![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
dzięki za troskę Cestusia
![]() tak też wpadłam , że to może morskie świństewka wprawiły w perturbacje jego żołądek, ale żeby tak szybko to się nie spodziewałam ![]() dziś wsio ok, czyli nie żadne wirusy tylko jedzonko ![]() ![]() mam nauczkę, żeby już takich dań nie bylo u nas w menu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
No to dobrze, że już ok z małym żołądeczkiem
![]() Baby a ja mam takiego nerwa ![]() Oddałam mamie na przetrzymanie moje spodnie ciążowe. Z zaznaczeniem, że mam je wystawione na szafie i że chce je sprzedać... więc żeby nie zginęły. Długo nikt się nimi nie interesował, zresztą wystawiłam je za 45zł i nawet nie marzyłam, że ktoś kliknie. Spodnie się ostatnio sprzedały i co? Nie ma ich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Wita Was kolejna mama pełnoprawnego Dwulatka
![]() Mam neta przez kom., wiec w ramach oszczędnosci wyłączone wszystkie zdjecia, obrazki... nawet emot. nie mam. wiec Wasze foty będe nadrabiała później. U nas dziś jeszcze nie było zasikanych majtów.. Cestia, byłam w jakiejś dziurze koło Kavarny - na północy. |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
O faken... co za gafa
![]() Łucyjko wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka, szczęścia, pomyślności i wszystkiego co sobie zamarzysz śliczna cherubinko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
czemu ja byłam pewna,że kolejne urodzinki mamy dopiero po 10tym ?
![]() Buźki dla Łucji, góry wymarzonych zabawek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 100 lat Łucyjko, spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze ![]() ![]() Cestunia ogromnie współczuję ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
si ja też pamiętałam że chyba cos przeoczyłam
a zawsze patrzę na listę urodzinową Łuśka sto lat , kochana, witają Ciebie dwulatki w klubie, życzymy wszystkiego co najpiękniejsze, zdrowia i szczęścia po wsie czasy ![]() Cestusia, niech rodzicielka szybko przekopie całe mieszkanie, toż to kasa w sam raz na paczkę pieluszek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a perfumy są śliczne - tak jak na KWC dziewczyny piszą, nic nie mają współnego z klasykiem. i rzeczywiście od razu wyczuwam podobieństwo do Coco Mademoiselle co mnie bardzo cieszy, bo bardzo je lubię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Sto latek dla slodkiej Lucji!!!!
![]() ![]() Kasiulko wspolczuje ogromnie tej alergii, jedyne co mozesz zrobic to zamieszakac w gorach, gdzie ryzyko alergii jest duzo mniejsze. Mi w PL rowneiz zaczely sie przyplatywac rozne alergie, pylki, miod, potem nawet jakis kosmetyk i zaczelam puchnac jak bania.. Po przeprowadzce tutaj nad morze przeszlo mi wszystko. Wiec to mysle jedyne rozwiazanie, moze lepsze niz lykanie prochow do konca zycia Cestia a co rodzicielka zrobila z tymi spodniami???? Anis wlasnie zachodzilam w glowe o jakies salatki i tylko moge podac Ci salatke, jaka moja mamcia robi i za ktora wszyscy przepadaja. Tunczyk, kukurydza, papryka w zalewie octowej, 2 jajka na twardo, ryz, zaprawic majonezem zmieszanym z jogurtem naturalnym. Mowie Ci, pycha U mnie dalej mega wsciek na taboreta, tym razem za jego wydzieranie sie na ulicy na mnie i na tesciowa "eeee, gdzie wy lazicie! macie chodzic po tej stronie ulicy nie po tamtej!!!!" (zaznaczam,z e jestesmy na plazy i nikogo nei interesuje po ktorej stronie ulicy sie chodzi). I to takim glosem krzyczal, jakby nas karcil, wiec ja mu na to, ze nie ejstesmy dziecmi zeby nas pouczal i ze bede chodzila gdzie mi sie podoba, i sie przyknal |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Mnie by było jak najbardziej szkoda kasy, ale także tego stresu tzn. ja czegoś takiego bardzo nie lubię, bo Cestusia sprzedała i teraz się będzie musiała tłumaczyć że nie możne odnaleźć sprzedanego przedmiotu.
Jowiszkowa ![]() ![]() ![]() Werstulasta gdzieś się zaszyła? ![]()
#281 |
Zakorzenienie
|
buziaki i wszystkiego najlepszego dla Łucji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
o kurde, Marti, fajny stołek ![]() ![]() Anis w czwartek raz mam na 14.30 a raz na 11.30 ![]() ![]()
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale wstepnie 17 moze byc ![]()
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
a wiecie, ze moj Piter w nocy zleciał z łóżka, bo.............. się skończyło
![]() Fiknał koziołka, spadł tak z 30cm na panele, ja uslyszalam tylo gluchy huk, podnosze sie, patrze a moje dziecko slodko chrapie na podlodze, nogi mial przy oknie, glowe przy lozku. Wciagnelam go na lozko, gapie sie przerazona, a on sie do mnie dupka odwrocil i spal w najlepsze ![]() rano rzeski jak skowronek, zero guzow czy siniakow ![]() a to dlatego, ze TZ poszedl spac w nogi, gdyz mu dretwieje reka i nie moze spac na jednym boku ![]() wlasnie wrocil od ortopedy i ma uszkodzony nerw łokciowy ![]()
#285 |
Zakorzenienie
|
Tia... ja nie wiem co moja mama zrobiła z tymi spodniami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Swoją drogą na szafie kiedyś trzeba się było dogadać przed kupnem. Teraz nie powiadamiając nikogo dołożyli opcję "kup teraz" i klik... ciuch kupiony. Gdybym wiedziała, po prostu zdjęłabym je z szafy lub zostawiła tylko opcję "wymień". Bez sensu. No ale dosyć smutów. Była dziś u mnie moja ciocia (w zasadzie bardziej jak kuzynka bo tylko 8 lat starsza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
buziaki dla ostatnich Jubilatów; Piterosa i Łuśki
![]() jestem Kasiula, jestem ![]() ![]() ![]() ![]() mieliśmy jechać za tydz. nad morze/ mazury, ale wszędzie zajęte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
wszystkiego najlepszego dla Łusi
![]() ![]() beztroskiego dziecinstwa i zdroweczka! ![]() Sto lat!! ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- werstusia poszalała ![]() Jowiszowa spyl na allegro i kup klasyczne ![]()
#289 |
Zakorzenienie
|
STO LAT DLA NASZEJ ŁUCJI
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ost.byli przecież moi rodzice i podarowałam mamie 5ml odlewki Insolence Guerlain. no i parę dni temu mama dzwoni "Magda, uzależniłam się od tych perfum a już się kończą!" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z racji okrojonego budzetu, tesknie patrze na buty w La Stradzie i na perfumy tez ![]()
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Sto lat dla Łucji
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
anka ja tam bym wolała mieć ciastko i zjeść ciastko
już zdecydowałam że ile zdołam to wezmę produktów na posiłki ale tam na miejscu i tak na pewno od czasu do czasu coś kupimy bo w sumie to nie jest taki problem wyżywić 5 osobową rodzinkę bo tu też czasem chodzimy na gotowe obiadki nad morzem zazwyczaj sie stołujemy na mieście tylko że każdy mówi że tam strasznie drogo i tego się boję nie wiem co tam zastanę ja też miałam po raz pierwszy coś takiego jak alergia ale jak tak patrzę i słyszę to chyba bardzo słabą po 4 tabletkach odstawiłam i jest ok może ta zmiana pogody i te deszcze oczyściło mi powietrze Anisiu chyba każde dziecko musi zaliczyć jeden upadek z łóżka //prędzej czy później // dobrze że Piterkowi się nic nie stało sosnowa a czemu masz neta przez kom //wyjechałaś gdzieś ???/// |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
Moja mam wróciła o 4 ale jeszcze się nie widziałyśmy ![]() Werstunia gratuluję pachnących nabytków, kurcze a ja tendre nie znam muszę się kopnąć do Sephory (daleko nie mam ![]() ![]() Kristi to dobrze, że już Ci przeszło. Jan już czuję potworne wiercenie w nosie bo działanie wczorajszej tablety poszło w siną dal. Milego dnia babeczki! mój małz ma od dzis 2 tyg urlopu ![]()
#296 |
Zakorzenienie
|
Szaleecie baby szalejecie z tymi perfumami
![]() Musze zalaczyc foty, ale Mlody szaleje ![]() ![]() Baby, wiecie jaka ja pokrzywiona!!!! zaczely bolec mnie bardzo plecy w okolicach ledzwiowych. TZ mowi, zebym sie nachylila to zobaczy kregoslup. Okazalos ie ze mam razem skolioze z lordoza, schylac sie nie moge, plywac nei moge, musze skoczyc tez do ortopedy niech mnie wysle na jakas rehabilitacje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
WITAM
u nas słoneczna pogoda że aż się chce coś robić tyle że jak wyjdę na dwór to słońce mnie osłabia i nic się nie chce ![]() ale nie narzekam ![]() mam kupę prasowania ale chyba to na wieczór zostawię Krystianek wczoraj się przewrócił na rowerze i tak kolana obdar że do dziś się mu jeszcze sączy z tego a chodzi tak komicznie że się śmiać chce chyba pójdę malować daszek do altany bo tz juz cały zrobił tylko trzeba pomalować zajrzałam już na listę i następny na kolejce jest Borysek 11 a za równy miesiąc Karolek ![]() zajrzę wieczorkiem do was |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry. Kasia jak ja cię rozumiem,teraz w tym słońcu na placach zabaw non stop mam w łapie chusteczkę
![]() Iga usnęła i mam wolną godzinę, ufff poza tym dziś piątek ![]() ![]() poza tym dziś wydam kasę na jakąś jasną letnią torebkę, tylko czekam aż przelew wpłynie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
![]() Młoda śpi, TŻ w pracy... trzeba się będzie po drzemce wybrać na jakiś spacer i omijać plac zabaw szerokim łukiem bo nie mam ochoty siedzieć tam z tymi wrzeszczącymi dziećmi i mamuśkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
my już dziś godzinę spędziłyśmy na placach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.