|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
dzięki za troskę Cestusia
tak też wpadłam , że to może morskie świństewka wprawiły w perturbacje jego żołądek, ale żeby tak szybko to się nie spodziewałam dziś wsio ok, czyli nie żadne wirusy tylko jedzonko mam nauczkę, żeby już takich dań nie bylo u nas w menu
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
No to dobrze, że już ok z małym żołądeczkiem
![]() Baby a ja mam takiego nerwa Oddałam mamie na przetrzymanie moje spodnie ciążowe. Z zaznaczeniem, że mam je wystawione na szafie i że chce je sprzedać... więc żeby nie zginęły. Długo nikt się nimi nie interesował, zresztą wystawiłam je za 45zł i nawet nie marzyłam, że ktoś kliknie. Spodnie się ostatnio sprzedały i co? Nie ma ich |
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Wita Was kolejna mama pełnoprawnego Dwulatka
![]() Mam neta przez kom., wiec w ramach oszczędnosci wyłączone wszystkie zdjecia, obrazki... nawet emot. nie mam. wiec Wasze foty będe nadrabiała później. U nas dziś jeszcze nie było zasikanych majtów.. Cestia, byłam w jakiejś dziurze koło Kavarny - na północy. |
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
O faken... co za gafa
Łucyjko wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka, szczęścia, pomyślności i wszystkiego co sobie zamarzysz śliczna cherubinko |
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
czemu ja byłam pewna,że kolejne urodzinki mamy dopiero po 10tym ?
![]() Buźki dla Łucji, góry wymarzonych zabawek |
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 100 lat Łucyjko, spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze ![]() Cestunia ogromnie współczuję
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
si ja też pamiętałam że chyba cos przeoczyłam
a zawsze patrzę na listę urodzinową Łuśka sto lat , kochana, witają Ciebie dwulatki w klubie, życzymy wszystkiego co najpiękniejsze, zdrowia i szczęścia po wsie czasy Cestusia, niech rodzicielka szybko przekopie całe mieszkanie, toż to kasa w sam raz na paczkę pieluszek |
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a perfumy są śliczne - tak jak na KWC dziewczyny piszą, nic nie mają współnego z klasykiem. i rzeczywiście od razu wyczuwam podobieństwo do Coco Mademoiselle co mnie bardzo cieszy, bo bardzo je lubię. |
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Sto latek dla slodkiej Lucji!!!!
Kasiulko wspolczuje ogromnie tej alergii, jedyne co mozesz zrobic to zamieszakac w gorach, gdzie ryzyko alergii jest duzo mniejsze. Mi w PL rowneiz zaczely sie przyplatywac rozne alergie, pylki, miod, potem nawet jakis kosmetyk i zaczelam puchnac jak bania.. Po przeprowadzce tutaj nad morze przeszlo mi wszystko. Wiec to mysle jedyne rozwiazanie, moze lepsze niz lykanie prochow do konca zycia Cestia a co rodzicielka zrobila z tymi spodniami???? Anis wlasnie zachodzilam w glowe o jakies salatki i tylko moge podac Ci salatke, jaka moja mamcia robi i za ktora wszyscy przepadaja. Tunczyk, kukurydza, papryka w zalewie octowej, 2 jajka na twardo, ryz, zaprawic majonezem zmieszanym z jogurtem naturalnym. Mowie Ci, pycha U mnie dalej mega wsciek na taboreta, tym razem za jego wydzieranie sie na ulicy na mnie i na tesciowa "eeee, gdzie wy lazicie! macie chodzic po tej stronie ulicy nie po tamtej!!!!" (zaznaczam,z e jestesmy na plazy i nikogo nei interesuje po ktorej stronie ulicy sie chodzi). I to takim glosem krzyczal, jakby nas karcil, wiec ja mu na to, ze nie ejstesmy dziecmi zeby nas pouczal i ze bede chodzila gdzie mi sie podoba, i sie przyknal |
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie by było jak najbardziej szkoda kasy, ale także tego stresu tzn. ja czegoś takiego bardzo nie lubię, bo Cestusia sprzedała i teraz się będzie musiała tłumaczyć że nie możne odnaleźć sprzedanego przedmiotu.
Jowiszkowa ![]() Werstulasta gdzieś się zaszyła?
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
buziaki i wszystkiego najlepszego dla Łucji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
o kurde, Marti, fajny stołek nie daj sie ![]() Anis w czwartek raz mam na 14.30 a raz na 11.30 pech jak nic. Ale moze 17, to jest sobota , będę w sumie po nocce ale jakbyscie wpadli o 15 to bym sie wyrobiła. A jak bedzie ładnie to do 19 mozna uzywac słonca, moja sie kapie zazwyczaj do 19
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale wstepnie 17 moze byc
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś na przykład w końcu sprzedałam Midnight Poison wciąż się trzymam 5, no może 6 flaszek
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie, ze moj Piter w nocy zleciał z łóżka, bo.............. się skończyło
![]() Fiknał koziołka, spadł tak z 30cm na panele, ja uslyszalam tylo gluchy huk, podnosze sie, patrze a moje dziecko slodko chrapie na podlodze, nogi mial przy oknie, glowe przy lozku. Wciagnelam go na lozko, gapie sie przerazona, a on sie do mnie dupka odwrocil i spal w najlepsze rano rzeski jak skowronek, zero guzow czy siniakow ![]() a to dlatego, ze TZ poszedl spac w nogi, gdyz mu dretwieje reka i nie moze spac na jednym boku ![]() wlasnie wrocil od ortopedy i ma uszkodzony nerw łokciowy
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Tia... ja nie wiem co moja mama zrobiła z tymi spodniami
Ale to norma, u nas w domu wiecznie coś ginęło i zazwyczaj była to wina moja lub mojej siory (trzeba było na kogoś zwalić )... szkoda gadać Najgorsze jest to, że mama jest właśnie nad morzem, na kolonii jako opiekunka. I dostałam instrukcję "szukaj... może gdzieś znajdziesz". Przekopałyśmy z siorą dom i nie ma nigdzie Już spisałam na straty, trudno. Mam nauczkę i tyle. Kasy mi żal... i liczę na to, że nie dostanę negatywa ![]() Swoją drogą na szafie kiedyś trzeba się było dogadać przed kupnem. Teraz nie powiadamiając nikogo dołożyli opcję "kup teraz" i klik... ciuch kupiony. Gdybym wiedziała, po prostu zdjęłabym je z szafy lub zostawiła tylko opcję "wymień". Bez sensu. No ale dosyć smutów. Była dziś u mnie moja ciocia (w zasadzie bardziej jak kuzynka bo tylko 8 lat starsza ), przyjechała ze swoimi dziećmi i młoda się wybawiła po wszystkie czasy. Wypuścić ich z domu nie chciała, a w sen zapadła w momencie po takich szaleństwach
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
buziaki dla ostatnich Jubilatów; Piterosa i Łuśki
jestem Kasiula, jestem ![]() a poszłam tylko po lakiery do paznokci mieliśmy jechać za tydz. nad morze/ mazury, ale wszędzie zajęte
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkiego najlepszego dla Łusi
beztroskiego dziecinstwa i zdroweczka! Sto lat!! ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- werstusia poszalała Jowiszowa spyl na allegro i kup klasyczne
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
STO LAT DLA NASZEJ ŁUCJI
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłabym kupić 50ml za sprzedane MP ale mi brakuje w sumie 70 zł ![]() a ost.byli przecież moi rodzice i podarowałam mamie 5ml odlewki Insolence Guerlain. no i parę dni temu mama dzwoni "Magda, uzależniłam się od tych perfum a już się kończą!"
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z racji okrojonego budzetu, tesknie patrze na buty w La Stradzie i na perfumy tez
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat dla Łucji
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
anka ja tam bym wolała mieć ciastko i zjeść ciastko
już zdecydowałam że ile zdołam to wezmę produktów na posiłki ale tam na miejscu i tak na pewno od czasu do czasu coś kupimy bo w sumie to nie jest taki problem wyżywić 5 osobową rodzinkę bo tu też czasem chodzimy na gotowe obiadki nad morzem zazwyczaj sie stołujemy na mieście tylko że każdy mówi że tam strasznie drogo i tego się boję nie wiem co tam zastanę ja też miałam po raz pierwszy coś takiego jak alergia ale jak tak patrzę i słyszę to chyba bardzo słabą po 4 tabletkach odstawiłam i jest ok może ta zmiana pogody i te deszcze oczyściło mi powietrze Anisiu chyba każde dziecko musi zaliczyć jeden upadek z łóżka //prędzej czy później // dobrze że Piterkowi się nic nie stało sosnowa a czemu masz neta przez kom //wyjechałaś gdzieś ???/// |
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
Moja mam wróciła o 4 ale jeszcze się nie widziałyśmy ![]() Werstunia gratuluję pachnących nabytków, kurcze a ja tendre nie znam muszę się kopnąć do Sephory (daleko nie mam ) ale pewnie by mi się spodobało Kristi to dobrze, że już Ci przeszło. Jan już czuję potworne wiercenie w nosie bo działanie wczorajszej tablety poszło w siną dal. Milego dnia babeczki! mój małz ma od dzis 2 tyg urlopu
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Szaleecie baby szalejecie z tymi perfumami
. Ja na lato zakupilam sobie dwa kremy perfumowane, jedne Versace drugi nasz zwykly Limoni, ale slciznie pachnie. Jesli nie probowalyscie polecam, smaruje sobie ciut dekolt ramiona, zapach pieknie sie utrzymuje rpzez caly dzien, a perfumy po pol dnia jakos w lato nie czuje, chyba wietrzeja.Musze zalaczyc foty, ale Mlody szaleje . Wczoraj lal sie woda pod domem jak oglupialy .Baby, wiecie jaka ja pokrzywiona!!!! zaczely bolec mnie bardzo plecy w okolicach ledzwiowych. TZ mowi, zebym sie nachylila to zobaczy kregoslup. Okazalos ie ze mam razem skolioze z lordoza, schylac sie nie moge, plywac nei moge, musze skoczyc tez do ortopedy niech mnie wysle na jakas rehabilitacje! |
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
WITAM
u nas słoneczna pogoda że aż się chce coś robić tyle że jak wyjdę na dwór to słońce mnie osłabia i nic się nie chce ![]() ale nie narzekam ![]() mam kupę prasowania ale chyba to na wieczór zostawię Krystianek wczoraj się przewrócił na rowerze i tak kolana obdar że do dziś się mu jeszcze sączy z tego a chodzi tak komicznie że się śmiać chce chyba pójdę malować daszek do altany bo tz juz cały zrobił tylko trzeba pomalować zajrzałam już na listę i następny na kolejce jest Borysek 11 a za równy miesiąc Karolek ![]() zajrzę wieczorkiem do was |
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry. Kasia jak ja cię rozumiem,teraz w tym słońcu na placach zabaw non stop mam w łapie chusteczkę
dziś na przykład proszek pomógł tylko trochę. Iga usnęła i mam wolną godzinę, ufff poza tym dziś piątek poza tym dziś wydam kasę na jakąś jasną letnią torebkę, tylko czekam aż przelew wpłynie
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
mam dziś jakiegoś lenia...Młoda śpi, TŻ w pracy... trzeba się będzie po drzemce wybrać na jakiś spacer i omijać plac zabaw szerokim łukiem bo nie mam ochoty siedzieć tam z tymi wrzeszczącymi dziećmi i mamuśkami
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
my już dziś godzinę spędziłyśmy na placach
na jednym popularnym i na drugim zupełnie same po południu będą samochodowe zakupy a na ostatni spacer pójdziemy pewnie o 19.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

)... szkoda gadać
Najgorsze jest to, że mama jest właśnie nad morzem, na kolonii jako opiekunka. I dostałam instrukcję "szukaj... może gdzieś znajdziesz". Przekopałyśmy z siorą dom i nie ma nigdzie
mogłabym kupić 50ml za sprzedane MP ale mi brakuje w sumie 70 zł 
mam dziś jakiegoś lenia...