Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-11, 14:04   #271
Coldplay
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
ale teraz zamówiłam sobie próbki mineralnego podkładu z edm i to jest dopiero cudo Na zdjęciu tego nie widać, ale mam czerwone plamy na policzkach przez naczynka i zielony korektor z edm sobie z nimi poradził więc naprawdę polecam minerałki
Oo, przydałoby mi się bo też często mam czerwone plamy przez te głupie naczynka

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
ostatnio byłam w niewyprostowanych włosach i jakiegoś wielkiego poruszenia między znajomymi nie było więc znaczy, że nie jest tak źle
Ja w ogóle zauważyłam że jesteśmy troszkę przewrażliwione na swoim punkcie, mi też wydaje się czasem że mam np. okropne włosy (bo się dziwnie powywijają na przykład ) albo że po prostu wyglądam gorzej niż zwykle, a znajomi żadnej różnicy nie dostrzegają i mówią np. że wyglądam tak jak zawsze . Także wydaje mi się że to jest tylko w nas, a inni tej różnicy nie widzą . Trochę to pogmatwałam ale mam zastój myślowy, mam nadzieję że zrozumiałe są te moje wywody

Cytat:
Napisane przez Emilcia_1616 Pokaż wiadomość

poraz kolejnym namawiam Was do uzywania microfibry wogole twarz wyglada jakby na mniej zmeczona, swiezsza nawet po calonocnej imprezie przetestowalam..wole nie wspominac soboty...
A mam pytanie - czy ta microfibra nada się do cery naczynkowej? Bo któraś z Was napisała że peeling taką ściereczką jest wbrew pozorom dość mocny dlatego mam obawy co do używania jej
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 14:16   #272
Shadii
Wtajemniczenie

Hej, Dziewczyny
Loluska, znalazłam ten żel na KWC, jutro po niego pójdę chyba, jeśli mi się będzie chciało Na wyciśnięte pryszcze, które chcę wysuszyć też działa, czy nie próbowałaś?
Oo, na ściereczkę też się czaję

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2010-10-11 o 14:18
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 14:35   #273
Coldplay
Wtajemniczenie

Stosowała któraś z Was bazę pod cienie Urban Decay? Albo jakąś dobrą bazę pod makijaż?
Stary 2010-10-11, 14:54   #274
loluska
Zakorzenienie

Hej ale miło miec wolne popołudnie, na jutro nie mam dużo nauki więc czekam na tż i będzie miło i przyjemnie z zaliczenia z ćwiczeń z fizjoterapii dostałam 5 i tak dziwnie się czuję bo wydaje mi się że nie zasłużyłam... no ale ;p kłócić się nie będe

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
Dzień dobry ja się tylko witam bo nie mam czasu, nadrobiłam Was troszkę już tu naskrobałyście od wczoraj
Cate bądź twarda najdłużaej jak tylko się da, może wtedy do niego dotrze jak bardzo zawiódł jeśli tego nie zrobi, to nie żałuj go, On byłby wtedy Ciebie wart, poznałyśmy Cię tu i wiemy że jesteś fantastyczną do tego piękną dziewczyną, zaradną niejeden fantastyczny facet chciałby być na jego miejscu
A pokrzywkę kupowałam w aptece i PoloMarkecie tam za 1,59 i już mi zostały 2 torebki tylko właśnie jedną sączę teraz i jakoś mi nie dobrze bo niedawno wzięłam tabletkę z OMG3 i mi się to tak wymieszało nieciekawie nie polecam takiej mieszanki...
trzymajcie kciuki mam dziś bardzo strsujące zajęcia...
3mam mocno

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej, Dziewczyny
Loluska, znalazłam ten żel na KWC, jutro po niego pójdę chyba, jeśli mi się będzie chciało Na wyciśnięte pryszcze, które chcę wysuszyć też działa, czy nie próbowałaś?
Oo, na ściereczkę też się czaję

próbowałam, i na mnie działa. na prawdę jestem pod wrażeniem... w ogóle cere mam dużo ładniejszą po tych kosmetykach

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
tlumacze, bo prawwda jest taka ze nie chce odejsc od niego, za bardzo go kocham... ale tez nie potrafie porozmawiac z nim, wyrzucic tak zargumentowac to wwszystko dobrze, zeby do niego dotarlo. Nie potrafie sie teraz tak skupic na nim, bo ciagle plakac mi sie chce. Musze sie oswoic z tym wszystkim. Impreza, to byla domowka naszych znajomych...

dzieki za rady i za przypomnienie o sudocremie, zaraz posmaruje swoje pryszcze

przepieknie wygladasz,serio!:lo ve:
myslalam o edm, ale teraz to 0zl mam, mam nadzieje, ze keidys zakupie probki

dobranoc, dziekuje jeszcze raz Piekne za wsparcie i rady
ja proponuję rozmowę taką szczerą. Powiedz po prostu to co cię zabolało, że się zawiodłaś. Nie bój się powiedzieć mu tego co leży ci na sercu. Ja na silę bym celowo nie nie odp na sms itd, nie praktykuję takich metod, wolę pogadać... 3mam za was kciuki. Wiem jak ci na nim zależy ale on musi ci pokazać że jemu na Tobie również, w końcu na tym chyba polega związek...

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Caate- nie pracowalam w ten sposob, ale mam znajomych co tak pracuja.
Ty go kochasz, fajnie ale on Ciebie cos nie bardzo.
myślę że zdecydowanie za mocne słowa. ciężko przecież ocenić coś tak istotnego po jednej sytuacji, mimo że bardzo nie przyjemnej, ale jednak nie znamy go i nie mamy prawa oceniać tego czy kocha czy nie. Zachował się beznadziejnie i tylko to jest faktem.

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 15:04   #275
201604250941
Konto usunięte

loluska-slowa moze i mocne, ale facet, ktory kocha, nie idzie na impreze bez dziewczyny, nie mowi, ze przeciez nic jej sie nie stalo, rzuca wszystko i jedzie do niej, jesli go potrzebuje, i nawet jesli wie, ze go nie potrzebuje wcale, ze wymysla i histeryzuje, to on i tak jedzie, nie mowi, ze sie nie bedzie przez nia ograniczal, co to w ogole znaczy? to jest milosc, jesli jej potrzeby jego ograniczaja? to ona jest dla niego kula u nogi a nie ukochana osoba
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 15:10   #276
loluska
Zakorzenienie

tylko musimy brać pod uwagę że nawet facet który kocha też czasem może zrobić głupotę, najważniejsze teraz jest to żeby zrozumiał i pokazał jej że żałuję, jeśli tego nie zrobi to caate musi poważnie z nim pogadać i się zastanowić nad tym co dalej. ... no ale to już nie nasza działka...

Stary 2010-10-11, 15:19   #277
Emilcia_1616
Zakorzenienie

kocha sie nie za cos lecz mimo wszystko

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-11, 15:33   #278
201604250941
Konto usunięte

no wlasnie nie rozumie, bo nie przeprosil, twierdzi ze nic sie nie stalo
nie nasza dzialka, ale caate potrzebuje wsparcia, zwlaszcza ze mama jej nie pomaga ;/

Emilcia- tak, jesli to dziala w dwie strony, nie wszystko mozna zwalic na milosc i zapomniec

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2010-10-11 o 15:34
Stary 2010-10-11, 15:43   #279
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry Kochane
Dziś pierwszy dzień bez prostowania włosów do szkoły A że nigdzie dziś się nie wybieram, to w ogóle nie wyprostuję
Ogólnie dzisiaj taka się wywiązała dyskusja na zawodowym angielskim o wegetarianizmie, bo braliśmy odmiany mięs I po raz pierwszy chyba w życiu spotkałam się z taką reakcją - pani powiedziała, że mnie...podziwia I że sama gotuje bardzo często sojowe rzeczy i ostatnio flaki sojowe zrobiła mężowi i nawet się nie zorientował, że to nie mięsne haha I jeszcze powiedziała jedną ciekawą rzecz, że zwróciła uwagę na moje włosy, bo zazwyczaj wegetarianie mają je zdrowsze i ładniejsze niż jedzący mięso i ja również mam śliczne Zatkało mnie szczerze Wam powiem A mówiła, że jej przyjaciółka jest weganką i ta to dopiero ma pięęękne włosy, a pamięta ją z czasów jedzenia mięsa, to różnica diametralna - tylko, że ona też nie je żadnych produktów odzwierzęcych - jajek itp

A i jestem z siebie dumna - napisałam wszyściutko z historii i chemii, z geografii nie zrobiła i jeszcze dostałam 5 z ekonomiki za dodatkowe zadanie

Tak jak obiecałam - zabieram się za nadrabianie! Trochę dużo mnie czeka...No ale nic jak trzeba to trzeba hehe

Dzisiejsze SPAmowanie:
- aktualnie zielona herbatka
będzie:
- pokrzywa do picia
- czerwona herbata

Włosy:
- serum ochronno-wygładzające na ok. 1/4 długości włosów obliczając od dołu
- zero prostowania
będzie:
- mycie 'dzieciaczkiem'
- odżywka na parę min. od połowy długości
- mgiełka Radical
- spray termoochronny

Twarz:
- żel peelingujący
- filtr 50
- carmex na usta
będzie:
- peeling mikrofibrą
- krem nawilżający od derm. na noc
- krem bambino grubą warstwą na noc na usta

Ciało:

- krem do rąk
będzie:
- masaż Syrenką
- balsam nawilżający
- krem do stóp
- krem do rąk

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 16:05   #280
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie nie rozumie, bo nie przeprosil, twierdzi ze nic sie nie stalo
nie nasza dzialka, ale caate potrzebuje wsparcia, zwlaszcza ze mama jej nie pomaga ;/

Emilcia- tak, jesli to dziala w dwie strony, nie wszystko mozna zwalic na milosc i zapomniec

i tego się trzymajmy

_Alessandra
gratuluję dobrych ocen i pierwszego dnia bez prostownicy jeśli ją odstawisz to już w ogóle malinowe będą włoski a od kiedy jesteś wegetarianką??

Stary 2010-10-11, 16:11   #281
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
nie ma sprawy ale wiesz- gdyby były problemy z doborem maseczki, jesteśmy smacznego!

dziennie ale problemy komunikacyjne tego miasta są dobijające, no ale jest szansa, że po przebudowie dworca będzie lepiej. I ładniej
Mam nadzieje, że tak będzie.

Ja wczoraj po uczelni to taka zmęczona wróciłam, że marzyłam iść spać. Spałam dzisiaj 9h, ale i tak nie czułam się wyspana. Dzisiaj pierwszy dzień opieki nad Madzią i, jak na razie pozytywnie.
Później może Was więcej nadrobię. Na razie to stracił mi się humor przez Tż... .

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-11, 16:18   #282
loluska
Zakorzenienie

co się stało??

Stary 2010-10-11, 16:24   #283
Coldplay
Wtajemniczenie

Gratuluję Alessandra_
No właśnie - od kiedy jesteś wegetarianką?
Ja się kiedyś nad tym zastanawiałam, bo w sumie nie lubię mięsa tak że nie mogłabym się bez niego obejść, ale nie wiem czy byłabym w stanie wyrównać te niedobory warzywami bo jakoś za nimi nie przepadam.. Jak to jest z ta dietą?

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Później może Was więcej nadrobię. Na razie to stracił mi się humor przez Tż... .
Stary 2010-10-11, 16:51   #284
_Alessandra
Zakorzenienie

Nadrobione z części III :

Coldplay - dokładnie mam to samo.. Jak widzę zdjęcia z takim pięknym,tradycyjnym smoky eyes z kredką i cieniami na dole , lub dziewczyny, które mijam i takowy mają, to mnie normalnie zazdrość okrutna zżera..

samaraNW - zobaczymy jak u mnie będzie z wydajnością, bo mnie wystraszyłaś tymi kilkoma razami, a zamówienie już poszło haha

Soph - a właśnie chciałam kupić tą Silicę ze względu na buźkę...

judus - mi też baaardzo się ten "mój" kolorek na zdjęciu spodobał

dianulaa - ahh coś wiem o tym zachwycaniu się gładziutkimi cerami bez niczego innych mijających mnie dziewczyn , bo ja to zacznę chyba do podkładu i korektora mówić : siostro i bracie Więc i tak się ciesz, że nie masz problemów z twarzą, bo ja to jak mam same zaczerwienienia bez wyprysków i ran to jestem szczęśliwa....

buahhot - jaki zestaw kredek szczęściaraa!! I te sweterki świetne!! A buty sama bym sobie takie sprawiła, ale niestety ja wyglądam w takich przeokropnie tragicznie..

candycotton
- niestety SuperPharmę mam jakieś prawie 50km od siebie - dopiero we Wrocku...A tam zawsze takie promocje są i w ogóle..Wrr!

Nadrobione z części IV - obecnej:

poemadka - Witaj Co do żelu to tak na pierwszą myśl wysuwa mi się ja uwielbiany przeze mnie zapach FA - Silk&Magnolia - kobiecy, hm..taki kojący,wieczorny a drugi z FA to Body Smoothie pomarańczowy - marakuja i rodzynka brazylijska, ale ten jest taki energetyczny, poranny.
Ale sama również poczytam o jakiś propozycjach Sama poszukuję czegoś aktualnie hm..takiego kobiecego, nostalgicznego , jesiennego , może nawet czegoś z cynamonem, bo to zapach zimy

ramoncia217 - jeśli mówisz o tym Mousse Make - Up z Manhattanu, to jest świetny !! Miałam go w wakacje i byłam baardzo zadowolona! Nie ma takiego płaskiego matu całkowitego, tylko hm..taki zdrowy mat, że tak powiem I nie zapycha!! Nie podkreśla suchych skórek[!], jest bardzo,ale to bardzo leciutki , kryje aczkolwiek ja zawsze muszę pomagać sobie korektorem, ale z tymi małymi krostkami, wypryskami sobie poradził i lekko ujednolicił koloryt twarzy, nie ciemnieje , nie tworzy maski, fajnie się rozprowadza,jest wydajny choć na taki zupełnie nie wygląda Jedyne jego mankamenty to kolory - tylko 3 i takie właśnie 'letnie' i może wysuszać po dłuższym czasie używania - ja nakładałam go na krem nawilżający, filtr i korektor i nic mnie nie wysuszało

wysysaczkatlenu - Ahh jak mnie bawią niedowartościowani ludzie, którzy muszą wytknąć coś innym, żeby samemu poczuć się dobrze Znasz Nas, że uważasz, że dążymy do sztuczności, operacji plastycznych, solaryjnego wyglądu metrowych tipsów itd.? Nawet nie widziałaś naszych zdjęć, więc na jakiej podstawie nas krytykujesz,hmm? Ciekawe, baardzo ciekawe. Gdyby zechciało się trochę poczytać, to by się dowiedziało co nie co o Nas i nie atakowało durnym oczernianiem i mówieniem o innych czegoś co jest totalną bajką I jeśli dla Ciebie staranne dbanie o siebie , to naiwność i sztuczność, to gratuluję - musisz być naprawdę piękna

Nadrabiam dalej, ale wrzucam już tą wypowiedź, żeby za długie nie było Aktualnie jestem na stronie 5

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-11, 17:08   #285
magne
Zadomowienie

Cytat:

wlasnie ja wiem, ze gdyby cos mi sie stalo, to nawet by nocowal w tym szpitalu. Ale, ze on srednio trawi moja rodzine, a moja rodzina jego, to wiem ze chcial sie zmyc jak najszybciej z choryzontu. Co nie znaczy, ze ode mnie tez mial uciec, po rpstu nawet nie zapytal sie czego potrzebuje, czy dobrze sie czuje itp. On widzial mnie jak plakalam, akurat odjezdzal jak ja przyjechalam. SLyszal w tel, jak nieraz krzyknelam z nerwow. Wiedzial, ze zle mi samej. Bo mimo ze mialam mame obok, to ja bylam kierowca, ona plakala, ja musialam myslec co gdzie zrobic, jak dojechac, jakos sie opanowac.
Twoje slowa bola, bo widze jak cos miedzy nami jest nie tak, a ja w brutalny sposob sie o tym przekonalam. Lepiej pozno niz wcale...
Dziekuje

Nie chcialam Cię urazić A tak poza tym to troszke o tym wszystkim myślałam i doszłam do wniosku,że każdy popełnia błędy,nawet jeśli bardzo bardzo mocno kocha , dlatego nie skreślaj waszego związku.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 17:16   #286
samaraNW
Zakorzenienie

witam
u mnie dzisiaj tylko podstawa. zbyt zmęczona jestem,żeby mieć ochotę na coś więcej.

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

czy wody toaletowe z avonu są trwałe albo chociaż w miarę trwałe?

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

i czy używała któraś lakieru constance carroll quick dry? gdzie w ogóle można je kupić?

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-10-11 o 18:51
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 17:16   #287
Annika92
Raczkowanie

Cate, a mnie się wydaje,że powinnaś swojemu facetowi wytknąć egoizm i brak szacunku dla Twoich potrzeb. Niech się zastanowi nad swoim postępowaniem...jak do niego dotrze to wszystko fajnie,daj mu szansę ( oczywiście jeśli to pierwsze jego tego typu gówniarskie zachowanie),ale zaznacz,że takie zachowanie ma się nie powtórzyć. Jeśli coś podobnego zdarzy się w przyszłości po raz drugi to masz czarno na białym,że facet tylko mówił Ci to co akurat chciałaś usłyszeć i niestety pora się z tym panem pożegnać,bo niestety ale w miłości mają bić dwa serca, a nie jedno! A ktoś kto kocha zawsze ma na uwadze dobro i potrzeby ukochanej. Trzymaj się ;*
Stary 2010-10-11, 18:02   #288
_Alessandra
Zakorzenienie

caate - :przytu l: Jejku, jak mi się przykro i smutno teraz zrobiło jak przeczytałam o tym..A jakie ciary mnie przeszły jak zobaczyłam napis Świdnica - bo tu mieszkam.. Wiem, że już dziewczyny bardzo dużo o tym napisały, ale i ja chciałabym dodać od siebie, żebyś na pewno nie myślała, że to Twoja wina, bo wcale tak nie jest, chociaż wiem, że w takich sytuacjach człowiek obwinia siebie za wszystko, ale tak naprawdę życiem kierują często przypadki i tu również tak było - niewłaściwy czas, niewłaściwe miejsce.. A z wujkiem będzie wszystko dobrze, wróci do siebie, zobaczysz! Co do pieniędzy na operację - może pochodzić po rodzinie, znajomych swoich i jego i pozbierać pieniądze? Sądzę, że każdy da - tyle na ile będzie mógł, ale nie sądzę, aby ktoś poskąpił Pomysł Talluli jest również jak najbardziej świetny!!
A co do Tż'a - zachował się totalnie nieodpowiedzialnie i dziecinnie, nie potrafię sobie wyobrazić, jak mógł się tak okropnie zachować wtedy, kiedy najbardziej tego potrzebowałaś, olać Cię i tak po prostu pójść sobie na imprezę?! A ten sms to już totalne przegięcie jakichkolwiek norm!!! Normalnie sama aż się zdenerwowałam jak to przeczytałam, no co za bezczelność!!

Soph, kaaasiuleczka - normalnie z odległości takiej jak przy pryskaniu włosów , spryskuję również twarz po całkowitym zrobieniu makijażu - łącznie z oczami itd. Stosowany doraźnie, przy jakiś wyjściach większych, czy imprezach krzywdy zrobić nie powinien - ja mam straszną cerę i psikałam się 2 dni pod rząd i nic się nie stało A makijaż utrzymuje się przez calutką noc nienaruszony + buźka wygląda na bardzo wygładzoną Soph - tak, może być, ja miałam właśnie Taft (aktualnie się skończył..)

ekomonika - nie ma żadnych problemów, czy też utrudnień z demakijażem makijażu przy użyciu lakieru - w sumie 'schodzi' tak samo jak ten bez lakieru

candycotton - ja również czytałam to o Jessice Albie i jestem zachwycona Bo sama od maja tego roku zostałam zmuszona przez dermatologa do pokochania filtrów i ... jestem mu bardzo wdzięczna, bo zadecydował za mnie (ja się wahałam dość dłuugo - bo jeszcze mam czas, bo jeszcze jestem młodziutka itd.) o moim pięknym, zdrowym i młodym wyglądzie później

palermo82 - witaj

Coldplay - co do przewrażliwienia to zgadzam się w 100% niestety... I zrozumiałam wszystko Właśnie ja tak czasami mówię, booże jak ja dziś wyglądam a Tż na przykład to słyszy i do mnie ale co ty chcesz, normalnie przecież a ja widzę, że nie wiem pryszcz mi wyskoczył, włosy jakieś dziwne, cienie pod oczami widoczne bardziej niż zwykle, makijaż już nie taki świeży jak rano itd itp.
A co do mikrofibry - przy naczynkowej cerze jest niestety odradzany...I to dość mocno, bo może bardzo zaszkodzić i podrażnić...

loluska, Coldplay
- a dziękuję bardzo Kochane Niestety wiem, że całkowicie jej nie odstawię, bo na weekendowe wyjścia, imprezy itd. będę prostować.. Ale sądzę, że i tak na pewno będą lepsze niż są, bo jednak do szkoły chodzę te 5 dni w tyg. a na weekend będę prostować tylko 2-3 razy - piątek popołudniu, sobota i niedziela ewentualnie, więc i tak lepiej niż na co dzień
A wegetarianką jestem od kwietnia 2008r.
Co do diety - po prostu trzeba wprowadzić produkty sojowe - zastępują one mięso i uzupełniają te witaminy i mimo różnych opinii naprawdę są bardzo smaczne! , które w mięsie się znajdują , no i dużo warzyw, to jest podstawa. W sumie zazwyczaj się spotykałam i nadal spotykam z pytaniem " to co ty właściwie jesz? " a ja jem to samo co wszyscy, tylko bez mięsa i więcej warzyw no i soję I ogólnie mam lepsze wyniki zdrowotne niż jak jadłam mięso!
I ostatnie zajęcia z obsługi konsumenta - których tematem było co tak naprawdę robi się w sklepach i zakładach przy jedzeniu i przede wszystkim są tą produkty mięsne - naprawdę obrzydliwe rzeczy bleeeh - utwierdziły mnie w przekonaniu, że dobrze robię, że tego mięcha nie jem...

UFF! Tylko tyle powiem - zaczynałam nadrabiać było jasno a teraz ciemnoo okropnie hahaha
Ale na jutro nic nie mam do szkoły i mogę się troszeczkę odprężyć i wyluzować

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

A właśnie, mam zamiar zakupić sobie te oto dwa produkty:
- Ziaja , Żel rozgrzewająco-wyszczuplający - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...grzewajacy.htm
- Flos-Lek , Sól cynamonowa do stóp - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...pieli-stop.htm
I mam pytanko - stosowała któraś? Jak efekty? Bo recenzje są bardzo zachęcające, do tego rozgrzewanie, a przy soli zapach cynamonu, uwielbiam go zimą I ceny przystępne

Aktualnie idę sobie wziąć relaksującą gorrącą kąpiel + umyję włoski i nałożę odżywkę

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-11, 18:26   #289
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Gratuluję Alessandra_
No właśnie - od kiedy jesteś wegetarianką?
Ja się kiedyś nad tym zastanawiałam, bo w sumie nie lubię mięsa tak że nie mogłabym się bez niego obejść, ale nie wiem czy byłabym w stanie wyrównać te niedobory warzywami bo jakoś za nimi nie przepadam.. Jak to jest z ta dietą?

To jest tak, ze nie bierzesz suplementow, jesz normalnie, jesz slodycze, sporo maki, zupki chinskie a mimo to wszystkie wyniki krwi masz w normie i lapiesz sie za glowe co za bzdury wypisuja o niedoborach gazety i internet, i co komu ci wegetarianie zrobili ze tak ich postrzegaja jako anemikow
jestem wege od urodzenia i nigdy mi niczego nie brakowalo, zadnych b6, b12, zelaza, tluszczow, NIC mi nie brakowalo i nie brakuje
branie suplementow bo sie jest wege za to bardzo czesto prowadzi do hiperwitaminozy
mity mity i jeszcze raz mity

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-11, 19:01   #290
pettiteAngel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
czy wody toaletowe z avonu są trwałe albo chociaż w miarę trwałe?
mam dwie: be Kissable i Today. Oby dwie dość trwałe

Moje dzisiejsze:
- spa dla dłoni
- kallos latte bądz nafta na ok. 3h
- spa dla stópek
- balsamy
- rycynka na rzęsy
- żel pod oczy z świetlikiem
- bambino na usta
- chusteczka samoopalająca na twarz i dekolt, na ramiona i brzuszek - samoopalacz.
- regulacja brwi

do tego jeszcze muszę się pouczyć.:/
Stary 2010-10-11, 19:06   #291
Soph
Zakorzenienie

mam ochotę zakopać się w łóżku i leeeeżeć,
najlepiej z TŻ...

SPAmowanie:
-maseczka miód-żółtka na włosy
-mycie Timotei dla włosów brązowych
-Lorys Snake Oil
-odzywka kokosowa
-jedwab
-krem z silikonem na stopy
-ziaja masło kakaowe na dłonie
-krem na rozstępy
-balsam czekoladowy na ciałko
-malowanie pazurków

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 19:33   #292
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
To jest tak, ze nie bierzesz suplementow, jesz normalnie, jesz slodycze, sporo maki, zupki chinskie a mimo to wszystkie wyniki krwi masz w normie i lapiesz sie za glowe co za bzdury wypisuja o niedoborach gazety i internet, i co komu ci wegetarianie zrobili ze tak ich postrzegaja jako anemikow
jestem wege od urodzenia i nigdy mi niczego nie brakowalo, zadnych b6, b12, zelaza, tluszczow, NIC mi nie brakowalo i nie brakuje
branie suplementow bo sie jest wege za to bardzo czesto prowadzi do hiperwitaminozy
mity mity i jeszcze raz mity

dzięki za wyjaśnienie

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Byłam dzisiaj w Ross i kupiłam szampon JF, bo teraz są po przecenie . Szkoda tylko że taki mały wybór u mnie był bo chciałam ten na objętość a akurat nie było . Widziałam też ten spray z Radicala następnym razem jak się wybiorę to kupię na pewno bo taki zachwalany
No a teraz idę na spamowanie chociaż padam na łeb (nie wiem czemu, zapadam chyba w sen zimowy ).

Chyba już dzisiaj mnie tu nie będzie także dobranoc
Stary 2010-10-11, 19:40   #293
201604250941
Konto usunięte

Niektorzy czasem czuja cos na poczatku, ale to tak jest jak cokolwiek sie odstawi, cukier np. strasznie ludzi meczy jak sie go odstawia, czuja sie jak na glodzie. Ale jak prawie nie jesz to nie powinnas sie tak czuc. Kluczem jest nauczenie sie paru potraw z warzyw bo wiele osob po prostu konczy jedzac ziemniaki z kapucha bo nie maja innych pomyslow, to ja sie nie dziwie, ze potem sa problemy i narzekaja.
Stary 2010-10-11, 19:41   #294
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej;* Uff nadrobiłam
Cytat:
Albo mozesz dac cudzyslow, kogos obrazic, a potem sie drzec, ze przeciez tam byl cudzyslow i ze nie umiemy czytac XDDD
No w sumie to jest dobra metoda Jak mnie ktoś wkurzy to mu powiem cudzysłów i go pojadę

Cytat:
O kuuuuuurcze
http://www.youtube.com/watch?v=aUjQe...eature=related

normalnie bede sie przy tym spamowac od teraz
Ja tak od zawsze przecież :| jak nie mam podkładu to nie spamuje się

Cytat:
Napisalam mu sms, poniewaz na rozmowy nie moglam sobie pozwolic, bo mi tel sie rozladowywal, a potrzebny mi byl do kontaktu z babcia i wujkiem. TZ dostal ode mnie wyraznego sms 'potrzebuje Cie, swiruje, nie daje rady sama'. Pojechal, bo sie umowil. Boli mnie to,ze byl przeziebiony i on nie chcial tam jechac, tylko ja, a kiedy ja nie moglam jechac to on tam jakiegos speeda dostal! Jestem cholernie zazdrosna,zla i rozwscieczona.
Mama widziala jak on dzwoni, bo ja prowadzilam wtedy, widziala ze rozlaczam go. Zdenerwowala sie na mnie, sama chciala do niego zadzwonic, ale wkoncu zabralam jej ttelefon i zadzwonilam, powiedzialam ze 'zyje, z wujkiem jest zle, jestem w szpitalu' on na to 'co ty taka...?' ja "smutno mi", on 'widzimy sie?', ja 'nie chce', rozlaczylam sie. Napisalam mu pozniej sms "dobrze wiesz ile znaczy dla mnie moj wujek. wiedziales, ze Cie potrzebuje, ale Ty wybrales imprezowanie, wiec nie dziw mi sie ze teraz nie mam dla Ciebie czasu", no i dostalam o to taka piekna odpowiedz "Potrzebowalas? nic Ci sie nie stalo, mialas jechac ze mna o 18, dzwonilem kilka razy zeby Cie zabrac z domu, nie odbieralas, miej pretensje do siebie, bez przesady nie bede sie ograniczal przez Twojego wujka", odpisalam "okej masz swoje zycie. ja mam swoje." i od godzinny 14 nie mamy kontaktu i szybko miec nie bedziemy. Bo oczywiscie jak ja sie nie odezwe, to on tez nie, honorowy panicz.
Zawiodlam sie.
Coraz wiecej rzeczy wychodzi, ze jednak z nami jest cos nie tak. Chyba, ze ja wymagam juz bog wie jakich rzeczy i tylko ksiaze z bajki moze mi je spelnic.

Napisalam TZtowi chyba dosc jasno, ze go potrzebuje=wybij sobie impreze z glowy. Wlasnie lekarza dzis nie dorwalam, ale jutro ma miec znowu wujek jakies badania i ustalony termin operacji, wiec juz poznamy jakies konkrety. Dziekuje za wszelkie rady
Po operacji wujek ma 6-7tygodni gipsu, jest praktycznie caly zagipsowany, od klatki piersiowej po dwie rece do lokcia. Ciezko mu jesc, trzeba mu pomagac w myciu sie, o ubieraniu sie w cos innego jak sklipki, spodnie i szlafrok to nie ma mowy. Prace on ma zawsze dorywcza w okresie wiosna-jesien, w zime nie pracuje, a teraz jesien przesiedzi w domu, zime tez, dopiero za min.pol roku wsiadze za kolko do auta. Mieszka z babcia, remontuje teraz dom, bedzie musial wynajac robotnikow na skonczenie elewacji bo on sam tego nie zrobi w tym stanie, a nie mozna tak tego zostawic na zime.

O TZcie wypowiedzialam sie juz wyzej. Juz staram sie myslec optymiestycznie, chodzi tylko o to ze gdyby mial poduszke w aucie to by nie ucierpial tak na zdrowiu, dlatego tak zaluje ze nie wzial mojego auta i tylko tego nie moge sobie wybaczyc ale dziekuje za wsparcie

wiem, musi...

pomyslimy nad jakims kredytem, ale to na moja mama, bo moj wujek nie jest nigdzie zatrudniony wiec nie uzyska kredytu.

ehh, ja tez nieznosze dlatego to mnie gnebi czemu tak zrobil...

akurat w ten dzien,rano kupilismy do jego auta nowe opony i do mojego. Mam odlozone na nowy akumulator i rozrzad i costam jeszcze. Auto musze miec sprawne zeby go wozic, lub zeby on je mial. Pieniadze jakies mamy,ale nie stac nas teraz na utrzymanie wujka i babci z jej renty, wynajecie tych ludzi do remontu domu, kupno nowego auta, oplacenia szpitala. Jest mega ciezko, oszczednosc ktore mamy do starcza na ta operacje, remont ale co dalej to juz trzeba myslec. Moja mama sama nei da rady splacic tego kredytu, bo moj tato tez juz od listopada nie ebdzie pracowac, wiec wymyslilam, ze pojde na sesje i bede tak zarabiac co miesiac jak sie mi uda...

o tych kredytach co mowisz, to pozniej takie odsetki ze glowa boli. Jutro bede po bakach i nfz dzwonic, jak juz bedzie pewna ceny operacji.

xxYashaxx,loluska,samaraN W, dziekuje wszystkim za uwage i wsparcie, cenne rady i pocieszszenie, ktorego nie moge otrzymac od TZ,a ktore Wy mi tak obficie dajecie. Bardzo dziekuje, niue wiecie jakie jestescie mi pomocne

Robiac zakupy dla wujka, kupilam te sciereczki z mikrofibry wiec zaraz je wyprobuje. Pojde do wanny, zrelaksuje sie, szampon z babydream, maska z loreal repair+joico nawilzajaca, oliwka dla dzieci na cialo, jakies peelingi i nie wiem co tam mi jeszcze w rece wpadnie
Nie dziękuj bo nie ma za co A co do Tż... lepiej żeby to wyjaśnił...

Cytat:
Napisane przez palermo82 Pokaż wiadomość
dolaczam
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, że tak będzie.

Ja wczoraj po uczelni to taka zmęczona wróciłam, że marzyłam iść spać. Spałam dzisiaj 9h, ale i tak nie czułam się wyspana. Dzisiaj pierwszy dzień opieki nad Madzią i, jak na razie pozytywnie.
Co jest?
Ostatnio się wszystkim zwiazki sypią...

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość

dzięki za wyjaśnienie

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Byłam dzisiaj w Ross i kupiłam szampon JF, bo teraz są po przecenie . Szkoda tylko że taki mały wybór u mnie był bo chciałam ten na objętość a akurat nie było . Widziałam też ten spray z Radicala następnym razem jak się wybiorę to kupię na pewno bo taki zachwalany
No a teraz idę na spamowanie chociaż padam na łeb (nie wiem czemu, zapadam chyba w sen zimowy ).

Chyba już dzisiaj mnie tu nie będzie także dobranoc
Mnie też, dobranoc i słodkich snów
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 19:47   #295
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dziewczyny mogę dołączyć?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 19:51   #296
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Nie, nie mozesz, wiec najlepiej zacznij od opowiedzenia jak o siebie dbasz witamy ;p
Stary 2010-10-11, 19:53   #297
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
pewnie, czesc

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-11, 19:57   #298
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, witaj
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 19:58   #299
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
witamy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 20:33   #300
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Nie, nie mozesz, wiec najlepiej zacznij od opowiedzenia jak o siebie dbasz witamy ;p
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
pewnie, czesc
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
pewnie, witaj
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witamy
dziękuję za miłe powitanie

co do dbania o siebie to uwielbiam przede wszystkim wszelkiego rodzaju masła i balsamy do ciała ogólnie wszystki mazidła kocham i uwielbiam ich używać tylko brakuje mi cierpliwości.. najczęściej też zaniedbuję makijaż..

mam nadzieję, że z Wami będzie łatwiej chętnie poczytam jak Wy o siebie dbacie

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości