|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U S³onika: The Body Shop, To³pa, Oriflame i inne :)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
je¶li chodzi o mozaikê, to dno widaæ w jednym miejscu, tam gdzie jest najja¶niejszy kolor, ale jest to dos³ownie kwadracik 3mm na 3mm
![]() ca³y czas strasznie kusi mnie mas³o jagodowe TBS, poza w±tkiem mam jeszcze niewiele u¿ywany Elancyl i mase³ko TBS Moringa 50 ml, mo¿e jednak dasz siê czym¶ skusiæ?
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
mam Offensive Cellulite, zu¿y³am jakie¶ 10%, ale nie potrzebujê, bo w sumie nie mam cellulitu, kupi³am profilaktycznie
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaka data wa¿no¶ci?
|
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
witaj S³oniku ,w tej chwili muszê czekaæ na odpowiedz innej wiza¿anki która mi zaproponowa³a eyeliner inglota ,je¿eli nic z wymiany nie wyjdzie to interesuje mnie tusz max factora
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
++ L'oreal Professionnel - Volume extreme, serie expert - Od¿ywka w sprayu nadaj±ca gêsto¶æ, miêkko¶æ i po³ysk w³osom cienkim i delikatnym - ubytek minimalny, kod BE178
++ Kerastase Bain Volumactive - szampon miniaturka, 30 ml, zosta³o 80% Ile par skarpetek by¶ za to chcia³a ? Mam frotki, stopki, wiêkszo¶æ sportowa, w kolorze bia³ym z jakimi¶ sportowymi wstawkami.
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, no ale 1 para kosztuje minimum 8z³, to te kosmetyki s± tyle warte
?Nie mam zdjêæ postaram siê potrzaskaæ i przes³aæ jak znajdê chwilkê czasu.
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie jeszcze oprocz tego zestawu z orfilame, tusz z max factora, te dwa lakiery - fiolet i roz, no i cienie o ktorych mowilam
co moglabys oddac?---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- w pasie maja 39 cm, interesuje Cie jakies konkretne wymiarki? to zaraz dokladnie pomierze
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
co do daty wa¿no¶ci, to niestety Ci nie powiem, na opakowaniu nie ma, a kartonik wyrzuci³am
ale otworzy³am to jaki¶ miesi±c temu, wiêc na pewno nie zd±¿y³o siê przeterminowaæ
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli puder Chanel i 3 odsypki MAC mam ju¿ rezerwowaæ?
Odno¶nie podk³adu to my¶l na spokojnie. Szuka³am jeszcze raz tej daty, ale albo nie by³o, albo tylko na kartoniku, który niestety wyrzuci³am. Tak samo nie ma na buteleczce nr koloru.
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
s³oniku mia³am dok³adkê min. podk³ad IsaDora
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 403
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana widzia³am gdzie ze szuka³as Pink Sugar
![]() Mam odlewke 18ml w ³adnym atomizerku i mam bia³y roz¶wietlacz Stila ![]() Interesuje Ciê??? |
|
|
|
|
#287 |
|
Perfume Lover
|
Cos u mnie za
++ Casuelle - Cieñ sypki o piêknym, brzoskwiniowym odcieniu - ubytek minimalny, posiada aplikator (w nakrêtce) i kartonik i Essence AOH- rozswietlacz?
|
|
#288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szuka³am pink sugar we flaszeczce tylko i wy³±cznie, bo to nie dla mnie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Te rzeczy mnie interesuj± najbardziej
![]() Cytat:
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Za Intruza chcia³abym:
Eveline - Slim extreme 3d - serum do biustu total push-up, nowe Oriflame - Swedish spa - ¯el wyszczuplaj±cy - nowy ¯eby wyrównaæ cenê odlejê ci 5 ml AA i nie do fiolki tylko atomizerka (nie mam fiolek). Mo¿e byæ?
|
|
#291 |
|
Wtajemniczenie
|
S³oniku
,chêtnie przygarne³abym:- Sonia Rykiel EDT - jakie¶ 0.9 / 1.5 ml - Kenneth Cole - Black 1/1.5 ml oraz odleweczkê Lalique - Amethyst Czy mog³oby byæ 7ml Ametystu za 5ml Poisona ?Aa,przepraszam teraz doczyta³am pod spodem jeszcze,cieñ i ³ezki,to mo¿e tak,za to,co by¶ chcia³a odemnie,ja bym chcia³aSonia Rykiel EDT - jakie¶ 0.9 / 1.5 ml Lalique Amethyst 5 ml i do tego odleweczkê Kenneth Cole - Black-i tutaj czekam na propozycjê,nie wiem,ile zaproponowaæ,zeby by³o uczciwie Czy pasowa³oby Ci co¶ takiego ?
Edytowane przez Ender Czas edycji: 2010-05-16 o 18:50 |
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
ja ca³y czas jestem chêtna na to mase³ko jagodowe
no i chyba poza tym tak najbardziej interesowa³aby mnie ta od¿ywka w sprayu i miniszampon
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
A mo¿e u mnie znajdziesz co¶ ciekawego? Za Eveline - Slim Extreme 3d lub Eucerin - ³agodz±ce mleczko oczyszczaj±ce!
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=430184 |
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
++ Eveline - Slim extreme 3d - Termoaktywne serum wyszczuplaj±ce, raz u¿yte
++ Esprit Celebration - 50 ml, tester, nowy, bez paru psikniêæ ++ Oriflame - Swedish spa - ¯el wyszczuplaj±cy - nowy mo¿e co¶ z tego ? ![]()
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
++ The Body Shop - Jagodowe mas³o do cia³a 200 ml, folia
++ L'oreal Professionnel - Volume extreme, serie expert - Od¿ywka w sprayu nadaj±ca gêsto¶æ, miêkko¶æ i po³ysk w³osom cienkim i delikatnym - ubytek minimalny, kod BE178 ++ Oriflame - Milk&Honey Gold - ¯el pod prysznic ++ Dove - Supreme silk lotion - roz¶wietlaj±cy balsam do cia³a, pozosta³o 90 % z 250 ml - pomarañczowa z wzorem IKEA to mnie ineteresuje bo z ubrañ nic nie widze |
|
|
|
|
#297 |
|
bzzzzzzz bzyczy pr±dzik w jej obwodach
|
Bardzo interesowa³o by mnie serum to³py, nie wiem czy by Ci pasowa³a taka wymiana, mog± dorzuciæ odlewkê maski uspokajaj±cej Ziaja Pro bo widze ¿e szukasz, a mam z wymianki
![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ---------- My¶lê ¿e ok 50ml, ale sprawdzê jeszcze dla pewno¶ci, bierz staniczek, po co ma le¿eæ, a ja chetnie przygarnê balsam do ust i maskê aloesow± ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Tak ten To pw? ide sprawdzic ile tej maski zosta³o ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- S³oniku ale wtopa, tej maski jest jakies 10ml Ale mam co¶ lepsiejszego Próbowa³am z Ziaji Pro nawil¿aj±cej z algami?
|
|
|
|
|
#298 |
|
Wtajemniczenie
|
S³oniku,mam nadziejê,¿e siê nie obrazisz
Bêdzie ³atwiej podj±æ decyzje![]() Ty odemnie: Poison Dior EDT-5 ml XX by Mexx Very Nice 1,7ml z Douglasa Z Emporio Armani lei elle she ella 0,5ml A i ³ezki niebieskie do paznokci oraz bia³y cieñ gosha Ja od Ciebie: Sonia Rykiel 0,9ml Lalique Ametysth 5ml Keneth Cole Black 5ml Czy mog³o by tak byæ ? |
|
|
|
|
#299 |
|
Wtajemniczenie
|
i jak z nasza wymianka
?
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
S³oniku,mo¿e byæ w atomkach,a na Twojego Poisona zaklepa³am swoj± ostatni± buteleczkê z atomkiem ,wiêc ja jestem gotowa
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- No co ja napisa³am,mia³o byæ,¿e w fiolkach mo¿e byæ! Przepraszam To z rozespania ju¿
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

? Mam frotki, stopki, wiêkszo¶æ sportowa, w kolorze bia³ym z jakimi¶ sportowymi wstawkami.