]() ![]() ![]() no to po mnie mam już krzyczy
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Mango - hah
no dobra ja tam nie wiem Ale przejścia to ty masz ![]() Krytia - a ja sądzę, że jakbym zjadła więcej niż 1500 to bym nie mogła się ruszyć z miejsca... dzisiaj zjadłam 1000 masakra kolorek podciągniety w photoshopie żeby ten sen był prawdą... pakuj się pakuj
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko świetnie wyglądasz
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko- jak zawsze super włoski
Mango - znów się uśmiałam chciałam tylko życzyć dobrej nocki, bo niespodziewanie jakoś późno się zrobiło ![]() dobranoc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

przemoczeni do nitki musielismy jechac dalej a potem juz sloce wyszlo i walilo na maxa i mam cale czolo purpurowe i piecze mnie na maxa
teraz zrobilismy golonke,wczesniej bigos zrobilam wiec tez jest,ziemniaczki itp itp. Super 

musiałam z godzinę kombinować, aż usunełam zainstalowałam xp mojego wspolokatora bo mój na ma bootowania, a potem dopiero po tym zainstalowałam swój xp... Masakra

i może spróbuj ten kefir chociaż ja nigdy nie stosowałam
i jak tam goście? 

Wracając- wczoraj ojciec wszedł dokonać przelewów. Wal, internet nie działa. Próbowaliśmy wszystkiego. Poszedł jak zawsze. Ja zostałam sama w domu... bez internetu! Zlewał mnie pot, doiłam nieprzywzoitą ilość wody i coli. Miałam mojemu ex napisać na gg, którym busem podjadę (byliśmy umówieni ok. 15 i wolałam pojechać do niego

masakra... na szczęście powieka lepiej
Czy spotkać się z ex...