|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy wysokopółkowe, kosmetyki kolorowe (pilnie Destiny Cube), Wax, Kallos
Cytat:
![]() Hisoko: raczej nic dla mnie, chociaż wymiankę z Tobą bardzo miło wspominam, moze masz coś poza wątkiem? Aniu: zastanawiam się na insolence, tylko martwi mnie, że mniej w niej fiołki czuć... mogę odpisać w poniedziałek wieczorem? muszę się zastanowić. Właściwie to dziś wieczorem dam odpowiedź, tak 22-23 o ile byłabyś zainteresowana. Agent mi się podoba i ciężko się z nim rozstać, więc stąd moje niezdecydowanie. Edytowane przez Marei Czas edycji: 2009-09-14 o 13:37 |
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy wysokopółkowe, kosmetyki kolorowe (pilnie Destiny Cube), Wax, Kallos
Cytat:
No właśnie tak myślałam, sprawdziłam nawet PW i nie znalazłam info, żebym się z Tobą wymieniała teraz chętnie bym nadrobiła to i czekam z niecierpliwością na odp. P.S. ja fiołków nie czuję, ale odbieranie zapachów jest bardzo subiektywne
|
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko zaznaczyłam ubytek metodą "pod lampkę", teraz jest o milimetr poniżej kreski czarnej. Wklejam zdjęcie, ubytek najlepiej sama oceń
|
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie?
|
|
|
|
|
#276 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz co, chyba zrezygnuję, mi bardzo zależy na buteleczkach Agenta bo są po prostu prześliczne, a pytając się Ciebie o zapach nie wiedziałam, że te z zestawu mają inną buteleczkę...
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
dziś ,albo jutro założę nowy wątek . Będzie trochę nowych zapachów.
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy górnopółkowe, kolorówka (Borghese, Destiny Cube), oriflame, Olay
miałam dokładkę
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i niestety nic nie znalazłam. Babydoll jest nawet ładna, ale jest jej z kolei więcej. Ehh a chciałabym oddać tego agenta
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Marei a u mnie?
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana Marei, u Ciebie to ja masę rzeczy znajdę
![]() Więc ograniczę się do tych NAJ ![]() - Agent Provocateur EdP ok22/25ml - K.Lagerfeld Sun Moon Star edt ok 22/30ml z kartonikiem Może coś jeszcze byś znalazła w moim wątku
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Brit
ale jego jest za dużo niestety... tu już na pewno musiałabyś coś dobrać
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie bomba
i jeszcze Nirmala... toż to cudo nie z tej ziemi ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Co powiesz na Borghese puder ?
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- właśnie widziałam, że masz ją w wish stąd moja propozycja ![]() kompakt jasne, ale on moze byc po dacie wanosci, bo kupiony na truskawie, ale jak chcesz to jasne, dla mnie za ciemny troszke (choc ogólnie dość jasny) |
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie wypróbuję
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej... ale moim zdaniem to za mało...
![]() Więc proponuję, abyś coś dobrała
|
|
#288 |
|
Rozeznanie
|
- Lacoste, ELEGANCE, 50ml EDT męska, nowa w folii!!!! (będę b.b.b.wybredna)
Jest zarezewowana? Inneresował cie angel
Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-09-20 o 18:30 |
|
|
|
|
#289 |
|
BAN stały
|
cos u mnie w obu watkach za:
- V.Bekcham Intimately Night nowe 30ml w folii - Agent Provocateur EdP ok22/25ml. Z kompletu 3x25ml, bez łańcuszka, tylko za coś z wish lub co mi się baaardzo spodoba ? odpisz prosze u mnie
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi sie Burberry Brit
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Oriflame, Balance cooling scrub, 75ml, nowy, peeling z glinka dla cery mieszanej i tłustej
coś u mnie? ![]()
|
|
#292 |
|
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie?
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
No to super
Dzisiaj wysyłam list Pozdrawiam i buziaczki
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za ORIFLAME Saga, zużycie góra 5ml z 50ml
- Oriflame Lady Vintage, 30ml, nowa, folia - Oriflame, Woda FIRE, 30ml, nowa?? zajrzyj do mojego watku(link w podpisie). Mam jeszcze troche probek MEOW jakbys chciala
|
|
#295 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Pisze co wygrzebałam, daj znac czy z czymś trafiłam
![]() Połowa koncentratu antycellulitowego 3D eveline, nowy antyperspirant w kulce rexona, nowy tonik oczyszczający avon SPA, odlewki (mam duze salonowe opakowania): tonik antybakteryjny ziaja pro, krem antybakteryjny ziaja pro, krem pod oczy bielendy (chyba połowa), 3∕4 odzywki do spłukiwania pantine prov Jeśli nic Ci nie przypadnie do gustu bedziemy myslec Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2009-09-22 o 11:40 |
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Nic się nie stało
Ja mam nadzieję, że mój list jutro u Ciebie będzie
|
|
#298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reszta jak najchętniejCytat:
|
||
|
|
|
|
#299 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok! |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.