|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Płaski brzuszek i szczuplejsza talia w miesiąc!!!
Cytat:
odnośnie chlebków wasa - to syf, śmieciowe jedzenie wiec lepiej zastąpić to całkowicie chlebem razowym ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#272 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie, taką Wasą to sie Ally_ nie najesz. Przede wszytskim sie do niczego na sile nie zmuszaj. Mozna jesć wszystko tylko w małych ilosciach - jesli lubisz makaron, nie ma powodu bys całkowicie z niego rezygnowała
![]() ![]() ![]() Co do twistera to tyle sposobow ile dziewczyn ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Rozeznanie
|
Ally, ja jak sie kręcę na twisterze niczego się nie trzymam - lewą dłoń zwijam w pięść, zawijam dookoła niej prawą i trzymam na wysokości biustu tak jak się kręcę - mi jest wygodnie
![]()
![]() |
#274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w ogóle jak się dobrze poszuka i pokombinuje w kuchni to można jeść praktycznie wszystko co się lubi mimo diety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny przyłączam się do was,tez mam odwieczny kłopot z brzuszkiem.Po ciąży tak mi się zrobiło,ze skóra na brzuchu bardzo się naciągnęła i już nie obkurczyła,także każdy kg zaraz idzie mi w brzuch
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Wtajemniczenie
|
BunnyZukino333 witamy i powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy to zbyt pochopne wnioski jak na tak krótki czas, ale zdaje mi się, że coś mi już spadło
![]() Ćwiczę codziennie: brzuchole na piłce i zwykłe i w ruch idzie twister. Wczoraj spróbowałam tak jak mówiłyście - trzymając ręce na ścianie. ![]() Doszłam do wniosku że to dlatego, że jak się gibam bez trzymanki to całą energię napędzam machając łapkami. Jak trzymam się ściany to trzeba gibać się brzuchem i boczkami....i w tym tkwi chyba cały sukces ![]() Dziś dałam się namówić na jedno śmietnikowe żarcie (calzone z brokułami). Wiem, wiem źle czynię, ale odpracuje to wieczorem w brzucholach ![]()
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Ally_ sie nie przejmuj, ja wczoraj zgrzeszyłam chipsami, orzeszkami solonymi i alkoholem, no ale byla noc swietojanska
![]() ![]() Tez kiedys probowalam bez trzymania gibac, ale mi sie nie podobalo, bo po 10ciu minutach rece mi odpadały a nie boczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny przymierzałam wczoraj bikini na sezon wakacyjny i się załamałam. Wszystko inne znośne, ale brzuchol...tragedia
![]() ![]()
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mogę się dołączyć?
![]() Tak się składa, że mam równo miesiąc na walke o ładny brzuch. Bo dowiedziałam się że za miesiąc (19.07) wyjezdzam do Chorwacji ![]() ![]() Mysle że to dobra motywacja, nie chcę również w tym roku oglądać swoje zdjęcie z plaży z niesmakiem ![]() Czuję, że będzie to intensywny trening, dlatego zapisać się do jakiegoś wątku warto i wspólnie próbowac ![]() Moje plany to a6w do 30 dnia, oraz hula-hop ![]() i oczywiscie dużo optymizmu i wiary że tym razem mi się uda wywiązać się z ćwiczen! ![]() (oprocz tego 2 razy w tygodniu zamierzam ćwiczyć Tamilee Webb "chcę mieć takie posladki" ![]() pozdrawiam ![]() edit: Mam sposób dla tych, które mają z brzuszka trochę więcej do zrzucenia; pas vibra action sauna belt z mango, moja siostra ćwiczy od 3 tygodni i zrzuciła 7 cm na samym pasie bez zadnych cwiczen i bez diety! wdodatku zrzuciala z dołu brzucha (teraz ma żołądek większy niż brzuch) więc myślę, że to dodatkowy plus bo zwykle jest większy problem z dolna partia ![]() ja się boje na tym pasie ćwiczyć, bo nie mam dużego brzucha, a dzieci też nie rodziłam, nie wiadomo czy by nie miało to żadnych skutków ubocznych, ale dla niektórych kobiet może to się okazać jakimś rozwiązaniem ![]() edit2: snee'naz: hula hop polecam kupić na allegro, ja takowe zakupiłam jestem bardzo zadowolona, jest duże, anionowe i z masażerami wydatek 30zł jak trafisz na promocje, i jeszcze do domu Ci przywiozą więc zawsze wygodniej ![]() słyszalam że makaron ma jakis wysoki indeks glikeniczny (poprawcie mnie jak sie myle ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-06-24 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
Widziałam te hula-hop z masażerem
![]() Pewnie, ze mzona takiego pasa sobie uzyc jako wspomagacza jesli ktos ma naprawde spory problem z brzuchem ![]() ![]() Im wyższa wartość indeksu glikemicznego produktu, tym wyższy i szybszy wzrost poziomu glukozy we krwi po jego spożyciu ![]() ![]() Edytowane przez Shee'naz Czas edycji: 2009-06-25 o 01:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
powiem Wam, że jak wracam z pracy to już nie mam sily na cwiczenia....
![]()
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
Oj Kochana ja też tak mam. Niekiedy jestem tak wykończona, że najchętniej zaległabym z kubkiem kakao przez TV i nie wstawała już do rana
![]() Wczoraj np. wróciłam do domu po pracy i zakupach i aż mnie roznosiło, żeby pójść pobiegać ![]() ![]()
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A więc wszytsko odwrotnie niż myślałam z tym IG ![]() ja także mialam problem z ćwiczeniami jak chodzilam do szkoly, czasem sil fizycznych nie starczalo, ale powiem Wam że chociaż się pamietalo o nich i wchodzily w ten dzienny rytual zajec, teraz na wakacjach jestem totalnie niezorganizowana, dużo gorzej mi ida cwiczenia a6w niz w marcu ![]() i tak samo jak w czasie szkoly robie je 24.00 - 1.00 w nocy bo wczesniej nie potrafie sie jakos zabrac ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Raczkowanie
|
a ja po 2 miesięcznych ćwiczeniach i schudnięciu łącznie 3 kg się zatrzymałam brzuch dalej jest jaki był nic nie widzę zero zmian zaczęłam kuracje Slim 15 może mnie trochę oczyści i w końcu coś zacznie być widać myślałam że po 2 miesiącach będzie już ładnie a jest dalej beznadziejnie... ale nie brakuje mi motywacji jak czytam to co wy robicie i jak wam to ładnie idzie i że macie takie ładne brzuszki kiedyś dałam zdjęcia na samym początku robienia tego wszystkiego muszę chyba je powtórzyć i poprosić o rade może ja jestem jakoś nastawiona źle i nie widzę zmian... zaraz to nawet zrobię
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
jutro zrobię zdjęcia i wam pokaże ciekawa jestem co mi napiszecie |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzis poszlam peirwszy raz w tym sezonie pobiegac... Dalo mi to w kosc, troche kondycji stracilam przez zime. Ale jakos wciaz udaje mi sie trzymac motywacje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
Kobitki jako że wy tu juz takimi specjalistkami jestescie na pewno mozecie mi cos doradzic. Mianowicie po kilku miesiacach siedzenia w domu w okolicy mojego brzyszka zrobila sie... ekh,ekhm oponka
![]() ![]() Próbowałam kiedys robić a6w ale te ćwiczenia były dla mnie zbyt trudne i po 3dniach nie byłam w stanie sie podnieść z podłogi co mnie zniecheciło w zupełności. Jako ze wy takie specjalistki mozecie mi poradzic od jakich cwiczen powinnam zaczac i z jaka intensywnoscia i potem co dalej powinnam robic. I jakie macie sposoby na motywacje do ćwiczeń ![]() Dziewczyny wierze ze mi cos poradzicie ![]() Licze nas was bardzo ale to bardzo, bardzo ![]() Dziekuje za wysłuchanie mojego zrozpaczonego lamentu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzięki radom dziewczyn z forum wiem, że duże znaczenie ma również trening aerobowy czyli bieganie, jazda na rowerze, pływanie. Ja postanowiłam biegać co drugi dzień od 15-3o min (w zależności od mojego stanu ducha ![]() Jeżeli chodzi o dietę to pewnie wypowie się Shee'naz, bo jest w tym lepiej obeznana niż ja ![]() ![]() Motywacja przyjdzie sama...po prostu często nas odwiedzaj. Na mnie działa. Jesteśmy z Tobą ![]()
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
obiecałam wam dziś zdjęcia a wiec zrobiłam i czekam na wasze opinie 3 pierwsze zdjęcia to są stare z miesiąc temu robione a 3 następne są dzisiejsze... może wy będziecie widzieć czego ja nie widzę i trochę mnie podbudujecie
teraz jak zamieściłam zdjęcia to zauważyłameż niestety zero zmian chyba... tak mi sie wydaje i te fałdki tłuszczu na plecach ![]() a świetny ten film z tym abs chyba zaraz go włączę i będę będę też robić Edytowane przez Marta88 Czas edycji: 2009-06-26 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
Marta88 ja widzę poprawę
![]()
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
oj widac widac. na tym nowym zdjeciu od przodu jest juz zarys powloki brzusznej (kreski po bokach i na srodku) Oby tak dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
od następnego tygodnia będę miała więcej zajęć wiec może znowu coś z wagi i kształtów pójdzie w duł na pewno będę pisać a jak u was?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() Nigdy w życiu nie miałam brzucha i jestem w głębokim szoku iż teraz mam taką fałdkę za którą można złapać xD dlatego też czas się jej pozbyć, przyłączam sie do Was. ratuje mnie to ,że mam silną wolę i już kiedyś udało mi się schudnąć ładnie bez powrotu do 'starej wagi'. od dziś nie jem słodyczy, nie podjadam w ciągu dnia, koniec z fast-foodami, kolacje tylko w formie sałatkowo-owocowej, dużo owoców- w końcu jest lato, ograniczać alko- bo mam wrażenie że piwko i drinki ostro sobie w brzuszek poszły, a że było sporo osiemnastek ostatnim czasem ;/ to się pijało... no i oczywiście ćwiczenia, ostatnim czasem tak mało się ruszam ;/ 3 serie po 30 brzuszków dziennie no i od czasu do czasu bieganie w miarę możliwosci. zobaczymy jakie beda efekty ![]()
![]() |
#294 |
Rozeznanie
|
Hej! Ja też się do Was przyłączę. Już od jakiegoś czasu regularnie ćwiczę na brzuch, ale jako że są wakacje i mam więcej czasu na te partie ciała ćwiczę codziennie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Przyczajenie
|
witam kobietki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asienkaax Czas edycji: 2009-06-29 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
kanett witaj
![]() ja w poscie #269 pisałam troche o odżywianiu przy zrzucaniu brzucha. Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
Marta88 moj brzuch wyglada dentycznie. i mamy ten sam problem, wylewa nam sie na boki. bo brzuch sam w sobie nie jest zły, najgorsze jest to co zwisa z boku. moja dieta, bieganie, brzuszki niewiele daja. teraz jets goraco wiec w zasadzie wogole nie chce sie jesc. a kupilam ostatnio blonnik i jest super, nie mam po ni apetytu i moj dzien to okolo 1200 kcal a czuje sie najedzona. szkoda tylko ze waga stoi w miejscu. najgorsze ze dostałam jakiejs obsesji, i jak tylko kto kolwiek cos zażartuje z mojej figury mam łzy w oczach, nie dosc ze sie wstydze opony to jeszcze becze z byle powodu. cholera za miesiac wakacje,a ja wygladam strasznie!! brzuszkow robie okolo 200 dziennie biegam 5 razy w tg po 30-45 minut, raz w tyg na fitness. waga utknela w miejscu, wszelkie suplementy nie działaja
![]() niech któraś dziewczyna, której udało sie zrzucić ze 4 kg napisze jak jej sie to udało. pomocyyyy
![]() |
#300 |
Wtajemniczenie
|
Co tu tak cicho sie zrobiło
![]() Marta88, evaah1 jak efekty? evaah1, w czasie odchudzania tka po prostu juz sie dzieje, ze czasem waga na chwile staje w miejscu. Ja w ciagu ostatnich 2och lat schudłam własnie 4-5 kilo - wagowo- ale wiadomo, ze czesc tłuszczyku zamieniła sie w miesnie, ktore tez ważą, wiec tak naprawde ubylo go wiecej ![]() a osiagnełam to roznymi cwyczeniami aerobowymi typu biegi, aerobik, pływanie + cwiczenia siłowe na brzuch i inne czesci ciała. Jesli chodzi o odzywianie - zmieniłam po prostu nawyki zywieniowe. Slodkosci jem moze raz na ruski rok i to w małych ilosciach - nawet mi ich nie brakuje. Poza tym regularne posilki, duzo zielonej herbaty, naturalnych sokow, wody, owoce, warzywa, nieltuste potrawy.... i jakos jest dorbze teraz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.