|
|
#271 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
Ani się obejrzysz, a będziesz opuszczać mury uczelni z dyplomem w ręku.A co do oczyszczania to u mnie już się w sumie skończyło, choć nie wiem czy to dobrze, bo wg. mnie mogłoby mnie jeszcze trochę pooczyszczać, twarz nie jest jeszcze wystarczająco ładna Skończyłam Skinoren i teraz zacznę chyba Lysanel, boję się, żeby mi tylko skóry nie wyżarł![]() Cytat:
a te balsamy to się chyba mnożą w pudle Więc od kilku dni smaruję się masłami od szyi po palce u stóp![]() Cytat:
Oby akcja "rzyrafkot" zakończyła się w 100% pomyślnie ![]() Cytat:
akurat jest to wyjątkowo ładny prasowaniec, w przeciwieństwie do tych trzech stałych w ofercie, które moim zdaniem nie są warte zachodu.
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Oto obiecane fotki zakupów. Na zdjęciu drugim są próbki jakie otrzymałam w aptece. Pani nieźle poszalała.
W miarę przemyślane zakupy to: Zdjęcie 1: - płyn do higieny intymnej AA (mam pół Ziai ale jest strasznie rzadki i idzie "jak woda") - peeling malinowy Stara Mydlarnia (mam pół Joanny anansowej) - dezodorant Sanoflore i Humektan kupione tylko dlatego że wreszcie trafiłam do apteki w której były a nie wiem kiedy będę znowu w okolicy Zdjęcie 2: - szampon i odżywka do włosów blond (niedawno się przefarbowałam a nei mialam nic do takich włosów) Kokosową Bielendę kupiłam po zachwytach Fuksji. Na resztę nie mam wytłumaczenia.
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę poszukać jakiejś maści, bo zaraz zwariuję z tym uczuleniem, wrrr. Nie wiem od czego mam te krostki - może być od np. zbyt mocnego oczyszczania? Np. peeling, kwasy, maseczki z glinką? Używam prawie codziennie/co drugi dzień kwasów i czasem dodatkowo peelingu/maseczki. Staram się tego nie łączyć, ale chyba raczej twarz była by podrażniona, ale bez 'krostek' i swędzenia typowo uczuleniowego. Jak myślicie? Też go mam, ale jeszcze nie testowałam. Wygląda i pachnie jak dżem malinowy
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wrażenie że te drobinki dodali do czegoś tłustego co ślizga się po skórze. No ale przynajmniej skóra po użyciu jest natłuszczona i nie trzeba już balsamu.
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko
![]() Koshatko ładnie poszalałaś Ja też chcę na zakupy. Zrobiłam wstępną listę co potrzebuję (micel Ziaji, krem biolipidowy Ziaja Calma, bo mi się skończył; balsam Eveline ten rozgrzewający, bo ja jestem zmarzluch a on tak fajnie grzeje; jakiś żel pod prysznic albo dwa, Wax L`Biotica dla blondynek i może nowe perfumy jakieś), ale właśnie sobie zdałam sprawę, że potrzebuję jeszcze korektora. Podkład mineralny TBS słabo kryje syfki i muszę się czymś innym maskować a mój dotychczasowy już się kończy. Dopisałam dodatkowo do tej listy odżywkę nawilżającą Herbal Essences i masło Farmony czekoladowo-pistacjowe. Chyba jednak szykują mi się spore wydatki.
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam w planach z Oriflame wyciskacz do tubek i krem do ciała miód i mleko, a z Avon spray termoochronny do włosów i krem pod oczy Anew rejuvenate. Poza tym chcialam kupić TŻtowi CK IN2U w Naturze, ale nie było
|
#277 | |||||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziś do mnie doszło, że muszę powoli wybierać sobie temat licencjata i promotora.. Cytat:
Ja tylko wyraziłam swoją opinię. ![]() A tak poważnie, to nadal jestem baaardzo zadowolona z tego kremu, akurat te 2 słoiczki powinny wystarczyć mi na całą jesień i zimę. Cytat:
Kupiłam dziś krem brązujący Garniera, bo nie było L'Oreala do śniadej karnacji. Od dziś zaczynam się brązowić, przy okazji w obieg wejdzie też balsam brązujący Lirene. Byłam na stepie i padam ze zmęczenia. Ale było bardzo fajnie.
|
|||||
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie taki wyciskacz jest zupełnie zbyteczny. Rzyrafko: kciuki: Kupiłam dziś "zapasową" ciemną czerwień Glam Wear
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Przeżywam kwasowy, syfiasty kryzys ((( eh.byłam biegać, wróciłam, wykąpałam się i teraz smaruje się oliwką ziaja lipocell. uwielbiam ją. ładnie pachnie i skora jest po niej taka gładziuteńka... i zaraz siadam do roboty :[
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy Ty też masz 20 paznokci? ![]() Ja się zastanawiam jak zużyję jedną butelkę do końca a co dopiero ten zapas...
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) więc i z buteleczki ubywa lakieru
|
|
#282 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wybrązowiłam się i muszę stwierdzić, że po godzinie krem Garniera dalej pachnie znośnie (tzn. nie czuję tego charakterystycznego zapachu), ciekawa jestem jak z brązowieniem. Muszę stwierdzić, że balsam brązujący Lirene Moccha wcale nie jest taki zły, widocznie nie pasuje mi używanie go latem. Teraz nawet nieźle i szybko się wchłonął.
Zrobiłam już wszystkie zadania na jutro, teraz biorę się za literaturę amerykańską. Babka, która prowadzi ćwiczenia wprowadza mnie w stan paniki i ogólnego przerażenia, miałam dopiero 2 ćwiczenia z nią i wątpię czy kiedykolwiek przejdzie mi to uczucie. Nie wyobrażam sobie, że może być moją promotorką.
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale potrafię zrozumieć że są lakiery które się kocha i nie chce się żeby się skończyły. Ja ulubione mam tylko trzy, w pojedyńczych egzemplarzach
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W liceum namiętnie używałam lakieru Constance Caroll kolor Rose
|
|
#285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze Twoje kuszenie na złe mi nie wyszło ![]() Cytat:
![]() edit: ciekawe, czy dobre te odżywki https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...egancja-z-Bell
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-10-19 o 22:20 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
To się cieszę i uważam że tym razem też będziesz bardzo zadowolona
![]() Pierwsza warstwa jest mega rozświetlająca, nadaje się tylko na policzki, ale dalej jest już piękny, delikatnie rozświetlający i jednocześnie matujący, jaśniutki puder
|
#287 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A jest jakaś fajna promo na niego? ************************* ***************** W ogóle to co to za promocja -20% w Sephorze ma byc? Na wszystko dla wszystkich czy tylko dla wybrańców z smsem? Bo przypomniało mi się, że będąc ostatnio w Krk wypatrzyłam wśród moich ulubionych metalicznych linerów fajny brązik i chcę wrobić rzyrafkę w jego kupno, tylko nie wiemy co i jak ![]() Wczoraj zużyłam malinowe masełko TBS i na tą chwilę mam tylko :- balsam Neutrogeny, którego staram się używać regularnie - jest tak z 2/3 - krem Loreal NutriTherapy, który jest na teraz za ciężki - prawie cały - duży balsam z mocznikiem Garnier, który też jest za ciężki - tak z 1/3 - całe imbirowe masło TBS, którego żal mi otwierać, bo tą serię już wycofali, a miałam już jedno i wiem, że jest boskie - mały rozświetlający balsam TBS żurawinowy - prawie cały - mleczko brązujące YR - z80% - oliwkę Nivea, która służy głównie do masaży ale i sama czasem jej użyję - tak z 60%Licząc, że rozświetlacz, brązer i oliwka to niezbędniki, mam 4 smarowidła, z czego 3 i tak stoi i jeszcze trochę postoi, więc w użyciu zostaje tylko jedno i doszłam do wniosku, że jak gdzieś wynajdę nową czekoladową Farmonę, to biorę bez wahania. I wcale nie uważam, że to będzie zbytek Resztę mazideł wystawiłam na Targowisku i już ich nie liczę, bo jak nie tam, to na Allegro pójdą. Wracam do poszukiwań ciepłych podkolanówek na All. Tak mamy zimno w pracy, że muszę pomyśleć o takowych, bo niestety, ale ani w rajstopach ani w pończochach pod spodniami nie jestem w stanie wysiedzieć nawet 8h, a bywa, że siedzę i 11h :kwsny: Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-10-20 o 00:25 |
|||
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boli mnie gardło, wczoraj biegłam do pracy żeby się nie spóźnić, nałykałam się zimnego powietrza i to pewnie dlatego Zmykam płodzić dalej mój projekt
|
|
#289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
już w nocy zaczęło, ledwo przełykam ślinę, mam wrażenie jakbym miała w gardle jakieś kolce.. kupiłam sobie Cholisept jeżynowy i jakiś aerozol Herbapolu, może coś pomogą jeszcze zaczął padać deszcz jak wracałam z zajęć (jak to dobrze mieć je tylko od 8 do 9;30 ) , a ja oczywiście bez parasolki.. Na szczęście już dziś nigdzie się nie ruszam
|
|
#290 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#291 |
|
Miss Pudernica
|
Jak dla mnie lepiej będzie jak promocja nie będzie dla wszystkich, miałam oszczędzać
|
#292 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
O pierwszy raz jestem w wątku
chciałam powiedzieć, że od trzech dni praktycznie "nie żyję", bo mam grypę żołądkową.. do tego stopnia mocną, że w niedzielę nad ranem było u mnie pogotowie ale już jest trochę lepiej.buziaki
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-10-20 o 12:25 |
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nosku, biedactwo ![]()
|
|
#294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potrzebowałam jakiegoś porządnego nawilżacza na noc i po pierwszych testach jestem zadowolona. Cytat:
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, to takie buty. To jak już będziesz coś bliżej wiedziała, daj znać
Cytat:
z smsem ![]() Cytat:
![]() **************** Ale dziś pospałam Poszłam spać przed 3, ale to i tak stanowczo za dużo snu. Chociaż z drugiej strony ciągle mnie ktoś budził, a to koło 7 mama wpuszczająca mi mokrą kotę do pokoju, a to po 8 telefon z banku, w którym zrezygnowałam z kredytówki i oczywiście na siłę próbowali mnie przekonać, żebym z nimi została, a to po 9 donośny głos taty ![]() Miałam iść na poszukiwania Farmony, ale pogoda taka brzydka, że mi się odechciewa. Chcąc nie chcąc muszę iść na pocztę, to zahaczę o jakieś sklepy po drodze, ale specjalnie się nie zamierzam zapuszczać gdzieś dalej. |
||
|
|
|
#297 |
|
po prostu Em :)
|
nosek, biedactwo.
Też kiedyś byłam w takim stanie, tylko że niestety sama w domu i leżąc na podłodze w łazience wiedziałam, że nie dowlokę się do telefonu, żeby zadzwonić na pogotowie. Poważnie myślałam, że zaraz umrę. Mam nadzieję, że tym razem mnie to nie złapie. ![]() Dostałam smsa z Sephory. Tu wkleiłam treść: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=352
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już wybrałam promotorkę i to taką jędzę, ale na seminariach jest milsza. No i skuteczna przede wszystkim, ale łatwo nie będzie. Muszę wymyśleć o czym by tu pisać. CKIN2U chciałam wziąć właściwie w ciemno, sama mam damską wersję i bardzo ją lubię, tylko nie wiem czy dowiozą w mojej Naturze! Cytat:
![]() Łączę się z Tobą w bólu! tez wyglądam okropnie. dziewczyny, jeszcze raz zapytam: ile używacie Effaclaru? Do końca tubki czy jak wypryszczy i się zagoi to koniec kuracji? Cytat:
Jest w Naturze 100ml za 99zł męski, ale jest to męska wersja Heat. Mało masz tych smarowidełek!Kup sobie nawet kilka, to będzie mi lepiej! ![]() Cytat:
Zdrowiej!
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-10-20 o 14:34 |
||||
|
|
|
#299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale i tak póki co wszystko u rzyrafki w Krk leży, odbiorę jak zajdzie potrzeba.To i ja tej wersji nie znam, ale swego czasu chyba jeszcze taniej była na Truskawie. Wolałabym klasyczną, bo przynajmniej wiem, czego się spodziewać. Cytat:
Wiem, że to i tak mniej niż Ty |
|||
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze 10 minut i idę na zakupy do Natury
Mam nadzieję, że nie kupię nic więcej niż mam zapisane na liście, bo inaczej proszę mnie zbić.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

Miałam ciężki weekend, ale napisałam trochę mgr i mam już prawie 7 stron
W drodze powrotnej zahaczyłam o aptekę, bo pomieszkuję teraz u siostry i brakuje mi tu trochę kosmetyków ... oczywiście oprócz niezbędników typu krem do rąk, wkładki hig, płyn do h.int. i maseczka saszetkowa wzięłam jeszcze 2 duże micele Avene po 400ml w baaardzo promocyjne cenie
A miałam oszczędzać na jesienne ciuchy
Mam gule na brodzie, i takie drodne na czole , skroniach i nosie
Ani się obejrzysz, a będziesz opuszczać mury uczelni z dyplomem w ręku.
Skończyłam Skinoren i teraz zacznę chyba Lysanel, boję się, żeby mi tylko skóry nie wyżarł
swędzi potwornie i jest czerwone.
uwielbiam grapefruity pod każdą postacią, to mój najukochańszy zapach. Nie jest źle, bo to dopiero 3ci zakup w tym miesiącu!
a te balsamy to się chyba mnożą w pudle
To będzie wyjątkowy rok pod względem odwyków
Oby akcja "rzyrafkot" zakończyła się w 100% pomyślnie
ale nie wiem czy powinnam 

Na resztę nie mam wytłumaczenia.
Mam wrażenie że te drobinki dodali do czegoś tłustego co ślizga się po skórze. No ale przynajmniej skóra po użyciu jest natłuszczona i nie trzeba już balsamu. 
Ja tylko wyraziłam swoją opinię.