|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
dokładnie coś musze robić bo inaczej bym sie kompletnie załamała, mam nadzieję że ten rok będzie dla mnie lepszy niż poprzedni
a teraz spadam bo mąz chyba chce na kompa będe zagladać buziaki
|
|
|
|
#272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze pojade do h&m do innego marketu w jakiś dzień, może tam uda się coś kupić a przy okazji zerknę na ciuszki dla bejbika moze jakies wielkie przeceny sie trafią, to może kupię coś![]() To się nie zastanawiaj nawet jak taki wózeczek Ci pasuje, siostra TŻ na pewno sie nie obrazi, ze nie wieźmeisz od niej A mnie własnie moje dziecię spamiętało jak kichnełam ale nuemr, normalnie kopnął tak solidne wczoraj u kuzynki też 2 razy tak mcniej dał o sobie znac![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
do usłyszonka
|
|
#273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Im blizej tym mniej we mnie cierpliwosci . Chociaz wczoraj tez poczulam jakby mi sie od srodka napial troszke brzuch i skora i po chwili przestalo. Moze to dzidzia tak buszowala????
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane moje!
Zaraz was doczytam i poodpisuje na wasze posty, ale niestety pracuje od rana, bo dostalam pilne zlecenie na nowy artykul wec wstalam rano i pisze Mysle ze w jakies 3 godzinki sie uwine, wiec postaram sie szybciutko potem do was zajrzec.U nas kochane pieeekna zima dzisiaj. Swiezutki snieg blyszczy w 15 stopniowym mrozie i sloneczku. bajka Ale ja chyba sie nie skusze i poogladam to tylko przez okno
|
|
|
|
#275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo możliwe Kasiu!!!! Super!!! Mnie lekarz mówił, że szczupłe kobietki dużo szybciej czuja ruchy, mnie ostatnio wypytywał czy cokolwiek czuje wiec mu powiedziałam,ze bąbelki od 14 tc a potem przewracania, ale ten bejbik jak do tej pory jest spokojniejszy od Oli, zobaczymy co jeszcze pokaże![]() Anulko Ty jesteś niereformowalna nawet w niedzielę pracujesz!!!??? Uwijaj się i wypoczywaj kochana!! I wracaj do nas szybciutko!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
|
|
#276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Trzeba odpoczywac i mam nadzieje ze to sobie jakos pozniej odbijesz bo jak nie to po dupce dostaniesz . Wracaj tu szybko |
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
standardzik ehhh te chłopy
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek!
No i dzisiaj śniło mi się,że przewijałam córeczkę .Teraz to tylko usg może mi pomóc hehe.Byłam przed chwilą na giełdzie, zmarzłam i w sumie nic mi sie nie podobało...Za to teściowie kupili sobie stół do salonu.
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To śni Ci się tak jak mnie ja już chce 9 marzec żeby mieć pewność ale czuje, ze to synuś Wygrzej sie kochana żebyś sie nie rozchorowała! Ja już chcę na dworku usiąśc w leżaczku przed domkiem, ehhh ta zima wstrętna!!!!!!!!!!!!
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
wrcilam egzamin zaliczony, a teraz nadrobie was mamuśki
|
|
#281 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez chcę już żeby było ciepło!!!!!!!Ja to sie wogle śmieję, że sie z maleństwem na czas wakacji przeniosę do teściów bo mają ogród, więc będę mogła na dworku siedzieć z bobasem i zarazem zawsze mieć wszystko pod ręką.
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
ja rowniez chce na podworeczko
maluszka w lezak i tez bedzie spal na powietrzu )---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- ty chcesz 9 marzec a ja 29 bo prawdopodobnie maluch bedzie tego dnia na świecie ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- a u nas nowego tyle,że mąż złożyl dzisiaj lozeczko
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
Darusia gratuluje
. To dzisiaj mozesz zrobic cos milego tylko dla siebie tak w nagrodeGosiu niezle masz z tymi snami . Widac co ci po glowce lata!!! Ja sie wlasnie wkurzylam na tz-a. Juz mam dosyc tego ze kazdy weekend mam taki przez niego rozwalony. Wszystko dla innych robi nie dostajac nic w zamian (wiecie przysluga za przysluge) a jak ja go poprosze zeby chociaz jeden dzien poswiecil dla nas to nie ma szans bo w ostatniej chwili mi mowi ze a musze jechac jednak do pracy, a musze kogos odebrac z lotniska, a to a tamto. Wszystkich prosby sa wazne oprocz moich. Do dupy z tym wszystkim |
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
nie denerwuj sie Kasiu
ty masz za to czas dla nas na wizazu;D a moj sie buntuje ze zamiast z nim siedziec siedze na wizazu caly czas;p
|
|
#285 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu pogadaj z nim o tym na spokojnie.On pewnie ma taki charakter,że nikomu nie potrafi odmówić.Teraz jednak ty go bardziej potrzebujesz niz kiedykolwiek i powinien to zrozumiec jak mu to wytłumaczysz.
|
#286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratulacje Darusia !!!!!!!!Super, a z czego ten egzamin jeśli moge spytać? Ale masz fajnie,że juz niedługo lauszka będziesz miała, my to jeszcze poczekamy ![]() Fajnie,ze latem urodzimy, nie tzreba bedzie siedziec w domu, tylko n a dworek z maluchami ![]() Kasiu mój to tez taka dobra dusza, z jednej strony to dobrze o nich świadczy a z 2 szlag jasny człowieka trafia, wiem co czujesz kochana,pogadaj z nim i niech trochę przystopuje, mój na razie jest grzeczny ![]() Ide sie położyć po obiadku, jestm pełna jak bąk, ten mój żołądek jest coraz mniejszy ale to dobrze, może nie będę wyglądac jak słońik buziaczki i do później
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie, fajna pora na dzieciulki
ja tez sie ciesze ze marzec bo na lato bedzie juz taki fajny-śmieszny i bedzie kojarzyl ze ja to ja a tata to tata i wypada sie uśmiechnąć ![]() dzisiaj egzamin z profilaktyki ogolnej jeszcze tylko 6 marca z teorii wychowania i koniec sesji ale zadnej przerwy w szkole bo to zaoczne...
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewuszki
moge sie tu czasem do was dolaczyc cio prawda bobaksa nie mam jeszcze:/( ale na tym poprzednim watku chyba sie cos popsulo nie udzielam sie od jakiegos czasu tylko czytam i uwierzyc nie moge co to sie porobilo hehe mam nadzieje, ze tu jest spokojniej
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Oczywiscie ze mozesz sie tu udzielac. Nawet nie musisz sie pytac. Jak sie uklada miedzy Toba a tz-em? Mam nadzieje ze juz troszke lepiej. Juz niedlugo do niego lecisz |
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
sas pewnie ze mozesz
ja tez sie udzielam na paru wątkach zawsze mozna sie wiele milego dowiedziec
|
|
#291 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja ogólnie nie jestem kłótkiwą kobietą i często wole siedzieć cicho niż kogoś urazić. Uważam zwłaszcza w naszym stanie że nie warto psuć sobie nerwów. Co do tamtego wątku to jakoś tak jak napisała Kasia czułam się tam niewidzialna, nikt mi nie odpisywał, no a po za tym ja sama nie wiedziałam co pisać dziewczyną starającym się. Nie uważam że się wywyższamy po prostu uważam że na tamtym wątku zrobiło się "za ciasno" dla nas wszystkich i lepiej podzielić wątki i każda może wejść i tu i tu i pogadać ale na tamtym będzie więcej o staraniach a na tym o zaciążonych. Łatwiej teraz znaleść ciekawe dla nas tematy i o nich podyskutować. No i uważam że hormony mają tu najmniej wspólnego. Dziewczynki kochane nie bierzcie wszystkiego tak do siebie bo to szkodzi zdrowiu na luzie jest łątwiej Ja sama jestem w szoku że teraz w ciąży nauczyłam się zdystansować do większości rzeczy ![]() A tak po za tym to wczoraj prawie cały dzień odpoczywałam. Dziś to samo robie (hihi czyli nic nie robie i się obijam) Nawet na zakupy mi się nie chce jechać po całym tygodniu pracy. No ale w tyg. będe musiałą znaleść czas na jakieś zakupki bo tacie prezent musze kupić na imieniny. Po wiem wam że wczoraj i dzis jakoś tak wewnętrznie niespokojna jestem, martwie się dzidziulkiem. Jak Linuś napisała że musi leżeć bo ją podbrzusze bolało zaczęłam się zastanawiać nad sobą i że mnie też czasami pobolewa, a ja tez żyje na wysokich obrotach. Zwłaszcza jeśli chodzi o pracę. I trochę się boję. Mam nadzieje że wszystko w porządku z maluszkiem. |
|||
|
|
|
#292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ja tez jestem niska (162cm) i chuda wiec wiadomo ze to wyglada komicznie a na zdjeciach wrecz wychodze grubo czasami... Duzo by gadac . Fajnie ze Twoj tz Cie wspiera. Moj tez za co go bardzo kocham bo taka operacja to nie jest blachostka. Tylko czasem sobie zartuje ze bedzie musial zaplacic za redukcje mojego biustu na co on kiwa glowa tez w zartach i mowi ze to by go skompromitowalo wsrod kolegow na reszte zycia i ze nie ma mowy . Ach ci faceci ![]() Kochana linka powinna byc lekcja dla nas wszystkich ze naprawde MUSIMY zwolnic obroty bo zyjemy za siebie i ta istotke w brzuszku wiec trzeba uwazac i sie nie przemeczac. Wszystkie musimy sie lenic, to jest jedyny czas kiedy mozemy to robic bez wyrzutow sumienia
Edytowane przez Kasia_Dublin Czas edycji: 2010-02-21 o 14:45 |
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
i ja wlasnie uciekam polezec, zajrze wieczorkiem bo za godzinke ma teściowa wejść
|
|
#294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ktora nastepna? |
|
|
|
|
#295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam chwile przerwy, skonczylam pisac, teraz musze to ladnie poskladac i zredagowac, potem zdjecia i juz jestem ready ![]() kasiula ja jestem niestety dokladnie taka troche jak twoj TZ, jakos cale zycie pomagam luodziom, nie umiem odmowic, plus jakos tak mi sie zawsze wydaje, ze przeciez co tam , nei kosztuje mnie to wiele, a wiem ze moj tz z kolei wkurza sie na mnie bo czesto robie to kosztem wlasnie naszego zycia... Kochane musze wam wyslac linka do pewnej norweskiej piosenki ktorej wlasnie slucham , norweski rock lat 80-tych )) Paniecie! Jak nasze lady pank W wolnym dlumaczeniu spiewaja ze zaraz zwariuja! ))http://www.youtube.com/watch?v=7yxKEoWHTJY Cytat:
Poki nie ma dzidziusia i nawet jeszcze sie nei mozemy starac pracuje ile moge, na szczescie pisanie sprawia mi ogromna radosc, przychodzi mi to latwo i bardzo to lubie, choc musialam dzisiaj po slownik siegac pierwszy raz od dawna bo nei moglam slow znalezc!!! Masakra pamietalam po norwesku, angielsku i nawet niemiecku a za chiny nei moglam sobie po polsku przypomniec!! Az sie zalamalam doslownei! Cytat:
kochana niedziela niedziela, mialam napisac w czwartek piatek ale mi sie nei chcialo i sie nagle zrobila niedziela, a trzeba wyslac juz zaraz Ale obiecuje jeszcze ze 2 godzinki i jestem z wami na calego. co prawda musze jeszcze kilka zdjec obrobic do artykulu ale to juz kosmetyka i sama przyjemnosc
|
|||
|
|
|
#296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz ja wam pokaże mój brzusio ![]() Co do odpoczynku to masz rację Kasiu, chyba muszę trochę przystopowac, całe szczęście moej kochanie już doszło do sibie po tamtej operacji i odciąży mnie w pracy, bo tak musiałąm za niego jeszcze robić, a teraz będe mogła w tygodniuu wziąść sobie z dzień wolnego i opocząć |
|
|
|
|
#297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zadomowienie
|
Co najdziwniejsze brzucho rośnie a na ostatniej wizycie jak mnie ważyli okazało się że trochę schudłam. Dziwne
|
|
|
|
#299 | |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
szukam sobie miejsca na forum i wpadlam na wasz watek jestem w 23 tc, urodze chlopca mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona ![]() nie czytalam calego watku ale postaram sie nadrobic Cytat:
mam wrazenie ze nas zaniedbuje bo ciagle ktos wazniejszy dodam ze cala ciaze jestem na zwolnieniu i to siedzenie w domu dobija mnie chcialabym chociaz wspolny spacer w niedzielke a nie non stop sama moge sobie tylko z brzucholkiem pogadac |
|
|
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe no właśnie kasiu zastanawiałam się dlaczego wspomniałaś o mnie, bo ja problemów z cycuchami nie mam. Z rozmiaru -2 urosły na 0
![]() Wiem wiem dziewczynki... teraz będe cały tydzień u teściowej a tam na pewno będe siedziła i nic nie robiła. oczywiście nie do przesady aby zaraz tesciowa nie powiedziała ze leń jestem![]() Tak się zastanawiam jak dostarczyc do pracy zwolnienie... bo to wyszło tak niespodziewanie. Pewnie nikt sie nie domysla i nawet nie zdąża znaleśc nikogo na moje zastepstwo.. ups.. Witaj Engelchen! Kojarzę cię z któregos wąteczku. Miło Cie widzieć!!! latko śliczny brzuś!! Niech zdrowo rośnie!!! Wiecie co? wszystkie laseczki zaciążone przyszły tutaj i w sumie nie odczuwam tego że to inny wąteczek. Prawie wszystkie tu jesteśmy
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2010-02-21 o 15:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

a teraz spadam bo mąz chyba chce na kompa
będe zagladać

. Tz za pozno przyjechal i jak wreszcie dotarlismy do miasta i znalezlismy miejsce do zaparkowania to juz nie bylo czasu
. Kupilismy tylko prezent dla jubilatki i musielismy juz jechac. Ale za to jak bylismy w sklepie widzielismy superowy wozek 3 w 1 za 300 euro. Byl naprawde lekki i solidny. Taki na 3 kolkach. Kto wie, moze nawet kupimy
do usłyszonka

maluszka w lezak i tez bedzie spal na powietrzu
. To dzisiaj mozesz zrobic cos milego tylko dla siebie