|
|
#271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
Jak będę miała przypływ gotówki, to będę musiała moją mamę ostanikować, bo nie mogę patrzeć na jej podjeżdżający na kark obwód
|
|
|
|
#272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://stanikomania.blox.pl/2009/08/...iustonosz.html i może zadaj swoje pytanie w komentarzach. |
|
|
|
|
#273 |
|
Winter is coming
|
No i zamówiłam to opium, kolor jade, jest taki piękny! W zestawie ze stringami. Miałam ulokować gotówkę w Cleo George, ale tu za komplet wychodzi prawie tyle,co za sam stanik Cleo, no i bardziej mi się podoba. Jak dojdzie to zdam relację
![]() W ogóle to muszę pochwalić pocztę, wczoraj koło południa robiłam zwrot, dzisiaj stanik już był w dopasowanej Normalnie szczęka mi opadła. Ja też się za babkami i ich stanikami oglądam i jest bardzo źle:/ Chociaż czasem mam taki absurdalny lęk jak założę za małego gossarda, że mnie jakaś lobbystka zobaczy;D Zresztą już gdzieś tu pisałam, że w moim 30-tysięcznym mieście ostanikowane są 3 osoby. Moja mama nosi polskie 70E, choć pewnie powinna jakieś 30F, no ale wygląda ok i nie będę jej truć. I tak przerzuciła się pod wpływem moim i siostry z 75C ![]() Na blogu lobby - http://lobby.blox.pl/html można zobaczyć, ile zrobiłyśmy przez całkiem krótki okres czasu, a nowe forumki mogą się przekonać, że jest nas naprawdę dużo i mamy siłę Bardzo fajne zestawienie.
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Velika,czekam z niecierpliwością na zdjęcia w Opium
Moja mama na szczęście jest uświadomiona,pierwszą wizytę i dobierania nowego rozmiaru odbyłyśmy razem.Teraz dzielnie uświadamia koleżanki z pracy i dwie już kupiły nowe,odpowiednie staniki
|
|
|
|
#275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
?), bo moim zdaniem są wygodniejsze.
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
ja też bardzo chętnie zobacze
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj przyszło Thrill me
![]() Kombinowałam z rozmiarami bo to jakieś "inne". Mam nadzieję że trafiłam ... tylko przez tą koronkę sama nie wiem, bo ona dość odstaje i fałszuje nieco rozmiar.
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomoże któraś?
POd biustem 76 w biuście 90, dodam że mama karmiąca 2 dzieciątko i biust nie tak jędrny jak za dobrych czasów także lekki zwis![]() Z góry dziękuje ![]() Dodam że z kalkulatora 70 D wychodzi
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Velika
ja tez sie czaje na opium xal sliczny dekolt, jaki to rozmiar? Carolajna24 ja tez po 2 karmieniach, polecam z pour moi? fifi
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście bardzo fajnie trzyma i podnosi
![]() To jest 60FF, normalnie noszę 60GG tej firmy ... W ogóle jak na CK to węższe fiszbiny, bardziej wycięty pod pachami no i nie ma golfa ![]() Mam jeszcze Tease Me 60GG (takie rozmiary były tylko dostępne) ale juz o wiele bardziej zabudowany a miseczkowo podobny. Nie wiem czy zabudowa zalezy od literek czy modelu.
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chodzi mi o odstającą koronkę, tylko czy to że ona odstaje nie maskuje tego, że stanik jest za mały, bo chyba jest taki w sam raz, chyba mi już nic nie urośnie
![]() Poczekam tydzień, bo zwrot na dopasowanej jest do miesiąca, aż mi okres minie to się wyjaśni wszystko. Co do staniczków thrill me/tease mi to thrill me jest mniej zabudowany, ma większą miseczkę i bardziej naciągliwy obwód. Wydaje mi się, że ma też węższe fiszbiny i bardziej sztywne (mniej podatne na wyginanie przy naciągnięciu) ale to może wynikać też z różnicy literek w miseczkach.
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
Simeri ja nie podchodzę jakoś tak bezczelnie, nieeee, ale jak kogoś znam troszkę bliżej to nie omieszkam coś napomknąć. Właśnie ostanikowałam niby-teściówkę (wpadła z wizytą
) i wyobraźcie sobie, że obwód nosiła dobry! tylko miseczkę za małą burn-it-up - dla mamy chętnie coś wykombinujemy, a jakiego typu staniczki lubi? jakie jej się podobają? Może napisz mi maila, to się odpowiednio przygotuję I napisz mi który kolor tej victoriany ![]() Itakasia, Ty się nie czaj, tylko wiesz.... Aha, i fifi jest z Ruby Pink (teraz Keia Pink), a nie Pour Moi Wszyscy czekają na Opium, hehe. Ja też, mam nadzieję, że okaże się naprawdę sensowny również w inych rozmiarach niż 65DD I witamy kolejną podwójną mamę |
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia
mea culpa, chyba jestem zmeczona
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
A ja witam w podwójnym szoku
![]() ![]() Wymierzyłąm sie dokładnie teraz i jest tak: 73 pod biustem 93 w biuście w zwisie i to będzie jaki rozmiar? Kurcze w szoku jestem, do tej pory 75 c nosiłam!
|
#286 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dzisiaj nawet wymyśliłam że znajde na tvn style jak effuniak gada o stanikach i zagadam o tym ... i co .. i trafiłam na głupi odcinek gdzie Ewa mówi że "kto Ci powiedział, że seksowna bielizna ma być wygodna" moja mama tylko się zaśmiała i wyszła :/ nie zaczynałam już rozmowy :P Cytat:
Cytat:
będzie potem wysyp zdjęć na balkonetce
|
|||
|
|
|
#287 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nie stać mnie w tej chwili na eksperymenty rozmiarowe, a babcia potrzebuje jakiegoś dobrego biustonosza na wczoraj też myślałam o Melissie ze względu na 'klasyczną' stylistykę ![]() nie czytałam wcześniej notki taki zbieg okoliczności ![]() i teraz nie wiem czy brać większą miseczkę, bo wyczytałam że taki biust jest bardziej kompresowalny i pani w tej notce nosi mniejszą miseczkę niż jej wychodzi z pomiaru, nie chcę babci kupić za dużego stanika, bo się zniechęci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja do mojej mamy jeszcze nie podchodziłam, ona ma pewnie wymiary podobne jak ja i nosi 75A mam zamiar sprezentować jej chociaż jakieś 70C, ale moja mama jest wybredna
|
|||||
|
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13793034]ja też .. tyle że wciąż nie wiem jak się do tego zabrać
dzisiaj nawet wymyśliłam że znajde na tvn style jak effuniak gada o stanikach i zagadam o tym ... i co .. i trafiłam na głupi odcinek gdzie Ewa mówi że "kto Ci powiedział, że seksowna bielizna ma być wygodna" moja mama tylko się zaśmiała i wyszła :/ nie zaczynałam już rozmowy :P [/QUOTE]Z moją też muszę delikatnie tak jak Ty chciałam zacząć od obejrzenia jak Ewa dobiera komuś bieliznę, potem zaproponuję mamie, żeby się zmierzyła i jej coś sprezentuję. Na szczęście moja mama jest nowoczesną osobą i z chęcią przyjmuje różne nowinki, więc myślę, że i z nowym rozmiarem się szybko oswoi
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#290 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak sobie, myślę i myślę i wydaje mi się, że to mógłby być dobry pomysł. Te staniki są raczej dość wygodne i sporo modeli jest poniżej 100zł.
![]() [1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13793034]maskaradkę dla babci ?? nie sądze żeby się nadawała - raz że piersi mniej jędrne i half-cupy raczej na takich "lejących" nie leżą, dwa że możesz uzyskać komiczny efekt - ale to tylko moje zdanie .... lepiej coś leżącego bardziej "naturalnie [/QUOTE] Ja miałabym podobne obawy. W przypadku mniejszego rozmiaru może, ale w tej okolicy rozmiarowej to już nie jestem przekonana do maskaradek. |
|
|
|
#291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13793034] maskaradkę dla babci ?? nie sądze żeby się nadawała - raz że piersi mniej jędrne i half-cupy raczej na takich "lejących" nie leżą, dwa że możesz uzyskać komiczny efekt - ale to tylko moje zdanie .... lepiej coś leżącego bardziej "naturalnie [/QUOTE] Z babcią trudna sprawa, najważniejsza jest wygoda, a w każdym staniku będzie babcia wyglądać lepiej niż w bazarkowym. Chyba najlepszy byłby panache porcelain z wszytymi ramiączkami - on jest zabudowany, robi ładny kształt i jest wygodny. Poszukam. |
|
|
|
|
#292 |
|
Konto usunięte
|
Buuu a do mnie przyszły szorty do thrill me ... i wogóle mi nie pasują
W nogach ciasne, w tyłek się wbijają brzydko .. musze odesłać ;/ A z przodu tak ślicznie wyglądają ![]()
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w jaki rozmiar celować w Showgirl z 69/93 ( zwisie 94)? taki sam rozmiar w Tease Me co w Thrill Me?
Na balkonetce nie mogę się połapać. Jedyne czego jestem pewna to obwodu 60-tki,ale miska? W końcu mam bazę i mogę kupować to co mi się podoba,a nie to co jest potrzebne ![]() Edit: imp18,a mogłabyś powiedzieć jaki rozmiar szortów wzięłaś na jakie wymiary? Ciekawe czy rozmiarówka stringów odpowiada rozmiarówce szortów. Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2009-08-19 o 11:28 |
|
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
Simeri- właśnie też po czasie zauważyłam, że p. Stanisława nosi stanik mniejszy niż wynika z tabeli. Niestety nie znam się zbyt na dobieraniu stanika na mniej jędrny biust... A swoją drogą masz chyba jakieś umiejętności wróżbiarskie
|
|
#295 |
|
Przyczajenie
|
Blagam pomozcie znowu.
Kupilam na e-bayu freye 28E i niestety ale jest za duzy, Wstawie kilka fotek zebyscie mogly ocenic i moze mi doradzicie cos. Nie smiejcie sie ale mam kawalki paieru toaletowego w miejscu sutkow bo biustonosz jest przezroczysty i nie chcialam sie az tak rozneglizowac |
|
|
|
#296 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co do szortów ... generalnie chyba niewiele Ci da rozmiar bo w pasie biodrach były ok, tylko te "nogawki" jakieś takie trefne .. pewnie przez to ,że przednia częśc była podszyta tą zieloną koronką nierozciągliwą ;/ Myśle, że rozmiarówka jest standardowa - teraz chce kupic stringi w tym samym rozmiarze - 12 (M) (mam ok 102 w biodrach) , ale poczekam aż będą znowu na dopasowanej albo jakaś promocja będzie czy coś ... ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
Już tyle sutków widziałyśmy, że to żadna perwersja xD
A liczysz na migrację? Jeśli tak, to zostaw, bo nie jest dużo za duży, a leży ładnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale wg mnie o miskę za duży Chyba, że Cię to nie denerwuje i pod bluzką nie widać, jak mówią dziewczyny.
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
monikakuriata
jest sliczny, dla mnie tez byl troche duzy, choc jak teraz o nim mysle to moglam moze zostawic eh, ja jestem zauroczona estetyka wykonania
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy widziałyście, ale na dopasowanej można zamawiać już obwody 60 w modelu Annalise Masquerade
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

pomiar w staniku też by nie pomógł, bo babcia obecnie nosi 85C z 5 misek za małe
więc wydaje mi się, że cokolwiek będzie lepsze. tylko nie wiem jak oszacować rozmiar? zacząć od polskiego 80J?
może Melissa albo Dalia, Gorsenia?
Normalnie szczęka mi opadła. 

moja mama tylko się zaśmiała i wyszła :/ nie zaczynałam już rozmowy :P
) a widac na oko ze zaluzny obwod i za male miski