![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
U S³onika: The Body Shop, To³pa, Oriflame i inne :)
NIEAKTUALNE
Serdecznie witam w nowym w±tku ![]() Zasady: 1. Osoby z liczb± przekupek poni¿ej 10 lub z negatywem - wysy³aj± jako pierwsze 2. Odpisujê tylko w w±tku, w którym zaczê³a siê rozmowa - nie ¶ledzê Waszych w±tków 3. Bardzo proszê o precyzowanie czym jeste¶cie zainteresowane - ³atwiej mi wtedy szukaæ ![]() 4. Proszê równie¿ o sprawdzanie dat wa¿no¶ci swoich kosmetyków przed finalizacj± wymiany 5. Niektóre kosmetyki wystawiam na aukcji, tak¿e z góry PRZEPRASZAM, je¶li jaka¶ rzecz zniknie nagle z w±tku, nawet w trakcie negocjacji 6. Je¶li jestem w trakcie negocjacji, a inna Wiza¿anka zaproponuje mi co¶ bardziej atrakcyjnego - mam prawo siê wycofaæ i nie rób mi z tego powodu wyrzutów. To chyba oczywiste, ¿e ka¿da z nas chce siê wymieniæ jak najkorzystniej ![]() Rezerwacje bêdê zaznaczaæ na kolor pomarañczowy. Niektóre kosmetyki wymieniê tylko i wy³±cznie za rzeczy z listy 'szukam': http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16972374 a niektóre wymieniê za co¶, co po prostu wpadnie mi w oko, inne za drobiazg - proszê pytaæ ![]() Kolejna dok³adka: ++ Body Shop - Brazil Nut Body Scrub - raz u¿yty w minimalnej ilo¶ci - prawie 100% z 200 ml ++ Gliss Kur - Asia Straight - Krem prostuj±cy anti frizz effect (nie ma go chyba w kwc) - oko³o 85-90% ze 100 ml ++ Lancome - Poudre majeur excellence - Beige naturel 10g- Matuj±cy puder prasowany, zu¿ycie trudno oceniæ, ale nie widaæ dna puderniczki - mo¿e jakie¶ 30%? Kod - z tego, co uda³o mi siê odczytaæ to X058, ale datecalculator wykazuje b³±d? Brak g±beczki, puderniczka w kiepskim stanie - ca³a porysowana ++ Podk³ad mineralny Bare Escentuals odcieñ Medium, z 2 g pozosta³o mo¿e z 80%? ++ Oriflame Beach Fun - EDT 30 ml folia, piêkny, owocowy zapach w sam raz na lato Dok³adka: ++ Avon - Spotlight - trochê ponad po³owa z 50 ml ++ Oriflame - Krem do cia³a ENIGMA, nowy ++ Gehwol - lawendowa sól do stóp - rewelacyjna! mogê srobiæ spor± odsypkê https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...pieli-stop.htm ++ L'oreal - Nutrilift - Mleczko przeciw wysuszaniu skóry - Ujêdrnianie i modelowanie 250 ml- nowe ++ Demeter - Sugar Cane - ciut mniej ni¿ 1/3 z 120 ml ++ Eveline - Slim extreme 3d - serum do biustu total push-up, nowe ++ Avon - Planet Spa - Hawajski balsam do masa¿u cia³a - nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...sazu-ciala.htm ++ Yves Rocher - 2 je¿ynowe kostki do k±pieli ++ Próbeczka - Escada - Margaretha Ley - nowa ++ Isis Pharma - Teen derm k - krem na wypryski - jakie¶ 5 góra 10 ml z 30 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...radzikowej.htm Dok³adka: ++ Clinique - High impact mascara - 01 black - czarny, pe³nowymiarowy 8 g, zosta³o ok. 6g ++ The Body Shop - Satsuma body lotion - mandarynkowy balsam do cia³a - zosta³o oko³o 40-50 % ++L'oreal True Match - roz¶wietlacz w p³ynie Bronze Glow - odcieñ light bronze ++ Neutrogena - Scrub do stóp - raz u¿yty ++ Clarins - ¿el do demakija¿u - pure melt cleansing gel with marula oil - miniatura 20 ml, zosta³o ok. 10 ml ++ Sisley - hydra-global - krem nawil¿aj±cy do twarzy, miniaturka 5 ml, zosta³y oko³o 2 ml (trzeba rozci±æ tubkê) ++ Sisley - balsam po opalaniu - after-sun care, tan extender, saszetka 10 ml, nowa ++ próbki zapachów: Guerlain - Insolence EDT 1 ml, atomizer, nie wiem ile zosta³o, fiolka nieprzejrzysta, ale na pewno po³owa Guerlain Shalimar EDP z 1,2 ml zosta³ 1 ml Dok³adka: ++ Eucerin - £agodz±ce mleczko oczyszczaj±ce - nowe ++ Gosh Effect Powder - Sypki cieñ do powiek PURPLE RAIN, ubytek minimalny Próbki zapachów: -Czech&Speake - Neroli - 1 ml minimalny ubytek -Fragonard - Eau du bonheur - chusteczka zapachowa 2 ml, nowa, fabrycznie zapakowana - Iceberg EDT, ok. 1 ml - atomizer - Masaki - Masaki EDP - 1 ml, ubytek minimalny - Kenneth Cole - Black 1/1.5 ml ZAPACHY: ++ Calvin Klein Euphoria Blossom, pierwotnie 15 ml, zosta³o jakie¶ 70-80% ++ Oriflame - FIRE 30 ml nowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-11...e-Fire-EDT.htm ++ E. Arden - Splendor - mogê rozwa¿yæ oddanie ca³ej flaszki (ok. 110/125 ml) za co¶ z wish ++ Lalique - Amethyst - odlewka, ilo¶æ do uzgodnienia ++ Esprit Celebration - 50 ml, tester, nowy, bez paru psikniêæ ODLEWKI: + Miss Dior Cherrie 4/5 ml + Ralph Lauren, Pure Turquoise, odlewka w szklanym atomizerze, 2/5ml + E. Arden - Splendor - ilo¶æ do uzgodnienia + Esprit - Celebration - jw. Edytowane przez s³onik Czas edycji: 2010-07-01 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: U S³onika: The Body Shop, To³pa, Oriflame i inne :)
Pielêgnacja:
W³osy: ++ Kadus Amulett Dimensions – Pianka do w³osów, oko³o 50% (ale pewnie wiêcej) z 400 ml, kod D002530 - raczej wymiana w Poznaniu, bo ciê¿ka jest ![]() ++ L'oreal Professionnel - Volume extreme, serie expert - Od¿ywka w sprayu nadaj±ca gêsto¶æ, miêkko¶æ i po³ysk w³osom cienkim i delikatnym - ubytek minimalny, kod BE178 ++ Kerastase Bain Volumactive - szampon miniaturka, 30 ml, zosta³o 80% Cia³o: ++ Perfumowany ¿el pod prysznic Celine Dion Sensational 200 ml, nowy ++ Avon – Trilaser na cellulit – u¿y³am raz na oba uda, tak wiêc na pewno jest go ponad 90% z 150 ml - protka ++ Mineral Care - sól do k±pieli w torebce - 300 g - nowa ++ Oriflame - Milk&Honey Gold - ¯el pod prysznic ++ Oriflame - Delight - krem do cia³a, nowy ++ Luksja - grejpfrutowy balsam do cia³a - nowy ++ Dove - Supreme silk lotion - roz¶wietlaj±cy balsam do cia³a, pozosta³o 90 % z 250 ml ++ Oriflame – Krem do cia³a Giordani White Gold– zosta³o ko³o 90 % ++ Zestaw Gwiazdka z bajki - ¶wi±teczna seria Oriflame o zapachu cynamonu - krem pod prysznic 200 ml ++ Sally Hansen - Owocowy krem do depilacji bikini - ubytek minimalny Edytowane przez s³onik Czas edycji: 2010-05-31 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka:
Cienie: ++ Odsypki cieni MAC - niestety nie znam nazw kolorów - chêtnie za inne odsypki ++ Bell - Cieñ do powiek w musie, srebrny, odcieñ 120, tester, nowy, widoczne delikatne 'pêkniecie' w musie, które w niczym nie przeszkadza, mo¿e byæ po terminie, ale daty brak ++Bell – Cieñ do powiek w musie, ró¿ ze z³otymi drobinkami, nr 130 tester, minimalnie u¿ywany, jw. ++ Mary Kay - pojedyñczy cieñ do powiek Cranberry Ice – minimalny ubytek ++ Mary Kay - pojedyñczy cieñ do powiek Heather Rose – tu ubytek ciut wiêkszy, ale nadal niewielki ![]() ++ Oriflame - Pojedyñczy cieñ do powiek Essentials https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-20...Essentials.htm posiadam kolory: Zielony - raz ma¼niêty, EX04/10 Fiolet - minimalny ubytek 03/10 ++ Astor – pojedyñczy 515 Pink Diva – niewielkie zu¿ycie, widac jeszcze wyt³oczenia, mo¿liwe, ¿e przeterminowany ++ Oriflame - ¿el upiêkszaj±cy brwi dla blondynek, u¿yty z 3 razy, otwarty w lutym Paznokcie: ++ Inglot – Lakier nr 177 – ciemny fiolet, z po³yskuj±cymi drobinkami, ubytek 25% ++ Inglot – Lakier nr 184– bordo, ubytek ok. 30 % ++ Oriflame - Beauty, Urban Twilight - ciemny ró¿, ubytek oko³o 30% Usta: ++ Oriflame - Pomadka Visions - oddam za drobiazg ++ Oriflame - Pomadka Hypnotic Kiss, Magenta Frost, piêkna, intensywna fuksja, u¿yta parê razy ++ Oriflame - Power Shine - Charming Mauve - nowa ++ Oriflame - B³yszczyk Vibes, Funky, nowy Edytowane przez s³onik Czas edycji: 2010-05-31 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Inne:
++ MK Cafe Premium - Kawa drobno mielona, opakowanie 80 g ++ Oriflame Giordani Gold - zestaw do manicure - nowy, zafoliowany ++ Oriflame - Royal Velvet - Kosmetyczka/kuferek, nowa w folii 18 x 12 x 11 cm ++ ¦wieczki - pomarañczowa z wzorem IKEA - pomarañczowa - zielona ró¿a (brak zdjêcia, mogê zrobiæ na ¿yczenie) Edytowane przez s³onik Czas edycji: 2010-05-31 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
BI¯UTERIA:
(wkrótce dok³adka, bo uzbiera³am jej za du¿o ![]() ++ Yves rocher - Bransoletka, nowa ++ Oriflame - Klipsy Szósty Zmys³ - nowe, nie zawieraj± niklu Edytowane przez s³onik Czas edycji: 2010-03-04 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wymienione:
++ Essence - Sun Club - Bronzing glow - spray br±zuj±cy do cia³a - zosta³o oko³o po³owy, wydaje mi siê, ¿e wiêcej ++ Eveline - Slim extreme 3d - Termoaktywne serum wyszczuplaj±ce, raz u¿yte ++ Essence - Eyeliner czarny - tusz do kresek, u¿yty raz, robi równ± kreskê, ale nie kruczoczarn±! - za drobiazg ++ Oriflame - Kuferek na kosmetyki - nowy - bêdê marudna ++ Ravensburger - Labirynt ++ Oriflame - Giordani Man - Woda toaletowa 75 ml + kulka, woda zafoliowana, piêkny i elegancki mêski zapach ++ Sephora - kredka liner electro - electro choc, u¿yta parê razy, jeszcze nie strugana D&G Light Blue - z 1,5 ml zosta³ 1 ml ++ Nivea - olejek pod prysznic pearl beauty - nowy ++ Oriflame - Zestaw Dare to dream - zafoliowany - intensywna kredka do powiek - czarna - tusz do rzês revelation - black - balsam do ust spa therapy ++ Oriflame - Giordani Gold Shine, nowe, folia - Sonia Rykiel EDT - jakie¶ 0.9 / 1.5 ml ++ EVELINE Slim Extreme - Peeling - masa¿ pod prysznic, u¿yty raz na ca³e cia³o ++ La Roche Posay - Lipikar 125 ml - mleczko do cia³a, nowe, kartonik trochê sfatygowany ++ To³pa - Peeling borowinowy do cia³a, nowy ++ Max Factor - Tusz Lash Extension, czarny, nowy ++ DKNY - Be delicious - miniatura 7 ml z kartonikiem, nowa ++ Cacharel - Noa - miniatura 7 ml z kartonikiem, nowa ++ Oriflame - Diamond Musk, 50 ml, folia ++ Beckham - Intimately Night 30 ml nowe, folia ++ Oriflame - Delight 50 ml - nowa ++ Oriflame - Dancing Lady 50 ml - nowa ++ Oriflame - Giordani White Gold - EDP 30 ml z atomizerem - nowa ++ Kenneth Cole - Black - odlewka, ilo¶æ do uzgodnienia Demeter - Graham Cracker EDC 30 ml spray ++ Lalique - Amethyst - dekant - pozosta³o ok. 7/10 ml + Kenneth Cole - Black 8/15 ml - tylko za zapach z wish + Marc Jacobs - Cotton - jw. - protka + Demeter - Sugar Cane - mogê zrobiæ wiêksz± próbkê ++ The Body Shop - Mas³o do cia³a Black Velvet Apricot - morelowe, 50 ml, raz ma¼niête ++ The Body Shop - Brazil Nut Body Scrub 200 ml, nowy, niezafoliowany ++ The Body Shop - Jagodowe mas³o do cia³a 200 ml, folia ++ YR - Lawendowy krem do stóp - zosta³o oko³o 70% ++ Durex Play - Pina Colada - ubytek minimalny ++ To³pa - Kuracja antycellulitowa na noc - nowa ++ To³pa - Serum borowinowe do cia³a wyszczuplaj±co-liftinguj±ce, nowe, bez kartonika ++ ST. IVES Swiss Formula - Balsam do cia³a Skóra ujêdrniona - 300 ml, nowy ++ ¯el pod prysznic Kylie Minogue - Showtime ++ Avon- Kuracja parafinowa d³oni i stóp - zosta³o ko³o 70 % ++ Oriflame - Krem do stóp z cynamonem - nowy ++ Oriflame - Swedish spa - ¯el wyszczuplaj±cy - nowy - krem do cia³a 150 ml ++ Dove - Balsam do cia³a 250 ml - now ++ C-THRU - Perfumowany balsam do cia³a Aqua Marine, 75 ml, nowy ++ Naturalne myd³o miodowe z p³atkami owsianymi++ The Body Shop - Vitamin E Eye Cream - Krem pod oczy z vit E, nowy ++ The Body Shop - Olejek do twarzy z vit E nowy ++ Oriflame - Royal Velvet - Krem na noc, nowy ++ Avon - Rejuvenate - krem pod oczy na dzieñ i noc 2 x 10ml, nowy, zafoliowany ++ Bioderma - Sensibio H2O 250 ml, micel, nowy ++ Oriflame - Fluid nawil¿aj±cy Hydra Energy, nowy ++ Maska aloesowa L'biotica - naturalny peeling ++ Glinka zielona w proszku - do rozrabiania z wod± ++ The Body Shop - Shimmer Cubes - kosteczki nie nale¿a³y do jednej paletki, s± z 'rozbiórki' ++ Casuelle - Cieñ sypki o piêknym, brzoskwiniowym odcieniu - ubytek minimalny, posiada aplikator (w nakrêtce) i kartonik ++ Nouba Spicegold - fioletowy cieñ sypki, 152, niewielki ubytek ++ L'oreal - Color appeal Platinum - 153 metal plum, niewielki ubytek ++ Oriflame- Podkrêcaj±cy tusz do rzês PowerCurl, czarny, nowy++ Federico Mahora - b³yszczyk do ust, ró¿owy, z aplikatorem, raz ma¼niêty (ostatnie zdjêcie) ++ Hershey’s – Buble Yum lib balm – original – raz ma¼niêty ++ Smackers - Red Raspberry - raz ma¼niêty ++ Essence - AOH, ubytek niewielki, jeszcze widoczne wyt³oczone wzory Edytowane przez s³onik Czas edycji: 2010-05-31 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za bransoletke, swieczki, kuferek oriflame, odlewke dior cherrie, victorie beckham ciemna, cienie mac i nouba, ktorys z balsamow jagodowy albo brazil i lakiery inglota?? jestem w stanie poszukac czegos poza watkiem.
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Wiadomo¶ci: 9 369
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, cos u mnie za
++ Inglot – Lakiet nr 177 – ciemny fiolet, z po³yskuj±cymi drobinkami, ubytek 25% ++ Inglot – Lakiet nr 184– bordo, ubytek ok. 30 % ++ Oriflame - Beauty, Urban Twilight - ciemny ró¿, ubytek oko³o 30%. ¶wieczki, ++ The Body Shop - Mas³o do cia³a Black Velvet Apricot - morelowe, 50 ml, raz ma¼niête ++ The Body Shop - Brazil Nut Body Scrub 200 ml, nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-19...Body-Scrub.htm ++ The Body Shop - Jagodowe mas³o do cia³a 200 ml, folia ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Pyta³am w poprzednim Twoim watku,ale nie dosta³am odpowiedzi,wiêc przypomnê siê jeszcze w tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
S³oniku,
interesuje mnie to: ++ The Body Shop - Brazil Nut Body Scrub 200 ml, nowy ++ The Body Shop - Vitamin E Eye Cream - Krem pod oczy z vit E, nowy
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Oriflame - Diamond Musk, 50 ml, folia
Co¶ u mnie? Zapraszam do wszystkich w±tków
![]() |
#13 |
in love with life
Wiadomo¶ci: 25 245
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
cos za?
++ Bioderma - Sensibio H2O 250 ml, micel, nowy ++ Oriflame - Milk&Honey Gold - ¯el pod prysznic ++ Naturalne myd³o miodowe z p³atkami owsianymi https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407927
Edytowane przez MdM Czas edycji: 2010-03-04 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znalaz³aby¶ co¶ u mnie za: To³pa - Kuracja antycellulitowa na noc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 796
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
++ The Body Shop - Mas³o do cia³a Black Velvet Apricot - morelowe, 50 ml, raz ma¼niête
jaki toz apach?
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
S³oniku , moze cos u mnie za;
Biodermê Sensibio i Body shop, kostki ? ![]()
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25485480 E.L.F, smashbox, minera³y,soir de lune itp. Edytowane przez tranqil babe Czas edycji: 2010-03-04 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 236
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
co¶ za te rzeczy????
++ L'oreal Professionnel - Volume extreme, serie expert - Od¿ywka w sprayu nadaj±ca gêsto¶æ, miêkko¶æ i po³ysk w³osom cienkim i delikatnym - ubytek minimalny, kod BE178 ++ Kerastase Bain Volumactive - szampon miniaturka, 30 ml, zosta³o 80% ++ Mineral Care - sól do k±pieli w torebce - 300 g - nowa ++ Zestaw Gwiazdka z bajki - ¶wi±teczna seria Oriflame o zapachu cynamonu Do wymiany w komplecie lub osobno: - krem pod prysznic 200 ml ++ Naturalne myd³o miodowe z p³atkami owsianymi ++ ¦wieczki - pomarañczowa z wzorem IKEA - pomarañczowa - zielona ró¿a (brak zdjêcia, mogê zrobiæ na ¿yczenie) sporo tego ale mo¿e jaki¶ ciuszek ci siê spodoba ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
kosmita jaki¶ normalnie
Wiadomo¶ci: 18 882
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cosik u mnie za:
++ The Body Shop - Brazil Nut Body Scrub 200 ml, nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-19...Body-Scrub.htm Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
co¶ za :
Beckham - Intimately Night 30 ml nowe, folia ST. IVES Swiss Formula - Balsam do cia³a Skóra ujêdrniona - 300 ml, nowy Dove - Balsam do cia³a 250 ml - nowy Mineral Care - sól do k±pieli w torebce - 300 g - nowa przejrzyj wszystkie w±tki.. Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2010-03-04 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
The Body Shop - Brazil Nut Body Scrub 200 ml, nowy
Bioderma - Sensibio H2O 250 ml, micel, nowy cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Co¶ u mnie za micel Biodermy lub/i mas³o jagodowe TBS, ew. scrub TBS?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post17579207 po za w±tkiem mam pêdzle EDM. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Mo¿e tym razem znajdziesz co¶ za zestaw manicure?
![]()
![]() |
#25 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
co¶ u mnie za diamond musk i/lub dancing lady i/lub mydlo miodowe w platkami i/lub kuferek zielony i/lub swieczki ?
![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Co¶ u mnie za
++ The Body Shop - Vitamin E Eye Cream - Krem pod oczy z vit E, nowy ? ![]() Odp. proszê w moim w±tku.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.