|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymianka Mikołajkowa :)
dwa słonca a myslisz że jak ja robie rapy to bym była szczesliwa gdyby ktos mi na siłe wrapa własnie zrobił jesli normalnie robi cos innego?
Własnie w wymiance fajne jest to, że można trafic na kogoś, kto w innej technice robi Zresztą ja akurat ostatnio uwielbiam zbierać takie własnie rzeczy, których sama nie potrafie...wiec dziewczyny prooosze- działajcie we własnych domenach bo to wam rewelacyjnie wychodzi ![]() dwaałonca to masz niestety duże szanse by wrapa własnie dostać- ale jak to stwierdziłaś- ryzyko wpisane w wymianke
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez Reverie1 Czas edycji: 2009-11-20 o 21:57 |
|
|
|
|
#272 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo dobrze odczytalas to co napisalam, chyba bym padla gdybym np od Ciebie dostala piekne kolczyki z chainmaillowym kapelutkiem
, ale zeby bylo dyplomatycznie, to oczywiscie padlabym z wrazenia, a na pewno z zaskoczenia
|
|
#273 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie zakończyłam pakowanie
ufff... ale chyba się jeszcze parę dni wstrzymam z wysyłką - tak do środy, może czwartku ![]() swoją drogą a'propos dyskusji jaka się toczyła przez kilka poprzednich postów... z jednej strony bym padła, jak dwa słońca, gdyby ktoś, kto tutaj nie prezentuje chain maille właśnie coś takiego mi sprezentował, (na razie obejrzałam kilka filmików na you tube i nie mam siły nawet myśleć o czymś takim - nie mówiąc o karkołomnym przedsięwzięciu, jakim jest pierwszą pracę w danej technice robić na prezent )hihi ja się już paczuszki nie mogę doczekać, a że ostatnio dopięłam kilka wymianek i zrobiłam drobne zakupy w kilku sklepach internetowych, to każda paczka w skrzynce podnosi mi ciśnienie... ;P taka niecierpliwa jestem - Błagam moja Mikołajko - nie wysyłaj przed 27 listopada - bo chyba w nerwicę wpadnę - powstrzymując się od otworzenia paczuszki wcześniej... i wtedy już zawsze będziecie u mnie widzieć taką minę:
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
Ja pomysl juz mam, tylko czekam na brakujace materialy
![]() Mam nadzieje, ze rzeczywisty efekt mnie zadowoli, jesli nie to bede musiala szybko wymyslic cos nowego ![]()
|
|
#275 | |
|
Zadomowienie
|
Idę z Tobą :-D
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
:confused :---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- A tak w ogóle to mam zły okres - młodzse dziecię drugi dzień gorączkuje i to z temperaturą ponad 39. O mysleniu mowy nie ma, bo tylko słyszą "mama cieplo, mamam zimno, mama pić ..." :-( |
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#277 |
|
Rozeznanie
|
piechotka, dwa słońca - dołączam do klubu
![]() właśnie spakowałam męża z dzieckiem pod kołdrę a sama pożarłam apap i siadłam do drucików - mam nadzieję, że jak zacznie działać to mi się trochę pod czaszką rozjaśni bo na razie to ciemność widzę jelonku - w hopei minimalka to 1g każdego produktu możesz zobaczyć na ich stronie ile waży matr drutu |
|
|
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
Hehe Piechotko nie masz racji, ja np nie umiem robić takich zwyklaczków. Tzn. technicznie to pewnie i tak ale ja po prostu nie umiem wymyślić co i jak żeby ładnie wyglądało. Bo jak robie wrappki to jak coś gdzieś nie halo to tu sie dognie tam sie coś doda i jakoś to wyjdzie a w zwyklaczkach tak nie ma, ot co!
|
|
|
|
|
#279 |
|
www.dulcedo.pl
|
Ja chciałam zameldować, że się udało i jestem zadowolona. Teraz spakować i wysłać. Mam prośbę do mojego Mikołaja , żeby moją paczkę znaczy dla mnie wysłał po 26 tak, żeby nie wróciła do niego. Ponieważ wyjeżdżam i będę dopiero 07-12 w domku. Przepraszam również za to, że nie uda mi się otworzyć paczuszki 06-12 ale chyba mi wybaczycie.
|
|
#280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli o mnie chodzi to mi się podobają Twoje prace i to bardzo![]() Będę zadowolona z każdej biżuterii bo sama sobie nic nie robię a jak coś zrobię to się sprzeda mogą być wrappy, mogą być składaki
|
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
To kiedy w końcu wysyłamy prezenciki ?
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
ja musze wysłać w poniedziałek bo inaczej może nie dotrzeć na czas....a płacić 25 zł za wysyłke by doszło w 6 dni jakos mi się nie usmiecha bo kieszenie puste ostatnio :/
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam prośbę do swojej Mikołajki żeby nie czekała z wysyłką jeśli ma już gotowy prezent bo nie wiem czy nie wyjadę na święta wcześniej niż planowałam.
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj cały wieczór, dziś pół dnia i cały wieczór...miałam chwile zwątpienia......ale w końcu jest.....prezent gotowy
Tylko czy się spodoba..........:confuse d: |
|
|
|
|
#286 |
|
Rozeznanie
|
Poppy, nawet nie ma mowy żeby było inaczej
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
poppppy...a cos od ciebie mogłoby się nie spodobać? bardziej się o swój obawiam czy sie spodoba :/
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaa... ja też się zastanawiam, czy moje się spodoba
ale widzę, że nie tylko u mnie takie myśli po głowie maszerują Udało mi się prawie wszystko w ten weekend, bo następny mam zajęty i jestem zadowolona.. na tyle, że nie wiem, czy oddam, bo mi się podoba (ach ta skromność )Hihi, w każdym bądź razie nie będzie problemu ze zwrotem w razie czego, bo chętnie przyjmę z powrotem
Edytowane przez naila Czas edycji: 2009-11-23 o 08:10 |
|
|
|
|
#290 |
|
www.dulcedo.pl
|
Wiecie tu chyba najwiecej chodzi o to, że oceni nas 2-ga biżuteryjka i myślę, że tu jest pies pogrzebany
, co tam dziewczyny to zabawa ja się ucieszę na bank bo uwielbiam niespodzianki.
|
|
#291 |
|
Rozeznanie
|
Mnie już powoli po plecach drapie entuzjazm z otrzymania i darowania
|
|
#292 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już zaczynam pić meliskę, żeby się uspokoić... bo tak mnie swędzą łapki, żeby wysłać już
pewnie po wysłaniu będę piła coś mocniejszego, żeby z kolei nie oszaleć, w nadziei, że moje coś się spodoba ![]() a jak jeszcze dostanę paczuszkę od swojej mikołajki, to już chyba narkozę będę sobie musiała zaaplikować bo ja należę do tych, co to planują w co ubiorą choinkę i co będą za prezenty dawać na Gwiazdkę już 27 grudnia... - na następny rok oczywiście
|
|
#293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#294 |
|
Rozeznanie
|
Rany boskie koncepcja mi się zmieniła podczas pracy
|
|
#295 |
|
BAN stały
|
kiedy wysyłka?
|
|
|
|
|
#296 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#297 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny przepraszam, że tu nie zaglądałam, ale jestem po strasznej grypie, przez 2 tygodnie ledwo chodziłam i mówiłam a o skupieniu wzroku na klawiaturze poza momentami poprawy to już w ogóle...
nie bądźcie złe
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Ale już dobrze? Bo jak nie, to pod kołdrę do łóżeczka z herbatką z malinami i miodem, sio!
|
|
|
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
Achnes - dziewczyny mają rację, grypa to nie przelewki - jak cokolwiek jest jeszcze nie doleczone to wykonaj dwa następujące polecenia: do wyra i zdechł pies! Najlepszą metodą na wyzdrowienie z grypy jest ją wyleżeć!!! mój TŻ (tak chyba się ty męża określa
- swoją drogą może mi ktoś wytłumaczyć skąd się to wzięło???) ) wreszcie mi uwierzył i tym razem jego grypa trwałą tylko 1,5 tygodnia a nie jak zwykle miesiąc.Tak czy inaczej Achnes trzymaj się cieplutko! A jak zobaczysz różowe słonie to je ode mnie pozdrów bo przy mojej chorobie, jak mi gorączka zeszła to się nie pożegnały, tylko sobie zniknęły
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

Własnie w wymiance fajne jest to, że można trafic na kogoś, kto w innej technice robi
Zresztą ja akurat ostatnio uwielbiam zbierać takie własnie rzeczy, których sama nie potrafie...wiec dziewczyny prooosze- działajcie we własnych domenach bo to wam rewelacyjnie wychodzi 

Idę się pomodlić o wenę. Ani projektu, ani zamysłu,
:confused :

jestem również
nie bądźcie złe