|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010.
Kochane wpiszcie mnie na listę Sierpniowych pracusi
gdudek -małopolskie,lat 28, @ 21 lipca 2010,2 cykl starań po poronieniu i mam nadzieję że się uda chociaż boli mnie brzuszek jak na miesiączke która spóźnia się o 2 dni!!!! |
|
|
|
|
#272 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No dziewczynki, dopiero co wątek założony a my tu mamy już dwie z fasolkami. Dobrze się zapowiada....jakiś szcześliwy ten wątek mamy ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki żeby wredna @ nie przyszła
|
||
|
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny to czekanie jest wykańczające, w zeszłym tyg myślałam że mam już maciupeńkie objawy a teraz nie mam już nic po za lataniem na siku. Planowaną @ mam na 1 - 3 wrzesień czyli jeszcze tydzień, a ja chce wiedzieć teraz już ..... oszaleje .... Gratuluje tym, które zobaczyły już dwie krechy. No i życzę aby było wszystko ok.
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
kretoszczurek gratulacje
gospella przykro mi, ze @ przyszła. Na pewno w nastepnym cyklu sie uda Ja jescze nie testuję, chociaż ostanią @ miałam 21 lipca, ale tak jak pisałam w moim pierwszym poscie, jestem po poronieniu i cos mi sie z okresem poprzesuwało. Ponoc owulację miałam mieć przesuniętą około tygodnia (tak mi mówił mój gin po badaniu usg) więc chyba @ mam teraz mieć w środę. Na razie poczekam jeszcze te 2 dni i wtedy zatestuje dziewczyny produkujecie tych postów, ze szok Ja niestety w pracy nie mam netu, wiec zostaja mi jedynie popołudnia do pisania...
|
|
|
|
|
#275 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Daj teraz odpocząć męzowi Trzymamy kciuki![]() Cytat:
Wiem,co czujesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymamy kciuki,żeby się już nie pojawiłą ![]() Cytat:
Kiedy testujesz?Cytat:
Cytat:
A Wy zażywacie jakieś wspomagacze ?---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Sierpniowe pracusie:
Edytowane przez lemoorka Czas edycji: 2010-08-23 o 20:34 |
|||||||
|
|
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
O jerzuuuuuuuu to już taką długa listę staraczek mamy?
![]() Ja oczywiście nie wytrzymałam i testowalam dzis rano, niestety nawet cienia cienia nie zobaczyłam co trochę ochłodziło moją pewność siebie, no ale nic. Czekam na okres i wtedy zatestuję |
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy drugi synek był planowany tak szybko? A jak często się będziesz przytulać to nawet co dzień możesz testować
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A żeby nie zwariowac to może napiszmy coś o sobie, o tym jaka pogoda za oknem, o tym jakieog nowa ciucha kupiłyśmy Musimy przecież też zadbać o swoje zdrowie psychiczne
|
||
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
My też chcielibyśmy już zacząć za dwa dni mam dostać @ i mija miesiąc odpoczynku od pigułek. Myślicie że miesiąc wystarczy ? I możemy już zaczynać staranki w nowym cyklu ?
Ile Wy robiłyście przerwy? Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-08-23 o 21:14 |
|
|
|
|
#280 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a masz juz jakieś objawy? Cytat:
gospellcia moja kochana,a ja tak juz byłam pewna,że ci tez sie udało,przykro mi,ale zobaczysz,ze sie wreszcie uda i dowiedz się moze jak to jest dokł z tymi tabsami na kregosłup. Edytowane przez mazianka81 Czas edycji: 2010-08-23 o 21:17 |
|||
|
|
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
Mazianko, możesz napisac w jakich dc testowałas? i za którym razem i którym dniu zobaczyłaś kreseczki? Chyba, ze już pisalas i umknelo to mojej uwadze
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
Czaje się na test ten najczulszy żeby znów jutro zrobić znów, mojemu nawet nie mówię bo tylko mi powie że mam kasy nie wydawać na darmo bo jest za wcześnie - oczywiście ma racje ale co ja mogę że takie szaleństwo mnie dopadło.
|
|
|
|
|
#283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Zależy jak masz długie cykle. A może zamiast testu kup sobie coś, co sprawi Ci przyjemność.
|
||
|
|
|
|
#284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w czwartek 28dc pierwsza bladziutka kreska,widoczna bez wiekszego wysiłku,w pt już to co na zdjęciach,na paskowym tescie z allegro chyba lepiej widoczne niz na pink teście,który niby miał być lepszy
|
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
Próbowałam nie pomoże, ale pomysł jest fajny lemoorka dzięki. Dziś mam 18 dc. Poprzedni był 26 dniowy a wszystkie wstecz 28 dniowe. Czy udało się komuś tak szybko wychwycić ciążę.
|
|
|
|
|
#286 | ||
|
Zadomowienie
|
czesc Kobitki
dziekuje ![]() heheh a ja najmłodsza, ale wcale nie uwazam ze za mloda na dziecko, po co czekac jak ma sie wszystko(kochajacego meza, prace, mieszkanie), i sie chce ![]() Cytat:
![]() ![]() ..ja bym chciala byc zafasolkowana ale jakos nie czuje tego zebym byla, wiec nie wiem moze twarda sztuka ze mnie i nie czuje? ale mysle ze chyba bedzie jeszcze kolejny cykl bo w ty niewypali mimo ciaglych przytulancow poki co0 lykam folik juz od poczatku czerwca regularnie![]() Cytat:
![]() fajnie ze nas coraz wiecej
|
||
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
yhm tyle że u mnie jest jeszcze problem plamień okołoowulacyjnych
![]() tzn przed braniem tabsów miałam. dopiero 3fazowe mi wyregulowały cykl, przeszłam na Femoden też ok sie spisywał. i zaraz po odstawieniu powtórka z rozrywki 13 dc plamienia, wedle zalecień lekarza kwas foliowy razy 2 troszke przerwy w plamieniach i teraz znów są...myśle że już tak do śr aż do @ wiec sama nie wiem kiedy mam dni płodne
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze że się w końcu odezwałaś violisia .... czekałam na Twoją wypowiedź. Będziemy w podobnym czasie miały + lub @, a jakie długie masz cykle.... z tą owu to u mnie też w tym m-cu był mętlik nie wiem kiedy była. Ale przytulanka były i oby owocne.
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
drink na rozluznienie, tak moja znajoma zaszła po 3 nieowocnych cyklach
|
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#291 |
|
Rozeznanie
|
To ja tez sie dopisuje do listy pracusiów heh
witam wszystkie staraczki ![]() Sierpniowe pracusie:
.................... Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia 24 tyg - 6770g Edytowane przez Lilkaa82 Czas edycji: 2010-08-23 o 22:36 |
|
|
|
|
#292 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
heheno 3mam za nas kciuki, ja zawsze wiedzialam kiedy mam owulacje, a w tym miesiacu zonk raz miala byc potem znowu mi sie wydawalo ze jest, dotego jakos niecalkiem bylo tak jak zawsze ani sucho ani mokro ze juz sie tym nakrecilam ze cos jest, az tu nagle tz powiedzial(ze za bardzo sie stresuje, ze mam do tego podejsc spokojniej) latwo mu mowic,a sam siedzial i szukal wiadomosci na temat cyklow itp ahh jaki boski widok jak facet probuje zrozumiec kobiete ktora sama siebie nierozumie![]() ja mialam ostatnie miesiace takie: róznie.. 27 dni, 28dni, 28 dni, i czerwiec 29dni, lipiec 29 dni , no i teraz od 5sierpnia mialam @, obiecalam sobie ze nie bede sprawdzala testem szybciej, niz dopiero ok 10 wrzesnia, jakby tak prawie stres zrobil swoje, to ty bedziesz pewnie wiedziala szybciej niz ja ![]() Cytat:
mykam do lozeczka, dobranoc
|
||
|
|
|
|
#293 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez wlasnie jestem po pigulkach, mi lekarz kazal od razu, ale w pierwszym cyklu sie nie udalo, teraz drugi bedzie, wlasnie koncze @.
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można działać
|
|
|
|
|
|
#295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pamiętam kiedy coś nowego na tyłek sobie kupiłam.Przykre a jakie prawdziwie. Za to u fryzjera byłam ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz troszkę nasilona częstotliwość u nas,ale przed starankami to dość rzadko były przytulańce ![]() A w ciągu całej ciąży mogliśmy zaledwie 2x
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
|
|
|
|
#296 | ||
|
Zadomowienie
|
hej dziewczeta
ja teoretycznie dzisiaj powinnam dostac @, na razie cisza. od wczoraj bolay, mnie piersi, wiec ciezko stwierdzic czy to na @ czy na fasolke..z jednej strony bede bardzo niepocieszona, jesli @ nadejdzie, z II obawiam sie, ze nie dbam o siebie an tych wczasach tak, jak powinnam.. ale z jeszcze innej strony nie mozna tez popadac w paranoje, wiec stwierdzilam, ze poki nie widze 2 kreseczek, to bede sie zachowywac jakbym w ciazy nie byla i korzystam z wakacji, w koncu to moja podroz poslubna ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
), ale po I, jestem w tej chwili za granica, co wiaze sie z tym, ze nie wiem czy sie dogadam z paniami w aptece i z tym, ze moze @ spozni mi sie przez zmiane klimatu... => tego sie wlasnie boje, wiec wole poczekac z testowaniem, bo przynajmniej z wiekszym spoznieniem @, test bedzie wiarygodny... I hope..
|
|
|
#297 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też trzymam ![]() ![]() t estuj testuj
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 |
|
Zadomowienie
|
przykro mi...
![]() nie bede tutaj pisac zadnych pocieszaczy, bo mysle, ze latwo jest komus mowic, radzic, a jak ja sama dostane @, to sie zalamie chyba.. ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- mazianka- dziekuje ![]() tylko musze sie gdzies "pozbyc" meza, zeby kupic test, bo chce Mu niespodzianke zrobic i nie wiem jak ![]() mam pytanko do "zafasolkowanych" dziewczyn: czy przed zrobieniem testu mialyscie jakies objawy, ktore Was zastanowily i sklonily do zrobienia testu? tak jak mnie pobolewaja piersi i troche brzuch, z tym, ze brzuch to tak dziwnie, troche tak jak na @, ale inaczej, jakby mnie cos "ciagnelo" do dolu cokolwiek to oznacza. nie chce sobie wkrecac![]() ja sobie wymyslilam, ze kiedy zobacze na tescie 2 kreseczki, kupie ladne etui, zapakuje tescik, kupie malutkie, sliczniusie niemowlece buciki i dam mezowi taki prezent.. troche zalatuje amerykanska produkcja filmowa, ale zawsze o tym marzylam chociaz ja jestem w goracej wodzie kapana i nie wiem czy dam rade wytrzymac![]() najlepsza jest moja przyjaciolka: zwierzylam sie jej, ze moze "cos" wyjdzie w tym miesiacu i ze b ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- kurcze, cos mi ucielo. a wiec: zwierzylam sie przyjaciolce, ze "cos" moze byc w tym miesiacu, a ona juz powiedziala swojemu chlopakowi, ze jestem w ciazy i oboje mi skladaja gratulacje!!!
|
|
#299 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wklejam wam link do kalendarzyka wyliczajacego dni płodne. Warto tam zajrzeć.
![]() Pokazuje też w których dniach jest większe prawdobpodobieństwo spłodzenia dziewczynki a w kórym chłopca. http://piekielko.info/kalendarzyk/?a...sMP=29&josML=5 |
|
|
|
|
#300 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=rudziutka87;2157905 1]
mam pytanko do "zafasolkowanych" dziewczyn: czy przed zrobieniem testu mialyscie jakies objawy, ktore Was zastanowily i sklonily do zrobienia testu? tak jak mnie pobolewaja piersi i troche brzuch, z tym, ze brzuch to tak dziwnie, troche tak jak na @, ale inaczej, jakby mnie cos "ciagnelo" do dolu cokolwiek to oznacza. nie chce sobie wkrecac![]() ja sobie wymyslilam, ze kiedy zobacze na tescie 2 kreseczki, kupie ladne etui, zapakuje tescik, kupie malutkie, sliczniusie niemowlece buciki i dam mezowi taki prezent.. troche zalatuje amerykanska produkcja filmowa, ale zawsze o tym marzylam chociaz ja jestem w goracej wodzie kapana i nie wiem czy dam rade wytrzymac![]() QUOTE] radziutka87 ja miałam objawy od 21dc a mianowicie zemdliło mnie do tego stopnia ,ze wymiotowała( dwukrotnie do tej pory) i odbijało mi sie po wszysztkim ( tez nadal),a do tegoczułam pecherz tak innaczej ,ciągle chciało mi sie siku( nadal,hihi) ,tak czułam i czuje jakby mi ktoś na pecherz naciskał, a było to 14 dni po owu, z Julką tez tak szybko miałam objawy, dlatego tez testy od 24dc robiłam i w 28 dc mialam juz dwie bladziochy, ja miałam lepiej bo juz mam córcie i mniej więcej rozpoznałam inne uczucie w brzuchu i tak podejrzewałam, zrób ten test nio hihi
Edytowane przez mazianka81 Czas edycji: 2010-08-24 o 09:31 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

Ja niestety w pracy nie mam netu, wiec zostaja mi jedynie popołudnia do pisania...
, mam nadzieję że również owocny będzie.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

13 dc plamienia, wedle zalecień lekarza kwas foliowy razy 2 troszke przerwy w plamieniach i teraz znów są...myśle że już tak do śr aż do @