![]() |
#271 | ||
Podróżniczka
|
Dot.: *** Dukanie od 31.10.2010 ***
Hej
![]() a ja se wciełam właśnie wieśniaczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
oki zatem dziś:
śn. -7 grubszych plastrów/tak ok. 20 dag/ polędwicy z indyka z musztardą II sn. jogurt naturalny bez cukru z otrębami ob. wieśniak z cebulką i grillowanym kurakiem przekąska - jajecznica z dwóch jajosiów, której wczoraj nie zjadłam ![]() Nie mam booksa przy sobie a chciałabym dać odpowiedz mojej rodzicielce. Czy możemy jeść duszony w chudym rosołku i szybkowarze, chudy, młody schabik pozbawiony białej tłuszczowej błonki? /podejrzewam, że nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj minął tydzień od kad dukam z wami i... moja nastawienie jest straszne;/ ok, waga 55kg czyli 3kg w dól, ale ani cm w brzuszku!!! ani jednego.. a to dla mnie najwazniejsze...
![]()
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
a ćwiczysz? może zacznij tak po 100 -200 brzuszków rano lub wieczorem. Zonaczysz, że po tygodniu0dwóch będzie wszystko wyglądało lepiej. A nie masz zaparcia albo nie zbliza Ci się okres?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
No własnie mam 3 dzien okresu...;/ Ja chodze 5 razy w tygodniu na siłownie;/ trener mi układał terening własnie na spalanie..;/ teraz nie bylam 3 dni.. ale ja przy okresie nie funkcjonuje (choc od kad biore hormony przynjamniej jestem w stanie podniesc sie z łózka, no ale tez mi sie przybrało na wadze;/) nie wiem naparwde dzisiaj sie zmartwiłam i po raz pierwszy chciałam sie objesc.. tak hmm zajesc smutki
![]() A co do brzuszków ok wiesz mozna je robic jednak tuszczyku to one za bardzo nie spala, wspomagaja owszem ![]() Żeby nie było przeczytałam w koncu ksiązke i się zastanawiam, może ja popełnilam blad.. bo wazylam 58kg maiłam 3 dni uderzeniówki i teraz robie 1/1 ... moze jednak warto 5/5? jaka wy stosujecie?
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
Rozumiem Ciebie, ale po wielu miesiącach objadania się, nasz żołądek, kiszki, otrzewna sa rozepchane. Dzieki ćwiczeniom spinasz mięśnie które mają wyższe zapotrzebowanie na energię itd. A jeżeli chodzi o okolice oępka i fałdkę ciut poniżej to obawiam się, że balsamy i takie maszynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
Wiesz co? ja bardzo schudłam rewerlacyjnie sie czułam.. nakumolowało sie stresów,zaczełąm barc hormony, pierwsze były żle dobrane... i przytyłam wciagu miesiaca ok5kg...;/ w rezultacie wrócilam do 58kg. Ale od wrzesnia ciagle bylam na "mojej" diecie
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- ahhahahah xD obługa tego forum przerasta moje umiejetnosc ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
Ty sie smiej!!:P moja sąsiadka jest fanka
![]() ![]() ![]() ![]() No ale z braku laku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a chrzan w takim razie odstawie i tak sprawiało mi to średnią przyjemność, bo mam tylko ostry, więc po spożyciu płakałam i ledwo mogłam oddychać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obie książki Dukana (do pobrania): Pierwsza: "Nie potrafię schudnąć" http://www.multiupload.com/0JSI8099OL Druga: "Metoda doktora Dukana" http://www.multiupload.com/NRHL8EGKGU Tu masz wątek gdzie i co kupić: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380137 I nie grzesz więcej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
książki czytałam i co jakiś czas zaglądam. a mówiły mi najczęściej znajome, które na prawdę dużo pochudły. może specjalnie chciały mnie pozostawić przy mojej wadze
![]() nic to, obiecuję poprawę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dołączam i ja do tej walki z brzuchem... Nie jestem jakoś pulchna czy okrągła wszędzie tylko wszystkie nadprogramowe kilogramy idą mi w brzuch. Nie w uda czy tyłek czy gdzieś tylko właśnie w ten przeklęty brzuch, którego tez się nie mogę pozbyć. Mam nadzieję, że z Dukanem mi się uda ![]()
![]() |
![]() |
#284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() czy ktos mi odpowie:P:P czy po 5/5 sa wieksze efekty? bo w ks pisze ze dla tych którzy chca zrzucic ponad 10 kg. ja chciałam 8kg wiec... sama nie wiem doradzi mi ktos ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Doradzcie mi na dziś wieczór jakiś dobry sprawdzony deserek bo sama nie umiem sie na nic zdecydować .. a chcica na słodkie ogroooomna ;/
![]() |
#287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
czy mogę się dołączyć do Waszych zmagań? Bedzie mi łatwiej, jeśli bedę mogła się poradzić kogoś kto jest zaprawiony w bojach. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Idę właśnie na zakupy. Moze ktoś szybko mi poleci w co sie zaopatrzyć?
![]() |
#289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak lecisz na zakupy to kup sobie biały ser, duży twarożek farmerski, jajka, maślankę i jakąś rybke. A no i cole zero, jak chcica ![]() Zastanawiam się czy nie zjadłam za dużo jajek. Niby nie jest napisane, jaka jest maksymalna ilość. Jestem zdrowa, nie mam podwyższonego cholesterolu, więc nie muszę się ograniczać. Ale na śniadanie łącznie zjadłam 4 białka i 3 żółtka. W ogóle jakaś taka wygłodzona siedzę teraz, choć przed chwilą jadłam. Może to po siłowni? Edytowane przez bzyka_87 Czas edycji: 2010-11-09 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Witajcie Koffane
![]() Wczoraj znikłam nagle gdyz musiałam pojechać na audit a jak wróciłam do domu to jedyne na co miałam siłę to jajeczniczka z dwóch jajosiów na szynce drobiowej ![]() ja dzis ostatni uderzeniówki i od jutra zaczynam 3/3. 5/5 nie dam rady a 1/1 to za duż dla mnie zamieszania. Poza tym obliczyłam, że jak 11 listopada zacznę 3/3 to wigilia, I dzień świąt i sylwka mam mięsno warzywnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- i dzisiaj nawet w cm w moim brzusiu widze poprawę ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny skakać mi się chce z radości!!!! ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Kurcze ja wg zapomnaiłam o świetach.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#294 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do świąt.... proponuję właczyć sie w przygotowania, zrobić rybkę w galarecie, jakieś ciasto dukanowe, może sałatkę. Nikt się nie zorientuje, a ty będziesz mieć co jeść ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
dzisiaj plan
![]() śniadanie - 250 ml kefir 0% z otrębami II śn - 250 ml kefir 0% obiad: mięsko chude wołowe /na którym gotowałam na najbliższe 3 dni/ rosołek kolacja - kurak z grilla z dipem koperkowym ![]() lub omlecik z tunczykiem lub może jakaś pyszna duszona rybka? ![]() będę na zakupach to wszystko kupię na dwa dni bo jutro nic nie działa. a potem idę na mecz siatkówki - Polibuda Warszawa-AZS Olsztyn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Faktycznie trzeba się zaopatrzyć na 2 dni
![]() katkasiek ale widzisz ja na świeta jade do dziadków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a moj plan an dzisiaj to była jajecznica z szynka z indyka ![]() ![]() wg to miałam nawet pyszne ciastko w rece (bynajmniej nie dietetyczne) prawie w buzi ale odłożyłam i zjadłam korniszona ![]()
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj mój pierwszy dzień diety dukanowej.
Wczoraj po prędce na zakupach zaopatrzyłam się w: - serki wiejskie lekkie - 3% tłuszczu - jajka - mleko chude - kefiry 0% normalne ale tez owocowe Jovi 0% jogurty do picia waniliowe tej samej firmy (pytanie brzmi, czy w uderzeniowce są w porządku?)cycki z kury i filet z dorsza - tuńczyk w sosie własnym i w wodzie (nigdy nie jadlam, ciekawe, czy bedzie mi smakować) - chudy twaróg - słodzik Na razie tyle. Jak będziecie miały chwilkę, to piszcie kochane w co jeszcze się zaopatrzyć. I mam pytanie. Waze w tej chwili 61 kg, w tescie Dukana wyszło mi ze moja idealna waga to 57kg, ale ja to bym chciała ważyć 55kg. W dodatku wyszło, zę uderzeniowka moja powinna trwać 3 dni, a ja to bym zrobiła 5. Co o tym myślicie? Czy trzeba wyników z testu bezwzględnie przestrzegac? ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Jeszcze chciałam napisać, ze na śniadanie wsunęłam 3 jaja na twardo i serek wiejski lekki. Jestem najedzona, ale mnie ssie, bo ja zawsze śniadanko popycham czymś słodkim ![]()
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo chociaż w necie, co można jeść, a co nie? Jogurtów owocowych nie można [chyba, że z pulpą owocową-podobno nie ma takich w Polsce], tym bardziej na uderzeniówce.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | ||
Raczkowanie
|
A czy ktoś ma w swoim posiadaniu albo też czytał tę książkę o diecie Dukana dla Polaków?
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
Czytałam, mam tą "nie potrafię schudnąć",ale widziałam, ze moj znajomy pił taki kefir Jovi truskawkowy (a schudł 16 kg na Dukanie), wiec myślalam ze można. A jestem za to na 100% pewna, że można pić jogurty pitne JOVI WANILIOWE. Tak czytałam na forum dot. diety Dukana na serwisie dieta.pl. Patrząc na jego skład uważam, ze chyba mieli tam rację. Ale patrząc na skład kefiru widzę, że grzeszył ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Jeszcze jedno pytanie: Czy ktoś ma link do książki "Metoda Doktora Dukana"?
![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
Emilius
troche wyzej w watku mas zapodany link do tej ksiązki, ale raczej sie nie opłaca ![]() http://www.przeklej.pl/plik/dr-pierr...f-000bh83kl1dc A co do testu, ja miałam ok.8kg do zrzucenia (wg dukana 5,5kg) 3 dni uderzeniówki w zupełności wystarczaja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- choć i tak byłąm starsznie słaba.. poszłam na siłownie 2 dnia to myślałam że spadne z bierzni ![]() ![]() ![]()
1 maj 2015 ![]() Edytowane przez Watorzynka Czas edycji: 2010-11-10 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.