![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
dokładnie coś musze robić bo inaczej bym sie kompletnie załamała, mam nadzieję że ten rok będzie dla mnie lepszy niż poprzedni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze pojade do h&m do innego marketu w jakiś dzień, może tam uda się coś kupić ![]() ![]() ![]() To się nie zastanawiaj nawet jak taki wózeczek Ci pasuje, siostra TŻ na pewno sie nie obrazi, ze nie wieźmeisz od niej ![]() A mnie własnie moje dziecię spamiętało jak kichnełam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
hej kochane moje!
Zaraz was doczytam i poodpisuje na wasze posty, ale niestety pracuje od rana, bo dostalam pilne zlecenie na nowy artykul wec wstalam rano i pisze ![]() U nas kochane pieeekna zima dzisiaj. Swiezutki snieg blyszczy w 15 stopniowym mrozie i sloneczku. bajka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo możliwe Kasiu!!!! Super!!! Mnie lekarz mówił, że szczupłe kobietki dużo szybciej czuja ruchy, mnie ostatnio wypytywał czy cokolwiek czuje ![]() ![]() Anulko Ty jesteś niereformowalna ![]() ![]()
![]() |
#276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek!
No i dzisiaj śniło mi się,że przewijałam córeczkę ![]() Byłam przed chwilą na giełdzie, zmarzłam i w sumie nic mi sie nie podobało...Za to teściowie kupili sobie stół do salonu.
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To śni Ci się tak jak mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Wygrzej sie kochana żebyś sie nie rozchorowała! Ja już chcę na dworku usiąśc w leżaczku przed domkiem, ehhh ta zima wstrętna!!!!!!!!!!!!
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
wrcilam egzamin zaliczony, a teraz nadrobie was mamuśki
![]()
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
Tez chcę już żeby było ciepło!!!!!!!Ja to sie wogle śmieję, że sie z maleństwem na czas wakacji przeniosę do teściów bo mają ogród, więc będę mogła na dworku siedzieć z bobasem i zarazem zawsze mieć wszystko pod ręką.
#282 |
Zakorzenienie
|
ja rowniez chce na podworeczko
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- ty chcesz 9 marzec a ja 29 bo prawdopodobnie maluch bedzie tego dnia na świecie ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- a u nas nowego tyle,że mąż złożyl dzisiaj lozeczko
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
Darusia gratuluje
![]() ![]() Gosiu niezle masz z tymi snami ![]() ![]() Ja sie wlasnie wkurzylam na tz-a. Juz mam dosyc tego ze kazdy weekend mam taki przez niego rozwalony. Wszystko dla innych robi nie dostajac nic w zamian (wiecie przysluga za przysluge) a jak ja go poprosze zeby chociaz jeden dzien poswiecil dla nas to nie ma szans bo w ostatniej chwili mi mowi ze a musze jechac jednak do pracy, a musze kogos odebrac z lotniska, a to a tamto. Wszystkich prosby sa wazne oprocz moich. Do dupy z tym wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
nie denerwuj sie Kasiu
![]() ty masz za to czas dla nas na wizazu;D a moj sie buntuje ze zamiast z nim siedziec siedze na wizazu caly czas;p
![]() |
#285 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu pogadaj z nim o tym na spokojnie.On pewnie ma taki charakter,że nikomu nie potrafi odmówić.Teraz jednak ty go bardziej potrzebujesz niz kiedykolwiek i powinien to zrozumiec jak mu to wytłumaczysz.
#286 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratulacje Darusia !!!!!!!!Super, a z czego ten egzamin jeśli moge spytać? Ale masz fajnie,że juz niedługo lauszka będziesz miała, my to jeszcze poczekamy ![]() Fajnie,ze latem urodzimy, nie tzreba bedzie siedziec w domu, tylko n a dworek z maluchami ![]() Kasiu mój to tez taka dobra dusza, z jednej strony to dobrze o nich świadczy a z 2 szlag jasny człowieka trafia, wiem co czujesz kochana,pogadaj z nim i niech trochę przystopuje, mój na razie jest grzeczny ![]() Ide sie położyć po obiadku, jestm pełna jak bąk, ten mój żołądek jest coraz mniejszy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
dokladnie, fajna pora na dzieciulki
![]() ja tez sie ciesze ze marzec bo na lato bedzie juz taki fajny-śmieszny i bedzie kojarzyl ze ja to ja a tata to tata i wypada sie uśmiechnąć ![]() dzisiaj egzamin z profilaktyki ogolnej ![]() ![]()
![]() |
#288 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewuszki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
sas pewnie ze mozesz
![]() ![]() ![]()
![]() |
#291 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja ogólnie nie jestem kłótkiwą kobietą i często wole siedzieć cicho niż kogoś urazić. Uważam zwłaszcza w naszym stanie że nie warto psuć sobie nerwów. Co do tamtego wątku to jakoś tak jak napisała Kasia czułam się tam niewidzialna, nikt mi nie odpisywał, no a po za tym ja sama nie wiedziałam co pisać dziewczyną starającym się. Nie uważam że się wywyższamy po prostu uważam że na tamtym wątku zrobiło się "za ciasno" dla nas wszystkich i lepiej podzielić wątki i każda może wejść i tu i tu i pogadać ale na tamtym będzie więcej o staraniach a na tym o zaciążonych. Łatwiej teraz znaleść ciekawe dla nas tematy i o nich podyskutować. No i uważam że hormony mają tu najmniej wspólnego. Dziewczynki kochane nie bierzcie wszystkiego tak do siebie bo to szkodzi zdrowiu ![]() Ja sama jestem w szoku że teraz w ciąży nauczyłam się zdystansować do większości rzeczy ![]() A tak po za tym to wczoraj prawie cały dzień odpoczywałam. Dziś to samo robie (hihi czyli nic nie robie i się obijam) Nawet na zakupy mi się nie chce jechać po całym tygodniu pracy. No ale w tyg. będe musiałą znaleść czas na jakieś zakupki bo tacie prezent musze kupić na imieniny. Po wiem wam że wczoraj i dzis jakoś tak wewnętrznie niespokojna jestem, martwie się dzidziulkiem. Jak Linuś napisała że musi leżeć bo ją podbrzusze bolało zaczęłam się zastanawiać nad sobą i że mnie też czasami pobolewa, a ja tez żyje na wysokich obrotach. Zwłaszcza jeśli chodzi o pracę. I trochę się boję. Mam nadzieje że wszystko w porządku z maluszkiem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kochana linka powinna byc lekcja dla nas wszystkich ze naprawde MUSIMY zwolnic obroty bo zyjemy za siebie i ta istotke w brzuszku wiec trzeba uwazac i sie nie przemeczac. Wszystkie musimy sie lenic, to jest jedyny czas kiedy mozemy to robic bez wyrzutow sumienia ![]() Edytowane przez Kasia_Dublin Czas edycji: 2010-02-21 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
i ja wlasnie uciekam polezec, zajrze wieczorkiem bo za godzinke ma teściowa wejść
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam chwile przerwy, skonczylam pisac, teraz musze to ladnie poskladac i zredagowac, potem zdjecia i juz jestem ready ![]() kasiula ja jestem niestety dokladnie taka troche jak twoj TZ, jakos cale zycie pomagam luodziom, nie umiem odmowic, plus jakos tak mi sie zawsze wydaje, ze przeciez co tam , nei kosztuje mnie to wiele, a wiem ze moj tz z kolei wkurza sie na mnie bo czesto robie to kosztem wlasnie naszego zycia... Kochane musze wam wyslac linka do pewnej norweskiej piosenki ktorej wlasnie slucham , norweski rock lat 80-tych ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=7yxKEoWHTJY Cytat:
Poki nie ma dzidziusia i nawet jeszcze sie nei mozemy starac pracuje ile moge, na szczescie pisanie sprawia mi ogromna radosc, przychodzi mi to latwo i bardzo to lubie, choc musialam dzisiaj po slownik siegac pierwszy raz od dawna bo nei moglam slow znalezc!!! Masakra pamietalam po norwesku, angielsku i nawet niemiecku a za chiny nei moglam sobie po polsku przypomniec!! Az sie zalamalam doslownei! Cytat:
kochana niedziela niedziela, mialam napisac w czwartek piatek ale mi sie nei chcialo i sie nagle zrobila niedziela, a trzeba wyslac juz zaraz ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz ja wam pokaże mój brzusio ![]() Co do odpoczynku to masz rację Kasiu, chyba muszę trochę przystopowac, całe szczęście moej kochanie już doszło do sibie po tamtej operacji i odciąży mnie w pracy, bo tak musiałąm za niego jeszcze robić, a teraz będe mogła w tygodniuu wziąść sobie z dzień wolnego i opocząć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
Co najdziwniejsze brzucho rośnie a na ostatniej wizycie jak mnie ważyli okazało się że trochę schudłam. Dziwne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
szukam sobie miejsca na forum i wpadlam na wasz watek jestem w 23 tc, urodze chlopca mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona ![]() nie czytalam calego watku ale postaram sie nadrobic Cytat:
mam wrazenie ze nas zaniedbuje bo ciagle ktos wazniejszy dodam ze cala ciaze jestem na zwolnieniu i to siedzenie w domu dobija mnie chcialabym chociaz wspolny spacer w niedzielke a nie non stop sama moge sobie tylko z brzucholkiem pogadac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Wtajemniczenie
|
hehe no właśnie kasiu zastanawiałam się dlaczego wspomniałaś o mnie, bo ja problemów z cycuchami nie mam. Z rozmiaru -2 urosły na 0
![]() ![]() ![]() Tak się zastanawiam jak dostarczyc do pracy zwolnienie... bo to wyszło tak niespodziewanie. Pewnie nikt sie nie domysla i nawet nie zdąża znaleśc nikogo na moje zastepstwo.. ups.. Witaj Engelchen! Kojarzę cię z któregos wąteczku. Miło Cie widzieć!!! latko śliczny brzuś!! Niech zdrowo rośnie!!! Wiecie co? wszystkie laseczki zaciążone przyszły tutaj i w sumie nie odczuwam tego że to inny wąteczek. Prawie wszystkie tu jesteśmy ![]()
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2010-02-21 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.