![]() |
#271 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
nalesniczka bym zjadla mmmmm vedma moja dwulatka juz czasmi pomaga...'nurkuje' pod lozko lub podnosi co dla mnie z podlogi, moj kregoslup czasami nawala ale nie pisze aby miec wymowke bo ona sie cieszy niesamowicie, ze pomaga a wtedy daje jej ogromnego buziaki i przytulam i chwale...uklad idealny....na herbate jeszcze poczekam ![]() ja matka polka jestem ale nie cierpiaca...wrecz przeciwnie moje dziecko jest dla mnie bardzo wazne...moja ostatni przesiaduje w namiocie...ale staram sie, zeby macierzystwo nie zdominowalo mojego calego zycia my dzis prawie caly dzien na dworze...najpierw grabienie lisci w ogrodzie przy akompaniamencie owacji fanatykow footballu plynacych ze stadionu arsenal, potem poszlysmy do parku i tam hulaj dusza przez 2 godziny...teraz spi ta moja mala rozrabiara a ja house nowego obejrzalam w spokoju
![]() |
#272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wciagnelam jendym hurtem jak mala spala pierwsza serie "misfits" nie wiedzialam ze to takie wciagajace nie ogladam nic poza "eastenders" i czasem coronation street, jak juz to odrabiam wsztystko na necie a no i x factor zaraz dziecie pojdzie sie kapac a ja zasiade... rebekah ma spiewac znowu smeta "yesterday" :ziewa: ilez mozna ![]() bb wiesz ze moj tz zamowil sobie prospectus z open uni? tak mu podziala na wyobraznie twoja historia ![]() a, szperrr mnie jak tz wkurzy to sie zamykam w lazience i chlorem jade wszytsko ![]() ![]() kofika co to za skarga i czemu? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Konto usunięte
|
Wiola: dzieki, chyba sobie odpuszcze na razie
![]() o rany, ja to jestem inna chyba, bo jak mnie TZ wkurzy, to zamykam sie w pokoju z ksiazka ![]() ![]() Ok, czipsy mam, cole tez ( ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny pomocy!!!
potrzebuję sprawdzone i skuteczne sposoby na krwotoki z nosa. kolejny sezon przeziębień i już 3 dzień boję się kichnąć bez tuzina chusteczek pod ręką ![]()
#275 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wypalanie naczynek ,slyszalas ? Troche mi razniej, mimo iz to nie powod do radosci. 3 dni krwotoki,za każdym kichnięciem,kaszlnieciem, smarkaniem. takie do 30 min ![]() **************** mialam cudowna nocke w szpitalu ![]() ![]() Co do dzieci, to ja bym chciala,zeby Simon zostal takim 3,4 latkiem i tyle ![]() ![]() ![]() Moona tez nie wpadam w żaden szal sprzatania ![]()
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tutaj mi tłumaczono, że muszę mieć krwotok, bo inaczej nie będę wiedzieli które naczynka wypalać ![]() inne mniej drastyczne metody? ![]()
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
a zimny oklad na nasade nosa? wiem ze to dorazne ale zweza naczynka wiec moze i mnie pekac beda?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
U mnie dzis Xfactor i jakas dziwna walijska zupa, ktora jadlam raz w Walii i do dzis pamietam, ze byl to po prostu wywar z jagnieciny z duza iloscia warzyw. W kazdym razie bardzo mi smakowala.
Jako ze mam duzo jagnieciny zamrozonej(opisze te historie kiedys ![]() ![]() Poza tym jestem chora, boli mnie gardlo jak nigdy. ![]()
#279 |
Zakorzenienie
|
lola ja slyszalam ze rutinoskorbin jest dobry
![]()
#280 |
Rozeznanie
|
Nic nie wiem na temat krwotokow niestety
Juz prawie po xfactorze - nie podobalo mi sie dzisiaj wcale, oprocz Matta oczywiscie - love, no i Cher byla ok. Przestaje lubic Cheryl, jakas taka chamska sie zrobila i nie lubie tez jej muzyki, ja slysze gdzies "Promise me" to mnie trzesie, no i denerwuja mnie te ich gadki z Simonem jak ignoruja wszystkich innych na sali
#281 |
Zadomowienie
|
Spaaać, ziafff...TZ obudzil mnie o 10 i w ogole sie nie wyspalam, ale jako ze mielismy dzis wziac sie za malowanie to wygrzebalam sie z lozka.
Skonczylismy kuchnie, jeszcze jutro mala poprawka i reszta domu czeka ![]() ![]() szperrr ale natchnienie Cie dopadlo, ja nic przelknac nie moge po klotni z TZ(moze dlatego taki chudzielec jestem ![]() ![]() Lece ogladac film z Cameron Diaz&Kate Winslet ![]()
#282 | |||
Zadomowienie
|
Dobry podalam?
Ja tez ![]() Chyba sie wybiore po przepis Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ogladalyscie hamerykanski Apprentice? My dzisiaj obejrzelismy dwa odcinki i brecha jak nigdy, akcenty i ich podejscie do siebie i innych mnie powalaja ![]()
![]() |
#283 |
Rozeznanie
|
ja sciagam poprzednie wersje z UK, gdzie ogladasz hamerykanskie Apprentice?
#284 |
Konto usunięte
|
Ola: mi tez sie obilo o uszy, ze rutinoscorbin pomaga, zweza naczynka krwionosne
![]() Dae: znowu robisz smaki na zupy ![]() Maatra: wiedzialam, ze Ty tez ![]() Katie: czy daloby rade, zeby jeszcze gorzej wygladala, chyba nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Odnośnie krwotoków: tu chyba nie chodzi o sam rutinoscorbin a o vit. C która wzmacnia naczynia krwionośne. Polecana również osobom skłonnym do żylaków Sylwunia nie mam jeszcze listu od Ciebie, i zaczyna mnie to baaardzo niepokoić ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-11-20 o 22:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.lovefilm.com/film/Apprent...eason-1/39760/
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja brałam 3x2 dziennie lub 3x3 dziennie. (pomogło) Nie zatrzymuj krwotoków nie spłynie. ![]() Vedma co do kiełbas wiem, tylko, miałam na myśli kiełbaski, które zalicza się do kiełbas mimo, że mają 40% mięsa w sobie.
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
to fajnie ze sie podobalo...... ja sie chyba nigdy nie przekona do tego typu klimatow
![]() chociaz Lord of Rings mi sie podobal ale to chyba nie to samo ![]() ** a ja o 3 wrocilam do doma i juz na nogach ![]() ogranelam mieszkanie popijam kawke i moze jakas zupke sobie ugotuje,bo od wczorajszego spiewania i ........palenia ![]() ![]() Katie widzialam tylko "przelotem" iiiiiiiiiii nie wiem kto jej ta fryzure wymyslil :/ aaaaaaaaaa zabookowalismy sylwestra ![]() ![]() + impreza bedzie w stylu hiszpanskim Olé!
#289 |
Konto usunięte
|
No to Ole Kofi
![]() U mnie dzis leniwy obiad, czyli kurczak sie piecze w piekarniku, do tego couscous, juz jestem glodna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
się nie da
![]() leci zawsze w złych momentach ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2336868 7] U mnie dzis leniwy obiad, czyli kurczak sie piecze w piekarniku, do tego couscous, juz jestem glodna ![]() i tak z tamponem ( z chusteczki ![]() ![]()
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a rutinoscorbin powinien dość szybko pomóc, z tym, że trzeba miec póxniej przerwę w braniu. Mi szybko pojawiły się nawroty krwotoków.
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
a ja szukam straopolskich wierszy swiatecznych
denerwuja mnie te glupkowate zyczenia, ktorych pelno w sieci ![]() a takich,typowych klasycznych znalezc nie mozna !!!! w tamtym roku mialam jakas fajna strone... ale oczywiscie nie zapislam ![]() i teraz .... sie mecze moze ktora wie ? to bede wdzieczna do tego rozmawialm dzis z mom 17letnim bratem ktory mieszka w bursie ![]() skrzyl sie, ze jakas walnieta "pani profesor" ![]() ![]() ![]() wchodzi do pokoju podczas ich nieobecnosci i sprawdza im szafki ![]() a pozniej donosi, ze maja balagan !!!!!!!!!!! i w ogole o inne *******y sie czepia wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr r co za ludzie ![]() ![]() nadal gleboka komuna ![]() gdyby nie to, ze cala moja rodzina zjezdza sie w tym roku na swieta, to pewnie w ogole nie wybieralabym sie do PL :/ eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a wam jak niedziela minela !!!
#293 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu nei ma się do czego przekonywać, bo albo się coś lubi albo nie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() Z bratem nie ma wyjścia, musi chyba to zaakceptować, bo nie sądzę aby mógł gdzieś się poskarżyć lub pismo napisać....
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.boze-narodzenie.waw.pl/co...gory/8/4/3/15/ http://www.zosia.piasta.pl/swieta/Bo...we-wiersze.htm a co do brata - to NO WLASNIE OLA - cala polska ![]() trzeba przyjac rzeczywistosc taka jaka jest ![]() jako 17latek jestes przeciez "nikim" dlatego ........ powiedzialam, ze mu pomoge ![]() i napisze "bardzo milego" maila do pana kierownika, niech sie zajmie podopiecznymi ![]() aaa katakumba zawsze mozan napisac skarge do wychowawcy albo do head of year jesli uczniowe dali ci "popalic" na lekcji ![]()
Mad about Mad Men ![]() “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2010-11-21 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zmienialas ostatnio nawyki albo kosmetyk? Moze niedokladnie splukujesz piane przy myciu? Ciezko powiedziec ![]() Jaka tam agentka ![]() A do farelki jakis wlos sie dostal i zapalil. TZ juz wyczyscil i loto jak nowa ![]() Cytat:
![]() Mi sie nie marszczy na piecie ale troche nad w okolicach kostki. Cytat:
![]() Ogolnie moje zdanie na temat przemysly kosmetycznego jest takie ze w wiekszosci przypadkow sprzedaja niepokryte obietnice i marzenia, a do tego sklad kosmetykow jeste tak dobrany zeby sprzedac jak najwiecej niepotrzebnych produktow. Firmy kosmetyczne zeruja na presji spolecznej jaka jest dazeniu do piekna. Lepiej sie juz zamkne, bo jak sie rozpisze to ..... ![]() Vedmo ja lubie Welede. I jak nie robie wlasnych kosmetykow i tej firmy wlasnie uzywam, czasem tez Dr Hauschki albo innych naturalnych marek. Wiem ze ceny nie sa niskie, bo naturalne skladniki nie sa tanie, ale wg mnie warto. Z Weledy seria irysowa i rozana mi odpowiada ![]() Ja widze wielka zmiane odkad zaczelam stosowac naturalna i minimalistyczna pielegnacje ![]() Dzis zrobilam pyszne bitki, a teraz nadrabiamy z TZem seriale ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
glosuje na wagnera
![]()
#297 |
Konto usunięte
|
a ja na inzyniera Karwowskiego
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
aha luna wspominala abym napisala jak sprawuje sie "szampon w kostce" lusha
sprawuje sie wybornie ![]() serio!! juz nie musze myc wlosow codziennie nawet po wczorajszej imprezie nadal wygladaja swizo i dlatego "odpuscilam" sobie dzisiejsze mycie. normalnie byloby to nie do pomyslenia !!! tak! polecam goraco ![]() ja mam fioletowa do przetluszczajacych sie ![]() a welede wyprobuje zobaczymy !!! jak mi sie cera spier **** to lori, vedma ![]() ![]()
#299 |
Zakorzenienie
|
no i co z xfactorem? o co wczoraj chodzilo w klotni miedzy wagnerem a mrs. cole i dzis co matt mowil? bo ja ostatni tydzien z plotek jestem wylaczona...
jest jakas angielska wersja pudelka? |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moze sie tu czegos dowiesz http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/index.html
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.