![]() |
#271 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Sklepy internetowe-wady i zalety (podziel się opinią) cz.II
Cytat:
![]() Nic,jesli któraś z Was natknelaby sie na cos podobnego napiszcie mi prosze nawet na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny , a czy beabitdesign wogóle informują o dojściu pieniędzy ?
Strasznie się boję, bo w poniedziałek zamówiłam i wysłałam kasę, dziś jest sobota i nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez rusa1ka Czas edycji: 2010-01-09 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
Pisałam do nich, ale wysłali mi mi taki sam mail jaki do nich wysłałam więc nie wiem o co chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Oni odpisują na dole pod wiadomością, którą otrzymali, przynajmniej ja tak mialam jak do nich pisalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
No a mi właśnie nie, napisałam jeszcze raz i mam nadzieję w końcu dostanę coś co mnie uspokoi
![]() Wogóle, to jest ich straszna wada, to że nie informują nawet o zaksięgowaniu wpłaty, szału można dostac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Nie martw się ja u nich często zamawiam i jeszcze nigdy nie nawalili i zawsze ok bylo. Mieli przerwę świąteczną, w sklepie byla informacja że wyślą zamówienia po 4. Pewnie dlatego mają opóźnienie. Ja pierwszy raz zamawialam trzeciego w Kalaicie i też placilam w poniedzialek rano i do dziś nie mam paczki. Ale już podobno wyslali. Pewnie jeszcze po drodze sklepy inwentaryzacje mają.
No ale fakt mogliby wysylać jakąś informację. Byloby wygodniej. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
Ech a nie wiecie kiedy Skarby Natury znowu rusza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#281 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na glowenej jest teraz tylko wielki napis: "Klientom Skarbów Natury życzymy szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia oraz wspaniałych projektów w Nowym Roku 2010. W sklepie trwają prace renowacyjne ![]() Kasia i Pola" trudno przeoczyc ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
![]() Dzieki Rusia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
a to ten sam sklep: http://www.skarbynatury.pl/index.php , mam go dodane do ulubionych i ta strona mi się otwiera,no to super pewnie nie doczekam się szybko przesyłki
![]() no i sprawdziłam, piszą o przerwie,ale mnie otworzyła się inna strona i zrobiłam zamówienie...eh napisałam do nich,zobaczę co odpiszą Edytowane przez Nestkaa Czas edycji: 2010-01-10 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
Na gazetowym jest informacja, że otwierają we wtorek. Ma być sporo niespodzianek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() . Jeśli ma się jakieś wątpliwości to można do nich zadzwonić, bardzo miła obsługa ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- A tak przy okazji, nie macie jakiś informacji kiedy w Bukowcu będą jakieś nowości-chodzi mi o kamienie. Mam wrażenie że ostatnio Wiola rozpieszcza tylko osoby od wrapków a o reszcie zapomniała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez zuwiolka Czas edycji: 2010-01-10 o 21:27 Powód: :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
A ja się musze wyżalić....Naprawde bardzo bardzo rzadko robie zakupy w polskich sklepach- a jak już robie to tylko na te przedmioty, których nie moge dostac w UK.
Poszukiwałam np wszelkich ciekawych bigli i sztyftów których tutaj jest na lekarstwo- zwłaszcza tych w kształcie kropli. Znalazłam kilka par w Kadoro- zrobiłam zamówienie prawie 2 tygodnie temu, dorzuciłam parę rzeczy które juz mi aż tak niezbędne nie były i cała szczęsliwa zapłaciłam ![]() Witam dziendobry Pnai Moniko niestety wystapił brak w pani zamowieniu. brakuje nam bigli 17mm 5 par i niestety narazie nie przewidujemy dostawy tych bigli. w zwiazku z tym chciala bym zapytac czy chce pani wymienic ten produkt na inny w tej samej cenie lub zwrot pieniaszkow w kopercie? No po prostu załamka.....Obsługa klienta po prostu profesjonalna....a "pieniaszki" to juz mnie do reszty dobiły :/ I bigli dalej nie mam....gdzie je kupić by dotarły w ciągu trzech - góra czterech dni? chodzi mi o bigle i sztyfty tego typu: http://www.kadoro.pl/cacheimg/2008-0...da5e94dd79.jpg Zdjęcie z kadoro jest gorzej niz fatalne ale chyba wiecie o co mi chodzi....
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
Z tymi biglami to ogolnie jest jakis problem.....w Hopei też już ich nie mają...przy okaji zakupów w Kadoro też się okazało, że nie...i generalnie też się wkurzam bo lubię te bigle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
Reverie... a gdzie Twoja kochana rodzinka stacjonuje? Albo znajomi którędy będą jechać? Bo w Hopei to raczej są. Tylko nawet gdybym Ci je jutro kupiła to nie wiem czy dojdą pocztą tak szybko tam gdzie miałyby dojść.
edit: ach.. no widzisz Poppy ![]() ![]() editII: A właśnie zadzwoniłam sobie do Hopei i zgadnijcie? Pani mówi, że są i że nie ma problemu ale jak się obawiam to może mi odłożyć ![]() Edytowane przez anika7 Czas edycji: 2010-01-11 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aniko kochana.....a będziesz w Hopei?.....bo jakbyś miała w planach to będę się do Ciebie uśmiechać o kilka par ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zadomowienie
|
anika kochana jesteś- zaraz Ci wysle PW
![]() |
#293 |
Wtajemniczenie
|
Reverie, Ola z Kadoro to jest naprawdę super babka i mnie się na ten sklep nigdy nie zdarzyło narzekać, więc myslę, że po prostu napisz do nich i anulują jakoś całe zamówienie. Przecież ona nie musiala wiedzieć, że zalezy Ci tak naprawdę tylko na biglach, a bałagan w takiej ilości asortymentu może się chyba zdarzyć
![]() ![]() ![]() Dobrze, że się bigle w hopei znalazły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś będzie sie wybierał do Hopei i może odebrac tez moje zamówienie to dajcie prosze znać
![]()
![]() |
#295 |
Rozeznanie
|
No właśnie tak miałam z tyłu głowy, że Ty Ggagatko też coś tam chciałaś
![]() ![]() Tylko wybaczcie dziewczyny ale ja nigdy jeszcze nie wysyłałam srebra, więc poproszę o instrukcje jakie macie życzenie i z której z opcji dostepnej na naszej poczcie będę musiała skorzystać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
, informując o brakach zamówienia grubo po czasie (nawet uwzględniając święta i sylwestra pierwszy dzień roboczy nowego roku był tydzień temu), wydzwaniając do mojej mamy krótko po wysłaniu maila bo "nie ma ze mną kontaktu" a jakoś nie przypominam sobie bym miała obowiązek warowac przy kompie 24h bo akurat Kadoro zechce do mnie napisać .... to mi się nóż w kieszeni otwiera. Poza tym jesli ja klientowi nie wyśle w terminie zamówionego towaru to galeria z którą współpracuje (jakakolwiek) ma prawo podnieść raban pod niebiosa, nałożyc na mnie kary itd itp.... Czy to źle że wymagam od innych by traktowali swoje obowiązki tak samo poważnie jak ja je traktuje? Ba- skoro ktos decyduje się prowadzić taki sklep niech robi to dobrze...Może jestem rozpieszczona ale brytyjskie firmy handlujące półfabrykatami, przynajmniej te które sa poważne, realizują zamówienie w ciągu 2-3 dni roboczych (tzn po takim terminie zamówienie jest fizycznie u mnie). I nie zdarzyło mi się by informacja o stanach magazynowych była nierzetelna- czyli się da. Dla mnie po prostu takie traktowanie klienta jest niepoważne i nieprofesjonalne. Żałuje tylko , że teraz z zamówionych krawatek tez będę musiała zrezygnować i szukać czegokolwiek na gwałt gdzie indziej bo czasowo i tak się nie wywiążą z zamówienia i zastanawiam sie tez jak długo będę musiała czekać na zwrot "pieniaszków".Bo jakoś po moim mailu to już odpowiedzi nie było wcale-nawet nie został odebrany. Nie byłoby problemu i nie byłabym tak wściekła gdyby zadali sobie trud poinformowania mnie o brakach wcześniej- po prostu przesłaliby mi reszte a bigli poszukałabym gdzie indziej...A tak...eh..... wdech wydech, wdech wydech-Monika nie wkurzaj się bo w ciąży jesteś....
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez Reverie1 Czas edycji: 2010-01-11 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Witam
Faktycznie był problem z tymi felernymi biglami, przy czym od razu po złożeniu zamówienia wysłaliśmy maila (jak widać nie dotarł), a ponieważ czekaliśmy na odpowiedź to po kilku dniach zadzwoniliśmy na numer podany podczas rejestracji. A jak się okazało był to numer do Pani mamy, która przekazała że jest Pani w UK i zostaje tylko kontakt mailowy. Całość opóźniła się również z powodu Nowego Roku i remanentu na początku miesiąca kiedy realizacja zamówień była wstrzymana (wspomnieliśmy o tym na stronie). Przyznaję, że treść i forma maila pozostawia wiele do życzenia i nie powinno się pojawić w firmowej korespondencji - wprowadziliśmy już zmiany które wyeliminują tego typu sytuacje. Odebraliśmy Pani wczorajszą wiadomość - zamówienie zostanie dzisiaj wysłane kurierem na nasz koszt, powinno więc dotrzeć na jutro do Poznania (13.01). Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację. Grzegorz z Kadoro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#299 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dodam go ręcznie do Pani konta w sklepie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() W niedzielę skompletowałam i opłaciłam zamówienie na labera.pl Zakupy były całkiem spore ![]() Od jakiegoś czasu czaiłam się by coś tam kupić i nie ukrywam, że dodatkowo zachęciła mnie obniżka na wszystkie towary (15 i 5 %) ![]() Dzisiaj paczuszka już była u mnie...i jestem mega zadowolona ![]() ![]() Przesyłka była dobrze zabezpieczona i w transporcie nic się nie uszkodziło. Trochę szkoda, że wszystko było zapakowane w same bąbelki bez woreczków strunowych (przydałyby mi się takie trochę większe:P) ale nie można mieć wszystkiego ![]() Ogólnie jestem baaaaardzo zadowolona i z pewnoscią w razie większych zakupów jeszcze raz złożę zamówienie w tym sklepie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.