|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
dobry wieczór
![]() ja dzis cąły dzień nic pozytcznego nie zrobiłam obejrzałam z mamą na wspólnej, potem majke, u dziadków byłam i zleciało......wiecie co???? piłam wczoraj z mama sake nie smakowało nam.........jutro opedzlujemy żórawinówke bo dziadkowie przychodza na obiad z okazji taty urodzin![]() Cytat:
Cytat:
ogólnie rzecz biorąc horrory mnie nie pociagają omen mi sie w miarę podobał póki ten facet nie pojechał po te noże do tego miasta i nie zaczeła sie przejmująca walka![]() ja mogę?? zostało troche bacika dla Agaci
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Agat no właśnie musimy to piwo sfinalizować
![]() Widzę, że z mama juz ok. Ja kocham horrory z moja rodzina bo oni przezywaja a ja sie z nich smieje. A Omen od p;olowy juz czulam jak sie skonczy. Teraz sobie ogldam taki filmik troche innego gatunku
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
śpimy dziś godzinę dłużej
tzn jutro ale dziś zegarki do tyłu cofamy ;D |
|
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
kocham spać
z mamą na razie w porzasiu jeszcze jej wczoraj doradziłam żeby sobie torebke kupiła![]() no Kaś po wszystkich św. sie dogadamy
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Noo kochana córeczka z Ciebie. Ja moją dzisiaj naciągnełam na rajstopy bo pakowalam sie jak to ja- spakowalam sukienke, spodnice a w busie sobie przypomnialam,ze moich rajstop grubych nie wzielam. Ale za to mam kolejny kolor do kolekcji
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
no baaa najlepsza na świecie
w końcu wcześniej wyciągnęłam od niej koczyki![]() ogladam Susan Boyle z 1 etapu Got Talent i nie moge się przestac zachwycać
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-30 o 21:28 |
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubiłam jej...
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie lubie takiej muzyki ale babka ma glos
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nie zachwycała. Ale ja to wogole dziwna jestem
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
a mnei cos naleciało i oglądam yt
teraz się zachwycam Garou- Belle
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
A Garou.... Echhhhh en głos...
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
no a jego uśmiech
ja się jszcze rozpływam przy Sous le vent
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio zakochalam się w Muse, troche inna muzyka ale Supermassive Black Hole(http://www.youtube.com/watch?v=bBb-J0hcBQA) to jest coś... Albo Hysteria(ale wersja live http://www.youtube.com/watch?v=OdghOvIZlL0)
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
za Muse nie przepadam.... ja to mam dziwny gust muzyczny
w sumie to nie mam żadnego![]()
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wlasciwie nie mam gustu muzycznego bo slucham co mi wpadnie w ucho.
Ostatnio własnie Muse i jazz ![]() http://www.youtube.com/watch?v=BdZDT7Iohtw kolejna miłośc. A saksofon... Brak słów. |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
ja za smętami smutnymi nie przepadam ale niektóre spokojne nastrojowe kawałki lubię
najwazniejsze żeby można było sobie potanczyć przy muzyce ja sobie wmawiam że jeszcze nie dojrzałam do innej muzyki, takiem z dusza i przesłaniem ![]() pan perkusista jest fajny z poczatku tego filmiku
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Pan perkusista wogole super ale saksofonista... To jest cos...
Mam słabość do muzyków odkąd pamiętam.Osstatnio robilam porzadki i znalazlam mój "album" gdzie wklejalam wsztskie info o Iglesiasie młodym miałam wtedy z 8 lat max
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
ja teraz uwielbiam to:
http://www.youtube.com/watch?v=3iGuDWDgrgk bardzo ambitne ![]() ja miałam taki zeszyt o skokach narciarskich ![]() Igesiasa tez lubiłam, razem z babcią ![]() co za czasy........
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe skoki i miłości do młodych pieknych skoczków to późniejsze czasy...
![]() Ach ten Amman czy Schmitt
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętam jak moje dwie koleżanki z podstawówki w 6 klasie pisały list do Schmitta
juz nie pamietam w którym ja sie kochałam ale chyba w zadnym......ja to dziwny przypadek jestem bo nigdy nie miałam takiego męskiego idola żeby go kochac do szaleństwa, wieszać jego plakaty itp...tłumaczę sobie to zbytnim rozsądkiem i realnym podejściem do zycia
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ja ostatnio chcialam pisac list do swietego mikolaja...
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze znasz tą okrutna prawdę na temat mikołaja???
moj mikołaj i Gwiazdka juz wiedzą co chcę dostać
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Znam. Ale chcialam napsiac do Finlandii list do Mikolaja. Z prosba o odpowiedz, tylko tyle
Taki kapsrys![]() a ja mikolaja nie bede miala chyba |
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego???
to 6go postawię Ci piwo i niech stracę- niech będzie z sokiem!
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ja sobie sama dla siebie mikołajki robię... Wyrosłąm chyba a jak rodzice zechcą się szarpnąć, to sobie zamówię u nich jakiś ciuszek
![]() Teraz jestem zla bo mogliby mi sfnansowac wycieczke to uslyszalam nie. |
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
nie wcinałam się bo nie byłam w temacie
ale teraz się wcinam ![]() ide spac zatem dobranoc drogie Panie ![]()
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
się rozgadały
ja ostatnio nic nie słucham kompetlnie nic jakoś mi nie wpada w ucho ![]() ja tez już uciekam spać posprzątalam, murzynek zrobiony, sałatka warzywna też, obejrzałam dzisiaj za cały tydzień tv więc sobota pomyślnie ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() moje gaduły kochane się rozpisały Agatko ja tez uwielbiam pitbull hey baby ![]() Kaś a gdzie chciałaś na tą wcieczke jechac...? ![]() Kropelka noo to sie napracowałs a Ty umiesz piec ciasta...? ![]() dziękuję dziewczynki mam nadzieję że to tylko katar będzie..Ja dzisiaj jadę do mamy na obiad a wcześniej odebrac wiązanki z kwiaciarni i nie wiem czy dziś już nie pojedziemy na cmentarz, żeby jutro miec spokój..bo jak sobie pomyslę o tych tłumach, too...
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobryy
znów taka piękna pogoda ja wczoraj wkoncu wylądlowalam na imprezie;D przetestowałam nowe szpilki.. 11 cm .. i ała ;D pozatym juz sie starzeje ;/ o 1 miałam juz dosc<lol2> i o 2 wrócilismy do domku z tż :P a Wy jakie plany halloweeeeeeeenowe? ![]() widziała któraś z Was tą nową piłe? ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Natii też myślałam o tych grobach ale u nas dzien przed wszystkimi świętymi strasznie kradą z grobów
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

obejrzałam z mamą na wspólnej, potem majke, u dziadków byłam i zleciało......
nie smakowało nam.........jutro opedzlujemy żórawinówke bo dziadkowie przychodza na obiad z okazji taty urodzin

ale chyba w zadnym......ja to dziwny przypadek jestem bo nigdy nie miałam takiego męskiego idola żeby go kochac do szaleństwa, wieszać jego plakaty itp...tłumaczę sobie to zbytnim rozsądkiem i realnym podejściem do zycia
ja ostatnio nic nie słucham kompetlnie nic jakoś mi nie wpada w ucho 

mam nadzieję że to tylko katar będzie..Ja dzisiaj jadę do mamy na obiad a wcześniej odebrac wiązanki z kwiaciarni i nie wiem czy dziś już nie pojedziemy na cmentarz, żeby jutro miec spokój..bo jak sobie pomyslę o tych tłumach, too...