|
|
#271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymianka u Reni!! Zapraszam :)
szer. w pasie to około 39x2
|
|
#273 |
|
BAN stały
|
hej to pokaż ją ; )
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- hmm .. no fajna fajna .. a co by Cię interesowało wzamian ? tylko nie wiem czy ona będzie na mnie dobra bo ja noszę raczej S/M czasami tylko większe XS ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- hmm . a podałabyś mi długość tej bluzki ? bym mogła sie wymienić na tamta ; ) ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- bez naciągania tak ? ; ) |
|
|
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana to zrób zdj. jak byś mogła lakierku
![]() ![]() A odnośnie paletki to róż i puder są b. zużyte także pomyślę jeszcze ![]() To ewentualnie za te 2 rzeczy. ( Ale nie obiecuje bo ostatnio kupiłam sb b.podobną w sephorze )
|
|
|
|
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
chyba ze masz jakieś ksiażki poza wątkiem...
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Aha
nie bd brała już lekko zaschniętych bo to nie ma sensu... może jakbyś jeszcze coś wygrzebała to bardzo chętnie albo zrób zdj. tych lakierów to zobacze kolory tylko tych nie zaschniętych
|
|
|
|
|
#279 |
|
A cobra on my left...
|
hej!
![]() Póki co najbardziej przypadła mi do gustu bluzka z guziczkami Vero Moda (czerwona) albo czarno-biały pasiasty swteter z kieszonkami -mogłabyś podać wymiary obu rzeczy? ![]() Mam jeszcze pytanie, czy ta czerwona bluzka jest z dodatkiem elastycznym i czy Twój czarny pasek jest z naturalnej skóry? |
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Up up
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
a znalazłaś coś u mnie?
|
|
|
#282 |
|
A cobra on my left...
|
Hej! Chyba jednak zdecyduję się na bluzkę z Vero Mody
![]() Chciałam sie tylko upewnić -kolor jest taki jak na zdjęciu czy na żywo wygląda inaczej? |
|
|
|
|
#284 |
|
A cobra on my left...
|
yyy, perfumy?:P
Ale to przecież Ty pierwsza do mnie napisałaś, bo chciałaś bluzeczkę z zamkiem -zobacz w moim wątku ciuchowym---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Zamek zapina się do konca -może być zapięty lub rozpięty. Wymiary podam dopiero jutro po południu, bo to rzeczy trzymam u rodziców i dziś nie dam już rady do nich wpaść. W razie czego rezerwuj dla mnie tę czerwoną bluzeczkę, ok?
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic
|
|
#287 |
|
A cobra on my left...
|
Hej!
![]() zgodnie z obietnicą podaję wymiary połyskliwego sweterka: długość. ok. 51 cm szerokość miedzy pachami: 38 cm długośc rękawa wewn. 25 cm długośc rękawa zewn. 36 cm |
|
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

)