![]() |
#271 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymianka u Reni!! Zapraszam :)
szer. w pasie to około 39x2
![]() |
#273 |
BAN stały
|
hej to pokaż ją ; )
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- hmm .. no fajna fajna .. a co by Cię interesowało wzamian ? tylko nie wiem czy ona będzie na mnie dobra bo ja noszę raczej S/M czasami tylko większe XS ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- hmm . a podałabyś mi długość tej bluzki ? bym mogła sie wymienić na tamta ; ) ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- bez naciągania tak ? ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Rozeznanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana to zrób zdj. jak byś mogła lakierku
![]() ![]() A odnośnie paletki to róż i puder są b. zużyte także pomyślę jeszcze ![]() To ewentualnie za te 2 rzeczy. ( Ale nie obiecuje bo ostatnio kupiłam sb b.podobną w sephorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]() chyba ze masz jakieś ksiażki poza wątkiem...
![]() |
![]() |
#278 |
Rozeznanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Aha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
A cobra on my left...
|
hej!
![]() Póki co najbardziej przypadła mi do gustu bluzka z guziczkami Vero Moda (czerwona) albo czarno-biały pasiasty swteter z kieszonkami -mogłabyś podać wymiary obu rzeczy? ![]() Mam jeszcze pytanie, czy ta czerwona bluzka jest z dodatkiem elastycznym i czy Twój czarny pasek jest z naturalnej skóry? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Up up
![]()
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
a znalazłaś coś u mnie?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
A cobra on my left...
|
Hej! Chyba jednak zdecyduję się na bluzkę z Vero Mody
![]() Chciałam sie tylko upewnić -kolor jest taki jak na zdjęciu czy na żywo wygląda inaczej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
A cobra on my left...
|
yyy, perfumy?:P
Ale to przecież Ty pierwsza do mnie napisałaś, bo chciałaś bluzeczkę z zamkiem ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Zamek zapina się do konca -może być zapięty lub rozpięty. Wymiary podam dopiero jutro po południu, bo to rzeczy trzymam u rodziców i dziś nie dam już rady do nich wpaść. W razie czego rezerwuj dla mnie tę czerwoną bluzeczkę, ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic
![]()
![]() |
#287 |
A cobra on my left...
|
Hej!
![]() zgodnie z obietnicą podaję wymiary połyskliwego sweterka: długość. ok. 51 cm szerokość miedzy pachami: 38 cm długośc rękawa wewn. 25 cm długośc rękawa zewn. 36 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.