|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: SZCZUPŁA, PIĘKNA, ZDROWA I SEXI od 03/11:: potrzebuję Was!
heh, studniowka zaraz po swietach to jest pewne wyzwanie :P powodzenia
![]() co do pytania, jak cwicze - nie mam nawet bladego pojecia co to jest ten wasz orbiterek :P ja najczesciej biegam sobie okolo 30 minut, potem katuje brzucho (mam taki swoj zestaw cwiczen i tylko raz jedno cwiczenie wiecej wykonam, drugi raz sie skupie na innym itp, miesnie mi sie w kazdym razie tworza pod tym sadelkiem, czuje to, teraz tylko trzeba wyeskoponowac ), czasami troche na rowerku albo na steperze i jeszcze jak mam czas npodnosze lekkie sztangi (na miesnie klatki piersiowej i na tzw chicken-wingsy, nie wiem, jak to po polsku sie nazywa, mhmhm, moze "tluste rece ":P) albo robie cwiczenia na plecy. tak, od jutra rygor rygorowy, mbo dzis jeszcze popelnilam dwie latte (2 x 80kcal),a obiad ze znajomymi jeszcze przede mna :/ co do wstawania, to czasem wstaje o 6 i jest okej, czasem sie nie moge zwlec z lozka do 9... nie wiem od czego to zalezy, ale jezeli raz uda mi sie wstac, to wiem, ze "jakos pojedzie, bo wczesniej sie poloze, itp. kwestia przestawienia sie na taki tryb. w lato wstawalam codziennie o 6.30 i bylo ok, mimo tego, ze nie musialam... a teraz, jak jest ciemno i zimno to ciezej... ale, deal, wstajemy jutro? licze na ciebie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
Będę się pilnować
![]() ![]() ![]() Ja wstaje od poniedziałku do piątku tak 4/5 rano, bo autobus dojeżdżam do szkoły ![]() ![]() ![]() Dzis tak, jak pisałam zakończone jedzono na drugiej części mrożonych warzywek +1/2 puszeczki tuńczyka w sosie własnym ![]() A teraz mykam dlaej edukować sie ![]() ![]()
Wzrost: 165/167cm ![]() Jest: 68-70 kg ![]() Cel: 50-56 kg ![]() Edytowane przez Marta9911 Czas edycji: 2009-11-08 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Przyczajenie
|
dziewczyny dziękuje za miłe przyjęcie
![]() lubonka tak, ćwiczę, dzisiaj już 1h na chodziarzu (tak sobie nazwałam go ![]() aniaesz zobaczysz, zrobimy furorę w tych bandażowych sukienkach ![]() ja właśnie zjadłam 2jajka na twardo, później jeszcze wypije kubek maślanki i na dzisiaj już koniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Rozeznanie
|
aniaesz88, ta herbata jest genialna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj BARDZO grzecznie, aż jestem z siebie dumna ![]() - śniadanko: owsianka + orzechy, rodzynki, cynamon i herbata ( 1,5 łyżeczki cukru ![]() ![]() - obiadek: jajecznica ze szczypiorkiem - 1,5 jajka ( jajko miało twardą skorupkę i połowa jego zawartości wylądowała na podłodze ^^") + grahamka + czerwona herbata sypana Pu - Erh - podwieczorek: banan + 2. mandarynki - kolacja: 150g wieśniaka light + kilka pomidorków truskawkowych ( koktajlowych ![]() A do tego A6W, ABS i Pilates ^^ ale się zawzięłam, aż sama jestem w szoku ![]()
Przygody! To znaczy: nieprzyjemności, zburzony spokój, brak wygód. Przez takie rzeczy można się spóźnić na obiad. J.R.R. Tolkien - Hobbit --- Konrad ![]() My ![]() Edytowane przez simplicity Czas edycji: 2009-11-08 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Rozeznanie
|
Simplicity - ależ wzorowo!
![]() ![]() Pelikula - ja to nawet mam taką jedną upatrzoną w h&m... jak dobrze pójdzie to wystąpie w niej w lutym na półmetku na uczelni ![]() Aha, wklejam swój jadłospis: śn: owsianka z bakaliami (30 g) i serkiem homo dr: 100 g orzeszków ziemnych z posypką paprykową i 2 szklanki kubusia ob: jajko sadzone, trochę warzyw na patelnię kol: omlet z 2 jaj Edytowane przez aniaesz88 Czas edycji: 2009-11-08 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |||
Rozeznanie
|
Helloooo
![]() Mój TŻ przeszedł dzisiaj samego siebie, normalnie przygotował mi obiad ![]() ![]() ![]() uczuciowa witamy serdecznie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A na kolacyjkę zjadłam jogurt naturalny+wafel ryżowy+2wasy ehh... no i cały dzień podjadałam orzechy włoskie ![]() ![]() ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
O w koncu mam troszke czasu na siedzenie przy kompie...
![]() No ja troszke zgrzeszyłam ale nie jestem jakos mocno zła na siebie bo troszke mozna inaczej by sie nie wytrwało do konca upragnionych efektów. Podsumowójac wszamalam dziś 1 banana mały jogurt maly talerzyk rosołu 3 kawałki ciasta ![]() 1 ciastko ![]() Tylko najgorsze jest to ze nie wypiłam nawet 1 herbatki dzis ani nic wody ![]() ![]() Wiecie co dziewczynki wlasnie sie zmierzyłam wszędzie i powiem wam ze prawie wszedzie zjechalam 2cm a w brzuchu i tali nawet 3cm...nie wiem czy to mozliwe albo źle sie zmiezyłam wczesniej albo faktycznie cos sie zaczyna dziac z moim cialem ![]()
Start 12.01.2011r. 176cm waga początkowa - 87kg waga aktualna - 85,4kg cel I - 80kg cel II - 75kg cel III - 70kg cel ostateczny - 60kg Edytowane przez niunka22 Czas edycji: 2009-11-08 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie coś efektów ani widu, ani słychu... Żeby mi chociaż ten 1, jedyny cm z bioder albo talii uciekł, a tu nic ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: aa, zleciało mi 1,5 cm w udzie ![]() ![]()
Przygody! To znaczy: nieprzyjemności, zburzony spokój, brak wygód. Przez takie rzeczy można się spóźnić na obiad. J.R.R. Tolkien - Hobbit --- Konrad ![]() My ![]() Edytowane przez simplicity Czas edycji: 2009-11-08 o 21:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Przyczajenie
|
widze że dziewczyny super dietujecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zadomowienie
|
Ja też kobietki zaraz uciekam lulac...trzeba sie wyspac zeby dobrze zaczac dietkowy dzien....
![]() Dobranoc kochane ![]()
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
Dobranoc Wszystkim
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
;(
![]() jest mi tak zle.... mialam ta cholerna kolacje zde znajomymi, za pozno i w ogole zgrzeszylam ostro- samo jedzenie nie bylo jakies BARDZO zle, ale tu orzechy, tam ryz ... na deser salatka owocowa i do tego niestety sos cxzekoladowy i bita smietrana ![]() czuje sie okropnie, pelna, nie bede mogla zasnac i w ogole JAK TAK MOGLAM... ![]() jestem bardzo, bardzo z siebie nie zadowolona. ale coz. zjadlo sie to trudno... nie takie kalorczyne wyczyny mam za soba... i nie mam juz pu-erh na przeczyszczenie... a zielona mnie pobudza ![]() od jutra tryb jeszcze bardziej restrykcyjny. i wstaje o tej 7, bo inaczej nic sie nigdy nie ruszy... bardzo jestem zla ![]() i prosze nie pisac, ze "zrobisz 30 min rowerku i bedzie ok"., bo nie o to chodzi, zeby "bylo ok" tylko zeby bylo "lepiej niz ok" natomiast wieczor byl cudowny ![]() dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Rozeznanie
|
No to kolorowych snów Kobietki!
![]() Szczupulchna będzie lepiej niż ok ![]() A wieczorek miło spędziłaś i dla takich chwil watro sobie czasem pofolgowac ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] Edytowane przez Aangel86 Czas edycji: 2009-11-08 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
czesc kochane
ojej az nie chce Wam tu smecic od rana, ale zwazylam sie i znowu jest 74,5 a juz bylo 74 ![]() Wam serdecznie gratuluje, ale kurcze, tak ladnie zaczelam cwiczyc i raczej z jedzonkiem sie pilnuje i czemu ta glupia waga nie pokazuje mniej? ![]() Moze macie jakies rady? Nie jem zadnych makaronow, ryzu, ziemniakow, pieczywa, nawet owocow bo ponoc maja sporo cukru. Nie mam pojecia ![]() Wynalazlam cwiczenia abs na brzuch, nogi i pupe i od dzisiaj dolacze je do orbitreka no i zobaczymy... Przepraszam ze tak od rana, ale musialam sie wyzalic, dobrze wiec ze jestescie ![]() na sniadanko: serek wiejski z pestkami dyni + spory pomidorek i oczywiscie kawka z mlekiem Trzymajcie sie dietkowo, ja mimo tej wagi sie nie poddaje, jestem tak wsciekla ze ta waga jeszcze zobaczy ![]() ![]() milego dnia ![]()
Walka z kilogramami ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lubonka Czas edycji: 2009-11-09 o 06:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
witam kochane...
![]() ![]() zwazyłam sie na czczo i było 77.....mam nadzieje ze dalej tak szybko mi waga bedzie spadała.... ![]()
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
wstałam o tej 6stej i naprawdę bardzo chciałam ćwiczyć o TEJ porze ale mam tak niskie ćisnienie 90/60 że po wskoczeniu na orbitreka robiło mi się słabo i kręciło mi się w głowie... no nie dam rady rano ćwiczyć przed pracą.
Trudno.. w takim razie pośpię rano dłużej ale za to wieczorem poćwiczę godzinę.... Szczupłapulchna rozumiem Cie doskonale. Jeśli Cię to pocieszy to powiem Ci że też wczoraj wieczorem popłynęłam... Byłam na przyjęciu u mojej Cioci i to co po 20stej zjadłam to lepiej nie będę tu w szczegółach referować... dania gorące z ziemniaczkami, ciastka, alkohol... no, wczyscy jedli i się zachwycali tymi pysznościami i nie wytrzymałam no ... Tak się najadłam że nie mogłam zasnąc... a może to przez wyrzuty sumienia? W kązdym razie na wadze dziś automatycznie 62,7 a było na początku wątku 62 (3 listopada).... oj oj a w moim opisie wyznaczony pierwszy cel na Boże Narodzenie (58 kg).... Od dziś ćwiczę więcej i każde wolne 30 min wykorzystuję choćby nawet na spacer... I BEDE MIEĆ TO 58 DO ŚWIĄT !!!! miłego dnia Wszystkim już niedługo szczuplutkim ![]()
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
Dobry!!
![]() Właśnie się wykąpałam i zaraz zacznę wcierać moje cudowne serum, aż mnie ręce bolą, tak to trzeba masować mrrr... ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że dzisiaj dietkowo będzie u mnie ![]() ![]() ![]() Kolejny tydzień czas zacząć!!! ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
Szcupluchna - każdy ma jakieś słabości, a wczoraj była niedziela więc można sobie TROSZECZKE odpuścić. Ale tylko troszeczke... Ty jesteś dzielna więc poradzisz sobie ze zbędnymi kaloriami
![]() A powiedz mi jakie ćwiczenia wykonujesz na brzuch???? Bo to on jest moim najgorszym problemem... Jak go nie wciągnę to wyglądam jakbym była w 6-7 miesiącu ciąży ;/ ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- I muszę się jeszcze przyznać, że też wczoraj zgrzeszyłąm.... Byłąm na obiedzie u chińczyka ![]()
![]() |
#289 |
Wtajemniczenie
|
Ale żeście się rozpisały...:P tutaj to trzeba być na bieżąco!
![]() Ja wczoraj miałam niedziele grzechu:/ pizza, cola, cappuccino z cukrem, czekoladki, cukiereczki, kanapeczki:/ i jeszcze dzień wolny od ćwiczeń. Dzisiaj sie bałam,że jak wejdę na wagę to ta się złamie. Waga mi się trzymała przez 3 dni na 81,3 a dzisiaj widzę 81,2:P wiadomo,że to może być cokolwiek, mniej wody itp. Ale dziewczyny! ona spadła! ![]() ![]() ![]() Aha, śniadanie idę właśnie jeść, bo dopiero wstałam ![]() ![]() BjutifulGerl - ja tez nie jestem w stanie rano ćwiczyć, to już nawet wychodzi z mojego lenistwa a nie zdrowia. Wolę dłużej pospać, zresztą zawsze więcej energii mam wieczorem i po południu. (Poranne zajęcia mnie zabijają:/) niunka - świetne zdjęcia! Powiem Ci,że wcale nie wyglądasz na swoją wagę, bo prezentujesz sie bardzo szczupło. ![]() ![]() Lubonka - a pijesz dużo wody? a jak nie wody to chociaż płynów, bo organizm trzeba płukać. ![]() ![]() Szczupulchna - sprawiasz wrażenie osoby bardzo rygorystycznej wobec siebie ![]() ![]() ![]() simplicity - genialne! ![]() ![]() ![]() Trzymajcie się dzielnie Dziewczynki, teraz jesteśmy piękne, a od teraz to już tylko boskość nas czeka! ![]() ![]()
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
Własnie kobietki Ja tez potrzebuje jakies dobre cwiczenia na brzuch i triceps....a zwłaszcza na triceps bo az sie wstydze swoich rak ...>
![]()
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
Triceps... ja sobie wyrobiłam go na jeździe na rowerku:P bo zapieram się sztywno rękami o kierownicę. Ty możesz to robić np ze ścianą. Opierać się o nią całym ciężarem z wyprostowanymi rękami, trzymać tak przez 15 sek, potem puścić i od nowa. Myślę,że tak po 8 razy po 3 serie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
ech, ech, ech
wiec u mnie dzis strasznie. takie ladne angielskie sformulowanie "to feel like shit" opisuje mniej wiecej co czuje. w nocy nie moglam spac, potem wstalam o tej 6.50 na cwiczenia, ale po prostu moj organizm nie jest w stanie rano sie ruszyc i tyle... wiec polozylam sie znow do lozka, majac nadzieje, ze jeszcze te 1.5 h dospie, a tu w ogole spac nie moglam i tylko lezalam z otwartymi oczami i w ogole strasznie sie meczylam :/ czuje sie okropnie i mysle, ze czyms sie strulam wczoraj, bo inaczej nie jestem w stanie tego wytlumaczyc, mdli mnie od rana, w brzuchu mi jezdzi i jem przez rozum tylko :/ niestety nie mam juz czerwonej herbaty, wiec jade na miecie, majac nadzieje, ze mnie przeczysci pozadnie :/ tak wiec z cwiczen o 11 nici, bo bym chyba umarla w tej silowni, mam nadzieje, ze mi przejdzie do wieczora, to sie jeszcze troche pomecze 1. nigdy wiecej takich ekscesow 2. do roboty. niunka, nie wierze, ze ci spadlo 3 kg od 2/11, wow! pewnie czesc to woda, ale i tak, szacunek co do cwiczen na brzuch, to ja robie sobie takie: 1. najpierw troche gtradycyjnych brzuszkow, tak kolo 50, potem dalej tradycyjnie, ale np 3 ruchy w gorze, bez opadania na ziemie, potem 7 ruchow w gorze itp. tak, ile moge, mysle, ze robie kolo 10 powtorzen w kazdej opcji 2.potem unosze nogi do pionu i to samo, najpierw pojedyncze, potem potrojne i posiodmowe :P 3. potem uginam nogi z pionu do kata prostego, lydki rownolegle do podlogi, uda pionowo, troszeczke wychylam lydki do przodu, zeby bardziej obciazyc dolny brzuch, tak wiec nie jest to 90 stopni miedzy lydkami a udami, a takie 100, i to samo- pojednycze., potrojne... 4. potem opuszczam stopy na ziemie, jedna noge zakladam na druga "po mesku" :P i robie brzuszki skosne, kolo 40-50 powtorzen na jedna strone, jak to zrobie to klade nogi po jednej stronie na podlodze, ugiete w kolanach i robie takie brzuszki boczne na boczki :P tez kolo 40 5. powtarzam na druga strone 6. potem jeszcze czasami wracam do tradycyjnych brzuszkow, bo miesnie proste sobie odpoczely 7.a na koniewc robie cwiczenie,ktore jest rewelacyjne na talie i na boczki, bardzo polecam. kladziecie sie na boku, cialo w prostej linii, nalezy sie upewnic, ze wszytsko jest w jednej linii. podpieracie sie na lokciu, lokiec w jednej linii z barkiem. podnosicie cialko do gory, opierajac sie na lokciu i na stopach. cale cialo ma byc w jednej linii, od brakow do stop, to wyglada jak taka ekierka, ktora tworzy wasze cialo z podloga :P wazne, zeby biodra byly wysoko, bo maja tendencje do opadania. "wolna" reka do gory, wyprpstowana pionowo. i tak przytrzymac, powtorzyc ze 3 razy i na druga strone. na poczatku moze bolec troche bark i lokiec, na ktorym sie opeiracie, ale albo trzeba wyczuc taka pozycjke, ze nie boli, albo przywyknac :P bo on tez sie z czasem wzmacnia :P 8. a na deserek klade sie na brzuchu na podlodze, opieram sie na lokciach, nogi rozstawione na szerokosc bioder i podnosze cialo, opierajac sie na odcinku lokiec-dlon i na stopach. cialo powinno byc idealnie w jednej linii, nalezy uwazac na tyleczek, bo ma tendencje do szybowania w gore (tak jest latwiej) albo w dol (gdy za ciezki :P). swietnie wzmacnia caly brzuch i plecy. podobo najlepsze cwiczenie ![]() good luck! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez nie moge uwierzyc jak to możliwe....ale tak pokazała mi waga...waze sie non stop w jednym miejscu i na tej samej wadze. wiec chyba waga nie kłami....a moze ![]() Wczoraj wieczorem było niecałe 78 po całym dniu a dzis rano przed sniadaniem na czczo było 77kg
![]() |
![]() |
#294 |
Przyczajenie
|
![]()
Droggie koleżanki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zadomowienie
|
majeczka209 witamy
![]() A Ja na pisze moze co dzis wszamałam: tak koło 7.30 2 jajka gotowane i 1 kromka razowca koło 11 kromka bialego pieczywa z serem żółtym 1 wafel ryzowy i przed chwila kawalek gotowanej piersi z kurczaka z odrobina sosu i 1 kromka razowca. No i jeszcze 3 krówki... ![]()
Start 12.01.2011r. 176cm waga początkowa - 87kg waga aktualna - 85,4kg cel I - 80kg cel II - 75kg cel III - 70kg cel ostateczny - 60kg Edytowane przez niunka22 Czas edycji: 2009-11-09 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
wiecie co właśnie zrobiłam?
wygrzebałam z szafy spodnie z wagi 53 kg i powiesiłam na lodówce ![]() ![]() ile razy chce do niej sięgnąć to widzę te spodnie i jakoś mi się już aż tak bardzo jak przed chwilą myślałam byle czego jeść nie chce ![]() Majeczka 209 witamy ![]() P.s idę sobie popatrzeć na "nową" lodówkę przez 5 min żeby bardziej zmotywować się do spaceru na który się właśnie w ramach odreagowania po pracy wybieram ![]()
![]() |
#297 |
Rozeznanie
|
Witajcie ślicznotki
![]() niunka22 - gratuluję spadku wagi! ja zawsze się ważę rano bez śniadania, żeby odczyty były warygodne. BjutifulGerl - no ja też muszę się zawziąć do świąt, bo też chcę zobaczyć 58 na liczniku! A co do tych spodni, to jak się odchudzałam z wagi 71 kg to miałam takie spodnie, w których dopiero teraz mogę chodzić i je mierzyłam co jakiś czas, więc to bardzo motywuje... a jak pewnego pięknego dnia się w nie zmieścisz to zobaczysz jaka radocha, bo ja też tak miałam ![]() Szczupluchna - mam nadzieję, że trzymasz się postanowień, bo ja walczę ze swoim apetytem od rana... Dzisiejsze jedzonko: - owsianka z serkiem homogenizwanym - grahamka z serkiem lekkim naturalnym i pomidorem, jabłko - leczo na odrobince kiełbaski, na deser jogurt jogobella light jagodowy z otrębami - 2 jajka na twardo Po 18 mam fitness, już się nie mogę doczekać, bo pogoda jest tak paskudna, że trzeba się rozruszać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
u trochę mnie tu nie było. nie miałam neta w weekend. \jak tam dietkowanie ?
u mnie weekend nawet dobrze, dzisiaj troche zaszałałam.. jutro wstanę na wage . mam nadzieję ze zgubiłam jakieś o,5 kg ![]()
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wiecie co............popsulam steper
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Az stracilam motywacje...i nie mam ochoty dalej sie odchudzac
Start 12.01.2011r. 176cm waga początkowa - 87kg waga aktualna - 85,4kg cel I - 80kg cel II - 75kg cel III - 70kg cel ostateczny - 60kg Edytowane przez niunka22 Czas edycji: 2009-11-09 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.