![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: The Sims 3
mam bliźniaki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Chcialam podzielic sie z Wami dobra nowina:
bardzo sceptycznie podchodzilam do instalacji sims 3 na moim laptopie. przede wszystkim dlatego, ze sims 2 na windows xp wywalaly mi sie tak, jak ktos tu juz opisywal z trojka... nagle wyjscie do pulpitu polaczone z obnizeniem ustawien grafiki do minimum (mala rozdzielczosc i 16 kolorow) i tylko restart pomagal. dodam, ze moja grafika jest slabiutka, ktoras z rodziny intel 954 zdaje sie. nie pomagala zmiana sterownikow, czyszczenie wentylatorkow (tez myslalam o przegrzewaniu, ale w laptopie ciezko cos z tym zrobic). w koncu zrezygnowalam z mojej ulubionej gry. niedawno zainstalowalam sobie bete windowsa 7. vista ciela sie na moim laptopie, 7 chodzi prawie bez zarzutu... zdarzaja sie zmulki, no ale wyciagam z niego maksimum, wiec co sie dziwic. wczoraj zainstalowalam sims 3... i chcialabym radosnie zakomunikowac, ze chodzi! na najnizszych detalach, najnizszej rozdzielczosci, ale chodzi, nie tnie sie, nie wywala. jedyny mankament jest taki, ze przy przesuwaniu obiektow czasem tworzy mi sie cos w rodzaju "promienia" biegnacego z lewego lub prawego gornego rogu ekranu do obiektu. promien ten jest czerwony lub zielony (to zapewne jest zalezne od tego gdzie akurat obiektem macham - jak moge postawic, to zielony, jak nie moge, to czerwony). i zeby bylo smieszniej, to procek rowniez mam za slaby. procesor: 1,6 intel dual core grafa: intel 954 200-cos mb - wspoldzielona (cos w ten desen, nie chce mi sie sprawdzac) ram: 2gb dysk: 120gb system operacyjny: windows 7 wczoraj gralam ladnych pare godzin, tak ze 3-4, wiec jakby mialy sie wywalic, to by sie wywalily w tym czasie. milego grania ![]() PS. przepraszam za dlugiego posta ![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2009-06-12 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Rozeznanie
|
Ja próbuje i próbuje i same chłopczyki mi się rodzą
![]() ![]() W ogóle miała wasza simka jakieś problemy jak rodziła w szpitalu, bo słyszałam, że niby można mieć cesarkę nawet, ale nie wiem czy to plotka, bo czasami takie głupoty piszą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
dziś odkryłam że jak masz komputrer to można pisać książki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Ba, ja już naprodukowałam 5 romansideł
![]()
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
jakie umiejętności odkryłyście ?
-gotowanie -logika - sport - gitara - majsterkowanie - malowanie - ogrodnictwo - wędkarstwo - pisanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko, że u mnie wskaźniki zadowolenia były ciągle zielone ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie pięcioro? ![]() Ja czekam na moje aż się ściągną, mam nadzieję, że wszystko szybko ładnie pójdzie - już nie mogę się doczekać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
mi też się bliźniaki trafiły. tylko jakoś nie moge natrafic,bo ciągle mi się albo chłopcy albo dziewczynki rodzą.
''Nie przyzwyczajaj się do mnie. Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę. Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać.'' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Dla tych, które jeszcze nie grały - http://www.youtube.com/watch?v=F2uchvxsk8s - fajny filmik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ilena i jeszcze kolekcjonerstwo obok charyzmy mi się przypomniało ![]()
![]() |
![]() |
#287 |
Pani Buka
|
cześć
![]() jako fanka simsów 2 zastanawiam się czy nie zaopatrzyć się w simsy 3, jedyne czego się boję, to że mi nie pójdą albo będą się strasznie zawieszać. mam laptopa z 2gb ramu i intelem dual core. system vista. te które grały na podobnych parametrach, powiedzcie - wystarczy? ![]()
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jestem wściekła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu sprawdzisz, czy pójdą ![]() Jak dobrze pójdzie, to dzisiaj sobie pogram ![]()
![]() |
![]() |
#290 |
Pani Buka
|
Jeanne, sprawdzałam wcześniej i teoretycznie się łapię, chodzi mi o to czy ktoś może powiedzieć z własnej praktyki
![]() ![]()
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
takze najlepiej po prostu sciagnac i zobaczyc, a jak beda chodzic to wtedy najwyzej kupic. nie namawiam do piractwa, zeby nie bylo, namawiam tylko do oszczedzania wlasnych pieniedzy ![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
A ja czekałam na trójke od kilku miesiecy. Kupiłam od razu jak tylko sie pojawiły. I co? I
![]() Jestem zła. Moj laptok jest na nic ![]() Gra idzie owszem. Nie zawiesza sie. NIe wyłącza. Grac sie da. Ale ta grafika. Matko kochana ![]() I nie wiem co zrobic. Przeciez karty nie bede wymieniac. Nawet nie wiem jaka, gdzie i za ile bo nie znam sie na tym kompletnie. A tak sie cieszyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzeba zmienic laptopa, albo postawic sobie komputer stacjonarny...
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
GoodNight, a poprawiłaś ustawienia grafiki w grze?
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, jak robi się to w Trójce bo Trójki jeszcze nie mam, ale musisz poszukać menu ustawień, znaleźć zakładkę grafiki i tam możesz pozmieniać parę rzeczy (detale, zacienienie itd.).
![]() |
#299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko ze jak pozmieniam te rózne rzeczy. Gra bedzie bardziej szczegółowa to nie wpłynie mi to na szybkosc gry? Nie zacznie mi mulic tego mojego złoma? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.