Październikowe PM :) - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-30, 21:00   #271
judith8
Rozeznanie

Dot.: Październikowe PM

Cytat:
Napisane przez ania120kg Pokaż wiadomość
Z powodu warunków pogodowych piątkowa wyprawa została przesunięta na poniedziałek więc kiecki jak nie było tak nie ma!

Judith moim zdaniem koczyki drugie w dolnym rzędzie , a bransoletka nr 3 , ale tak naprawdę każda mi się podoba jednak stawiam na trójkę. poczekaj jeszcze na opinie innych dziewuch,sama jestem ciekawą co ci podpowiedzą!

SSR w żadnym salonie żadna sukienka nie wpadła mi w oko na tyle,żeby ja przymierzyć , ale jestem dobrej myśli , wiesz te solny to jakieś takie biedne były naprawdę! Cieszę się, że tobie udało się wymacać jakieś fajne kiece , to juz połowa sukcesu teraz tylko ostateczna decyzja. Wierze ,że nie jest łatwo!
dziekuje

wiesz co a moze nawet jak Ci sie w salonie nic nie spodobalo to poprzymierzaj rozne fasony zeby zobaczyc w jakim Ci do twarzy i jakiego powinnas szukac: syreny, kroju A itd.
Stary 2009-05-31, 08:50   #272
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
  • a tutaj bransoletki
  • zdjecie sukienki
  • moja zdjecie
  • i zdjecie ktorym sie inspirowalam - przy podjeciu decyzji o formie kolczykow, na zdjeciu jest modelka w mojej sukni
nie bede miala welonu, prawdopodobnie nic we wlosach, na 99% nic i fryzure taka jak na zdjeciu

pomozcie kochane
Judith wszystko co pokazałaś bardzo piękne i pasowało by i do sukni i do urody Tylko zauważ, że modelka ma spięte włoski a twarz całą wolną i te kolczyki są wyeksponowane. Jeśli chcesz fryzurkę taką jak mas zna zdjęciu przed lustrem to wybrałabym kolczyki nr 1, żeby wystawały spod włosków i bransoletkę nr 2. A jeśli będziesz miała włoski spięte i będzie widać kolczyki w całej okazałości to kolczki nr 7 albo 10 a bransoletka może być 2 albo 3
Cytat:
Z powodu warunków pogodowych piątkowa wyprawa została przesunięta na poniedziałek więc kiecki jak nie było tak nie ma!

SSR w żadnym salonie żadna sukienka nie wpadła mi w oko na tyle,żeby ja przymierzyć , ale jestem dobrej myśli , wiesz te solny to jakieś takie biedne były naprawdę! Cieszę się, że tobie udało się wymacać jakieś fajne kiece , to juz połowa sukcesu teraz tylko ostateczna decyzja. Wierze ,że nie jest łatwo!
Ania ja Ci powiem, że musisz przymierzyć, choćby zobaczyć fason czy rozkloszowany, czy odcięty pas, czy w ogóle beza, princeska. Jaki dekolt, bo naprawdę przymierzałam kieckę, której w salonie w ogóle nie zauważyłam, bo na manekinie wyglądała jak worek, a u mnie wyeksponowała talię, pupę, piersi, biodra. Także przymierzaj, przymierzaj i jeszcze raz przymierzaj. Nawet jak Ci się coś wizualnie nie podoba. Jak będziesz już wiedziała w czym Ci dobrze, to potem pójdzie łatwiej

Dziewczyny, które trzymały kciuki za moje udane zakupy sukniMogę się pochwalić wreszcie mam suknię i jestem baaaaaaarrddzzzzoo zadowolona
No to od początku, w piątek umówiłam się z kumpelą (teraz już świadkową - bo to też załatwiam za jednym zamachem) na buszowanie po salonach. Poszłyśmy do każdego, w którym podobały mi się suknie i jeszcze raz je mierzyłam (ale nie trzy modele, a 5. Tym razem miałam eksperta patrzącego trzeźwym okiem a i ja sama miałam już jakiś tam pogląd na suknię wyrobiony No i poszłam do Przesmyku (to dla LadySith) przymierzyłam tą z plisami a później tą odciętą z takim rozchodzącym materiałem i z kumpelą wybrałyśmy tą drugą. Potem ulica ratuszowa, znów przymierzam jedną z takimi firankami (rozchodzący się materiał) a później tą z szelką na szyję z ciężkeij satyny. Znów wybieramy tą z szelką, dodajemy welon, diadem i cudo I v-ce miss salonuKumpeli podobały się te dwie i mi też, no ale żeby dopełnić wszystkiego poszłyśmy na ul. Piłsudskiego (tam gdzie sięrozmawia z krawcową) i proszę o przymierzenie tej kiecki z rękawkami. Świadkowa jak ją zobaczyła - to tylko syknęła "ale średniowiecze" Ale jak ją przymierzyłam to super, nie chciałam ściągnąć i po długich pertraktacjach, zdecydowałam się na właśnie tą
Może ta kiecka jest nie w stylu tych dzisiejszych, ale ja to zawsze musze być oryginalna. Kiecka jest z innej bajki, ale się super w niej czułam, w ogóle jej na sobie nie czułam, leciutka i będzie welon i może diademik albo opaska z cyrkonii, to się jeszcze zobaczy
A najlepsze jest to, że byłyśmy z kumpelątak zafascynowane i podekscytowane tym, że w końcu mam tą suknię, że i mi i jej nie przyszło do głowy zrobić zdjęcia
Ale w sumie i tak tąco miałąm na sobie to będą wprowadzane przeróbki, inny dekolt, inne rękawki, dodane te "firanki" i w ogóle z innego materiału. Tak, że i tak ta suknia będzie inna. Pani krawcowa mnie pomierzyła wzdłuż i wszerz i pierwszą przymiarkę mam 5sierpnia. Wtedy będzie jakiś efekt z moimi poprawkami
A no i jeszcze tą którą przymierzałam byłą z takiej ciężkiej żorżety i ładnie się układała, ale kolor jej wpadał jakby w srebrny. No i pani krawcowa zaproponowała, że mi ją uszyje z satyny, co nada trochę blasku i będzie śnieżnobiała. Trochę się z tym gryzę, bo w sumie nie wiem jak ta kiecka będzie wyglądać z tego materiału, poza tym satyna uwydatnia wszystko, ale może to będzie to, w końcu chciałam białą, a nie biało-srebrną, która by w pochmurny dzień wyglądała jak poszarzała - ten argument krawcowej przeważył
Dla niecierpliwych jak ta moja kiecka może wyglądać, to załączam zdjęcie, ale wiadomo będzie trochę inna (bez trenu, zamiast tych świeciedełek pod biustem i w dekolcie to będzie koronka - taka gruba, inne rękawki, bo jakby obszyte w okolicach łokcia a dopiero potem puszczone, no i może inny dekolt) Ale kiecka będzie w takim stylu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (22,3 KB, 41 załadowań)

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 19:41   #273
zlotko855
Rozeznanie

SSR suknia superowa klimatyczna taka. ciesze sie, ze kupilas

jeszcze czekamy na nastepna PM, ktora szuka sukni

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 19:58   #274
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Judith wszystko co pokazałaś bardzo piękne i pasowało by i do sukni i do urody Tylko zauważ, że modelka ma spięte włoski a twarz całą wolną i te kolczyki są wyeksponowane. Jeśli chcesz fryzurkę taką jak mas zna zdjęciu przed lustrem to wybrałabym kolczyki nr 1, żeby wystawały spod włosków i bransoletkę nr 2. A jeśli będziesz miała włoski spięte i będzie widać kolczyki w całej okazałości to kolczki nr 7 albo 10 a bransoletka może być 2 albo 3

Ania ja Ci powiem, że musisz przymierzyć, choćby zobaczyć fason czy rozkloszowany, czy odcięty pas, czy w ogóle beza, princeska. Jaki dekolt, bo naprawdę przymierzałam kieckę, której w salonie w ogóle nie zauważyłam, bo na manekinie wyglądała jak worek, a u mnie wyeksponowała talię, pupę, piersi, biodra. Także przymierzaj, przymierzaj i jeszcze raz przymierzaj. Nawet jak Ci się coś wizualnie nie podoba. Jak będziesz już wiedziała w czym Ci dobrze, to potem pójdzie łatwiej

Dziewczyny, które trzymały kciuki za moje udane zakupy sukniMogę się pochwalić wreszcie mam suknię i jestem baaaaaaarrddzzzzoo zadowolona
No to od początku, w piątek umówiłam się z kumpelą (teraz już świadkową - bo to też załatwiam za jednym zamachem) na buszowanie po salonach. Poszłyśmy do każdego, w którym podobały mi się suknie i jeszcze raz je mierzyłam (ale nie trzy modele, a 5. Tym razem miałam eksperta patrzącego trzeźwym okiem a i ja sama miałam już jakiś tam pogląd na suknię wyrobiony No i poszłam do Przesmyku (to dla LadySith) przymierzyłam tą z plisami a później tą odciętą z takim rozchodzącym materiałem i z kumpelą wybrałyśmy tą drugą. Potem ulica ratuszowa, znów przymierzam jedną z takimi firankami (rozchodzący się materiał) a później tą z szelką na szyję z ciężkeij satyny. Znów wybieramy tą z szelką, dodajemy welon, diadem i cudo I v-ce miss salonuKumpeli podobały się te dwie i mi też, no ale żeby dopełnić wszystkiego poszłyśmy na ul. Piłsudskiego (tam gdzie sięrozmawia z krawcową) i proszę o przymierzenie tej kiecki z rękawkami. Świadkowa jak ją zobaczyła - to tylko syknęła "ale średniowiecze" Ale jak ją przymierzyłam to super, nie chciałam ściągnąć i po długich pertraktacjach, zdecydowałam się na właśnie tą
Może ta kiecka jest nie w stylu tych dzisiejszych, ale ja to zawsze musze być oryginalna. Kiecka jest z innej bajki, ale się super w niej czułam, w ogóle jej na sobie nie czułam, leciutka i będzie welon i może diademik albo opaska z cyrkonii, to się jeszcze zobaczy
A najlepsze jest to, że byłyśmy z kumpelątak zafascynowane i podekscytowane tym, że w końcu mam tą suknię, że i mi i jej nie przyszło do głowy zrobić zdjęcia
Ale w sumie i tak tąco miałąm na sobie to będą wprowadzane przeróbki, inny dekolt, inne rękawki, dodane te "firanki" i w ogóle z innego materiału. Tak, że i tak ta suknia będzie inna. Pani krawcowa mnie pomierzyła wzdłuż i wszerz i pierwszą przymiarkę mam 5sierpnia. Wtedy będzie jakiś efekt z moimi poprawkami
A no i jeszcze tą którą przymierzałam byłą z takiej ciężkiej żorżety i ładnie się układała, ale kolor jej wpadał jakby w srebrny. No i pani krawcowa zaproponowała, że mi ją uszyje z satyny, co nada trochę blasku i będzie śnieżnobiała. Trochę się z tym gryzę, bo w sumie nie wiem jak ta kiecka będzie wyglądać z tego materiału, poza tym satyna uwydatnia wszystko, ale może to będzie to, w końcu chciałam białą, a nie biało-srebrną, która by w pochmurny dzień wyglądała jak poszarzała - ten argument krawcowej przeważył
Dla niecierpliwych jak ta moja kiecka może wyglądać, to załączam zdjęcie, ale wiadomo będzie trochę inna (bez trenu, zamiast tych świeciedełek pod biustem i w dekolcie to będzie koronka - taka gruba, inne rękawki, bo jakby obszyte w okolicach łokcia a dopiero potem puszczone, no i może inny dekolt) Ale kiecka będzie w takim stylu.
swietna sukienka, sredniowiecze rzadzi ja jestem na tak i podziwiam opis poszukiwan, super

a co do kolczykow to pierwsze maja 11,5cm dlugosci czyli siegaja ramion prawie , drugie maja 7,5cm i jestem w kropce
TZ mowi zebym moze u jubilera kupila ale nic nie widzialam; ech problemy panny mlodej
Stary 2009-06-02, 00:13   #275
ania120kg
Raczkowanie

Hey dziewczyny, mam sukienkę, a raczej sukienki i oczywiście zdecydować się nie mogę! w sumie wybieram z pośród 4 , mam zdjęcia 2 ich od razu wklejam, co byście siostry pomogły , a i te dwie są moimi faworytkami, pomimo iż różnią się od siebie to w obu wyglądam fantastycznie , co prawda model 916 nie do końca jest w moim stylu , ale jak ją przymierzyłam to padłam z wrażenia! Z resztą jak i w tej drugiej! I co proponujecie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg radek nie zagladaj.jpg (25,7 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg radek nie zaglądaj 2.jpg (7,2 KB, 52 załadowań)
ania120kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 11:13   #276
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
SSR suknia superowa klimatyczna taka. ciesze sie, ze kupilas
Dzięki
Cytat:
swietna sukienka, sredniowiecze rzadzi ja jestem na tak i podziwiam opis poszukiwan, super

a co do kolczykow to pierwsze maja 11,5cm dlugosci czyli siegaja ramion prawie , drugie maja 7,5cm i jestem w kropce
TZ mowi zebym moze u jubilera kupila ale nic nie widzialam; ech problemy panny mlodej
Dzięki za kiecę
Co do kolczyków to muszą być chyba max. 5 cm długości. Dłuższych chyba ta modelka nie ma a u niej super to wygląda. A włosy będziesz miała spięte czy nie?
Cytat:
Hey dziewczyny, mam sukienkę, a raczej sukienki i oczywiście zdecydować się nie mogę! w sumie wybieram z pośród 4 , mam zdjęcia 2 ich od razu wklejam, co byście siostry pomogły , a i te dwie są moimi faworytkami, pomimo iż różnią się od siebie to w obu wyglądam fantastycznie , co prawda model 916 nie do końca jest w moim stylu , ale jak ją przymierzyłam to padłam z wrażenia! Z resztą jak i w tej drugiej! I co proponujecie?
Ania no wreszcie Ci się coś spodobało Mi osobiście bardziej podoba się ta pierwsza, ale t Ty masz w niej się super czuć Wszystko zależy jaką masz figurkę i ile wzrostu, tak musisz wykombinować co by Cię ta druga ewentualnie w biodrach nie poszerzała. I jak poszukiwania? Dużo przymierzyłaś kiecek?

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
Stary 2009-06-02, 13:01   #277
ania120kg
Raczkowanie

Wierz ja to się w obu fantastycznie czuje, dziś zadzwoniłam do salonu ,że w piątek podjadę i wybiorę jedna z tych dwóch i umowę spiszę,jadę z mamą oczywiście, ale zabieram jeszcze przyjaciółkę i teściowa, co 4 głowy to nie jedna , ale pozwalam im doradzać tylko między tymi dwoma
Tak, ta pierwsza po lewej tez jest bardziej w moim stylu i w sumie to sama się dziwię ,że w ogóle przymierzyłam tę drugą , ale kiedy już to zrobiłam to padłam z wrażenia , ta modelka przy mnie to nieciekawie wygląda, to ja powinnam reklamować im tę kieckę. jestem niska 1.62 efekty diety sprawiły,ze noszę rozmiar 36 więc grubasek to ja tez nie jestem! bioderka świetnie chowa ta sukienka, talie mam ładną, więc tylko decyzja mi została. Ta pierwsza sukienka,ja ją nazywam skromniejsza tez jest naprawdę piękna i efektowna i tez jest dla mnie , dlatego mam taki dylemat!!! Ratunku!
ania120kg jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-02, 15:38   #278
annyonne
Raczkowanie

Cytat:
Moim zdaniem pierwsza, delikatna, kobieca nic dodać nic ująć Wydaje się również lżejsza a tym samym zapewne będzie bardziej wygodna - pomyśl, że cała noc przed Tobą
annyonne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 15:41   #279
hipka80
Raczkowanie

ania120kg, ja stawiam na 2śliczna sukienka. Daj znać w piątek na którą sie zdecydowałaś
Stary 2009-06-02, 15:42   #280
fretka82
Raczkowanie

Witam Was październikowe PM

Nasz dzień to 3.10.2009

na razie mamy salę, fotografa, kamerzystę, kościół, kosmetyczka, fryzjer, jesteśmy po naukach. Jeszcze poradnia przed nami. Formalności papierkowe załatwiamy końcem czerwca a początkiem lipca.
Nie zdążyłam przeczytać wszystkich str ale widzę, że niektóre z Was już sporo mają Ubrań jeszcze nie mamy, suknię mniej więcej mam upatrzoną, ale konkretnie będę kupować koniec czerwca a początek lipca.
Obecnie szukamy zaproszeń i też oczekuję na listę gości od TŻ.. ,żeby zamknąć wreszcie ostateczną listę
fretka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 18:14   #281
zlotko855
Rozeznanie

ania a ja Ci nie doradze, bo obie mi sie podobaja i sama nie wiem ktora lepsza, hmmm no tak na pierwszy rzut oka stawialabym na 1, ale jak piszesz, ze w tej 2 super sie czulas i padlas z wrazenia to lepiej 2.... zawsze bylam niezdecydowana:/

judith teraz sprawdzam o jakich kolczykach rozmawiacie i juz doradzam hmm mysle, ze skoro bedziesz miec rozpuszczone wloski to wybralabym ostatnie kolczyki (bo sa dlugie), a bransoletke nr 3

hej fretka, slubujemy w tym samym dniu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-02, 20:08   #282
judith8
Rozeznanie

Cytat:
niedokladnie widze druga ale chyba podoba mi sie bardziej

Cytat:
Co do kolczyków to muszą być chyba max. 5 cm długości. Dłuższych chyba ta modelka nie ma a u niej super to wygląda. A włosy będziesz miała spięte czy nie?
bede miala rozpuszczone takie jak na zdjeciu i dlatego sie zastanawiam bo te ktore zamiescilam wyrzej pierwsze maja11,5 cm, a drugie maja okolo 7cm i badz tu madrym

Cytat:
Napisane przez fretka82 Pokaż wiadomość

Nasz dzień to 3.10.2009

na razie mamy salę, fotografa, kamerzystę, kościół, kosmetyczka, fryzjer, jesteśmy po naukach. Jeszcze poradnia przed nami. Formalności papierkowe załatwiamy końcem czerwca a początkiem lipca.
Nie zdążyłam przeczytać wszystkich str ale widzę, że niektóre z Was już sporo mają Ubrań jeszcze nie mamy, suknię mniej więcej mam upatrzoną, ale konkretnie będę kupować koniec czerwca a początek lipca.
Obecnie szukamy zaproszeń i też oczekuję na listę gości od TŻ.. ,żeby zamknąć wreszcie ostateczną listę
witamy dopisuje do kalendarza

Cytat:
judith teraz sprawdzam o jakich kolczykach rozmawiacie i juz doradzam hmm mysle, ze skoro bedziesz miec rozpuszczone wloski to wybralabym ostatnie kolczyki (bo sa dlugie), a bransoletke nr 3
dzieki za rady kochane ale ja nadal nie moge sie zdecydowac ech

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-06-02 o 20:12
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 21:46   #283
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Wierz ja to się w obu fantastycznie czuje, dziś zadzwoniłam do salonu ,że w piątek podjadę i wybiorę jedna z tych dwóch i umowę spiszę,jadę z mamą oczywiście, ale zabieram jeszcze przyjaciółkę i teściowa, co 4 głowy to nie jedna , ale pozwalam im doradzać tylko między tymi dwoma
Tak, ta pierwsza po lewej tez jest bardziej w moim stylu i w sumie to sama się dziwię ,że w ogóle przymierzyłam tę drugą , ale kiedy już to zrobiłam to padłam z wrażenia , ta modelka przy mnie to nieciekawie wygląda, to ja powinnam reklamować im tę kieckę. jestem niska 1.62 efekty diety sprawiły,ze noszę rozmiar 36 więc grubasek to ja tez nie jestem! bioderka świetnie chowa ta sukienka, talie mam ładną, więc tylko decyzja mi została. Ta pierwsza sukienka,ja ją nazywam skromniejsza tez jest naprawdę piękna i efektowna i tez jest dla mnie , dlatego mam taki dylemat!!! Ratunku!
Ania te sukienki są tak różne (jak moje były trzy), że musisz się określić czy chcesz być księżniczką i mieć diadem czy chcesz być zwiewną, delikatną Panną Młodą, wtedy można poszaleć z dodatkami, bo w tej princesce nie należy przesadzać
Obie ładne a Ty wybierz tą, którą Ci serce podpowiada. Ja już jak miałam wybrane tylko trzy, to poszłam ze świadkową a nie z mamą tym razem i całkiem inaczej patrzyłam na te kiecki. I tylko jedna była przeznaczona dla mnie, pozostałe też były ładne, ale brakowało im tego czegoś Życzę Ci, żebyś to sobie dobrze przemyślała i przespała. A w piątek założysz dwie i zobaczysz sama poczujesz, że jedna jest stworzona dla Ciebie i od początku myślałaś o takim kroju
ania a co to za salon?
Cytat:

Nasz dzień to 3.10.2009

Cześć Ślubujemy razem
To pochwal się skąd dokładnie jesteś? I gdzie masz wesele? Oooo Ty masz już kosmetyczkęi fryzjera a ja jeszcze nie zdecydowałam:/
Garniturem się nie przejmuj, bo jeszcze dużo czasu, gorzej z Twoją suknią. Dlaczego tak późno chcesz zamawiać?
Cytat:
bede miala rozpuszczone takie jak na zdjeciu i dlatego sie zastanawiam bo te ktore zamiescilam wyrzej pierwsze maja11,5 cm, a drugie maja okolo 7cm i badz tu madrym
Judith a wklej mi jeszcze raz tyklo te dwie pary kolczyków, bo w pamięci mam Ciebie i modelkę i suknięoczywiście to coś poradzę może
A Ty je chcesz z neta kupować czy gdzieś w realu u siebie? Bo wiesz to ładni wygląda wszystko na zdjęciach...

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
Stary 2009-06-02, 22:43   #284
fretka82
Raczkowanie

Cytat:

Cześć Ślubujemy razem
To pochwal się skąd dokładnie jesteś? I gdzie masz wesele? Oooo Ty masz już kosmetyczkęi fryzjera a ja jeszcze nie zdecydowałam:/
Garniturem się nie przejmuj, bo jeszcze dużo czasu, gorzej z Twoją suknią. Dlaczego tak późno chcesz zamawiać?
widzę, że sporo nas ślubuje 3go

wesele mamy na podkarpaciu bo stamtąd pochodzę, będzie to nie w mieście, z którego pochodzę, ale w okolicach. Ślub i wesele mamy w Dębowcu
kosmetyczkę już dawno rezerwowałam-w styczniu i do tych co chciałam były akurat 2 wolne ostatnie miejsca na 3go-czyli z mamą się załapałyśmy
Suknię mniej więcej mam upatrzoną,a stąd tak bo końcem czerwca jedziemy z TŻem załatwiać formalności więc suknię wtedy też wybiorę. Byłam tam wcześniej i w sumie Pan mi powiedział, że końcem maja będą mieli suknie z kolekcji na 2010 rok, a że mamy tę uroczytość w październiku to powiedział, że spokojnie wybierać mogę w czerwcu bądź początkiem lipca. Czas realzacji to 6-8 tygodni więc spokojnie zdążę-bynajmniej jestem takiej myśli
Stary 2009-06-03, 09:08   #285
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

cześć dziewczyny. Ja jestem na etapie szukania bielizny powiedzcie co sądzicie o tym gorsecie :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 645684959.jpg (16,3 KB, 20 załadowań)

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 10:35   #286
zlotko855
Rozeznanie

dziewczynki z 3-go pazdziernika......... zostaly nam rowne 4 miesiace : jupi:

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny. Ja jestem na etapie szukania bielizny powiedzcie co sądzicie o tym gorsecie :
emilko gorset wydaje sie byc fajny, ladnie wymodeluje sylwetke, tylko nie wiem co z piersiami, ja bym wolala zeby bardziej je podniosl, a na zdjeciu wydaje mi sie, ze jakos tak malo zdzialal

Stary 2009-06-03, 11:09   #287
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Hej dziewczyny.Mogę się do was przyłączyć? Mój ślub jest 17.10.09.

Powiedzcie mi co ja mam zrobić jak się żle czuje w "sukience ślubnej" bo na taka typową suknie do ślubu to mnie nie stać i mam kupioną ala wieczorową tylko mi mama ją przerabia.Tyle sukien co ja przymierzyłam to w każdej jest coś nie tak. Głupie pytanie zadałam ale doradżcie mi proszę

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
gabryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 11:31   #288
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Judith a wklej mi jeszcze raz tyklo te dwie pary kolczyków, bo w pamięci mam Ciebie i modelkę i suknięoczywiście to coś poradzę może
A Ty je chcesz z neta kupować czy gdzieś w realu u siebie? Bo wiesz to ładni wygląda wszystko na zdjęciach...
no z internetu, nie widzialam ich w realu ale kosztuja 115pln to zakladam ze sa porzadne, chociaz chyba sie przelamie i jeszcze ra zposzukam w sklepach

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
a ten gorset to pod suknie czy dla tz

Cytat:

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

emilko gorset wydaje sie byc fajny, ladnie wymodeluje sylwetke, tylko nie wiem co z piersiami, ja bym wolala zeby bardziej je podniosl, a na zdjeciu wydaje mi sie, ze jakos tak malo zdzialal
boosze to ja mam 4miesiace i tydzien aaaaaaaaaaaaaaaaaa
fakt, ale moze to kwestia zdjecia i modelki, chociaz z drugiej strony jezeli podnosi to powinni to wyeksponowac na zdjeciu

Cytat:
Napisane przez gabryna Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.Mogę się do was przyłączyć? Mój ślub jest 17.10.09.

Powiedzcie mi co ja mam zrobić jak się żle czuje w "sukience ślubnej" bo na taka typową suknie do ślubu to mnie nie stać i mam kupioną ala wieczorową tylko mi mama ją przerabia.Tyle sukien co ja przymierzyłam to w każdej jest coś nie tak. Głupie pytanie zadałam ale doradżcie mi proszę
witaj, dopisalam cie do kalendarza

to ja dopytam bo nie zalapalam, nie stac cie na sukienke z salonu i masz wieczorowa, ktora mama przerabia i w niej sie zle czujesz? czy zle sie czujesz w slubnych pogubilam sie
Stary 2009-06-03, 11:35   #289
BEAMI
Raczkowanie

SSR bardzo fajna sukieneczka. Gratuluje wkońcu wyboru

ania120kg obie mają cos w sobie, myśle ze którą nie wybierzesz bedziesz piękną PM. Musisz wybrac tą która ciebie zachwca i w której sie dobrze czujesz.

Witam nowe PM

Z nowości u mnie nic ciekawego obecnie cały czas mój pochłania praca mgr. Jedynie co ostanio udało mi sie to zamówic zaproszonka, będą za 2 tyg. A w ostateczności zdecydowałam sie na te:

http://www.allegro.pl/item618936795_...uper_cena.html

Ostatecznie lista nam sie zamkneła na 165 osobach.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-03, 11:38   #290
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

wogóle się w nich źle czuje

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Stary 2009-06-03, 11:38   #291
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

no właśnie widzę,że biust idzie w dół bardzo :/ nie wiem co kupić czy biustonosz samonośny lepiej ??? góra mojej sukienki wygląda tak :

ps. Dla TŻ coś innego się znajdzie :P bardziej sexi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg góra.jpg (18,2 KB, 24 załadowań)

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 11:40   #292
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

no i nie ukrywam że mnie nie stać na suknię z salonu ale i taką też przymierzałam i nic.....

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Stary 2009-06-03, 11:47   #293
judith8
Rozeznanie

Cytat:
no i nie ukrywam że mnie nie stać na suknię z salonu ale i taką też przymierzałam i nic.....
nikt nie mowil ze na slub musisz miec suknie z salonu, najwazniejsze to abys czula sie pieknie w tym dniu

ale dlaczego zle sie czujesz, co jest nie tak
masz swoje zdjecie w twojej sukni

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-03, 11:53   #294
zlotko855
Rozeznanie

witaj gabryna wsrod nas super, ze nasze grono sie powieksza
moze zle sie czujesz, bo to nie ta suknia, poprostu jesli chodzi o suknie slubna to ponoc trzeba poczuc, ze to ta na 100% (ja czulam na 99% wiec juz nie szukalam wiecej). glowa do gory, moze jak mama Ci Twoja poprzerabia to bedzie super

emilia to moze jakas bardotke sobie kup - push up, zeby biust podniosla, bo hmm wydaje mi sie, ze ten gorset pod suknia troche splaszczy piersi?? nie wiem, bo ja bielizny jeszcze nie mam, wiec to tylko moje przypuszczenia

Stary 2009-06-03, 12:14   #295
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

nikt nie mowil ze na slub musisz miec suknie z salonu, najwazniejsze to abys czula sie pieknie w tym dniu

ale dlaczego zle sie czujesz, co jest nie tak
masz swoje zdjecie w twojej sukni

nie mam jeszcze bo jest w trakcie przerabiana.
przymierzałam chyba ze 100 sukienek i w żadnej sie czuje dobrze na 100% a w tej co mam to tak na 55%

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Stary 2009-06-03, 12:17   #296
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
nie mam jeszcze bo jest w trakcie przerabiana.
przymierzałam chyba ze 100 sukienek i w żadnej sie czuje dobrze na 100% a w tej co mam to tak na 55%
mam nadzieje, ze jak juz Twoja suknia bedzie przerobiona to sie do niej przekonasz i pokazesz nam fotki.

Stary 2009-06-03, 12:24   #297
fretka82
Raczkowanie

Cytat:
ojj przeszedł mi niezły dreszcz niby 4 m-ce, ale ja już odczuwam lekki stres

emilko - gorset jest ładny, ale nie wiem czy to przez modelkę, zdjęcie itp -wydaje m się , że on spałaszcza biust. tak jak jak Złotko855 przyłączam się do rady w kwestii bardotki tym bardziej, że masz ramiączka na szyję więc do niej fajnie i ładnie będzie pasował podniesiony biust, jeżeli nie lubisz push-up to nie musi być koniecznie z tym ewentualnie są też staniki "samonośne" do przylepiania czy jakoś tak, ale ja bym się chyba na niego nie zdecydowała bo bałabym się , że mi się odkleia z takim czymś już sie spotkałam na ślubie

BEAMI - zaproszenia śliczne ja nadal czekam na TŻ, żeby podał mi gości od niego. czuję, że w weekend już go z tym ostatecznie przycisnę, żeby te zaproszenia wreszcie zamówić..ehh
co do mgr ojj wiem doskonale co przeżywasz i do tego przygotowania do tego najpiękniejszego dnia masz już wyznaczony termin obrony?

Edytowane przez fretka82
Czas edycji: 2009-06-03 o 12:30
Stary 2009-06-03, 12:36   #298
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Też tak myślę.W przyszłym tygodniu już będzie wykończona więc Wam pokaże

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Stary 2009-06-03, 12:44   #299
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
ojj przeszedł mi niezły dreszcz niby 4 m-ce, ale ja już odczuwam lekki stres

emilko - gorset jest ładny, ale nie wiem czy to przez modelkę, zdjęcie itp -wydaje m się , że on spałaszcza biust. tak jak jak Złotko855 przyłączam się do rady w kwestii bardotki tym bardziej, że masz ramiączka na szyję więc do niej fajnie i ładnie będzie pasował podniesiony biust, jeżeli nie lubisz push-up to nie musi być koniecznie z tym ewentualnie są też staniki "samonośne" do przylepiania czy jakoś tak, ale ja bym się chyba na niego nie zdecydowała bo bałabym się , że mi się odkleia z takim czymś już sie spotkałam na ślubie

BEAMI - zaproszenia śliczne ja nadal czekam na TŻ, żeby podał mi gości od niego. czuję, że w weekend już go z tym ostatecznie przycisnę, żeby te zaproszenia wreszcie zamówić..ehh
co do mgr ojj wiem doskonale co przeżywasz i do tego przygotowania do tego najpiękniejszego dnia masz już wyznaczony termin obrony?
Dziękuje, mam nadzieje ze otrzymasz tą liste bo ja sie długo prosiłam swojego, ale juz sie naszczescie zaproszonka robią. A obrony nie mam jeszcze wyznaczonej, bo jeszcze praca nie oddana

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Też tak myślę.W przyszłym tygodniu już będzie wykończona więc Wam pokaże
Czekamy, mam nadzieje ze sie teraz do niej przekonasz. Nie wiem co bym zrobiła jak by mnie zadan nieprzekonywała. Miałam tak troszki ale wkoncu natrafiłam i życze ci tego bys napisała ze jestes jednak zadowolona

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Spadm dziewczynki trzymajcie kciuki bo ide do promotora mam nadzieje ze zatwierdził mi prace i bede mogła sie juz uczyc tych nieszczesnych 101 pytan i robic prezentacje. A późiej mam tesy wewnetrzna na prawojazdy, bym mogła do jazd przystapic. a Jak narzaie to jestem spóźniona.

Buziaki trzymajcie, naprawde super WAS miec
Stary 2009-06-03, 12:49   #300
hipka80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
SSR bardzo fajna sukieneczka. Gratuluje wkońcu wyboru

http://www.allegro.pl/item618936795_...uper_cena.html

Ostatecznie lista nam sie zamkneła na 165 osobach.

no to spore wesle sie szykuje, zaproszenia piękne.
Powodzenia z pracą....
ja w sobote byłam na łowach obuwniczych i znalazłam piękne butki i chyba skusze sie na nie....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4a137ff9e1e67dcc4564902bb891aacc.jpg (8,6 KB, 18 załadowań)

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości