Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-19, 17:22   #271
lizzie
Zadomowienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
WItam i ja Miałam ciężki weekend, ale napisałam trochę mgr i mam już prawie 7 stron
Dziś w drodze powrotnej w autobusie mnie natchnęło, i chyba zaraz siądę znów, dobre i pół strony W drodze powrotnej zahaczyłam o aptekę, bo pomieszkuję teraz u siostry i brakuje mi tu trochę kosmetyków ... oczywiście oprócz niezbędników typu krem do rąk, wkładki hig, płyn do h.int. i maseczka saszetkowa wzięłam jeszcze 2 duże micele Avene po 400ml w baaardzo promocyjne cenie A miałam oszczędzać na jesienne ciuchy

Ja też się kwaszę już prawie miesiąc i ostatnio mnie wysypuje Mam gule na brodzie, i takie drodne na czole , skroniach i nosie Czuję się jak pasztet
Madzia, super że wena cię natchnęła Też miałam takie momenty, jak mi się nic chciało pisać to żadną siłą nie mogłam się zmobilizować, ale jak już mnie naszło, to potrafiłam cały dzień siedzieć i pisać Ani się obejrzysz, a będziesz opuszczać mury uczelni z dyplomem w ręku.

A co do oczyszczania to u mnie już się w sumie skończyło, choć nie wiem czy to dobrze, bo wg. mnie mogłoby mnie jeszcze trochę pooczyszczać, twarz nie jest jeszcze wystarczająco ładna Skończyłam Skinoren i teraz zacznę chyba Lysanel, boję się, żeby mi tylko skóry nie wyżarł

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Wykrakałam! Moją piękną cerę szlag trafił, mam jakieś ucuzlenie na pół policzka swędzi potwornie i jest czerwone.
Z kosmetyków kupiłam tylko grapefruitowy żel Palmolive uwielbiam grapefruity pod każdą postacią, to mój najukochańszy zapach. Nie jest źle, bo to dopiero 3ci zakup w tym miesiącu!
Współczuję uczulenia No i zazdroszczę zakupu, ja niestety mam teraz szlaban na wszystko, muszę zużyć najwięcej jak się da tak szybko jak się da, rozpoczęłam ostatnio znowu akcję "smarowanie" bo się trochę zaniedbałam w tym temacie a te balsamy to się chyba mnożą w pudle Więc od kilku dni smaruję się masłami od szyi po palce u stóp

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

Wizyta na uczelni nie należała dziś do najprzyjemniejszych- muszę spłacić pożyczone od mamy 1600 zł za powtórki To będzie wyjątkowy rok pod względem odwyków

I w ogóle od komputera musze się odkleić, dobrze mi zrobi taka rozłąka z wizażem- spróbuje na tydzień na razie. PW i maila odbierać będę jakby co

tak więc chwilowo żegnajcie,
akcja "rzyrafkot- podejście 8354399" rozpoczęta
rzyrafko, trzymam kciuki za twoje egzaminy Oby akcja "rzyrafkot" zakończyła się w 100% pomyślnie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość

i mam nadal chęć na coś kosmetycznego.. czaję się na Nacre des Mers ale nie wiem czy powinnam
Powinnaś akurat jest to wyjątkowo ładny prasowaniec, w przeciwieństwie do tych trzech stałych w ofercie, które moim zdaniem nie są warte zachodu.
Stary 2009-10-19, 17:23   #272
Koshatka
Zakorzenienie

Oto obiecane fotki zakupów. Na zdjęciu drugim są próbki jakie otrzymałam w aptece. Pani nieźle poszalała.
W miarę przemyślane zakupy to:
Zdjęcie 1:
- płyn do higieny intymnej AA (mam pół Ziai ale jest strasznie rzadki i idzie "jak woda")
- peeling malinowy Stara Mydlarnia (mam pół Joanny anansowej)
- dezodorant Sanoflore i Humektan kupione tylko dlatego że wreszcie trafiłam do apteki w której były a nie wiem kiedy będę znowu w okolicy
Zdjęcie 2:
- szampon i odżywka do włosów blond (niedawno się przefarbowałam a nei mialam nic do takich włosów)

Kokosową Bielendę kupiłam po zachwytach Fuksji. Na resztę nie mam wytłumaczenia.
Stary 2009-10-19, 17:33   #273
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Współczuję uczulenia No i zazdroszczę zakupu, ja niestety mam teraz szlaban na wszystko, muszę zużyć najwięcej jak się da tak szybko jak się da, rozpoczęłam ostatnio znowu akcję "smarowanie" bo się trochę zaniedbałam w tym temacie a te balsamy to się chyba mnożą w pudle Więc od kilku dni smaruję się masłami od szyi po palce u stóp
Ja też się staram zużyć to co mam - stwierdziłam, że do końca roku musze trochę zminimalizować zbiory. Mam już na dnie krem do twarzy i resztkę kremu pod oczy.
Muszę poszukać jakiejś maści, bo zaraz zwariuję z tym uczuleniem, wrrr. Nie wiem od czego mam te krostki - może być od np. zbyt mocnego oczyszczania? Np. peeling, kwasy, maseczki z glinką? Używam prawie codziennie/co drugi dzień kwasów i czasem dodatkowo peelingu/maseczki. Staram się tego nie łączyć, ale chyba raczej twarz była by podrażniona, ale bez 'krostek' i swędzenia typowo uczuleniowego. Jak myślicie?
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
- peeling malinowy Stara Mydlarnia (mam pół Joanny anansowej)
Też go mam, ale jeszcze nie testowałam. Wygląda i pachnie jak dżem malinowy

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 17:39   #274
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Też go mam, ale jeszcze nie testowałam. Wygląda i pachnie jak dżem malinowy
Ja go użyłam raz i trochę dziwny jest. Mam wrażenie że te drobinki dodali do czegoś tłustego co ślizga się po skórze. No ale przynajmniej skóra po użyciu jest natłuszczona i nie trzeba już balsamu.
Stary 2009-10-19, 17:49   #275
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko

Koshatko ładnie poszalałaś
Ja też chcę na zakupy. Zrobiłam wstępną listę co potrzebuję (micel Ziaji, krem biolipidowy Ziaja Calma, bo mi się skończył; balsam Eveline ten rozgrzewający, bo ja jestem zmarzluch a on tak fajnie grzeje; jakiś żel pod prysznic albo dwa, Wax L`Biotica dla blondynek i może nowe perfumy jakieś), ale właśnie sobie zdałam sprawę, że potrzebuję jeszcze korektora.
Podkład mineralny TBS słabo kryje syfki i muszę się czymś innym maskować a mój dotychczasowy już się kończy. Dopisałam dodatkowo do tej listy odżywkę nawilżającą Herbal Essences i masło Farmony czekoladowo-pistacjowe.
Chyba jednak szykują mi się spore wydatki.
Stary 2009-10-19, 18:01   #276
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

A ja mam w planach z Oriflame wyciskacz do tubek i krem do ciała miód i mleko, a z Avon spray termoochronny do włosów i krem pod oczy Anew rejuvenate. Poza tym chcialam kupić TŻtowi CK IN2U w Naturze, ale nie było
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:17   #277
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Fuksjaa pytałaś wczoraj kiedy mam ślub, zacytowałam Cię, ale o 1 w nocy coś już było nie tak u mnie z myśleniem i w końcu nic nie napisałam....7.08.2010r. Już zaczynam się bać...
O jejku.. ale fajnie. Zazdroszczę trochę, ale wiem że na wszystko przyjdzie odpowiedni czas.
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość

Witam i ja.
Ale przesiew u mnie w pracy, grypa jelitowo-żołądkowa zbiera żniwo, na szczęście ja lepiej się czuję.
Byle do popołudnia
Uważaj żeby Ciebie nie dopadła ta grypa. Dbaj o siebie, zwłaszcza, że jesteś jeszcze trochę osłabiona.
Cytat:
WItam i ja Miałam ciężki weekend, ale napisałam trochę mgr i mam już prawie 7 stron
Świetnie, że jakoś Ci idzie pisanie magisterki.

Dziś do mnie doszło, że muszę powoli wybierać sobie temat licencjata i promotora..
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Kokosową Bielendę kupiłam po zachwytach Fuksji. Na resztę nie mam wytłumaczenia.
Ojj, proszę tu nie zwalać na mnie! Ja tylko wyraziłam swoją opinię.
A tak poważnie, to nadal jestem baaardzo zadowolona z tego kremu, akurat te 2 słoiczki powinny wystarczyć mi na całą jesień i zimę.
Cytat:
A ja mam w planach z Oriflame wyciskacz do tubek i krem do ciała miód i mleko, a z Avon spray termoochronny do włosów i krem pod oczy Anew rejuvenate. Poza tym chcialam kupić TŻtowi CK IN2U w Naturze, ale nie było
Uwielbiam CK IN2U na moim TŻ. Czasem nawet mu podkradnę, jak mam ochotę pachnieć bardziej świeżo.

Kupiłam dziś krem brązujący Garniera, bo nie było L'Oreala do śniadej karnacji. Mam nadzieję, że z tego też będę zadowolona i że mnie nie zapcha.. Od dziś zaczynam się brązowić, przy okazji w obieg wejdzie też balsam brązujący Lirene.

Byłam na stepie i padam ze zmęczenia. Ale było bardzo fajnie. Przynajmniej czuję, że ćwiczę. Najchętniej przytuliłabym się teraz do TŻa i poszła spać, a tu tyle roboty przede mną.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 18:33   #278
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A nie lepiej tubke rozciąć?
Jak dla mnie taki wyciskacz jest zupełnie zbyteczny.

Rzyrafko: kciuki:

Kupiłam dziś "zapasową" ciemną czerwień Glam Wear

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 20:06   #279
bossy
Zakorzenienie

Cześć Przeżywam kwasowy, syfiasty kryzys ((( eh.

byłam biegać, wróciłam, wykąpałam się i teraz smaruje się oliwką ziaja lipocell. uwielbiam ją. ładnie pachnie i skora jest po niej taka gładziuteńka... i zaraz siadam do roboty :[

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 20:10   #280
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja rozcinam. Bo denerwuje mnie gdy kosmetyku zostało jeszcze 25% a nie da się go wycisnąć. No chyba że jest to kosmetyk nielubiany to wtedy jest idealny powód żeby go w końcu wyrzucić

Cytat:

Czy Ty też masz 20 paznokci?

Ja się zastanawiam jak zużyję jedną butelkę do końca a co dopiero ten zapas...
Stary 2009-10-19, 20:14   #281
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Ja rozcinam. Bo denerwuje mnie gdy kosmetyku zostało jeszcze 25% a nie da się go wycisnąć. No chyba że jest to kosmetyk nielubiany to wtedy jest idealny powód żeby go w końcu wyrzucić

Czy Ty też masz 20 paznokci?

Ja się zastanawiam jak zużyję jedną butelkę do końca a co dopiero ten zapas...
Paznokcie maluje co 3-4 dni, zawsze kłade 2 warstwy, a że paznokcie mam długie (dalej zapuszczam, bo jednak jak dla mnie za krótki ) więc i z buteleczki ubywa lakieru

Instagram

Stary 2009-10-19, 20:23   #282
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Wybrązowiłam się i muszę stwierdzić, że po godzinie krem Garniera dalej pachnie znośnie (tzn. nie czuję tego charakterystycznego zapachu), ciekawa jestem jak z brązowieniem. Muszę stwierdzić, że balsam brązujący Lirene Moccha wcale nie jest taki zły, widocznie nie pasuje mi używanie go latem. Teraz nawet nieźle i szybko się wchłonął.

Zrobiłam już wszystkie zadania na jutro, teraz biorę się za literaturę amerykańską. Babka, która prowadzi ćwiczenia wprowadza mnie w stan paniki i ogólnego przerażenia, miałam dopiero 2 ćwiczenia z nią i wątpię czy kiedykolwiek przejdzie mi to uczucie. Nie wyobrażam sobie, że może być moją promotorką.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 20:27   #283
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Paznokcie maluje co 3-4 dni, zawsze kłade 2 warstwy, a że paznokcie mam długie (dalej zapuszczam, bo jednak jak dla mnie za krótki ) więc i z buteleczki ubywa lakieru
Z moich jakoś wolno ubywa
Ale potrafię zrozumieć że są lakiery które się kocha i nie chce się żeby się skończyły. Ja ulubione mam tylko trzy, w pojedyńczych egzemplarzach
Stary 2009-10-19, 21:00   #284
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Z moich jakoś wolno ubywa
Ale potrafię zrozumieć że są lakiery które się kocha i nie chce się żeby się skończyły. Ja ulubione mam tylko trzy, w pojedyńczych egzemplarzach
Gdyby Glam Wear nie było limitowanką to bym nie miała zapasowych buteleczek

W liceum namiętnie używałam lakieru Constance Caroll kolor Rose Nie zlicze ile buteleczek zużyłam.

Instagram

Stary 2009-10-19, 21:09   #285
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Powinnaś akurat jest to wyjątkowo ładny prasowaniec, w przeciwieństwie do tych trzech stałych w ofercie, które moim zdaniem nie są warte zachodu.
wzięłam jeszcze Twoje kuszenie na złe mi nie wyszło
Cytat:
Gdyby Glam Wear nie było limitowanką to bym nie miała zapasowych buteleczek
limitowanka? na stronie Bell nic o tym nie ma
edit: ciekawe, czy dobre te odżywki https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...egancja-z-Bell
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-10-19 o 21:20
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 21:20   #286
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
wzięłam jeszcze Twoje kuszenie na złe mi nie wyszło
To się cieszę i uważam że tym razem też będziesz bardzo zadowolona
Pierwsza warstwa jest mega rozświetlająca, nadaje się tylko na policzki, ale dalej jest już piękny, delikatnie rozświetlający i jednocześnie matujący, jaśniutki puder
Stary 2009-10-19, 23:23   #287
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
U mnie mówi się tak jak u Mag ciapki, kapcie to buty 'domowe', a pantofle to płytkie czółenka. Moja koleżanka z Torunia mówiła kiedyś o laczkach i długo nie mogłam dojść co to jest, a to też takie klapki
U mojego TŻ laczki to takie odświętne męskie półbuty. Ale u nich to w ogóle dużo jest takich dziwnych określeń, których ja nie znam, mimo iż mieszkam 18km dalej. Tych samych używa moja szefowa, która wychowała się na tym samym osiedlu co mój TŻ.

Cytat:
Ja też się kwaszę już prawie miesiąc i ostatnio mnie wysypuje Mam gule na brodzie, i takie drodne na czole , skroniach i nosie Czuję się jak pasztet
Kurcze, wszystkie Was wysypuję równo i aż się boję o siebie. Niby mnie nigdy nie wysypywało, ale też nigdy nie używałam Effaclara Duo (bo niby skąd), więc też nie wiem jak na mnie zadziała. Ale póki co cera mi się robi coraz bardziej gładziutka, nic tylko się kiziać i miziać

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Wizyta na uczelni nie należała dziś do najprzyjemniejszych- muszę spłacić pożyczone od mamy 1600 zł za powtórki To będzie wyjątkowy rok pod względem odwyków

I w ogóle od komputera musze się odkleić, dobrze mi zrobi taka rozłąka z wizażem- spróbuje na tydzień na razie. PW i maila odbierać będę jakby co

tak więc chwilowo żegnajcie,
akcja "rzyrafkot- podejście 8354399" rozpoczęta
Trzymam(y) kciuki za powodzenie akcji Dasz radę

Cytat:
Poza tym chcialam kupić TŻtowi CK IN2U w Naturze, ale nie było
A jest jakaś fajna promo na niego?

W ogóle to co to za promocja -20% w Sephorze ma byc? Na wszystko dla wszystkich czy tylko dla wybrańców z smsem? Bo przypomniało mi się, że będąc ostatnio w Krk wypatrzyłam wśród moich ulubionych metalicznych linerów fajny brązik i chcę wrobić rzyrafkę w jego kupno, tylko nie wiemy co i jak

Wczoraj zużyłam malinowe masełko TBS i na tą chwilę mam tylko :
- balsam Neutrogeny, którego staram się używać regularnie - jest tak z 2/3
- krem Loreal NutriTherapy, który jest na teraz za ciężki - prawie cały
- duży balsam z mocznikiem Garnier, który też jest za ciężki - tak z 1/3
- całe imbirowe masło TBS, którego żal mi otwierać, bo tą serię już wycofali, a miałam już jedno i wiem, że jest boskie
- mały rozświetlający balsam TBS żurawinowy - prawie cały
- mleczko brązujące YR - z80%
- oliwkę Nivea, która służy głównie do masaży ale i sama czasem jej użyję - tak z 60%
Licząc, że rozświetlacz, brązer i oliwka to niezbędniki, mam 4 smarowidła, z czego 3 i tak stoi i jeszcze trochę postoi, więc w użyciu zostaje tylko jedno i doszłam do wniosku, że jak gdzieś wynajdę nową czekoladową Farmonę, to biorę bez wahania. I wcale nie uważam, że to będzie zbytek
Resztę mazideł wystawiłam na Targowisku i już ich nie liczę, bo jak nie tam, to na Allegro pójdą.

Wracam do poszukiwań ciepłych podkolanówek na All. Tak mamy zimno w pracy, że muszę pomyśleć o takowych, bo niestety, ale ani w rajstopach ani w pończochach pod spodniami nie jestem w stanie wysiedzieć nawet 8h, a bywa, że siedzę i 11h :kwsny:

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2009-10-19 o 23:25
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 07:16   #288
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość

byłam biegać, wróciłam, wykąpałam się i teraz smaruje się oliwką ziaja lipocell. uwielbiam ją. ładnie pachnie i skora jest po niej taka gładziuteńka... i zaraz siadam do roboty :[
A mi się robi wielka boląca gula na brodzie Czuję jak z każdą minutą rośnie, ale dam jej się wytworzyć a potem ją zmasakruję

Boli mnie gardło, wczoraj biegłam do pracy żeby się nie spóźnić, nałykałam się zimnego powietrza i to pewnie dlatego

Zmykam płodzić dalej mój projekt
Stary 2009-10-20, 09:08   #289
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
To się cieszę i uważam że tym razem też będziesz bardzo zadowolona
Pierwsza warstwa jest mega rozświetlająca, nadaje się tylko na policzki, ale dalej jest już piękny, delikatnie rozświetlający i jednocześnie matujący, jaśniutki puder
ahś
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Boli mnie gardło, wczoraj biegłam do pracy żeby się nie spóźnić, nałykałam się zimnego powietrza i to pewnie dlatego
mnie też już w nocy zaczęło, ledwo przełykam ślinę, mam wrażenie jakbym miała w gardle jakieś kolce.. kupiłam sobie Cholisept jeżynowy i jakiś aerozol Herbapolu, może coś pomogą jeszcze zaczął padać deszcz jak wracałam z zajęć (jak to dobrze mieć je tylko od 8 do 9;30 ) , a ja oczywiście bez parasolki.. Na szczęście już dziś nigdzie się nie ruszam
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 09:37   #290
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
W ogóle to co to za promocja -20% w Sephorze ma byc? Na wszystko dla wszystkich czy tylko dla wybrańców z smsem? Bo przypomniało mi się, że będąc ostatnio w Krk wypatrzyłam wśród moich ulubionych metalicznych linerów fajny brązik i chcę wrobić rzyrafkę w jego kupno, tylko nie wiemy co i jak
Jeszcze nie wiadomo, na razie zaproszenia przyszły tylko pocztą.
Stary 2009-10-20, 10:03   #291
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Jak dla mnie lepiej będzie jak promocja nie będzie dla wszystkich, miałam oszczędzać
Stary 2009-10-20, 11:21   #292
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

O pierwszy raz jestem w wątku chciałam powiedzieć, że od trzech dni praktycznie "nie żyję", bo mam grypę żołądkową.. do tego stopnia mocną, że w niedzielę nad ranem było u mnie pogotowie ale już jest trochę lepiej.
buziaki

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2009-10-20 o 11:25
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 11:33   #293
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
O pierwszy raz jestem w wątku chciałam powiedzieć, że od trzech dni praktycznie "nie żyję", bo mam grypę żołądkową.. do tego stopnia mocną, że w niedzielę nad ranem było u mnie pogotowie ale już jest trochę lepiej.
buziaki

Nosku, biedactwo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-20, 11:34   #294
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ojj, proszę tu nie zwalać na mnie! Ja tylko wyraziłam swoją opinię.
A tak poważnie, to nadal jestem baaardzo zadowolona z tego kremu, akurat te 2 słoiczki powinny wystarczyć mi na całą jesień i zimę.
No dobra, nie będę. Potrzebowałam jakiegoś porządnego nawilżacza na noc i po pierwszych testach jestem zadowolona.

Cytat:
buziaki
Biedactwo.
Stary 2009-10-20, 11:35   #295
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
buziaki

Instagram

Stary 2009-10-20, 11:44   #296
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa, to takie buty. To jak już będziesz coś bliżej wiedziała, daj znać

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Jak dla mnie lepiej będzie jak promocja nie będzie dla wszystkich, miałam oszczędzać
Dla wszystkich być nie musi, wystarczy, że będzie dla wybrańców z smsem

Cytat:
buziaki
Bidulka Zdrówka życzę

Ale dziś pospałam do 12 Poszłam spać przed 3, ale to i tak stanowczo za dużo snu. Chociaż z drugiej strony ciągle mnie ktoś budził, a to koło 7 mama wpuszczająca mi mokrą kotę do pokoju, a to po 8 telefon z banku, w którym zrezygnowałam z kredytówki i oczywiście na siłę próbowali mnie przekonać, żebym z nimi została, a to po 9 donośny głos taty No i w końcu jak zasnęłam porządnie to spałam do 12
Miałam iść na poszukiwania Farmony, ale pogoda taka brzydka, że mi się odechciewa. Chcąc nie chcąc muszę iść na pocztę, to zahaczę o jakieś sklepy po drodze, ale specjalnie się nie zamierzam zapuszczać gdzieś dalej.
Stary 2009-10-20, 12:59   #297
emememsik
po prostu Em :)

nosek, biedactwo. Też kiedyś byłam w takim stanie, tylko że niestety sama w domu i leżąc na podłodze w łazience wiedziałam, że nie dowlokę się do telefonu, żeby zadzwonić na pogotowie. Poważnie myślałam, że zaraz umrę. Mam nadzieję, że tym razem mnie to nie złapie.

Dostałam smsa z Sephory. Tu wkleiłam treść: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=352
Stary 2009-10-20, 13:31   #298
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
O jejku.. ale fajnie. Zazdroszczę trochę, ale wiem że na wszystko przyjdzie odpowiedni czas.

Dziś do mnie doszło, że muszę powoli wybierać sobie temat licencjata i promotora..

Uwielbiam CK IN2U na moim TŻ. Czasem nawet mu podkradnę, jak mam ochotę pachnieć bardziej świeżo.

Ja już wybrałam promotorkę i to taką jędzę, ale na seminariach jest milsza. No i skuteczna przede wszystkim, ale łatwo nie będzie. Muszę wymyśleć o czym by tu pisać.
CKIN2U chciałam wziąć właściwie w ciemno, sama mam damską wersję i bardzo ją lubię, tylko nie wiem czy dowiozą w mojej Naturze!

Cytat:

Też zawsze rozcinam tubki, ale np w paście do zębów już w połowie źle się wyciska i trzeba ganiać zawartość, więc może mi się przyda. Rozcinam dopiero przy końcu, żeby nie schlo. Poza tym za 3,50 -20% to żaden wydatek

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Łączę się z Tobą w bólu! tez wyglądam okropnie. dziewczyny, jeszcze raz zapytam: ile używacie Effaclaru? Do końca tubki czy jak wypryszczy i się zagoi to koniec kuracji?

Cytat:
Zrobiłam już wszystkie zadania na jutro, teraz biorę się za literaturę amerykańską. Babka, która prowadzi ćwiczenia wprowadza mnie w stan paniki i ogólnego przerażenia, miałam dopiero 2 ćwiczenia z nią i wątpię czy kiedykolwiek przejdzie mi to uczucie. Nie wyobrażam sobie, że może być moją promotorką.
Ja też mam w tym roku w większości takich prowadzących, że boli żołądek na zajęciach ze strachu, a ja jeszcze jestem bardzo podatna na taki stres... Jakoś sie przeżyje.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A jest jakaś fajna promo na niego?
Jest w Naturze 100ml za 99zł męski, ale jest to męska wersja Heat.
Mało masz tych smarowidełek!Kup sobie nawet kilka, to będzie mi lepiej!

Cytat:
buziaki
Biedactwo Zdrowiej!Odwodniłaś się, że aż było pogotowie?

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-10-20 o 13:34
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 14:22   #299
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam smsa z Sephory. Tu wkleiłam treść: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=352
Dzięki Przekazałam już rzyrafce

Cytat:
Też zawsze rozcinam tubki, ale np w paście do zębów już w połowie źle się wyciska i trzeba ganiać zawartość, więc może mi się przyda. Rozcinam dopiero przy końcu, żeby nie schlo. Poza tym za 3,50 -20% to żaden wydatek
Też sobie ten wyciskacz wzięłam, zobaczymy co to za wynalazek. Do tego 2 turbany, ale jeden dla siostry, a drugi dla mnie, moje 2 już się trochę wyeksploatowały. Mam nadzieję, że ten będzie równie fajny, bo te, które mam są - jeden z L'Oreala, a drugi z Avonu. No i ten nowy skoncentrowany krem do rąk wzięłam. Ciekawe czy przebije Neutrogenę Ale i tak póki co wszystko u rzyrafki w Krk leży, odbiorę jak zajdzie potrzeba.

Cytat:
Jest w Naturze 100ml za 99zł męski, ale jest to męska wersja Heat.
To i ja tej wersji nie znam, ale swego czasu chyba jeszcze taniej była na Truskawie. Wolałabym klasyczną, bo przynajmniej wiem, czego się spodziewać.

Cytat:
Mało masz tych smarowidełek!Kup sobie nawet kilka, to będzie mi lepiej!
A tam mało, i tak za dużo. No i na stanie to jeszcze tak naprawdę 3 inne mam, ale poszły na Targowisko, no bo ileż można tego mieć Wiem, że to i tak mniej niż Ty , ale nadmiar mnie męczy, bo potem niewiadomo czego używać Starczy mi jak jeszcze jakieś jedno apetyczne, koniecznie lżejsze smarowidło kupię i ten czekoladowo-pistacjowy balsam Farmony bardzo by mi pasował, myślę.
Stary 2009-10-20, 14:48   #300
isa666
Zakorzenienie

Jeszcze 10 minut i idę na zakupy do Natury Mam nadzieję, że nie kupię nic więcej niż mam zapisane na liście, bo inaczej proszę mnie zbić.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości