![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co się dzieje z tymi kobietami!?
syprytne zagranie
![]() kurde ja wiedziałam, że skąś tą laske z fotki znam jak pierwszy raz to foto zobaczyłam zanim cała afera wyszła "na jaw' tylko, że ja ta laske z fotki kojarze ze zdjecie w ostrym rudym a tu takie wypłowiałe były to nie skojarzyłam ;D swoją drogą, uff - nie pisze najwięcej postów/dzień na wizażu ;D nie jestem ze mną jeszcze tak źle hehe (nie chce się tu nikogo czepiać, taka mała refleksja nad samym sobą a nie nad innymi ;D)
![]() |
![]() |
#272 | |||
BAN stały
|
Cytat:
dobrze w sumie dla autorki, że okazała się fantastką, bo nad takim wywlekaniem szczegółów z zycia /autorka sporo o sobie naplodzila, mieszkanie w srodmiesciu wawa, maz wlasciciel czy jakos tak kliniki, teraz to/ plus brakiem lojalnosci ze strony partnerki w stosunku do jej tz, gdyby były prawdziwymi, mozna by się tylko zalamać. ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
Po 2gie przebywajc na forum, jedni czlowieka polubia, inni wprost przeciwnie, i zwierzanie sie z nowego konta moze byc pomyslem na to, by uzyskac odpowiedzi/porady bez nacechowania emocjonalnego /typu tej tego nie lubie to jest okazja mu dosrac/. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-10-27 o 22:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Az powinienem sobie zabookmarkowac i wklejac wszystkim niewierzacym w istnienie trolli ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
szpiegowanie to jest wtedy jak sie czlowiek loguje jako 'misia kasia konfacela' ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-10-27 o 22:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
normalnie, co za zwrot akcji
![]() autorce, juz wielkiej nieobecnej, gratuluję wyczucia i odpowiedniego zatytułowania wątku ![]() a najlepsze jest to, że gdyby nie wspomniała o tej wyimaginowanej akcji z telefonem męża to dalej by sobie hasała po forum i ciekawe ile czasu by minęło, zanim ktoś by się kapnął ;p proponuję dodać do regulaminu punkt wyjaśniający, że forum nie polega na tym co simsy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
" .. jeśli jakiś czas jesteśmy na forum, jakoś jesteśmy kojarzone, to zakładając wątek z prośbą o rady, bierze się poprawki na te osoby, o których wiemy, że jakoś tam są po naszej stronie. I na te, z którymi zdarza się drzeć koty też. Nie trzeba zakładać od razu nowego konta. Obiektywizm na forach jest taki sam jak w realu - w realu część ludzi nie powie nam prawdy, bo np. boją się wejść w konflikt. W sieci - z racji anonimowości - niektórzy się zwyczajnie wyżywają, a niektórzy odgrywają role doświadczony ekspertów, chociaż tak naprawdę nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością, albo walą jakieś farmazony, bo taką mają fazę. I nie unikniemy tego nawet będąc zupełnie anonimowi. I teraz weź sobie do serca rady takich psycholi.. ![]() Rozumiem, dlaczego część ludzi może zakładać drugie konto ze wzgl. na nowy wątek, ale to i tak bezsensowne. Wg mnie część się zwyczajnie boi weryfikacji tego, co wypisywało się wcześniej i tyle. No chyba, że opisują tak mega intymne i wstydliwe problemy, że no faktycznie nijak nie chcą być z tym pokojarzone. No bo załóżmy, że coś by mi odwaliło i chciałabym się poradzić w osobistej kwestii - załóżmy, że nie układa mi się z facetem. Co by mi szkodziło napisać mnie jako Mnie, bez nowego konta "Słuchajcie, coś mi się zaczęło knocić w związku. Od jakiegoś czasu jest tak i tak" ?? ALE gdybym chciała napisać, że "Słuchajcie, od początku mój związek jest dziwny, nie układa nam się praktycznie od samego początku, męczę się z TŻem. On jest taki i taki .." itd. - to wtedy faktycznie musiałabym założyć nowe konto, bo przecież pamiętam, jak trzaskałam dziobem, że ja to mam fajnego chłopa, fajny związek, jest git. ![]()
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Teraz wygląda na pomarańczowo. Tys piknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
Eh, no właśnie, co się dzieje z tymi kobietami...?
![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tu odpowiada: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=571 (to jednak nie 14? ![]() I bardzo zawiedziona ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=575 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Co do zdjęcia autorki wątku jeszcze
![]() http://susancoffey.deviantart.com/ W obiektywie tego pana: http://oldboy1985.deviantart.com/ ![]()
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Rany, ale dziewczę poleciało
![]() ![]() Chyba smutne życie prowadzi, że tak je sobie urozmaica. (i że znowu wspomnę - mąż ginekolog.. ![]() Ale że to się ludziom chce w ogóle takie bajki pisać?? Dziewczęta, a ja to na ile wyglądam? Czy pet w pysku mnie bardzo postarza? ![]()
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Najmocniej przepraszam
![]() ![]()
![]() |
#287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja? Na ile wyglądam? W moim avatarze jestem z moim mężem,który z zawodu jest seksuologiem i do którego dzwonią wszystkie baby,bo nie wiedzą jak się kochać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Pięknie wyszłaś na avatarze, na moim jestem ja w ciąży z piętnastym dzieckiem, nadal chyba trzymam figurę nie? Mąż ginekolog wyliniał na starość...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
![]() Na wyszukane 2 ostrzeżenia ![]() Ty to już masz chyba ostanie dziewiąte życie??? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Hahahahaha a może zgadniecie jakiego tuszu do rzęs używam, żeby mieć takie rzęsy jak na MOIM zdjęciu w avatarze
![]() nie piszcie na ile wyglądam, bo w tym maekupie pewnie staro ![]()
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
![]() No,no Muszynianka muszę ci powiedzieć,że trzymasz figurę!W dodatku masz przecudne oczy, takie zmysłowe i kuszące ![]()
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Oj dopiero ósme życie, poprzednie wykorzystałam skacząc ze spadochronu z tatą-komandosem
![]() Taak takie kocie oczy mam nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
Nieoficjalnie ty to musisz chyba używać tego Hollywoodzkiego
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#295 | |||
Raróg
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wyszukiwarka, prosze numer do meza, mam pewien problem i musze sie koniecznie poradzic! : D
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2010-10-28 o 15:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze,podam ale ekhm... bez żadnych mi tam podtekstów erotycznych ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#297 | |
Raróg
|
Spoko, jakos owine w bawelne, ale wzamian nie wyrywaj mu sluchawki, poki nie skonczymy, sama rozumiesz - przy tym owijaniu pewnie troche zejdzie!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Informacja kosztuje ![]()
![]() |
![]() |
#299 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#300 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.