Co się dzieje z tymi kobietami!? - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-27, 21:43   #271
eyo
Zakorzenienie

Dot.: Co się dzieje z tymi kobietami!?

Cytat:
Napisane przez Kocurasek Pokaż wiadomość
ja je widziałam w wątku pupowym
syprytne zagranie

kurde ja wiedziałam, że skąś tą laske z fotki znam jak pierwszy raz to foto zobaczyłam zanim cała afera wyszła "na jaw'
tylko, że ja ta laske z fotki kojarze ze zdjecie w ostrym rudym a tu takie wypłowiałe były to nie skojarzyłam ;D

swoją drogą, uff - nie pisze najwięcej postów/dzień na wizażu ;D nie jestem ze mną jeszcze tak źle hehe (nie chce się tu nikogo czepiać, taka mała refleksja nad samym sobą a nie nad innymi ;D)

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-27, 22:29   #272
Hultaj
BAN stały

Cytat:
W ciągu tych kilku lat na Forum spotkałam wiele wspaniałych osób, z niektórymi pozostaję w wirtualnej przyjaźni a z kilkoma spotkałam się w realu.... i są te osoby takie właśnie jak sobie je wyobrażałam, dobre, ciepłe i serdeczne.
Natomiast spotkałam też osoby kłamliwe, dwulicowe, udające kogoś kim nie są i tych osób unikam starając się nie wdawać z nimi w zbędne dyskusje bo szkoda mojej serdeczności dla nich.
ale na jakiej podstawie potrafisz ocenić osobę, że jest kłamliwa i dwulicowa /opieram się na tym, że napisalaś, iż tych kilka osób, ktore poznałaś, są tych cech przeciwienstwem, i tak sobie z tego wywnioskowałam, że tych drugich nie w realu nie poznałaś?

dobrze w sumie dla autorki, że okazała się fantastką, bo nad takim wywlekaniem szczegółów z zycia /autorka sporo o sobie naplodzila, mieszkanie w srodmiesciu wawa, maz wlasciciel czy jakos tak kliniki, teraz to/ plus brakiem lojalnosci ze strony partnerki w stosunku do jej tz, gdyby były prawdziwymi, mozna by się tylko zalamać.

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Myślałam, że to 2 inne "wizażanki" z tysiącem postów,
gdyby to były wizazanki z 'tysiącem postów' to bys to widziała po banie.

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Wiecie co, mnie tak właśnie zastanawiają wątki - a dużo tego jest - zaczynające się od "Witam. Jestem stałą użytkowniczką tego forum, ale na potrzeby tego wątku założyłam nowe konto, bo nie chcę, żeby mnie skojarzono". To ja się pytam - "A DLACZEGO?" Ano dlatego, że obecny problem pewnie przeczy temu, co się wypisywało wcześniej. Jeśli ktoś uparcie twierdzi, że ma super pracę, super chłopa, super seks itp., to się potem nie podpisze własnym nickiem pod problemem "facet mnie nie szanuje, seks leży, a praca mnie dobija".
Wkurza mnie coś takiego, bo jak mam potem wierzyć temu, co ludzie piszą? Że oni "z doświadczenia wiedzą, że coś", a potem się okazuje, że to ich doświadczenie to se można w buty wsadzić i są w ciemniejszej d.. niż ja.. Tzn. ja się oczywiście tego nie dowiem, ale takie byłyby realia.
biorąc pod uwagę, z jakim zgnojeniem spotkala się niedawno na forum, a tak własciwie, to w sieci, bo niezupelnie na forum, jedna z zupelnie aktywnych wizazanek, wprost zdziwiłabym się, gdyby jakas zaawansowana stazem zaliła się ze swoich problemów pod stałym nikiem.
Po 2gie przebywajc na forum, jedni czlowieka polubia, inni wprost przeciwnie, i zwierzanie sie z nowego konta moze byc pomyslem na to, by uzyskac odpowiedzi/porady bez nacechowania emocjonalnego /typu tej tego nie lubie to jest okazja mu dosrac/.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2010-10-27 o 22:31
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-27, 22:31   #273
Wyrak
Zakorzenienie

Jakie jaja, az zaluje, ze mnie taki watek ominal

Az powinienem sobie zabookmarkowac i wklejac wszystkim niewierzacym w istnienie trolli

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-27, 22:38   #274
Hultaj
BAN stały

Cytat:
14-latka szukająca językowego liceum z jednym językiem wykładowym - angielskim, po Filologii Angielskiej na Uniwersytecie Warszawskim II stopnia (sic!) i studiach w Cambridge, zamężna z ginekologiem, pochowała wujka zmarłego na raka trzustki, adoptując jego adoptowaną 13-letnią córkę i bodajże wróciła w Sierpniu do USA do męża poprzez ciepły kraj (Egipt) wysyłając pozdrowienia na karteczce swoim rodzicom, którzy nigdy w nią nie wierzyli..... w 8 miesiącu ciąży, ma rodzić swoją córeczkę na przełomie Listopada/Grudnia w prywatnej klinice w Warszawie, w której pracuje jej mąż ginekolog, wcześniej odebrał poród swojej siostry i siostry autorki wątku, autorka mieszka na Starówce Warszawskiej, a jej siostra cioteczna w wieku 15 lat padła ofiarą gwałtu przez co zaszła w ciążę z miłością swego życia.

Coś pominęłam?

Prostowała zęby i martwiła się ciążą bo coś tam się robi z dziąsłami wtedy. Tam miała męża ginekologa ale nie wiem gdzie była.
Chyba nawet oglądałam zdjęcia jej zębów.
osz kurcze.

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
mnie taki watek ominal
mnie nie ominal, ale jakos nie wydaje mi sie, by bylo czego tu zalować;-); od 1szego posta kiedy jeszcze nikogo tu nie bylo ;-) mialam ochote sie zapytac, co ja obchodzi ze i w jakich okolicznosciach jakies laski biora tabletke. Juz na pewno obowiazek tlumaczyc sie zonie gina ze sie zabalowalo na imprezie.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
i nie wpadłam na pomysł szpiegowania jej.
a czemu Ty nazywasz szpiegowaniem czytanie publicznej ogolno-dostepnej w necie 'literatury' to co nieco nie rozumiem. ;-)
szpiegowanie to jest wtedy jak sie czlowiek loguje jako 'misia kasia konfacela' i pod takim alter ego sobie wystepuje, a np. wscipska kolezanka czy siostra przy okazji przegrzebie jej komputer czy cos i przy okazji zacznie sie interesowac nie tym czym powinna.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2010-10-27 o 22:41
Stary 2010-10-27, 22:49   #275
monius9
Zakorzenienie

normalnie, co za zwrot akcji

autorce, juz wielkiej nieobecnej, gratuluję wyczucia i odpowiedniego zatytułowania wątku

a najlepsze jest to, że gdyby nie wspomniała o tej wyimaginowanej akcji z telefonem męża to dalej by sobie hasała po forum i ciekawe ile czasu by minęło, zanim ktoś by się kapnął ;p

proponuję dodać do regulaminu punkt wyjaśniający, że forum nie polega na tym co simsy
monius9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 09:52   #276
Deede
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
ale na jakiej podstawie potrafisz ocenić osobę, że jest kłamliwa i dwulicowa /opieram się na tym, że napisalaś, iż tych kilka osób, ktore poznałaś, są tych cech przeciwienstwem, i tak sobie z tego wywnioskowałam, że tych drugich nie w realu nie poznałaś?

dobrze w sumie dla autorki, że okazała się fantastką, bo nad takim wywlekaniem szczegółów z zycia /autorka sporo o sobie naplodzila, mieszkanie w srodmiesciu wawa, maz wlasciciel czy jakos tak kliniki, teraz to/ plus brakiem lojalnosci ze strony partnerki w stosunku do jej tz, gdyby były prawdziwymi, mozna by się tylko zalamać.

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

gdyby to były wizazanki z 'tysiącem postów' to bys to widziała po banie.

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

biorąc pod uwagę, z jakim zgnojeniem spotkala się niedawno na forum, a tak własciwie, to w sieci, bo niezupelnie na forum, jedna z zupelnie aktywnych wizazanek, wprost zdziwiłabym się, gdyby jakas zaawansowana stazem zaliła się ze swoich problemów pod stałym nikiem.
Po 2gie przebywajc na forum, jedni czlowieka polubia, inni wprost przeciwnie, i zwierzanie sie z nowego konta moze byc pomyslem na to, by uzyskac odpowiedzi/porady bez nacechowania emocjonalnego /typu tej tego nie lubie to jest okazja mu dosrac/.
To ja zacytuję samą siebie, bo nie chce mi się drugi raz pisać tego samego:
" .. jeśli jakiś czas jesteśmy na forum, jakoś jesteśmy kojarzone, to zakładając wątek z prośbą o rady, bierze się poprawki na te osoby, o których wiemy, że jakoś tam są po naszej stronie. I na te, z którymi zdarza się drzeć koty też. Nie trzeba zakładać od razu nowego konta. Obiektywizm na forach jest taki sam jak w realu - w realu część ludzi nie powie nam prawdy, bo np. boją się wejść w konflikt. W sieci - z racji anonimowości - niektórzy się zwyczajnie wyżywają, a niektórzy odgrywają role doświadczony ekspertów, chociaż tak naprawdę nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością, albo walą jakieś farmazony, bo taką mają fazę. I nie unikniemy tego nawet będąc zupełnie anonimowi. I teraz weź sobie do serca rady takich psycholi.. A bywa, że tu 1 osoba nakręca drugą i czasami anonimowa dziewczyna (nie, że zdążyła dorobić się grona wrogów) dostaje wirtualne manto, chociaż wcale na nie nie zasłużyła."

Rozumiem, dlaczego część ludzi może zakładać drugie konto ze wzgl. na nowy wątek, ale to i tak bezsensowne. Wg mnie część się zwyczajnie boi weryfikacji tego, co wypisywało się wcześniej i tyle. No chyba, że opisują tak mega intymne i wstydliwe problemy, że no faktycznie nijak nie chcą być z tym pokojarzone.
No bo załóżmy, że coś by mi odwaliło i chciałabym się poradzić w osobistej kwestii - załóżmy, że nie układa mi się z facetem. Co by mi szkodziło napisać mnie jako Mnie, bez nowego konta "Słuchajcie, coś mi się zaczęło knocić w związku. Od jakiegoś czasu jest tak i tak" ?? ALE gdybym chciała napisać, że "Słuchajcie, od początku mój związek jest dziwny, nie układa nam się praktycznie od samego początku, męczę się z TŻem. On jest taki i taki .." itd. - to wtedy faktycznie musiałabym założyć nowe konto, bo przecież pamiętam, jak trzaskałam dziobem, że ja to mam fajnego chłopa, fajny związek, jest git.

Deede jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 10:58   #277
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
a czy Auttorka gdzies pisala ze zdjecie w Avku jest jej wlasnym?
Tak, np. tu:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=561
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-28, 11:14   #278
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Jestem ciekawa na ile wyglądam

Teraz wygląda na pomarańczowo. Tys piknie
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 11:23   #279
Avv
Wtajemniczenie

Eh, no właśnie, co się dzieje z tymi kobietami...?
Avv jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 11:32   #280
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Jestem ciekawa na ile wyglądam

Teraz wygląda na pomarańczowo. Tys piknie

A tu odpowiada:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=571
(to jednak nie 14?)

I bardzo zawiedziona:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=575
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 11:46   #281
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Co do zdjęcia autorki wątku jeszcze Na zdjęciu jest ta pani:

http://susancoffey.deviantart.com/

W obiektywie tego pana:

http://oldboy1985.deviantart.com/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-28, 12:11   #282
Deede
Zakorzenienie

Rany, ale dziewczę poleciało Coś bladziutka jak na Miami..
Chyba smutne życie prowadzi, że tak je sobie urozmaica. (i że znowu wspomnę - mąż ginekolog..)
Ale że to się ludziom chce w ogóle takie bajki pisać??

Dziewczęta, a ja to na ile wyglądam? Czy pet w pysku mnie bardzo postarza?

Stary 2010-10-28, 12:14   #283
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Tak, w swoim Albumie umieściła to zdjęcie z podpisem jako zrobione przez jej męża, chyba w marcu/kwietniu tego roku, nie wiem, czy któraś z Wizażanek ma screen tego?
Cytat:
Napisane przez tiramisu_ Pokaż wiadomość
Tak, zdjecie było podpisane w stylu: "To ja Mąż bawił się aparatem"
Cytat:
Napisane przez Kocurasek Pokaż wiadomość
ja je widziałam w wątku pupowym
aha no to faktycznie wtopa.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 14:33   #284
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Deede Pokaż wiadomość
Zawsze wiedziałam, że to Twoje foto w avatarze (na ile wyglądasz to trudno określić, ale stylizacja a la pegeer bardzo mi się podoba )

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 15:05   #285
Deede
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Zawsze wiedziałam, że to Twoje foto w avatarze (na ile wyglądasz to trudno określić, ale stylizacja a la pegeer bardzo mi się podoba )
Pegieer od razu.. Wiesz, tu u nas w Niu Jorku ceni się oryginalność..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-28, 15:12   #286
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Pegieer od razu.. Wiesz, tu u nas w Niu Jorku ceni się oryginalność..
Najmocniej przepraszam ta czapa mnie zmyliła

Stary 2010-10-28, 15:21   #287
wyszukiwarka
Zadomowienie

Cytat:

A ja? Na ile wyglądam? W moim avatarze jestem z moim mężem,który z zawodu jest seksuologiem i do którego dzwonią wszystkie baby,bo nie wiedzą jak się kochać
Stary 2010-10-28, 15:31   #288
muszynianka
Zakorzenienie

Pięknie wyszłaś na avatarze, na moim jestem ja w ciąży z piętnastym dzieckiem, nadal chyba trzymam figurę nie? Mąż ginekolog wyliniał na starość...
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 15:36   #289
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
Na 12 lat z możliwością wyjścia po 6 latach za dobre sprawowanie

Cytat:
Napisane przez wyszukiwarka Pokaż wiadomość

A ja? Na ile wyglądam?
Na wyszukane 2 ostrzeżenia

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
na moim jestem ja w ciąży z piętnastym dzieckiem,
Ty to już masz chyba ostanie dziewiąte życie???

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 15:36   #290
Nieoficjalnie
Zakorzenienie

Hahahahaha a może zgadniecie jakiego tuszu do rzęs używam, żeby mieć takie rzęsy jak na MOIM zdjęciu w avatarze

nie piszcie na ile wyglądam, bo w tym maekupie pewnie staro
Stary 2010-10-28, 15:37   #291
wyszukiwarka
Zadomowienie

No,no Muszynianka muszę ci powiedzieć,że trzymasz figurę!W dodatku masz przecudne oczy, takie zmysłowe i kuszące
Stary 2010-10-28, 15:39   #292
muszynianka
Zakorzenienie

Oj dopiero ósme życie, poprzednie wykorzystałam skacząc ze spadochronu z tatą-komandosem
Taak takie kocie oczy mam nie? Chyba używam tego samego tuszu co Nieoficjalnie...
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 15:40   #293
wyszukiwarka
Zadomowienie

Nieoficjalnie ty to musisz chyba używać tego Hollywoodzkiego Domniemam,że dostałaś go od męża,od tego o którym mi tyle opowiadałaś,że wyjechał robić karierę w Hollywood i że dostał rolę w "Modzie na sukces"

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-28, 15:47   #294
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nieoficjalnie Pokaż wiadomość
Hahahahaha a może zgadniecie jakiego tuszu do rzęs używam, żeby mieć takie rzęsy jak na MOIM zdjęciu w avatarze
Ja też chcę takie rzęsy powiesz jakiego tuszu używasz?

Stary 2010-10-28, 15:54   #295
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Cytat:

A ja? Na ile wyglądam? W moim avatarze jestem z moim mężem,który z zawodu jest seksuologiem i do którego dzwonią wszystkie baby,bo nie wiedzą jak się kochać
Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Pięknie wyszłaś na avatarze, na moim jestem ja w ciąży z piętnastym dzieckiem, nadal chyba trzymam figurę nie? Mąż ginekolog wyliniał na starość...

Wyszukiwarka, prosze numer do meza, mam pewien problem i musze sie koniecznie poradzic! : D
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Edytowane przez Laura2112
Czas edycji: 2010-10-28 o 15:56
Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 16:06   #296
wyszukiwarka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Laura2112 Pokaż wiadomość

Wyszukiwarka, prosze numer do meza, mam pewien problem i musze sie koniecznie poradzic! : D

Dobrze,podam ale ekhm... bez żadnych mi tam podtekstów erotycznych
Stary 2010-10-28, 16:12   #297
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Spoko, jakos owine w bawelne, ale wzamian nie wyrywaj mu sluchawki, poki nie skonczymy, sama rozumiesz - przy tym owijaniu pewnie troche zejdzie!
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 16:20   #298
Nieoficjalnie
Zakorzenienie

Cytat:
Nieoficjalnie ty to musisz chyba używać tego Hollywoodzkiego Domniemam,że dostałaś go od męża,od tego o którym mi tyle opowiadałaś,że wyjechał robić karierę w Hollywood i że dostał rolę w "Modzie na sukces"
Wiesz jak ciężko mi z tym żyć? Z tym, że mam AŻ TAK sławnego męża?

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Ja też chcę takie rzęsy powiesz jakiego tuszu używasz?
Informacja kosztuje
Stary 2010-10-28, 16:40   #299
wyszukiwarka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Laura2112 Pokaż wiadomość
Spoko, jakos owine w bawelne, ale wzamian nie wyrywaj mu sluchawki, poki nie skonczymy, sama rozumiesz - przy tym owijaniu pewnie troche zejdzie!
No nie ma sprawy

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Nieoficjalnie Pokaż wiadomość
Wiesz jak ciężko mi z tym żyć? Z tym, że mam AŻ TAK sławnego męża?
Wiem,wiem .. nie łatwo być żoną AŻ TAK sławnego i przystojnego aktora...

Stary 2010-10-28, 17:24   #300
Hultaj
BAN stały

Cytat:
To ja zacytuję samą siebie, bo nie chce mi się drugi raz pisać tego samego:
" .. jeśli jakiś czas jesteśmy na forum, jakoś jesteśmy kojarzone, to zakładając wątek z prośbą o rady, bierze się poprawki na te osoby, o których wiemy, że jakoś tam są po naszej stronie. I na te, z którymi zdarza się drzeć koty też. Nie trzeba zakładać od razu nowego konta. Obiektywizm na forach jest taki sam jak w realu - w realu część ludzi nie powie nam prawdy, bo np. boją się wejść w konflikt. W sieci - z racji anonimowości - niektórzy się zwyczajnie wyżywają, a niektórzy odgrywają role doświadczony ekspertów, chociaż tak naprawdę nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością, albo walą jakieś farmazony, bo taką mają fazę. I nie unikniemy tego nawet będąc zupełnie anonimowi. I teraz weź sobie do serca rady takich psycholi.. A bywa, że tu 1 osoba nakręca drugą i czasami anonimowa dziewczyna (nie, że zdążyła dorobić się grona wrogów) dostaje wirtualne manto, chociaż wcale na nie nie zasłużyła."

Rozumiem, dlaczego część ludzi może zakładać drugie konto ze wzgl. na nowy wątek, ale to i tak bezsensowne. Wg mnie część się zwyczajnie boi weryfikacji tego, co wypisywało się wcześniej i tyle. No chyba, że opisują tak mega intymne i wstydliwe problemy, że no faktycznie nijak nie chcą być z tym pokojarzone.
No bo załóżmy, że coś by mi odwaliło i chciałabym się poradzić w osobistej kwestii - załóżmy, że nie układa mi się z facetem. Co by mi szkodziło napisać mnie jako Mnie, bez nowego konta "Słuchajcie, coś mi się zaczęło knocić w związku. Od jakiegoś czasu jest tak i tak" ?? ALE gdybym chciała napisać, że "Słuchajcie, od początku mój związek jest dziwny, nie układa nam się praktycznie od samego początku, męczę się z TŻem. On jest taki i taki .." itd. - to wtedy faktycznie musiałabym założyć nowe konto, bo przecież pamiętam, jak trzaskałam dziobem, że ja to mam fajnego chłopa, fajny związek, jest git.
a ja uważam, że jedyną motywacją, wedle której przeszkadzają cudze nowe konta jest wyłącznie ciekawość. Przy słowach nie jestem nową w-nką, włącza się: to która to. Większość ludzi tutaj się jednak nie zna, więc co by kogo w gruncie rzeczy obchodziło, że DeeDee, której na oczy nie widział, zwierza się nagle jako osmiorniczka08.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości