|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co się dzieje z tymi kobietami!?
syprytne zagranie
![]() kurde ja wiedziałam, że skąś tą laske z fotki znam jak pierwszy raz to foto zobaczyłam zanim cała afera wyszła "na jaw' tylko, że ja ta laske z fotki kojarze ze zdjecie w ostrym rudym a tu takie wypłowiałe były to nie skojarzyłam ;D swoją drogą, uff - nie pisze najwięcej postów/dzień na wizażu ;D nie jestem ze mną jeszcze tak źle hehe (nie chce się tu nikogo czepiać, taka mała refleksja nad samym sobą a nie nad innymi ;D)
|
|
|
#272 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
dobrze w sumie dla autorki, że okazała się fantastką, bo nad takim wywlekaniem szczegółów z zycia /autorka sporo o sobie naplodzila, mieszkanie w srodmiesciu wawa, maz wlasciciel czy jakos tak kliniki, teraz to/ plus brakiem lojalnosci ze strony partnerki w stosunku do jej tz, gdyby były prawdziwymi, mozna by się tylko zalamać. ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
Po 2gie przebywajc na forum, jedni czlowieka polubia, inni wprost przeciwnie, i zwierzanie sie z nowego konta moze byc pomyslem na to, by uzyskac odpowiedzi/porady bez nacechowania emocjonalnego /typu tej tego nie lubie to jest okazja mu dosrac/. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-10-27 o 23:31 |
|||
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Az powinienem sobie zabookmarkowac i wklejac wszystkim niewierzacym w istnienie trolli
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#274 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
szpiegowanie to jest wtedy jak sie czlowiek loguje jako 'misia kasia konfacela' i pod takim alter ego sobie wystepuje, a np. wscipska kolezanka czy siostra przy okazji przegrzebie jej komputer czy cos i przy okazji zacznie sie interesowac nie tym czym powinna.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-10-27 o 23:41 |
|||
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie, co za zwrot akcji
![]() autorce, juz wielkiej nieobecnej, gratuluję wyczucia i odpowiedniego zatytułowania wątku ![]() a najlepsze jest to, że gdyby nie wspomniała o tej wyimaginowanej akcji z telefonem męża to dalej by sobie hasała po forum i ciekawe ile czasu by minęło, zanim ktoś by się kapnął ;p proponuję dodać do regulaminu punkt wyjaśniający, że forum nie polega na tym co simsy
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" .. jeśli jakiś czas jesteśmy na forum, jakoś jesteśmy kojarzone, to zakładając wątek z prośbą o rady, bierze się poprawki na te osoby, o których wiemy, że jakoś tam są po naszej stronie. I na te, z którymi zdarza się drzeć koty też. Nie trzeba zakładać od razu nowego konta. Obiektywizm na forach jest taki sam jak w realu - w realu część ludzi nie powie nam prawdy, bo np. boją się wejść w konflikt. W sieci - z racji anonimowości - niektórzy się zwyczajnie wyżywają, a niektórzy odgrywają role doświadczony ekspertów, chociaż tak naprawdę nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością, albo walą jakieś farmazony, bo taką mają fazę. I nie unikniemy tego nawet będąc zupełnie anonimowi. I teraz weź sobie do serca rady takich psycholi.. A bywa, że tu 1 osoba nakręca drugą i czasami anonimowa dziewczyna (nie, że zdążyła dorobić się grona wrogów) dostaje wirtualne manto, chociaż wcale na nie nie zasłużyła."Rozumiem, dlaczego część ludzi może zakładać drugie konto ze wzgl. na nowy wątek, ale to i tak bezsensowne. Wg mnie część się zwyczajnie boi weryfikacji tego, co wypisywało się wcześniej i tyle. No chyba, że opisują tak mega intymne i wstydliwe problemy, że no faktycznie nijak nie chcą być z tym pokojarzone. No bo załóżmy, że coś by mi odwaliło i chciałabym się poradzić w osobistej kwestii - załóżmy, że nie układa mi się z facetem. Co by mi szkodziło napisać mnie jako Mnie, bez nowego konta "Słuchajcie, coś mi się zaczęło knocić w związku. Od jakiegoś czasu jest tak i tak" ?? ALE gdybym chciała napisać, że "Słuchajcie, od początku mój związek jest dziwny, nie układa nam się praktycznie od samego początku, męczę się z TŻem. On jest taki i taki .." itd. - to wtedy faktycznie musiałabym założyć nowe konto, bo przecież pamiętam, jak trzaskałam dziobem, że ja to mam fajnego chłopa, fajny związek, jest git.
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Teraz wygląda na pomarańczowo. Tys piknie
|
|
|
|
|
|
#279 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh, no właśnie, co się dzieje z tymi kobietami...?
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tu odpowiada: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=571 (to jednak nie 14? I bardzo zawiedziona :https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=575 |
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Co do zdjęcia autorki wątku jeszcze
Na zdjęciu jest ta pani:http://susancoffey.deviantart.com/ W obiektywie tego pana: http://oldboy1985.deviantart.com/
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, ale dziewczę poleciało
Chyba smutne życie prowadzi, że tak je sobie urozmaica. (i że znowu wspomnę - mąż ginekolog.. Ale że to się ludziom chce w ogóle takie bajki pisać?? Dziewczęta, a ja to na ile wyglądam? Czy pet w pysku mnie bardzo postarza?
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(na ile wyglądasz to trudno określić, ale stylizacja a la pegeer bardzo mi się podoba )
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, tu u nas w Niu Jorku ceni się oryginalność..
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Najmocniej przepraszam
ta czapa mnie zmyliła
|
|
#287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja? Na ile wyglądam? W moim avatarze jestem z moim mężem,który z zawodu jest seksuologiem i do którego dzwonią wszystkie baby,bo nie wiedzą jak się kochać
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie wyszłaś na avatarze, na moim jestem ja w ciąży z piętnastym dzieckiem, nadal chyba trzymam figurę nie? Mąż ginekolog wyliniał na starość...
|
|
|
|
|
#289 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
![]() Na wyszukane 2 ostrzeżenia ![]() Ty to już masz chyba ostanie dziewiąte życie???
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahahaha a może zgadniecie jakiego tuszu do rzęs używam, żeby mieć takie rzęsy jak na MOIM zdjęciu w avatarze
![]() nie piszcie na ile wyglądam, bo w tym maekupie pewnie staro
|
|
|
#291 |
|
Zadomowienie
|
![]() No,no Muszynianka muszę ci powiedzieć,że trzymasz figurę!W dodatku masz przecudne oczy, takie zmysłowe i kuszące
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dopiero ósme życie, poprzednie wykorzystałam skacząc ze spadochronu z tatą-komandosem
Taak takie kocie oczy mam nie? Chyba używam tego samego tuszu co Nieoficjalnie...
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
Nieoficjalnie ty to musisz chyba używać tego Hollywoodzkiego
Domniemam,że dostałaś go od męża,od tego o którym mi tyle opowiadałaś,że wyjechał robić karierę w Hollywood i że dostał rolę w "Modzie na sukces"
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiesz jakiego tuszu używasz?
|
|
|
#295 | |||
|
Raróg
|
Cytat:
Cytat:
Wyszukiwarka, prosze numer do meza, mam pewien problem i musze sie koniecznie poradzic! : D
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2010-10-28 o 16:56 |
|||
|
|
|
|
#296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze,podam ale ekhm... bez żadnych mi tam podtekstów erotycznych ![]()
|
|
|
#297 | |
|
Raróg
|
Spoko, jakos owine w bawelne, ale wzamian nie wyrywaj mu sluchawki, poki nie skonczymy, sama rozumiesz - przy tym owijaniu pewnie troche zejdzie!
|
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Informacja kosztuje
|
|
|
|
#299 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
|
|
|
#300 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Większość ludzi tutaj się jednak nie zna, więc co by kogo w gruncie rzeczy obchodziło, że DeeDee, której na oczy nie widział, zwierza się nagle jako osmiorniczka08.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

A bywa, że tu 1 osoba nakręca drugą i czasami anonimowa dziewczyna (nie, że zdążyła dorobić się grona wrogów) dostaje wirtualne manto, chociaż wcale na nie nie zasłużyła."

Mąż bawił się aparatem"