![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista part 2
Ciężko rozstrzygnąc sprawę, bo obie dziewczyny mają same pozytywy, ale fakt, że bezstronna osoba ( ecrulo) mówi o przykładzie z pracy swojej mamy, już przeważa na korzyść Kasiuni66, ktora i tak ma wiecej pozytywnych przekupek.
Reczywiście sprawa się rozstrzygnie, jak dziewczyny wkleją fotki albo skany. Od razu wyjdzie, ze ta ktora tego nie zrobi - kłamie, bo nie ma dowodów. Jeszcze jest kwestia kradziezy na poczcie, ale to pewnie też się wyjaśni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
Ecrulo - dokładnie!
Mam skan nadania, zawsze trzymam do wystawienia przekupki wkleję 3dancerka dała zdjęcia butów "żywcem wyjęte" z Allegro. Jeju czemu ja byłam taka naiwna! tak sie cieszyłam z butów za kolano. Jestem ciekawa jak postapi z wizażankami, z którymi sie wymieniła na pozostałe 3 pary nowych butów. Edytowane przez Kasiunia66 Czas edycji: 2010-01-13 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Kasiunia66
Myślę, że skan powinnaś wkleić dopiero jak dostaniemy fotki koperty. Bo skanu jednak nie podrobisz, masz dowód wysyłki i jesteś gotowa go pokazać. Może poczekamy na rekację 3dancerki? Ona czuje się poszkodowana, więc niech nam też udowodni, że została faktycznie poszkodowana przez Ciebie lub Pocztę Polską. ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Widzę, że skan już jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
BAN stały
|
Nie chcę wyjść na oszustkę.
Dostałam pełną paczkę. Buty odesłałam od razu po otworzeniu. Nie były takie jak w opisie, zresztą nieważne Nie powinnam skłamać, z tym, że nie chciałam dostac negatywa. A nie wyślę nowych butów za byle gówno. Wszystko co mam w tym temacie do powiedzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Wtajemniczenie
|
uuu nie ładnie, nie ładnie.
Chyba czyjaś kariera na wizazowym targowisku się skończyła... ![]()
![]() |
#276 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
3dancerko,
Już wyszłaś na oszustkę. Chciałaś wszystkim wmówić, że dostałaś papiery zamiast paczki. Kłamstwo ma krótkie nogi. Myślę, że moderatorki się tym zajmą stosownie, bo według mnie tak nie powinno być. A Kasiunia66 może Ci dać bardzo zasłużonego negatywa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
BAN stały
|
Cytat:
A tak nawiasem to jestem w szoku!! Co tu sie jeszcze wydarzy????? Az strach sie wymieniac!!! Ja tez czesto , tak jak Kasia godze sie na rownoczesna lub wczesniejsza wysylke mimo ze mam znaczaco wieksza liczne przekupek. Teraz juz tak chyba nie bede robic. Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2010-01-13 o 13:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Mam problem z jedną wizażanką.Dogadałyśmy się co do wysyłki wszystko było ustalone moja nowa sukienka i kolczyki złote za jej sukienkę i buty. W Wątku stan sukienki określiła na bdb ponieważ miała ją tlyko raz na studniówce,miała nie mieć żadnych zabrzudzeń itp.Wysyłałam rzeczy pierwsza bo mam znacznie mniej przekupek niż ona (37) czekałam na wysyłkę dość długo bo ponad tydzień podbno z jej poczty wszystko tak wolno idzie to jeszcze potrafię zrozumieć bo nie jest zależne od niej ale dostałam sukienkę,która jest zaciągnięta przy suwaku z tyłu i ma plamę na dole jakby coś wylane i sprane lecz plamę nadal widać , do tego wszystkietgo buty były brudne w środku miały plamy po błocie nawet nie raczyła ich umyć.Nie wiem jak można mieć taki tupet , ma tyle przekupek pozytywnych ,że bylam bez obaw o nieudanej wymiance a tu proszę.. Napisałam do niej na priv narazie głucha cisza.. Zastanwiam się tylko nad jednym negatyw uważam ,żę jej się należy lecz wiem ,żę dostanę w odwecie a nie chcę psuć sobie średniej tym bardziej ,żę od niedawna jestem na wizażu poza tym jestem bardzo stratna...
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
BAN stały
|
Fakt faktem żałuje tego co zrobiłam.
Tylko, że nie chciałam oszukać OD RAZU WYSŁAŁAM BUTY!!! Dopiero potem napisałam na CZarnej Liście. I tak nie mam zamiaru wymieniać się tutaj. Porażka z tym forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
BAN stały
|
Chore, po prostu chore.
edit. nie wiem jak można coś takiego zrobić. jedyny plus, ze sie przyznała, ale co byłoby gdyby tego nie zrobiła? aż odechciewa mi się tutaj wymianek. Edytowane przez gigl Czas edycji: 2010-01-13 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
niezle, jakie perfidne i smieszne klamstwo z ta pusta paczka
![]() ![]()
![]() |
#283 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit . Porażka jest przez to że są tacy ludzie jak ty. Znając życie za tydzień wrócisz tu pod innym nickiem tworząc jakieś inne hore historie wyssane z palca Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-01-13 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
O ludzie, masakra
Kasiu wiedzałam, że to nie może być prawda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
3dancerko, przez Twoje kręcenie i kłamstwa to chyba już nikt nie będzie chciał się z z Tobą wymieniać.
![]()
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
a ja widzę tu podstęp , ponieważ w wcześniejszych wątkach 3dancerka miała real foto a w dwóch ostatnich wszystko z allegro , dlatego warto było prosić też o real foto... Sądzę , że użytkowniczka od początku myślała , że jej się uda kogoś naciągnąć na oszustwo.
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- chyba, że Kasiunia66 dostała real foto butów ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
BAN stały
|
Wątek z butami i w regulaminie:
Ubrania wysylamy równocześnie! Za długo muszę czekać na przesyłki bądź też nie dochodziły wcale ![]() Jestem uczciwa i tego samego oczekuję od Ciebie! śmiech na sali po prostu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Ty jej nie wysłałaś nic w zamian i odesłałaś jej buty, bo Ci się nie spodobały i jeszcze próbowałaś ją oczernić swoim kłamstwem. Kasiunia66 powinna domagać się jeszcze od Ciebie zwrotu kosztów wysyłki swoich butów - pewnie około 10 zł, jak nie więcej.
![]() ![]() WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473753 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=26870216 Edytowane przez marabi Czas edycji: 2010-01-13 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczernianie użytkowniczki . Zwrot pieniędzy na pewno się należy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
hm nie wydaje mi sie 3dancerka zeby ktos sie jeszcze chcial z Toba wymienic, wiec moze odrazu skoncz swoja kariere na tym "porazkowym forum".
A co regulamin mowi na takie jawne oszustwo? odrazu ban, czy tylko negatyw? Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2010-01-13 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
To dlaczego napisałaś ze dostalas pustą paczkę?Dziewczyno ile Ty masz lat? No porażka masz rację ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
BAN stały
|
fakt faktem to co zrobiła jest niedopuszczalne. jedynie można załagodzić to bo przeprosiła i wysłała paczke zanim napisała na forum (jak sama twierdzi).
ale i tak zachowała się jak gówniara, po czymś takim w życiu bym się z nią nie wymieniła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |||
Konto usunięte
|
Pierwszy raz słyszę o czymś takim jak "cofnięcie paczki"
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A negatywów nie bój się wystawiać! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czytam te wszystkie posty, bo już raz sama miałam nieprzyjemną sytuacje (ale odpuściłam, bo nie było sensu) i nie chcę się znowu przejechać. Nie wiem czy wiecie, ale większość tutaj zgłoszonych problemów podlega prawu karnemu :/ Jeżeli wizażanka wysyła paczkę i nie dostaje nic w zamian to jest to wyłudzenie, albo gorzej, bo kradzież. Dlatego, zgłaszajcie takie sprawy na polcje, nawet jeśli rzeczy przez was wysłane nie mają dużej wartości!! Nie fundujcie oszustkom darmowych prezentów. Zauważyłam, że jest tu sporo dziewczyn, które specjalnie tutaj się logują, żeby oszukać, a negatywne przekupki i ban nic dla nich nie znaczą i tak naprawdę nic nie dadzą. Czy któraś z was w ogóle załatwiła już sprawę z oszustką na policji? Bo widze, że odpuszczacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.