![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
hej dziewczyny
![]() nie mam teraz czasu przejrzec co napisalyscie bo kurcze tyle mam pracy w domu i z mala ze szok ![]() u nas jakos leci po wolutku zaraz wybieramy sie do pani doktor bo mam troche pytan widzialam foteczki Edzia fajny chlopczyk ![]() moja Mala uczy sie raczkowac ![]() ![]() podalam link do filmiku malej jak sie rechocze w lozeczku hihihi jesli ktos nie dostal to sobie przeslecie wzajemnie jesli ktos bedzie chcial bo tutaj nie chce podawac takich rzeczy ![]() trzymajcie sie jakos dziewczyny
#272 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ray napisalam Ci priva
![]() ![]()
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam w nim wszytskie rzeczy,moglam sobie pojsc w trakcie wesela /( ale nie skorzystalam, hihi, bylam pochlonieta zabawa) no a potem przynajmniej mieslismy spokoj, a tak nam sie spodobalo, ze doplacilismy na jeszcze jedna noc ![]() Ja padam, zmeczona jestem...maly jest spokojny, ale mimo wszystko zmeczenie sie odczuwa. Dzis walnal taka torpede w trakcie przewijania, kupa poleciala 1, 5 metra , i nie klamie, to juz sie zdarzylo 2gi raz, tyle ze ostatnio poleciala wprost na meza, bo on przwijal. A ja dzis akurat odsunelam sie na bok i wszystko wyladowalo na lozeczku...wszytsko w kupie, lozko, posiel, rzeczy, ktore wisialy na lozeczku i dywan... zebyscie wiedzialy, z jakim cisnieniem to musi leciec! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Kiniu dziekuje za pw
![]() Ray Ala super.Mi filmik tez sie nie otwiera ![]() Madziu ale masz przygody, ale pamietam, ze moja siostra tez tak miala ze swoimi dziewczynami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny moj maz mowi ze trzeba miec zainstalowanego flesha nie wiem czy macie.... jesli macie i nie chodzi to musze mu powiedziec bo to znaczy ze cos nie tak:/
#276 |
Zakorzenienie
|
Mijaela hehehehehe ale maly potrafi ho ho hehe.. nie martw sie moja jak mi drugiego dnia w szpitalu zrobila kupe to mi szczeka opadla na podloge ile takie 2,5 kg dziecko moze zrobic kupy pieluchy mi nie starczylo hehehehe az pytalam dziewczyn obok czy ich dzeci tez tak robia b... do teraz nie rozumiem gdie to sie moglo miescic
![]() my po spacerze moje dziecko z koleji bedzie chyba jakas spiewaczka najlepiej operowa mi juz wiedna uszy ona non stop piszczy i spiewa... i nie to ze ja cos boli czy nie pasuje ona po prostu tak sobie piszczy doruwnuje normalnie spiewaczkom w operze ![]() ![]() ![]() a dzis wchodze do pokoju i co widze??? mala lezy na podlodze i pstryka w klawiature na laptopie ![]() ![]() ![]() ![]() tak sie sklada ze cale dnie musze z nia na podlodze lezec to i laptop lezy a ten terrorysta sie doczlapal do myszki ktora swieci i przy okazji popstrykalo sobie wkleje potem fotkie tego ![]()
#277 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Monia super ze jestes ![]() Cytat:
Marcelko a nie da rady wam sie gdzies z J wyrwać? Cytat:
Oj Kasiu było tak przyjemnie że chyba co miesiac bede chodzic jak budżet domowy na to pozwoli Cytat:
Marcelko kto wie kto wie może pierścionek będzie ![]() ![]() Cytat:
Justyś ja tez poprosze o filmik Alicji ![]() Cytat:
Madziu to nieźle mały wam dał ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Rozeznanie
|
m0nia1986 dawno Cie nie było
![]() zgadnij_MS mi się wydaje że jednak coś z pierścionkiem kombinuje ![]() ![]() ![]() ![]() Ray ja też nic nie mam ![]() ![]() Mijalea heheh jak się to czyta to śmiesznie ale Tobie na pewno nie było do śmiechu jak to zobaczyłaś dla męża zreszta też ![]() ![]() ![]() A ja dziś spotkałam się z kumpelą która opiekuje się swojej rodzonej siostrzyczki synkiem, ma już 7 miesięcy jest słodziutki normalnie się zakochałam w nim hehe i tak nosiłam go na rączkach bo nie chciał w wózku leżeć a waży około 9 lub 10 kg a tak mnie bola rece i miesnie na nich ze jutro pewnie beda zakwasy ![]() ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Aniu a co tam u ciebie? jak dzien ci minął? he he własnie dopisałas do posta
![]() a plany na jutro masz jakies? Gusia widze cie na dole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
a ja wrócilam z solarki
![]() Aniu ja jak ponosiłam ostatnio przez godzink synka kolezanki to tez miaam rece jak z waty po tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Azzzz nie chce Wam narzekac, ale mam wszystkiego i wszystkich w kolo serdecznie dosc... Tylko poczytam...
Dragonko, a niech on sobie robi co sobie chce, juz mam tego powyzej wlosow na glowie... Gusia odezwij sie ![]() Agnieszko, jedna i druga gdzie jestescie ?? Nikitko, do mamusi chce jechac w ten weekend, a jak chce to niech sobie jedzie SAM!! Wakacje mam w nosie... Madziu to niezle kupki daj Edwardzik ![]() ![]()
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj Marcelko nie dobrze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Nikitko chodze na 15 min ale zaczybnalam od 8, a teraz jestem opalona od naturalnego slońca.Łóżka sa bardzo nowoczesne , troche kosztuj ale wole je bo sa bezpieczniejsze
Nie uzywam zadnych przyspieszaczy, boje się uwazam, ze nie sa bezpieczne, czasami uzywam tylko filtrów do solarium ale bez brazera i bez przyspieszacza |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Kurczę ale produkujecie te strony. Ja dopiero zorientowałam się jak chciałam przejść na kolejną stronę, że to nastepna część wątku hehe ![]() Nikitko u nas ok. Dziękuje za zdjęcia. Jak zobaczyłam Twoją szwagierkę to aż za brzuszkiem zatęskniłam ![]() Kasiu my też mamy opla vectrę kombi. Super autko, nam sprawuje się świetnie ![]() ![]() Kiniu nie przejmuj się nocą poślubną bo pewnie jej nawet nie będzie jak zabawa będzie do białego rana ![]() ![]() ![]() No i widzę, że temat kupkowy hehe. To Nikola też potrafiła taka kupę strzelić pod ciśnieniem, że co znajdowało się metr od jej pupy było do prania lub mycia hehe ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiasiar zazdroszcze opalania. Też bym poszła. Ale to jak córeczka będzie większa ![]() Pomodorko doczytałam tylko, że macie juz mieszkanko i trwają sprawy z kredytem, tak? To powodzenia w remoncie i oby wszystko poszło gładko ![]() Dragonko współczuję bólu rąk i dlatego lepiej jest nie przyzwyczajac nosic dziecka za dużo na rękach ![]() ![]() Ray Twoja córka niezła jest. Moja jak narazie obraca się wokół własnej osi i troszke odpycha się nóżkami i wędruje do góry. Często głowa wystaje jej za matę ![]() Zgadnij oby J. szybko coś wymyslił i zaskoczył Cię ładnym pierścioneczkiem ![]() Dziewczyny jak o którejs zapomniałam to przepraszam ale nie mam czasu czytać wszystkiego
#287 |
Zakorzenienie
|
juz jestem
![]() i jak dziewczyny filmik dalej nie dziala?:/ juz sle wam linki
#288 |
Zakorzenienie
|
Gusia to super ze mała dobrze sie rozwija i ma już ząbki mój młody tez jakos szybko dostał ząbków i zdrowiutkie miał i nadal tak jest jedynie co to krzywe są ale aparacik ortodontyczny nosi i jest OK
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Gusiu ciesze się, że do nas zajrzalaś
![]() Mam nadzieje, ze ząbki szybko wyjdą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
boshe cos mi wizaz dziwnie chodzi nikitka wyslalam ci link jak mozesz podaj kto nie ma bo cholercia ja ledwo weszlam na ustawienia zeby tobie wyslac ehh
mi jzu chodzi filmik wiec powinno i wam jak zda egzamin to bede wiecej wrzucac ![]() a tak wyslalam wam link do wyglupow mojej malej ![]()
#294 |
Rozeznanie
|
Ale naprodukowałyście tych postów hehe
Nikitko narazie na jutro jeszcze żadnych planów nie mam ![]() kasiasiar no na prawde ![]() ![]() zgadnij_MS aj widać zdenerwowana i nie w humorku jesteś ![]() gusia.. nio to rzeczywiście wcześnie te zabeczki rosna ![]() Nio w sumie niby tak jak swoje to powoli by sie od najmniejszego ciezaru przyzwyczajalo a tak wes 10 kg na raz i nos ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Gusia oby szybko minal jej ten okres zabkowania
![]() Kasiasiar ja chodze na 10 min, stracha mam na 15... Nikitko brak slow na to wszytsko... Poprosze linka ![]() Ray mam pytanie, odnosnie tego zelu silikonowego ,wiesz moze oczy faktycznie nadaje sie do naturalnych paznokci i czy trzeba go naswietlac te kilka min??
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
hyhyhy
ona normalnie sie tak rechocze troszkie inaczej to brzmi a tu na necie jakos tak wyszlo jak my kon sie smial heheheheheehe gusia moja tez ma zabkowanie tez mam tego dosc... nie placze czy cos za to krzyczy z nerw bo chce wszystko grysc ale nam doktor kazala jej dawac pietke od chleba do gryzienia i przy okazji gluten bedzie miala ![]() nikita a ty nie mazurach?
#297 |
Rozeznanie
|
Ja tez ja tez chce link
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
zgadnij wiesz co nie mam pojecia nie znam w ogole tej firmy...
nikita i inne jak klikniecie strzalke w prawo to jeszcze motorki zobaczycie:d
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam tylko na weekend zobaczyc szwagierke i brzucholka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.