![]() |
#271 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dieta niełączenia i pogaduchy stosujących cz.II
Hej
![]() Widzę że wielkie mierzenie mnie ominęło ![]() ![]() ![]() udo:53 biodra:93 pas:68 brzuch:85 Sory, że się wczoraj nie odzywałam, ale byłam już padnięta ![]() ![]() ![]() Absta nie obwiniaj się, nie mogłaś wiedzieć wszystkiego, ale się starałaś, chciałaś dobrze, tyle razy pisałaś,ze mówiłaś exowi żeby przyszedł do małej, a on nic.Na pewno się wszystko ułoży, 3mam kciuki ![]() Leticia nie jesz w ogóle pieczywa? Whitecoffee to już jakiś postęp ![]() ![]() ![]() Celinka wczorajsze zakupy się udały ![]()
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
Cześć laseczki
![]() Absta,a w ogóle masz uzgodniony jakiś termin na kasę i ile to będzie? Kasia ja byłam tylko na zakupach spożywczych ![]() Odzywać się kobiety ![]()
![]() |
#273 |
Rozeznanie
|
celnika myślałam że może jakieś prezentowe zakupy
![]() ![]() I nigdy nie wiem, co kupić TŻ-towi ![]() Właśnie skończyłam ćwiczyć, lecę pod prysznic, a potem zmykam do pracy ![]() Miłego dnia Dziewuszki ![]()
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
Hej Laski
![]() Wizytę u teściów przeżyłam, tyle ile mogłam w obecności małej im powiedziałam i jestem zadowolona, bo mała była szczęśliwa ![]() ![]() Zapytała, czy nie wpędzam się w anoreksję, bo zjadłam "tylko" udko kaczki z 2 ogórkami kiszonymi ![]() No a tak poza tym to wsio dobrze, mała wczoraj spała lepiej, mam nadzieję, że dziś będzie jeszcze lepiej ![]() Nie Celinko, nie mamy żadnych stawek, to niby w ramach szkolenia, ale powoli wszyscy mają obiekcje i chyba nikt tam za długo nie zabawi. Ja mam zamiar do końca roku sobie to z deka "olać", tzn owszem będę się udzielać, ale wtedy, jak będę miała czas, na pewno nie będę poświęcała dla tego tyle czasu ile dotychczas... Kasiu, a gdzie Ty w niedzielę biedaku pracujesz? Jak ważyłam tyle, co Ty, to też miałam tyle w udać ![]() ![]() Kurcze, jak Wy podajecie obwód i bioder i brzucha??? Ja to w jednym miejscu mierzę ![]()
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
Kobiety gdzie Wy jesteście
![]() ![]() Och ale mnie zaskoczyłaś. Absta myślałam,że oni Ciebie odwiedzą. Ja brzuchol mierzę pod pępkiem tak niżej,a biodra to jeszcze nizej,tak pod tym czymś co się zostało po cesarce.Niee wiem czy tak jest dobrze no ale zawsze tak mierzyłam.
Cel ![]() był,ale chwilowo się zmył ![]() Edytowane przez celina4 Czas edycji: 2009-12-06 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
No to może i ja tak zacznę mierzyć?
Dziewczyny!!! Sensacjon!!!! Chyba odkryłam, dlaczego moje dziecko biedne tak płacze!!! Przed chwilą znów miałam akcję, proponowałam wszystko, od jedzenia, po misie, kocyki, picie itp... A ona w końcu, że chce siusiu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Absta wydaje mi się,że to zbieg okoliczności.Może się mylę,ale to by było dziwne.
Kurczę kupiłam spodnie miesiąc temu,bo wszystkie były za wielkie i te też są już za wielkie.W sumie to się cieszę,ale aż wstyd,że na razie mam jedną parę spodni.Nie opłaca mi się kupować,bo to szkoda kasy,a obiecałam sobie,że jak dojdę do swojej wagi to się obkupie ![]() ![]()
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
W sumie to dobrze, że masz taki dylemat, żeby mniejsze spodnie kupić
![]() Mam nadzieję, że to nie był zbieg okoliczności, tym bardziej że ostatnio rano pampers jest raczej suchy i od razu na nocnik mała siada i chyba za całą noc robi ![]() Chociaż dla mnie też to się wydaje dziwne, żeby ona tak sama, no ale nadzieję trzeba mieć ![]()
![]() |
#279 |
Rozeznanie
|
jestem już w domku
![]() ![]() Tesh myślę, że to zbieg okoliczności, że mała chciała siusiu, ale obyś to Ty miała rację ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- A propos ud, Absta, ja mam krótkie nóżki, więc takie uda wyglądają fatalnie
![]() |
#280 |
Zadomowienie
|
Dylemacik mam ,bo wydatków tyle.Sylwester,muszę kupić wszystko-dosłownie.Mój brat sie przeprowadza do nowej chałupy i trzeba coś kupić,a tam no to nie wiem co kupie,bo tam to się nie zrównam
![]() Ajeszcze jakieś prezenty ![]() ![]()
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
to urządzasz sylwestra u siebie? ja tesh nie chce myśleć o prezentach, wszystko jest tak cholernie drogie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zadomowienie
|
Kasiu idę na bal sylwestrowy i muszę się ubrać-cała
![]() W ubiegłym roku wszystko kupowałam,buty mnie tak napi.... że prawie płakałam,a sukienkę chce po prostu nową.
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
Kasiu
![]() ![]() Celinko, no jeśli mi balety wypalą (czyt. mała się uspokoi w nocy), to też chcę sobie wsio kupić, do tego prezenty i też czuję tę magię świąt ![]()
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
A to rozumiem
![]() ![]() ![]() Absta, okey jestem niska, ale mam długi tłów i to jest problem, gdybym nogi miała dłuższe, to pal licho te uda Dobrze Dziewczynki, będę już spaciulkać szła, bo ocki mi się już prawie skleiły ![]() Słodkich snów ![]()
Znowu zaczynam:Piękne czasy gdy było 50,1(07.09.10) Staram się by wróciły ![]() mam dość Edytowane przez kasia_05 Czas edycji: 2009-12-06 o 21:58 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
Śpij słodziutko w takim razie
![]() ![]()
![]() |
#286 |
Zadomowienie
|
Absta idź na balety,przecież małej nie zostawiasz u obcych.Krzywda się jej nie dzieje,płacze i zasypia.Ja wiem,że serducho wtedy boli.
Moja córcia potrafiła przewyć pół nocy bez powodu.Jak miała 3 lata pojechaliśmy pod namiot i całe pole namiotowe miało jedną nocke z głowy.Z czasem jej przeszło,wtedy nikt nie szukał przyczyny tego.Ja jak miałam nawet kilkanaście lat to rano jak wstawałam to potrafiłam płakać bez powodu.Rodzice się tylko wkurzali,że ryczę.Potem było powiedzeni"o Ela wstałaś i nie płaczesz?" A moja córeczka jeszcze jak miała z rok,może troszkę więcej to budziła się w nocy i ryczała bo ona chce iść do dzieci do parku,wkładaliśmy jej wtedy kupę zabawek do łóżeczka,pobawiła się i poszła spać dalej,a była np. 2 w nocy. O a najlepsze to jak miała z 2 miesiące to jej się po przestawiało dzień z nocą.Cały dzień spała,a w nocy wielkie oczy,i tak kilka dni.Ja na rzęsach chodziłam,a muszę przypomnieć,że miałam wtedy 18 lat i byłam całkiem załamana. O matko,ale się rozpisałam ,sorki ![]()
![]() |
#287 |
Zadomowienie
|
Dobrze, że tak się rozpisałaś
![]() W sumie, ja to już tak by nawet ją zostawiła, ale co będzie, jak dziadki się zbuntują? ![]() ![]() A na bal, to do knajpy?
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
To jest taki duży lokal są tam organizowane wesela i wszystkie inne imprezy.W tamtym roku też tam byliśmy.Bal jest na 100 par
![]() Tak bliziutko,że nasz domek widać. A rodzicom Twoim to co za różnica,przecież i tak będą w domu.
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
O no to porządne balety już
![]() ![]() No tak, w sumie co rodzicom zależy, jak jedną noc się przemęczą, to nic się chyba nie stanie, prawda? Będę uciekać już, muszę się wyspać, chociaż i tak już za późno hehe. No, ale zawsze coś ![]() Miłej nocki Celinko, bo reszta pewnie już słodko śpi ![]()
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
To do jutra
![]()
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
Cześć piękne
![]() U mnie leje deszcz ![]() Brzuszek mnie boli,jutro @ a mogłaby być dzisiaj. Powiedzcie mi ile przed @ waga pokazuje wam więcej? Dietkowego dnia ![]() ![]()
![]() |
#292 |
Rozeznanie
|
Hej Słoneczka
![]() Celinka u mnie też pogoda do ![]() Chyba mam pecha jakiegoś dzisiaj, wstałam rano, choć dziś był jedyny dzień, w którym mogłam się wyspać ![]() ![]() ![]() Dobra już nie narzekam, Miłego dnia Laseczki ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- A co do wagi przed @ to nie mam pojęcia, rzadko się ważę.Ja od wczoraj mam @ i czuję się bardzo ale to bardzo nie bardzo.
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
Celinko, mi przeważnie tak ok 2 kilo wskakiwało
![]() Kasia, mam nadzieję, że chociaż wieczór masz pogodny ![]() A ja kochane, pomimo czekających mnie pewnie batów od Was ![]() ![]() ![]() ![]() No i tyle ![]() Jak będę miała siłę, to się jeszcze zgłoszę dziś ![]() Miłego wieczorku!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Rozeznanie
|
![]() ![]()
![]() |
#295 |
Zadomowienie
|
Absta idź i chlej kobito
![]() Kur... ale mam żer,znaczy chęć na żer bo się pilnuję ![]()
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Hej
U mnie po calym tyg dietkowania wczoraj bylo grzeszenie. ![]() W sobote sobie jeszcze do tego pocwiczylam tak namietnie ze wczoraj wszystkie miesnie mnie bolaly. Zakwasy strasznie mam jeszcze dzis. Wczoraj ledwo moglam do auta wsiasc lub po schodach zejsc. Ale dzis juz powrot do dietki bo lepiej sie czuje po niej. Kasia nie jadlam chleba w zeszlym tyg bo go nie mialam i jakos zapomnialam. Ogolnie bardzo lubie pieczywo. Dziewczyny a moze znajdziecie jakas kreacje dla siebie w lumpeksie. Ja kiedys znalazlam fajna sukienke za 10 zeta, mama cos tam odprula, cos przyszyla (nie jest krawcowa - to byly minimalne przerobki) hehe do tego jakies bolerko znalazlysmy z czasow mlodosci mamy i wyszla rewelka. (laski na weselu sie zachwycaly). Trzeba bylo sobie radzic. dzis: kefir owocowy mala porcja owsianki na wodzie z bananem jogurt waniliowy z platkami twarozek z odrobina smietany i soli pozniej 2 jajka na twardo, tunczyk z wody z ogorkiem konserwowym i odrobina majonezu moze jablko gulasz z jakas warzywka
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
Leticia ale se na waliłaś po
![]() ![]() Z kreacją jakoś trzeba sobie poradzić.Muszę sobie coś zafundować jako nagrodę dla siebie ![]() ![]() W ubiegłym roku miałam gorzej bo jeszcze męża musiałam obkupić całego ![]() ![]() Kurcze coś mnie boli gardło ![]()
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
Hiellow
![]() Oj ciężka głowa dziś ![]() ![]() ![]() ![]() Niedługo idziemy spotkać się z teściową, bo chce dla małej kurtkę zimową kupić, więc trzeba korzystać ![]()
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
Cześć piękne
![]() Ja mam dzisiaj dzień do ![]()
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny ,
zaglądam tu prawie co dzień , ale Wy macie swoje tematy..... znacie się już dłużej. Ja jestem 10 dzień na diecie Ewy Dąbrowskiej , czuję się super. Zdaża mi się iść spać o północy i rano wstaję przed budzikiem czyli przed 6 . I tak od kilku dobrych dni. Waga też rewelacja : zaczynałam z 68 , a dziś rano waga pokazała 65,6 ![]() Bardzo się cieszę , zastanawiam się czy nie przeciągnąć tej diety ze 2-4 dni. Potem oczywiście niełączone jedzenie. Macie jakieś fajne przepisy na Świąteczne niełączone dania/? Pozdrawiam
15 wrzesień 80kg - było 15 pażdziernika 72kg-było 15 listopad 68kg -było 8 grudnia - 65kg-jest dla mnie ![]() 15 grudzień 63???? 30 grudnia 59 ?????? Uda się, nie uda, uda się......tak czy siak ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.