![]() |
#272 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Smashbox, Borghese, YSL i inne cudeńka:) ZAPRASZAM!
ok) na kąt zestawu na pewno są jeszcze filmiki na youtube
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2010-10-29 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zadomowienie
|
Interesują mnie:
- Mini kabuki Smashboxa- nowy, zafoliowany - Smashbox Lip Gloss- odcień Agent, pojemność 4,5ml- nieużywany - błyszczyk smashbox flash- odcień nude, nowy Może znajdziesz coś u mnie za część z nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
dużo cudów masz więc myślę że się zgadamy)
podobają mi się : - Tester Rimmel Lasting Finish- odcień 302 Oatmeal Beige, pojemność 15ml- post 11 - Smashbox cienie Modella, nowe i nieużywane, pojemność 3.6g- więcej zdjęc post 2 - Smashbox Lip Enhancing Gloss- True Color. Nowy i nieużywany w kartoniku. Odcień FAME. pojemność 6ml - Perfumy FM- gucci rush II- buteleczka, w której jest mniej - Mini kabuki Smashboxa- nowy, zafoliowany - smashbox DoubleTake Lip Color w odcieniu APRICOT, poj. 4.11g- szminka i konturówka- chociaż ja mam odcień gossamer i używam obu jako szminki:P nowa - Lancome Hypnose Elixir- chyba ok 1,2ml też ![]() - Pędzelek nowy z puderku Clinique Blended- post 2 - Smashbox Lip Gloss- odcień Agent, pojemność 4,5ml- nieużywany- post 1 *BeneFit The Gloss- odcień Chaperone, pojemność 5.2g nowy ![]() * elf shimmer palette- paletka do zmieniania kolorów cieni ![]() -próbka lancome hypnose elixir- chyba też 1,5ml- raz użyta * błyszczyk smashbox flash- odcień nude, nowy- zdjęcia z interntu
Część z tego ![]()
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2010-10-30 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Dimiti, na razie pyłek jest w rezerwacji dla Pingwinka, jak się nie dogadamy to jest Twój
![]() ![]()
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
może do OPI coś sobie dobierzesz?
Skinfusion micro-technology Bio Active brightening minerals, puder sypki, odcień transculent |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
Oglądałam dziś te błyszczyki i stwierdziłam, że mam prawie identyczne kolory w domu, więc podziękuję. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
witaj! bylas u mnie zainteresowana perlami
![]() znalazlabys za nie jakis dobry bronzer lub meteoryty? ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- to fajnie ![]() ![]()
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
łańcuszek jest dłuższy niż pod szyjkę ale bardzo długi też nie jest, kotek okazuje się trochę pod tchawicą
![]()
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Dimku,
buszuję tu w tych Twoich zbiorach i jak zwykle połapać się nie mogę ![]() Pytanie mam: Smashbox Soft Lights odcień Tint, pojemność 3.8g- użyty dwa razy, jaki to jest kolor i jaki daje efekt? co jest na tym zdjęciu: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1287487327 tzn. nie chodzi mi o błyszczyki, tylko o to coś potrójne i to obok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Dzięki za odpowiedź ![]() czyli jednak nic nie wybiorę. będę zaglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
nie używałam nigdy kosmetyków firmy, którą mi proponujesz, więc nie wiem jak będzie się zachowywała na mojej cerze... w dodatku tego typu perły klasyfikują się od 150 do 300, a te kosmetyki są troszkę tańsze.
A dysponujesz może bronzerami chanel/guerlain? ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- widziałam taniej w UK, dlatego tak napisałam ![]() zróbmy w ten sposób: w drogerii przetestuję te kosmetyki i odezwę się, myślę, że będzie to weekend ![]()
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
wrzucam zdjęcie) długość łańcuszka 47 cm +8cm na zapięcie, ale mi się wydaję że da się go skrócić jak co
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
namyśliłaś coś?
![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- a co byś mogła za to oddać?) wyżej wymieniłam wszystko co mi się spodobało) ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- jest to biżuteria czeska, prawdopodobnie jest miedziany, czyściłam go środkiem do miedzi i srebra, i nic się nie zmazało, więc na pewno to nie "pyłek", uczulenia na niego nie ma ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- hm... co o nim napisać...) jest taki najprostszy) ma dwie prędkości, usuwa włoski dobrze, teraz mam inny droższy, ale tak na prawdę nie widzę istotnej różnicy (jak co to przedezynfikowałam go) ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- no na początku bolało, potem się przyzwyczaiłam) ciężko stwierdzić jak to będzie ponieważ wyrywanie pojedynczych włosków to i tak nie to samo) teraz nawet pachy sobie depiluje i jeszcze żyje) ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- ok, daj znać jak się zdecydujesz) oceniam go aż na 20 zł ![]()
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
wiadomo, że działa))) jak był nowy to dałam za niego ok 100, i ponad roczek leży w szafce) ale jak jest używany to na pewno tyle już nie jest wart)
na kąt kotka naprawdę nie wiem, bo biżuterii nie kupuję =\ tamtego zestawu, na ile rozumiem, nie chcesz?
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
- Smashbox cienie Modella, nowe i nieużywane, pojemność 3.6g- więcej zdjęc post 2 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1284395273 jaki to rozmiar? Yves Rocher Luminelle Bronze&Shimmer- z wymianki, ja nieużywałam ![]() Stila Perfectinh Foundation- odcień a 02, pojemność 6g- ubytek widoczny na zdjęciu- odcień to jasny beżyk z domieszką żółtego koloru to są podkłady?![]() - Sephora poudre illuminatrice compacte- wyjściowo 11g, odcień golden- post 11 - Smashbox Soft Lights odcień Tint, pojemność 3.8g- użyty dwa razy- też nie wiem czy chcę oddać ![]() najbardziej poszukuje jakiegos podkladu o normalnym kolroze bezowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
ok, spoko, tylko pytam na wszelki wypadek)
to na czym się zgadujemy? ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- a na cienie mogę liczyć? ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- oj, przepraszam, nie widziałam) to chce probke lancome, smashbox agent i pedzelek kabuki i jak możesz coś dorzucić zamiast tego rimmela i perfumy? a Ty ode mnie chcesz coś dodatkowo?) ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- no jakoś tak) jak Ci się opłaca) może do PW? ![]()
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
chetnie i jakbys mogla fotke na kims
troche nie moge odnalezc sie w Twoim watku... ![]() ten sztyft to gdzie jest jego zdjecie i ile ml ma? ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- hmm chyba z tego zrezygnuje a te 2 pierwsze w poscie 11 to sa to ciemne odcienie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
hmm sama nie wiem, nie jestem przekonana, czytalam recenzje i podbno nie jest wydajny i ciezko sie go rozciera... wiesz co kardigan chce wymienic za jakis ciuszek ta bluzke chetnie oddam, moze powiesz cos bys za nia dala a moze cos jeszcze znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Konto usunięte
|
hej, podoba mi się mnóstwo rzeczy ;-) wybiorę kilka, a Ty zadecyduj:
- smashbox artificial light DIffuse C-Thru Emerald Givenchy Prisme Again! Elizabeth Arden 5th Avenu revlon vital radiance- róż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Kochana, w piątek nabyłam bronzer...
![]() ![]() także nawet już nie byłam sprawdzać tych smashbox... może innym razem uda się wymiana pozdrawiam ![]()
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
helou dymcia
![]() Ten maczkowy błyszczol juz oddałas ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- a czego miałabym szukac za błyszczola ? ![]()
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Hej Dimi
![]() znajdziesz coś u mnie za Diorshow Extase? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.