|
|
#271 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: napad na LuckyScent - połowa marca 2010
to poproszę o:
5 ml Burning Leaves próbkę Kyoto |
|
|
|
#272 |
|
grozi wypollizowaniem
|
moja druga próbeczka: http://www.luckyscent.com/shop/secti...andaraque.html
i to juz będzie wszystko , trzeciej nie bioręProsze o szybkie przesłanie rozliczenia, bo tym razem wyjątkowo będę płacic pocztą polska wiec przelew moze iśc ładnych kilka dni
|
|
#273 | |
|
never say no to panda
|
próbeczek już nie dam rady dodać, bo mamy ogromną górkę - Dziewczyny wpisują te próbki, na które wcześniej rezerowały miejsce
Cytat:
![]() a rozliczenie postaram się dziś zamieścić wieczorkiem (późnym wieczorkiem)
|
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
A ja chcialam jeszcze zapytać, czy znajdzie się 1 ml Aurory dla mnie
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
Mamy problem z Turmalinem
. Chwilę temu wchodzę sobie na Lucky, a tam cena 200$ . Może być podwyżka, ale o ponad połowę? Czy takie niespodzianki wcześniej często się zdarzały? Teraz łącznie z przesyłką wyjdzie drożej niż zamówienie z Quality... Więc raczej wypada nam zrezygnować, bo trochę głupio dopłacać do tego, co jest w Quality, i jeszcze bez podróży zamorskich. Z drugiej strony jeszcze wiele czasu minie, zanim sama rozbiorę choćby Qualitową flaszkę, więc to na razie jedyna szansa. Ale rety... ![]() To może wzięłabym mniej... 30 ml? O ile w ogóle znaleźliby się w ostatniej chwili chętni na obrzydliwie podrożałego BT. Co myślicie? ____ W razie gdybyśmy rezygnowali, to mnie wcale nie na flaszce zależy, i mogę się dołożyć w sporej części do czyjejś butelki z Q., gdyby ktoś to planował niedługo i skoro ta cena już taka sobie ma być :-/. Edytowane przez kronopio Czas edycji: 2010-03-07 o 16:10 Powód: dopisek |
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#277 |
|
Rozeznanie
|
Nieeeeeee!!!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Moze da się z nimi jakoś jeszcze dogadać?
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście
|
|
|
|
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
|
#280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To może ja coś zaproponuję. Wiem, że w tych zakupach są znacznie przekroczone progi dolarowe, więc cbr chyba najwygodniej byłoby taką flaszkę wyrzucić. W związku z tym, jeśli Ty i pozostałe osoby z Twojej flaszki jesteście gotowe zapłacić po 5,8 zł za ml, czyli cenę z Quality, to ja mogłabym dla Ciebie tą flaszkę rozebrać (jestem spod wawki i do Q w Mariocie mam rzut beretem). Zmiany zmianami, ale nie może tak być, ze całkiem nowe osoby zostaną odcięte od możliwości zakupu swojej flaszki. W tej chwili mam aktywny wątek z A. Goutal, w tym tygodniu roześlę odlewki i będę mogła założyć nowy wątek.
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
Jestem za.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Ja powiem tak: generalnie wolałabym, żeby BT zostało w zakupach Lucky, bo wtedy nie musiałabym płacić za dodatkową wysyłkę samego BT (wiem sknera jestem
), ale w sumie się dostosuję. Zapisałam się do tych zakupów tylko ze względu na Black Tourmaline właśnie i choćby zdrożało jeszcze to te moje 5ml wezmę.Tyle, że jeszcze podobna sytuacja jest z Turquoise. Nie wiem czy ta flaszka też nam się nie posypie, bo teraz to wychodzi delikatnie mówiąc sporo za 1ml
|
|
|
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
Ja też jestem za, i nawet proponowałabym zrobić to samo z Turquoisem
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Nie wiem, może w takim razie dobrze by było wziąć tylko 2 paczki na Lucky? A może jeszcze stanieje?
Moja fotografia - polubiajcie, będzie mi bardzo miło www.facebook.com/MKownackaFilmPhoto Edytowane przez Decadence Czas edycji: 2010-03-07 o 20:25 |
|
|
|
#284 | |||
|
never say no to panda
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chciałabym coś zaproponować właścicielkom Black Tourmaline i Turquoise - mogłabym wykreślić to to z zakupów z Lucky (zwolniłoby się miejsce na szybkie kilka flachonów / jakieś dodatkowe próbasy) i równolegle z Lucky zamówić obie flachy z Quality (darmowa przesyłka) + naturalnie rozlać jako rekompensatę "wykreślenia" ze wspólnych zakupów na Lucky - oczywiście wysyłka byłaby wspólna. Bo skok cenowy jest niesamowity o kilkadziesiąt dolców z dnia na dzień.A moją propozycją pozostawiam do rozważenia ![]() (do momentu zapadnięcia ostatecznej decyzji, wstrzymuję się z zamieszczaniem rozliczenia)
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-03-07 o 22:22 |
|||
|
|
|
#285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zatem, jeśli możesz się tym zająć, to by było najlepsze rozwiązanie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Ja wolałabym jedną przesyłkę głównie dlatego, ze mam tylko Turkusika 1ml. No ale to chyba powinny się wypowiedzieć osoby, które mają większy udział
A może by tak do Lucky napisać z zapytaniem o co kaman, bo to świństwo jednak
|
#287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Różnica cen bierze się chyba stąd, że pan D. zwietrzył biznes - Turkus na Q. kosztuje ponad 600 złociszy, a starusieńki Kryształ niecałe 500... |
|
|
|
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
Z tego wychodzi, że na 10 ml dopłata za Turkus i Turmalin będzie ok 14 zł. Myślę, że nie ma co rezygnować
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
Agnieszko i Cbr, wielkie dzięki Wam obu za propozycję pomocy. Jesteście kochane. Czuję się pocieszona po dołku, jaki złapałam wczoraj na widok ceny
. Faktycznie, najlepsza dla wszystkich udziałowców BT suma kosztów wysyłki wyjdzie, jeśli w Quality kupi go Cbr - więc poproszę o to i jeszcze raz dziękuję, Pando, że zgadzasz się udźwignąć taki dodatek do zakupów w Lucky .
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
gdyby wypadły flakony durbanowe i zwolnło się miejsce na nowy zapach, to ja chciałabym zaproponować rozbiórkę biehl mb02 ;
to trochę dzielenie skóry na niedzwiedziu, ale akurat weszłam i widzę, że jest szansa... 30 ml z flachonem poproszę, jakby co ![]() w ciągu paru chwil doprecyzowała się moja sytuacja z pewną wymianą, na skutek czego wycofuję się z mb02; Edytowane przez dixi Czas edycji: 2010-03-08 o 10:06 |
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
jak ustalicie tak będzie, ja się zgodzę na każdą opcję
|
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
Już przyzwyczaiłam się do mysli, że mam turkusik. Ale do rzeczy: Poniewaz bardzo mi zależy na Turquoise, pomimo znaczącej podwyżki podtrzymuję swój udział w rozbiórce 30ml+F. Bardzo dziękuję cbr za szlachetną propozycję zakupu oddzielnego i rozlania Martwi mnie jednak, że już wycofała się mettemarit. Przy takiej podwyżce nie udźwignę już więcej ml, a czasu mało. Może można byłoby założyć nowy wątek i rozebrać oddzielnie, zyskując tym samym trochę czasu na rozparcelowanie zwolnionego mililitrażu - ale zdaję sobie sprawę, że to kłopot, zwłaszcza, że ja tutaj raczkuję i nie jestem zbyt pomocna. W każdym razie jestem za kupieniem w Quality. Jeśli nie zdecydujecie się jednak na to bardzo proszę o pozostawienie mi możliwości wybrania czegoś w zamian
|
|
|
|
#294 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
W sumie ładniuchny jest
|
|
#295 |
|
Zadomowienie
|
Chyba przez to, że z puli Lucky wypadną dwa zapachy Durbano zrobił się spory zapas dolarowy.
cbr, jeśli byłaby taka możliwość, to ja bym bardzo prosiła o jeszcze jedną (szóstą już) próbkę (ale jak się nie uda, to naprawdę nic się nie stanie ):Honore’s Trip EDT by Honore des Pres http://www.luckyscent.com/shop/secti...17;s_Trip.html
Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-03-08 o 11:20 |
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#297 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
Cytat:
![]() ba, jest teraz peeeeełno miejsca i ja się pokuszę na jeszcze jedną flachę
|
|
|
#299 | |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
|
|
#300 |
|
never say no to panda
|
a nie, bo na 15tkę Turkusa
to jaka ostateczna decyzja?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

, trzeciej nie biorę

. Chwilę temu wchodzę sobie na Lucky, a tam cena 200$
. Może być podwyżka, ale o ponad połowę? 

), ale w sumie się dostosuję. Zapisałam się do tych zakupów tylko ze względu na Black Tourmaline właśnie i choćby zdrożało jeszcze to te moje 5ml wezmę.