|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Wtajemniczenie
|
Hej, Dziewczyny
![]() Loluska, znalazłam ten żel na KWC, jutro po niego pójdę chyba, jeśli mi się będzie chciało ![]() Oo, na ściereczkę też się czaję ![]() Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-10-11 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Stosowała któraś z Was bazę pod cienie Urban Decay? Albo jakąś dobrą bazę pod makijaż?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
próbowałam, i na mnie działa. na prawdę jestem pod wrażeniem... w ogóle cere mam dużo ładniejszą po tych kosmetykach ![]() Cytat:
myślę że zdecydowanie za mocne słowa. ciężko przecież ocenić coś tak istotnego po jednej sytuacji, mimo że bardzo nie przyjemnej, ale jednak nie znamy go i nie mamy prawa oceniać tego czy kocha czy nie. Zachował się beznadziejnie i tylko to jest faktem.
![]() |
#275 |
Konto usunięte
|
loluska-slowa moze i mocne, ale facet, ktory kocha, nie idzie na impreze bez dziewczyny, nie mowi, ze przeciez nic jej sie nie stalo, rzuca wszystko i jedzie do niej, jesli go potrzebuje, i nawet jesli wie, ze go nie potrzebuje wcale, ze wymysla i histeryzuje, to on i tak jedzie, nie mowi, ze sie nie bedzie przez nia ograniczal, co to w ogole znaczy? to jest milosc, jesli jej potrzeby jego ograniczaja? to ona jest dla niego kula u nogi a nie ukochana osoba
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
tylko musimy brać pod uwagę że nawet facet który kocha też czasem może zrobić głupotę, najważniejsze teraz jest to żeby zrozumiał i pokazał jej że żałuję, jeśli tego nie zrobi to caate musi poważnie z nim pogadać i się zastanowić nad tym co dalej. ... no ale to już nie nasza działka...
#277 |
Zakorzenienie
|
kocha sie nie za cos lecz mimo wszystko
![]()
#278 |
Konto usunięte
|
no wlasnie nie rozumie, bo nie przeprosil, twierdzi ze nic sie nie stalo
nie nasza dzialka, ale caate potrzebuje wsparcia, zwlaszcza ze mama jej nie pomaga ;/ Emilcia- tak, jesli to dziala w dwie strony, nie wszystko mozna zwalic na milosc i zapomniec Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2010-10-11 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane
![]() Dziś pierwszy dzień bez prostowania włosów do szkoły ![]() ![]() ![]() Ogólnie dzisiaj taka się wywiązała dyskusja na zawodowym angielskim o wegetarianizmie, bo braliśmy odmiany mięs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i jestem z siebie dumna - napisałam wszyściutko z historii i chemii, z geografii nie zrobiła i jeszcze dostałam 5 z ekonomiki za dodatkowe zadanie ![]() Tak jak obiecałam - zabieram się za nadrabianie! ![]() ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: - aktualnie zielona herbatka będzie: - pokrzywa do picia - czerwona herbata Włosy: - serum ochronno-wygładzające na ok. 1/4 długości włosów obliczając od dołu - zero prostowania będzie: - mycie 'dzieciaczkiem' - odżywka na parę min. od połowy długości - mgiełka Radical - spray termoochronny Twarz: - żel peelingujący - filtr 50 - carmex na usta będzie: - peeling mikrofibrą - krem nawilżający od derm. na noc - krem bambino grubą warstwą na noc na usta Ciało: - krem do rąk będzie: - masaż Syrenką - balsam nawilżający - krem do stóp - krem do rąk
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tego się trzymajmy ![]() _Alessandra gratuluję dobrych ocen i pierwszego dnia bez prostownicy ![]() ![]()
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj po uczelni to taka zmęczona wróciłam, że marzyłam iść spać. Spałam dzisiaj 9h, ale i tak nie czułam się wyspana. Dzisiaj pierwszy dzień opieki nad Madzią i, jak na razie pozytywnie. ![]() Później może Was więcej nadrobię. Na razie to stracił mi się humor przez Tż... .
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
co się stało??
![]()
#283 | |
Wtajemniczenie
|
Gratuluję Alessandra_
![]() No właśnie - od kiedy jesteś wegetarianką? Ja się kiedyś nad tym zastanawiałam, bo w sumie nie lubię mięsa tak że nie mogłabym się bez niego obejść, ale nie wiem czy byłabym w stanie wyrównać te niedobory warzywami bo jakoś za nimi nie przepadam.. ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Nadrobione z części III :
Coldplay - dokładnie mam to samo.. Jak widzę zdjęcia z takim pięknym,tradycyjnym smoky eyes z kredką i cieniami na dole , lub dziewczyny, które mijam i takowy mają, to mnie normalnie zazdrość okrutna zżera.. ![]() samaraNW - zobaczymy jak u mnie będzie z wydajnością, bo mnie wystraszyłaś tymi kilkoma razami, a zamówienie już poszło haha ![]() Soph - a właśnie chciałam kupić tą Silicę ze względu na buźkę... ![]() judus - mi też baaardzo się ten "mój" kolorek na zdjęciu spodobał ![]() dianulaa - ahh coś wiem o tym zachwycaniu się gładziutkimi cerami bez niczego innych mijających mnie dziewczyn , bo ja to zacznę chyba do podkładu i korektora mówić : siostro i bracie ![]() ![]() buahhot - jaki zestaw kredek ![]() ![]() candycotton - niestety SuperPharmę mam jakieś prawie 50km od siebie - dopiero we Wrocku...A tam zawsze takie promocje są i w ogóle..Wrr! Nadrobione z części IV - obecnej: poemadka - Witaj ![]() Ale sama również poczytam o jakiś propozycjach ![]() ![]() ramoncia217 - jeśli mówisz o tym Mousse Make - Up z Manhattanu, to jest świetny !! ![]() ![]() ![]() ![]() wysysaczkatlenu - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadrabiam dalej, ale wrzucam już tą wypowiedź, żeby za długie nie było ![]() ![]()
![]() |
#285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie dzisiaj tylko podstawa. zbyt zmęczona jestem,żeby mieć ochotę na coś więcej. ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- czy wody toaletowe z avonu są trwałe albo chociaż w miarę trwałe? ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- i czy używała któraś lakieru constance carroll quick dry? gdzie w ogóle można je kupić? Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2010-10-11 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
Cate, a mnie się wydaje,że powinnaś swojemu facetowi wytknąć egoizm i brak szacunku dla Twoich potrzeb. Niech się zastanowi nad swoim postępowaniem...jak do niego dotrze to wszystko fajnie,daj mu szansę ( oczywiście jeśli to pierwsze jego tego typu gówniarskie zachowanie),ale zaznacz,że takie zachowanie ma się nie powtórzyć. Jeśli coś podobnego zdarzy się w przyszłości po raz drugi to masz czarno na białym,że facet tylko mówił Ci to co akurat chciałaś usłyszeć i niestety pora się z tym panem pożegnać,bo niestety ale w miłości mają bić dwa serca, a nie jedno! A ktoś kto kocha zawsze ma na uwadze dobro i potrzeby ukochanej. Trzymaj się ;*
#288 |
Zakorzenienie
|
caate -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do Tż'a - zachował się totalnie nieodpowiedzialnie i dziecinnie, nie potrafię sobie wyobrazić, jak mógł się tak okropnie zachować wtedy, kiedy najbardziej tego potrzebowałaś, olać Cię i tak po prostu pójść sobie na imprezę?! ![]() ![]() Soph, kaaasiuleczka - normalnie z odległości takiej jak przy pryskaniu włosów , spryskuję również twarz po całkowitym zrobieniu makijażu - łącznie z oczami itd. Stosowany doraźnie, przy jakiś wyjściach większych, czy imprezach krzywdy zrobić nie powinien - ja mam straszną cerę i psikałam się 2 dni pod rząd i nic się nie stało ![]() ![]() ekomonika - nie ma żadnych problemów, czy też utrudnień z demakijażem makijażu przy użyciu lakieru - w sumie 'schodzi' tak samo jak ten bez lakieru ![]() candycotton - ja również czytałam to o Jessice Albie i jestem zachwycona ![]() ![]() palermo82 - witaj ![]() Coldplay - co do przewrażliwienia to zgadzam się w 100% niestety... ![]() ![]() ![]() A co do mikrofibry - przy naczynkowej cerze jest niestety odradzany...I to dość mocno, bo może bardzo zaszkodzić i podrażnić... loluska, Coldplay - a dziękuję bardzo Kochane ![]() ![]() ![]() A wegetarianką jestem od kwietnia 2008r. ![]() Co do diety - po prostu trzeba wprowadzić produkty sojowe - zastępują one mięso i uzupełniają te witaminy i mimo różnych opinii naprawdę są bardzo smaczne! , które w mięsie się znajdują , no i dużo warzyw, to jest podstawa. W sumie zazwyczaj się spotykałam i nadal spotykam z pytaniem " to co ty właściwie jesz? " a ja jem to samo co wszyscy, tylko bez mięsa i więcej warzyw no i soję ![]() ![]() I ostatnie zajęcia z obsługi konsumenta - których tematem było co tak naprawdę robi się w sklepach i zakładach przy jedzeniu i przede wszystkim są tą produkty mięsne - naprawdę obrzydliwe rzeczy bleeeh - utwierdziły mnie w przekonaniu, że dobrze robię, że tego mięcha nie jem... ![]() UFF! Tylko tyle powiem - zaczynałam nadrabiać było jasno a teraz ciemnoo okropnie hahaha ![]() Ale na jutro nic nie mam do szkoły i mogę się troszeczkę odprężyć i wyluzować ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- A właśnie, mam zamiar zakupić sobie te oto dwa produkty: - Ziaja , Żel rozgrzewająco-wyszczuplający - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...grzewajacy.htm - Flos-Lek , Sól cynamonowa do stóp - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...pieli-stop.htm I mam pytanko - stosowała któraś? Jak efekty? ![]() ![]() ![]() ![]() Aktualnie idę sobie wziąć relaksującą gorrącą kąpiel + umyję włoski i nałożę odżywkę ![]()
![]() |
#289 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jestem wege od urodzenia i nigdy mi niczego nie brakowalo, zadnych b6, b12, zelaza, tluszczow, NIC mi nie brakowalo i nie brakuje branie suplementow bo sie jest wege za to bardzo czesto prowadzi do hiperwitaminozy ![]() mity mity i jeszcze raz mity |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
mam dwie: be Kissable i Today.
![]() ![]() Moje dzisiejsze: - spa dla dłoni - kallos latte bądz nafta na ok. 3h - spa dla stópek - balsamy ![]() - rycynka na rzęsy - żel pod oczy z świetlikiem - bambino na usta - chusteczka samoopalająca na twarz i dekolt, na ramiona i brzuszek - samoopalacz. - regulacja brwi do tego jeszcze muszę się pouczyć.:/
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
mam ochotę zakopać się w łóżku i leeeeżeć,
najlepiej z TŻ... ![]() SPAmowanie: -maseczka miód-żółtka na włosy -mycie Timotei dla włosów brązowych -Lorys Snake Oil -odzywka kokosowa -jedwab -krem z silikonem na stopy -ziaja masło kakaowe na dłonie -krem na rozstępy -balsam czekoladowy na ciałko -malowanie pazurków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzięki za wyjaśnienie ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Byłam dzisiaj w Ross i kupiłam szampon JF, bo teraz są po przecenie ![]() ![]() ![]() No a teraz idę na spamowanie chociaż padam na łeb (nie wiem czemu, zapadam chyba w sen zimowy ![]() Chyba już dzisiaj mnie tu nie będzie także dobranoc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Konto usunięte
|
Niektorzy czasem czuja cos na poczatku, ale to tak jest jak cokolwiek sie odstawi, cukier np. strasznie ludzi meczy jak sie go odstawia, czuja sie jak na glodzie. Ale jak prawie nie jesz to nie powinnas sie tak czuc. Kluczem jest nauczenie sie paru potraw z warzyw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |||||
Zadomowienie
|
Hej;* Uff nadrobiłam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ostatnio się wszystkim zwiazki sypią... Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziewczyny mogę dołączyć?
![]()
![]() |
#296 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() co do dbania o siebie to uwielbiam przede wszystkim wszelkiego rodzaju masła i balsamy do ciała ![]() mam nadzieję, że z Wami będzie łatwiej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.